μηπως τρελενομαι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 179
    Member
    Έχω και καταθλιπτικά συμπτώματα...τα βλέπω όλα αρνητικά, νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου χωρίς ιδιαίτερο λόγο...μπορεί να βάλω τα κλάματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο (αντικειμενικά πάντα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by lawer View Post
    ξεκολλα ΒΟΟΜ ! τι παιθαινεις; γελα μαζι του και πες θα περασεις ρε και τελος! να σε ρωτησω κατι ειλικρινα; θα προτιμουσες μια ασθενεια που θα σου στοιχιζε τη ζωη;καρκινο η κατι τετοιο; πες μου!
    οχι δεν θα προτιμουσα μια τετοια ασθενεια..σιγουρα οχι...απλα θελω να εχω την υγεια μου απο ολες τις πλευρες..
    τωρα μιλησα με τον γιατρο μου.Δευτερα εχουμε ραντεβου να μου πει με τα φαρμακα τι θα κανουμε..τρεμω κ μονο στην ιδεα αν μου πει να παρω λιγο αντιψυχωσικο..το δινουν στο πολυ στρες..κ δεν θελω καν να ακουσω την λεξη αυτη..κ του λεω "μηπως δεν με πιανει πια το ladose κ πρεπει να αλλαξω αντικαταθλιπτικο" και μου λεει "θα δουμε τι θα κανουμε..αν μου πει για αντιψυχωσικο θα λυποθυμισω εκει στην καρεκλα"...
    πωπω! τι με βρηκε!

Senior Member
    apofasismeni εσυ τελικα εχεις σκεψεις που εχουν να κανουν μονο με θεματα ασθενειων, μηπως εχεις κατι δηλαδη, ή και για αλλα θεματα που σε αγχωνουνε?

Senior Member
    και γω το ιδιο τρεμω ΒΟΟΜ ! και μονο στη λεξη τρομαζω!!

Senior Member
    καλα ας ψοφησω απο το στρες δεν με νοιαζει..εγω αντιψυχωσικο δεν παιρνω. Αν μου πει να αλλαξουμε αντικαταθλιπτικο ή να αυξησουμε την δοση τοτε οκ το δεχομαι..... αχ θελω να ξερασω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    καλα ας ψοφησω απο το στρες δεν με νοιαζει..εγω αντιψυχωσικο δεν παιρνω. Αν μου πει να αλλαξουμε αντικαταθλιπτικο ή να αυξησουμε την δοση τοτε οκ το δεχομαι..... αχ θελω να ξερασω..
    Γιατι εισαι τοσο εναντια στο αντιψυχωσικο?

Senior Member
    τι αντιψυχωσικα τι αντικαταθλιπτικα το ιδιο ειναι και με τα 2 θελουν να μας ασκησουν απολυτη επιρροη μπορει καλιστα αυτα τα φαρμακα να εχουν καποιες ουσιες για να παρακολουθουν την καθε κινηση μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by tg1 View Post
    Γιατι εισαι τοσο εναντια στο αντιψυχωσικο?
    Γενικώς δεν θέλω να παίρνω κ πολλά φάρμακα...ηδη παίρνω 2 χαπες το πρωι για ενα αυτοανοσο που έχω...επιπλέον έχω ξεπεράσει την ίδια φαση παλαιότερα με σκέτη ψυχοθεραπεία...επίσης δεν έχω ψύχωση..αν είχα οκ θα τα έπαιρνα..παίρνω λαντοζ των 20 κ μου χει πει ο γιατρός οτι είναι αλαφρυα πολύ... Ίσως χρειαστεί να αυξηθεί η δόση...ίσως το συνηθισα..ίσως τίποτα απο όλα αυτά...απλα οι κακές σκέψεις που άφησα χωρίς ψυχοθεραπεία να εμειναν ακόμα στο μυαλό μου..γι αυτό πιστεύω πολύ στην ψυχοθεραπεία κ γι αυτό ξεκίνησα κιόλας[email protected] ρε παιδι μου...αλλά αυτά που λες για παρακολουθήσεις κ τέτοια δεν νομιζω πως κολλάνε...

Senior Member
    ΒΟΟΜ εμενα ξερεις τι μου κανει εντυπωση; ενω με την αυξηση του ζολοφτ ειμαι πολυ καλυτερα εντουτοις δεν εχω φτασει στα φυσιολογικα μου και εχει περασει καιρος!

Senior Member
    Κανεις κ ψυχοθεραπεία μαζί;η σκέτο ζολοφτ;

Senior Member
    ψυχοθεραπεια δεν εκανα ποτε!ζολοφτ μονο και παρακολουθηση απο ψυχιατρο και αυτο αραια και που!δηλαδη μονο οταν εχω υποτροπη πηγαινω!

Senior Member
    Ε ίσως γι αυτό ..θέλει κ ψυχοθεραπεία μαζί...δεν αρκούν μόνα τους τα φάρμακα..τι νιώθεις δηλαδή;

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    Γενικώς δεν θέλω να παίρνω κ πολλά φάρμακα...ηδη παίρνω 2 χαπες το πρωι για ενα αυτοανοσο που έχω...επιπλέον έχω ξεπεράσει την ίδια φαση παλαιότερα με σκέτη ψυχοθεραπεία...επίσης δεν έχω ψύχωση..αν είχα οκ θα τα έπαιρνα..παίρνω λαντοζ των 20 κ μου χει πει ο γιατρός οτι είναι αλαφρυα πολύ... Ίσως χρειαστεί να αυξηθεί η δόση...ίσως το συνηθισα..ίσως τίποτα απο όλα αυτά...απλα οι κακές σκέψεις που άφησα χωρίς ψυχοθεραπεία να εμειναν ακόμα στο μυαλό μου..γι αυτό πιστεύω πολύ στην ψυχοθεραπεία κ γι αυτό ξεκίνησα κιόλας[email protected] ρε παιδι μου...αλλά αυτά που λες για παρακολουθήσεις κ τέτοια δεν νομιζω πως κολλάνε...
    Εμενα μου εδωσε κ αντιψυχωσικο ο γιατρος μαζι με τα λαντοζ, μπορω να πω οτι βοηθησε αλλα οχι οτι εχουν εξαφανιστει τελειως τα συμπτωματα

Senior Member
    Tg1 δεν ξέρω γτ σου δώσε ο γιατρός αντιψυχωτικά...ίσως το παθες πρωτη φορά..ο κάθε άνθρωπος παρουσιάζει διαφορετικά πραγματα.. Εμένα πάντως τόσοι γιατροί ποτε μα ποτε δεν μου χουν προτείνει αντιψυχωσικο...ποτε όμως...αγχολυτικα κ αντικαταθλιπτικά..μέχρι εκεί..κ την πρωτη φορά μάλιστα με είχαν με κάνα bespar..τίποτ άλλο. .

Senior Member
    Μηπως πρεπει κ γω να το κοψω?αυτο μου το χε δωσει για να μπορεσω να κοιμηθω,αλλα μετα μου πε οτι βοηθαει κ στον φοβο που νιωθω..

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast