συγκατοίκηση με μικρότερη αδερφή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Junior Member
    το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αν έχει κάνει σεξ ή όχι...πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο...αλλά δεν είναι έτσι με όλους τους ανθρώπους...δηλαδή έχει φίλες δε νομίζω ότι τους φέρεται έτσι..σε μένα μόνο συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο..και στην τελική δε μπορώ να σεβαστώ έναν άνθρωπο που δε και καλά δε θέλει επισκέψεις όταν δε με σέβεται ο ίδιος πρώτα...

Banned
    δε τους φερεται ετσι γιατι ξερει οτι θα εξαφανιστουν απο διπλα της αν τους φερθει ετσι ετσι κρυβεται πισω απο ενα προσωπιο..
    αμα τη γνωριζαν καλτερα θα εκανε κ σε αυτους το ιδιο ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω...

Junior Member
    και πως μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει τέτοιους ανθρώπους αλέξανδρε?δεν έχω τη δυνατότητα να μείνω μόνη μου και ο φίλος μου μένει κι αυτός με την οικογένεια του...θα πρέπει δηλαδή να συνεχίσω να την ανέχομαι και να νιώθω ενοχές κάθε φορά που μπορεί να θέλω να πω στον φίλο μου να έρθει σπίτι?

Banned
    εγω δε θα την επαιρνα στα σοβαρα θα εσπαγα συνεχεια πλακα μαζι της κ στο τελος αν συνεχιζε θα της εβαζα τραγουδια στη διαπασον κ θα την εβγαζα κλαρινο χαχαχαχαχαχαχ

κατι τετιο εκανε κ ενας φιλος μου που ηταν ντραμερ...

παντως απο την εμπειρια που εχω κατι τετιοι δεν καταλαβαινουν κ πολα πολα δε τους πιανει σχεδον τιποτα κανουν τα αδυνατα δυνατα για να τραβηξουν τη προσοχη ολων χωρις να τους νιαζει κ καν το τι λενε για αυτους

εγω πιστευω οτι καπια στιγμη θα σε βαρεθει κ θα φυγει μονη της αφου θα στοιχηματιζα οτι θα εχει τοσα νευρα που δε θα μπορει να κατσει καν σε μια μερια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sissy1 View Post
    το χειρότερο είναι ότι εγώ δε της απαγόρευσα ποτέ τίποτα...εξαρχής που ήρθε να μείνουμε μαζί της είπα ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει να καλεί όποιον θέλει χωρίς να έχω το παραμικρό προβλημα.Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος και θεωρώ πως το να συγκατοικείς με κάποιον δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιέζεσαι,όμως δε μπορώ όταν αντιμετωπίζω αυτή τη συμπεριφορά...όπως καταλαβαίνω κάποιοι με θεωρούν παράλογη αλλά εγώ θεωρώ πως η κατασταση που ζω δεν είναι φυσιολογικη..
    Μιλάς λες και πρόκειται για κάποιον ξένο άνθρωπο και όχι την αδελφή σου!!!
    Εγώ από αυτά που λες εδώ και ποιο κάτω φυσικά ότι δεν σε ενδιαφέρει γενικώς τίποτα αναφορικά με την μικρή είναι ότι εσύ έχεις το πρόβλημα και θες να περνάς καλά χωρίς να σε ενδιαφέρει κανένας και τίποτα.....
    Στο σπίτι έχετε απο κοινού τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις μην πω ότι οι δικές σου ευθύνες σαν μεγαλύτερη αδελφή και ποιο ώριμη υποτίθεται ότι είναι μεγαλύτερες.......
    Σαν μεγαλύτερη λοιπόν αδελφή θα έπρεπε να σέβεσαι τις επιθυμίες της μικρής και να την προστατευεις όσο μπορείς.
    Εάν όλο αυτό που κάνεις είναι ενοχλητικό γιατί εκεί είσαστε για συγκεκριμένο σκοπό καλό θα ήταν να βρεις τρόπους τέτοιους ώστε να μην ενοχλείται η μικρή.

Junior Member
    περιμένω μήπως και βρει κανέναν και θελήσει να τον φέρει σπίτι γιατί έχω σκοπό να τους διώξω αλλά απ ότι φαίνεται θα περιμένω πολύ ακόμα...

Banned
    κ πολυ καλα κανει κ πριν βιαστεις να κρινεις τα παντα να τη παραλαβεις με κουριερ για να σε πρηζει 24 ωρες το 24 ωρο μεχρι να ζητησεις απο τον κυριο ελεος

εγω πιστευω οτι θα φυγει απο μονη της δε πιστευω οτι θα κατσει σε μια μερια για πολυ εχω μεθει το σεναριο απ εξω πλεον....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κ πολυ καλα κανει κ πριν βιαστεις να κρινεις τα παντα να τη παραλαβεις με κουριερ για να σε πρηζει 24 ωρες το 24 ωρο μεχρι να ζητησεις απο τον κυριο ελεος

εγω πιστευω οτι θα φυγει απο μονη της δε πιστευω οτι θα κατσει σε μια μερια για πολυ εχω μεθει το σεναριο απ εξω πλεον....

