Results 46 to 59 of 59
Thread: Ας ανοίξω ένα θέμα
-
26-02-2015, 11:25 #46
- still searching for the right place.....
Το τελευταίο το απαντούσα στον kozchr, που ρώτησε κάτι τελείως διαφορετικό από το θεματοθέτη. Κατά τ’αλλα…….. αν σε κουράζω, μη με διαβάζεις, απλό είναι. Κ εγώ παραδέχομαι πως δεν διαβάζω σε 1 thread τα ποστ όλων των μελών. Κ αν δεν θες να σου πιάνουν κ χώρο στην οθόνη, υπάρχει κ η λύση της λίστας αγνόησης…….. :p :p
- 26-02-2015, 13:05 #47
26-02-2015, 13:16 #48
- still searching for the right place.....
Aυτό για τα μούτρα κ το ύφος ξαναπές το........ πολύ σωστή κουβέντα!
Ο θεματοθέτης δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζει τί ρωτάει κ κατά πόσο αντιλαμβάνεται, απ'όσα του γράψαμε αρκετά μέλη, ότι πολλές από τις παραδοχές από τις οποίες ξεκινάει τις ερωτήσεις δεν ισχύουν....... οπότε έγινε μπάχαλο.
Για τη συμπάθεια ομοίως, μου αρέσουν οι θετικοί κ χαμογελαστοί άνθρωποι! :o
26-02-2015, 13:26 #49
Συμφωνω.
Καποιες φορες,ακομα κι αν εχεις την καλυτερη προθεση,δεν βοηθας σε τιποτα.Ιδιως οταν εχεις απεναντι σου προσωπα που εχουν κλειδωμενες αποψεις.
Το να μη σου κανει η αποψη του αλλου,ειναι σεβαστο,το να τον κραξεις κι απο πανω,το να εισαι ειρωνας ομως?αλαζονικος?
Μπορει βεβαιως να φταιει και το χασμα απο την τετ α τετ επαφη ως τα γραμματακια στο πληκτρολογιο,οποτε επιφυλασσομαι ;):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-02-2015, 15:31 #50
Χαιρετω σε Φωτεινη !! χαθηκες απο τα μεσα Ιουλιου ( καλη μνημη !! ) και νασαι παλι ! θα ανακαλυψεις οτι εχουν σταματησει στο φορουμ οι ειρωνειες , και οι προσωπικες διαμαχες , μια και απεχω εδω και πολυ καιρο απο αυτες . Δεν ειρωνευεται ποτε η μαριποζα , και πιστευω , κακως , αν και την συμπαθεις , να της λες μας ταπρηξες , δεν ειναι ωραιο , και μου κανει εντυπωση , αφου δεν ειναι το στυλ σου . Τελοσπαντων , σαν να μην εγινε .
Εχω μια ερωτηση , πως μπορει να καταλαβει καποιος αν , οπως λες , εχει κλειδωμενες αποψεις , η τελοσπαντων , ειναι ισχυρογνωμων . Μπορει ο ιδιος να πιστευει οτι ειναι πολυ ανοιχτο μυαλο , και τελικα να ειναι ακριβως το αντιθετο . Ο βλακας ξερει οτι ειναι βλακας ? οχι βεβαια . Πιστευω οτι ακομη και ο πιο εξυπνος ανθρωπος , μπορει να κρυβεται πισω απο το δακτυλο του , γιατι ετσι τον βολευει , αλλα αυτος που τον βολευει , γνωριζοντας πολυ καλα την υπαρξη αυτης της κατηγοριας ανθρωπων , ας τους πουμε ' βολεψακηδες ' , ειναι βεβαιος οτι δεν ανηκει σε αυτους . Εδω σε θελω !!
Ρεμεντυ , πολυ το διασκεδασα το μαν-καιβερ !
26-02-2015, 16:56 #51
Αγγελε,
Οταν βλεπω τη μαριποζα να προσπαθει με την καλη της την προθεση να βοηθησει,κ για απαντηση να συλλεγει ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ,μου τη δινει...
Προφανως δεν καταλαβες το υφος μου κ δεν εχεις κι αδικο.Πιστευω η ιδια καταλαβε,ισως τωρα κι εσυ.
Εχω μια ταση να μην αναλυω πολλα,τωρα τελευταια ενω θα επρεπε.
Σε αυτο που ρωτας,δεν ειμαι σιγουρη πως καταλαβα.Αν θες επαναδιατυπωσε :-):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-02-2015, 19:55 #52
ΟΚ , Φωτεινη , δεν ανακατευομαι αλλο στην ' συνομιλια ' σας . Να επαναδιατυπωσω . Μιλας για ανθρωπους με κλειδωμενες σκεψεις . Αυτοι οι ανθρωποι εχουν και την ταση να ειναι απολυτοι . Πως καταλαβαινεις εσυ η εγω οτι δεν ανηκουμε σε αυτη την κατηγορια ? εγω πιστευω οτι δεν ανηκω , οπως προφανως και εσυ . Μηπως ανηκουμε και δεν τοχουμε παρει χαμπαρι "? αυτο ισχυει για τον οποιοδηποτε , αμα ρωτησεις καποιον-αν αν εχει ανοικτο μυαλο θα σου απαντησει καταφατικα . Ειναι ομως ετσι ? ολοι εχουμε μια ταση να υπερτιμουμε το μυαλο μας , πως μπορουμε να εχουμε μια ακριβεστερη εικονα για την ισχυ των διανοητικων μας ικανοτητων ?
26-02-2015, 21:19 #53
Βλεπω οτι εχω περασει απο αυτη τη φαση,φιλε μου..
Ελαχιστα με απασχολει η ισχυς των διανοητικων ικανοτητων καποιου,αυτο που προσεχω εγω ειναι το πως φερεται,ποια ειναι η προθεση του,θελει να ακουσει αλλη γνωμη διαφορετικη απο τη δικη του?και πως αντιδρα οταν ζοριζεται?
Οταν μπορεσουμε να γκρεμισουμε ολα τα καστρα που εχουμε φτιαξει,επειδη αυτα ειναι σαπια απο τα θεμελια,τοτε νιωθουμε οτι εχουμε θαρρος για να χτισουμε αλλα.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
27-02-2015, 15:44 #54
Φωτεινη , εσυ λες οτι εχεις περασει απο αυτη την φαση . Μαλλον αλλα λεω , αλλα καταλαβαινεις !! δλδ . πιστευεις οτι ξερεις τοσο καλα τον εαυτο σου ? εγω δεν ειμαι σιγουρος καθολου για τον δικο μου , μπορει να πιστευω πχ. οτι οδευω προς μια κατευθυνση , και στην πραματικοτητα να οδευω προς αλλην , η να πιστευω οτι καταβαλλω 100% προσπαθεια να λυσω ενα προβλημα , και στην πραματικοτητα να καταβαλλω ενα 50% . Η να πιστευω για μενα οτι διαθετω ωρισμενα καλα χαρακτηριστικα , και στην πραματικοτητα να μην τα διαθετω . Αυτο ισχυει βεβαια για ολους τους ανθρωπους , και στην τελικη αναγεται το ερωτημα στο περιφημο γνωθι σεαυτον , το οποιο εγω τουλαχιστον δεν πιστευω οτι το διαθετω . Απλως το παλευω .
27-02-2015, 16:20 #55
Κοιτα να δεις..απο οσα διαβαζω κατα καιρους σιγουρα διαφωνουμε σε αρκετα.
Τι δεν καταλαβες ακριβως απο οσα σου εγραψα?
Ρωτας πως ξερει καποιος οτι δεν ειναι ο ιδιος απολυτος και μπορει να μιλησει για καποιον αλλο.
Σου απαντησα επαρκως καλα κατα τη γνωμη μου.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
27-02-2015, 17:34 #56
Το συνηθίζει το συγκεκριμένο μέλος, εδώ και χρόνια, να θέτει το ίδιο ερώτημα, στο οποίο όμως δεν δέχεται καμία άλλη απάντηση.
Τον βολεύει να πιστεύει, ότι είναι στραβός ο γυαλός και όχι ότι ο ίδιος στραβά αρμενίζει.
Δικαίωμά του, έτσι κι αλλιώς ο ίδιος παιδεύεται.
Ναι, εδώ και χρόνια, με το ίδιο υφάκι, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος! ;)
27-02-2015, 19:19 #57
27-02-2015, 19:35 #58
27-02-2015, 19:56 #59
Μια σύντομη απάντηση γιατί δεν είμαι σε διάθεση αποσαφηνιστική. Έχω ανοίξει δυο θέματα μόνο, ουσιαστικά άσχετα μεταξύ τους και δεν έχω δεύτερο προφίλ. Αν τώρα κάποιες από εσάς βρίσκετε ομοιότητες στα δύο θέματα που δημιούργησα, ίσως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο τρόπο για να βελτιώσω τον γραπτό μου λόγο.