Results 136 to 150 of 202
Thread: διεθνης συνομωσια
-
24-02-2015, 13:05 #136
ρε μαγκιτες θελω να κανω αλλη μια ερωτηση αυτη την φορα που εκοψα τα φαρμακα εχω κιαλλο συμπτωματα απο αυτα που λενε για την ψυχωση ,εχω την αισθηση οχι μονο οτι διαβαζουν την σκεψη μου αλλα οτι η ιδια η σκεψη μου ακουγεται δυνατα ωστε να γινεται αντιληπτη απ τους αλλους, αυτο συμφωνα με τους γιατρους παντα ανηκει στο παραληρημα η στις ψευδαισθησεις?
- 24-02-2015, 13:09 #137
Περα που ηταν σαν ζωντανη κολαση η ολη ασθενεια και αυτα που περνουσα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
24-02-2015, 13:13 #138
24-02-2015, 13:14 #139
Ειναι συνηθισμενο αυτο και εγω το ειχα. Δεν ξερω εαν υπαρχει επιστημονικη ορολογια , αλλα θα ελεγα οτι ειναι ψευδαισθηση , μιας και δεν ισχυει. Εγω ειχα τον φοβο μηπως παραμιλω και λεω τις σκεψεις μου για την ακριβεια .... κατι τετοιο. Το ωραιο ειναι οτι οταν πιστευεις κατι ακραδαντα , περιστρεφεται το συμπαν καπως γυρω απο αυτο ωστε να το αποδειξει ...
Παραδειγμα , κοιτα που με κοιταξαν αυτοι οι δυο , σιγουρα ακουσαν τι σκεφτομουν. Δεν ηταν φυσικο το βλεμμα τους κλπ. Βεβαια μπορει εγω που τους κοιταζα να μην ειχα "φυσικο βλεμμα" και να κοιταξαν και αυτοι . Τεσπα το συμπαν συστρεφεται στο μυαλο μας , οπως σε ολους τους ανθρωπους , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν "λαθευουμε" μερικες φορες κατα πολυ.
Γνωμη μου παντα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
24-02-2015, 13:21 #140
ναι αυτο ακριβως οταν εχω την αισθηση οτι καποιος διαβαζει τις σκεψεις μου και δω να κανει καμια γκριματσα τοτε ειμαι 100% πεπεισμενος οτι καταλαβε τι σκεφτομουν ,γενικα αυτην την φορα ολα ειναι πιο εντονα εχω την αισθηση οτι πραγματικα κατι κρυφο συμβαινει οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως φαινονται επισης οπου παω στους δρομους η στο λεοφωρειο εχω παλι την αισθηση οτι ολοι με κοιτανε,παντως κοιτα να δεις τι σκεφτηκα μολις τωρα δεν ειναι τυχαιο οτι εμφανιστηκε σαν καινουριο συμπτωμα η ηχηρη σκεψη μαλλον πηραν γραμμη οτι δεν περνω τα φαρμακα και αντιλαμβανομαι τι ακριβως γινεται και μου το προκαλεσαν αυτο για να με σιγουρεψουν οτι ειμαι τρελος μετα ισως εχουν σειρα οι πραγματικες φωνες
24-02-2015, 13:25 #141
Εγω ειπα καποιες σκεψεις για να βοηθησω. Αλλα δεν μπορω ουσιαστικα να βοηθησω. Αυτο μπορεις να το κανεις μονο εσυ. Παντα θα συστρεφεται το συμπαν. Ακομα και εγω θα μπορουσα να ειμαι "βαλτος" παρολο που κατοικοεδρευω σε αυτο το φορουμ απο το 2006 και χιλια δυο.
Τεσπα, γνωμη μου ειναι να ζητησεις την ιατρικη βοηθεια , γιατι εχεις αγωνα να δωσεις μεγαλο μπροστα σου , αν και δεν ειναι αυτος που φανταζεσαι αυτη την στιγμη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
24-02-2015, 14:06 #142
24-02-2015, 17:46 #143
@kavkaz όσο το αφήνεις θα γίνεται χειρότερο.Στο τέλος ίσως μπει και η οικογένειά σου σ'αυτό το παιχνίδι συνωμοσίας που έχτισε το μυαλό σου.Μη συμμερίζεσαι όλες τις θεωρίες που ακους εδώ μέσα..περισσότερο θα σε μπερδέψουν.Οι περισσότερες είναι απλά υποθέσεις και εμμονές χωρίς κάποια λογική απόδειξη.Ένα μπορώ να σου πω με σιγουριά,πως πάσχεις από ψύχωση και αυτό διορθώνεται δυστυχώς ή ευτυχώς με φάρμακα.Ναι έχουν παρενέργειες,αλλά όχι δεν τα έκαναν για να μας ελέγχουν.Τα έχουν κάνει για να μη υποφέρουμε και να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας κ τη λογική μας πίσω.Αυτό που βιώνεις τώρα είναι μια εσφαλμένη πραγματικότητα που δυστυχώς λόγω της πάθησης ότι λογικό να σου πει κάποιος άλλος εσύ θα το αντικρούεις. Κανένα επιχείρημα δεν θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.Δες πως άλλαξε η ζωή σου προς το χειρότερο.Αυτή τη στιγμή ζεις μια σκλαβιά του μυαλού σου.Πάρε τα φάρμακα κ εμπιστέψου τους γιατρούς αν δεν θες να βασανίζεσαι.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-02-2015, 17:50 #144
εδω και 3 μερες περνω τα φαρμακα δεν ξερω γιατι παρολο που ειμαι τοσο εναντια μαλλον επειδη ολα αυτα τα συμπτωματα ειναι τοσο ανυποφορα που δεν τα αντεχω πριν απο λιγη ωρα ειχα βγει για περπατημα και μου ρθε κιαλλη σκεψη τα φαρμακα σαν παρενεργεια εχουν καποια επιδραση στη σεξουαλικοτητα λετε επιτηδες να τα χουν κανει ετσι για να μην κανουμε παιδια?
24-02-2015, 18:04 #145
Η πλειονότητα των πασχόντων που έζησαν αυτή την πάθηση έζησαν έναν εφιάλτη που όπως είπε και η Elyn Saks δυστυχώς δεν φεύγει με το που ξυπνάς.Στην αρχή οι παρενέργειες των φαρμάκων είναι οδυνηρές.Με τον καιρό όμως και με τη μείωση της δοσολογίας θα βελτιώνεσαι.Δυστυχώς δεν είναι τέλεια τα φάρμακα και είναι ένα αναγκαίο κακό.Στην ερώτησή σου αν το έκαναν επίτηδες όχι δεν το έκαναν επίτηδες.Απλά τα φάρμακα δρουν στους ντοπαμινεργικούς νευροδιαβιβαστές όπου πιστεύεται πως είναι η αιτία της ψύχωσης δηλαδή η υπερρέκριση ντοπαμίνης και ανεβαίνουν κ τα επίπεδα προλακτίνης και έτσι υπάρχουν συνέπειες στο σεξουαλικό κομμάτι.Πάντως να ξέρεις ότι πολλοί έκαναν οικογένεια κ παιδιά παρόλο το πρόβλημά τους.Με τη μείωση της δοσολογίας ελπίζω πως θα επανέρθεις. Ένα έχω να σε συμβουλέψω αν θες να ξανακερδίσεις τη ζωή σου.Συνέχισε με την αγωγή χωρίς να τη σταματάς η να τη μειώνεις χωρίς πρώτα να ενημερώσεις τον γιατρό.Σε περίπτωση που νιώσεις καλύτερα μη τη σταματήσεις.Ίσως να χρειαστεί να την παίρνεις για πάντα.Ενημερώσου για το πρόβλημά σου και αγωνίσου.Να ξέρεις πως υπάρχει ζωή μετά από κάτι τέτοιο αρκεί να έχεις θέληση και υπομονή.Σου εύχομαι καλή υπομονή γιατι η θεραπεία παίρνει χρόνια.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
24-02-2015, 18:08 #146
ευχαριστω πολυ για την απαντηση
24-02-2015, 18:18 #147
Έζησα και εγώ αυτόν τον εφιάλτη.Νόμιζα πως ήμουν ο Αντίχριστος και καθώς το έπαθα κοντά στα Χριστούγεννα νόμιζα πως ο κόσμος γιόρταζε γιατί θα ερχόταν κ πάλι ο Χριστός κ εγώ θα πήγαινα στην κόλαση αιωνίως.Βλέπεις κάποια λογική σε αυτό;;Εγώ πλέον όχι και ούτε πιστεύω πως μου έβαλαν την ταμπέλα του τρελού επειδή παρέκκλινα από το φυσιολογικό και οτι μπορεί να υπάρχει μια δεύτερη πραγματικότητα που μονο εμείς μπορούμε να αντιληφθούμε.Περισσότερο σαν φυτό ένοιωθα παρα σαν άνθρωπος που του ήρθε η φώτιση.Ξέρω πως πάσχω από μια ασθένεια.Τώρα το σίγουρο είναι πως οι γνώσεις της επιστήμης ακόμα είναι ελλιπείς πάνω σε αυτό.Όλα τα υπόλοιπα πάντως είναι εικασίες.Και εσένα πλέον το μυαλό σου,σου παίζει παιχνίδια.Θα το αντιληφθείς μετά από κάποιους μήνες θεραπείας ότι έσφαλλες.
24-02-2015, 18:31 #148
οσο επερνα τα φαρμακα και δεν ειχα συμπτωματα ειχα καταλαβει τι μου συμβαινει αλλα μολις τα σταματησα τωρα παλι αρχισα να νιωθω πως διαβαζουν τις σκεψεις μου και παραλληλα αρχισα να σκεφτομαι πως ισως ειναι αληθεια και μου λενε ψεματα οτι πασχω απο ασθενεια για να μου κρυψουν την αληθεια
24-02-2015, 18:36 #149
Δεν ξερω για σας για μενα ηταν πολύ ενδιαφερουσα εποχη όταν ειχα τα επεισοδια και ευχομαι να τα ξαναζησω καποια στιγμη... μια απιστευτη ευφορια και εγρηγορση σε ολες τις αισθησεις... οι φωνες που ακουγα, στην αρχη με μηνυματα, και μετα κανονικα όπως ακουω τον οποιοδήποτε μου ελεγαν για την υποσταση αυτου του κοσμου και ότι ειμαστε κατι σαν σκλαβοι σε αυτόν τον τρισδιαστατο κοσμο... ευχομαι μεχρι το περας αυτης της ζωης μου η επιστημη να εχει εξελιχθεί τοσο ώστε να αποδειχτεί εστω και ένα μικρο κομματι από αυτά που μου ειπαν!!
24-02-2015, 18:55 #150
Eλάχιστοι είναι αυτοί που βίωσαν την ψύχωση με θετικό τρόπο.Κάποιοι είχαν φωνές φιλικές,ενώ άλλοι άκουγαν μουσική που είναι κάτι σπάνιο.Συνήθως τα συμπτώματα είναι εφιάλτης.