Χάχα χάχα χάχα χάχα

Junior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Εγώ από αυτά που λες εδώ και ποιο κάτω φυσικά ότι δεν σε ενδιαφέρει γενικώς τίποτα αναφορικά με την μικρή είναι ότι εσύ έχεις το πρόβλημα και θες να περνάς καλά χωρίς να σε ενδιαφέρει κανένας και τίποτα.....
    Στο σπίτι έχετε απο κοινού τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις μην πω ότι οι δικές σου ευθύνες σαν μεγαλύτερη αδελφή και ποιο ώριμη υποτίθεται ότι είναι μεγαλύτερες.......
    Σαν μεγαλύτερη λοιπόν αδελφή θα έπρεπε να σέβεσαι τις επιθυμίες της μικρής και να την προστατευεις όσο μπορείς.
    Εάν όλο αυτό που κάνεις είναι ενοχλητικό γιατί εκεί είσαστε για συγκεκριμένο σκοπό καλό θα ήταν να βρεις τρόπους τέτοιους ώστε να μην ενοχλείται η μικρή.
    δεν εχω να την προστατεψω απο κατι ειναι 20 χρονων και δεν ειμαι η μαμα της,θα πρεπει να μαθει να ζει χωρις προστατες...εμενα δε με προστατεψε κανεις και μια χαρα τα καταφερα...σεβομαι μονο οποιον με σεβεται...ειλικρινα δε φταιω εγω που ενοχλειται με τα παντα

Banned
    παντως μου δινεις την εντυπωση οτι εχεις ενοχες κ αυτο θα με κανει να πιστευω οτι πηρε το καλο παραδειγμα απο τη μαμα σας

καπιοι λενε οτι ειμαι κυνικος αλλα εγω δε μπορω να καταληξω στο δαφνι επειδη καπιοι προσπαθουν να με κανουν να ξεχασω οσα ηξερα ετσι ακριβως ηταν η γιαγια μου οπως τη περιγραφεις κ στο τελος αδιαφωρισα πληρως κ μετα ελεγε οτι δεν εχει εγγονι

καπιες φορες χρειαζεται πολυ δυναμη για να αντεξεις να πας κοντρα σε ολους αυτους που μεγαλωσες.

Junior Member
    ναι φυσικα και με κανει να νιωθω ενοχες...με κανει να νιωθω οτι κανω κατι ασχημο και μη φυσιολογικο..αν και με βαση τη λογικη που διαθετω θεωρω πως ειναι κατι φυσιολογικο...πολλες φορες νιωθω ασχημα γι αυτο και αποφασισα να γραψω και εδω για να μου πουνε και αλλοι ανεξαρτητοι ανθρωποι τη γνωμη τους για το αν ειμαι τοσο λαθος εγω που θελω να εχω μια φυσιολογικη ζωη..

Senior Member
    sissy δεν φαινεται να ασπαζεσαι και πολύ τις απόψεις που σου λένε οτι η αδερφή σου εχει φυσιολογική αντίδραση...Μάλον καποιον να σου πει οτι έχεις δίκο θέλεις.
    real eyes realise real lies

Banned
    αν κ εγω δεν ειμαι κ τοσο ανεξαρτητος αφου διαθετω διαισθηση κ οταν βλεπω κατι που ειναι γνωστο σα σεναριο η το εχω ξαναδει το μυριζομαι αμεσως.. δε θα μου εκανε καθολου εντυπωση αν αυτος που τα εχεις μαζι του ειναι καπιος σαν εμενα κ σου λεει κ αυτος τα ιδια λογια...

αυτη παντως η αδερφη σου ειναι το ακριβως αντιθετο ειναι εντελως κλειστη κ δεν ανοιγετε σε κανενα... θα στοχιματιζα οτι θα περασει μια ζωη ολοκληρη με 100 γκομενους που θα ερθουν νυχτα κ θα φυγουν πρωι κ φυσικα δε θα παραδεχεται τιποτα απο ολα αυτα κ θα το παιζει παρθενα μαρια μαγδαλινη....

Junior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    sissy δεν φαινεται να ασπαζεσαι και πολύ τις απόψεις που σου λένε οτι η αδερφή σου εχει φυσιολογική αντίδραση...Μάλον καποιον να σου πει οτι έχεις δίκο θέλεις.
    δεδομενου οτι η λογικη που διαθετω μου λεει οτι εχω δικιο και προκειμενου να μη νιωθω ενοχες θεωρω πως ειναι λογικο να τεινω προς ανθρωπους που μου λενε οτι εχω δικιο,χωρις ομως να μη λαμβανω υπ οψιν μου και τους υπολοιπους που πιστευουν το αντιθετο

Banned
    βγαζει κανεις ακρη με τις γυναικες;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast