Results 16 to 30 of 67
Thread: Μηπως ειμαι αποθητικος
-
08-02-2015, 10:41 #16
Εχεις δικιο σε αυτο που λες Αρ_ιάδνη. Αλλα αν τις σεβομουν δε θα τα ειχα σπασει μαζι τους .Παραδεχομαι οτι επελεγα λαθος ατομα . Πρωταρχικο κριτηριο ειναι η εμφανιση για ολους πιστευω . Ακομα και για τις γυναικες . Για να πλησιασω καποια πρεπει να με ελκυει. Τωρα αν η συμπεριφορα δεν με εμπνει δε θα μεινω ...
- 08-02-2015, 16:58 #17
λοιπον φιλε young wolf μοιαζουμε πολυ στον χαρακτηρα.. απλα δεν εχεις βρει τους καταληλους χαρακτηρες κοριτσιων..πχ ουτε παω για καφε ουτε για ποτα ουτε για ολα αυτα που θεωρουνται κλασσικα..μου αρεσει η βολτα στο βουνο το γυμναστηριο ο κινηματογραφος η βολτα με τον σκυλο μου το ποδηλατο..πρεπει να ψαξεις αλλου..και μα τον θεο δεν μπορεις να κρινεις εναν ανθρωπο απο την εμφανιση..γτ μπορει με τον χαρακητρα του μετα να γινει πανεμορφος στα ματια σου :)
08-02-2015, 16:59 #18
και δεν ειναι θεμα αποθητικου ειναι θεμα χαρακτηρααααα ολες αυτες που βγηκες και απετυχες δεν βρηκαν κατι σε σενα απλα που ισως πολλες αλλες να μπορουσαν να το βρουν σε σενα
08-02-2015, 18:50 #19
Κοιταξε οταν βγαινεις συνεχεια κ τρως απορριψη δε μπορει να φταινε παντα ολοι οι αλλοι. Μπορει να φταις κ συ. Εκει στα καφε που βγηκατε τι συζητατε?
08-02-2015, 19:09 #20
Και μενα αυτα που λες μου αρεσουν Ηλιαννα , δε μου αρεσουν τα κλαμπ δε μου αρεσουν τα ξενυχτια και τα hangover ειμαι ο ξενερωτος της παρεας γενικα ..... ισως πρεπει να ψαξω αλλου τυπου περιπτωσεις . Δεν ειναι ομως λιγο αδικο; Δεν ντρεπομαι αμα με ρωτησει μια κοπελα να της πω πως ειμαι ηρεμος τυπος πως δε μου αρεσει η πολυκοσμια και τα πολλα πολλα , πιστευω οτι αυτο σε ριχνει γενικα στα ματια της πλειοψηφιας του αλλου φυλλου . και δεν μιλαω για μενα μονο ...γενικα
08-02-2015, 19:15 #21
Κερασι δε ξερω , οτι λεει ολος ο κοσμος στο πρωτο ραντεβου συζηταω . Οχι πολλα πολλα για προσωπικα ... γενικα δε μιλαω και πολυ για μενα εκτος αν με ρωτησει η αλλη , τι αλλο να πω ... Απλως μου εχει πει μια φιλη μου πολυ καλη πως ειμαι πολυ σφιγμενος στη συμπεριφορα μου περιοριζω τον εαυτο μου σε πολλα πραγματα . Γενικα το οτι ειμαι απομακρος
09-02-2015, 09:06 #22
wolf , το βεβαιον ειναι οτι κατι κανεις λαθος στη συμπεριφορα σου , και μαλιστα κατα συρροην , αφου επαναλαμβανεται το ιδιο μοτιβο , τωρα οτι και να σου γραψει ο οιοσδηποτε εδω , δεν μπορει να ξερει ποιο ειναι τι λαθος , αν δεν σε δει εν δρασει . Μπορει να ειναι μια λεπτομερεια η κατι σοβαροτερο , ανεφερες οτι εισαι ντροπαλος και απομακρος , το πρωτο ειναι σαφως αρνητικο , το δευτερο σηκωνει πολλες ερμηνειες . Μην τα ριχνουμε ολα στο αντιθετο φυλο . Στις κοπελες αρεσουν οι ανετοι ανθρωποι , οχι υπερβολικα ανετοι , εκει παει αλλου η δουλεια .
Παντως ντροπαλος , απομακρος , σφιγμενος , ολα αυτα ειναι στα μειον .Και δεν μετραει τοσο τι λες , αλλα πως το λες , και τι αποπνεεις στην αλλη . Αγγελος .
09-02-2015, 12:38 #23
Ίσως κανω κατι εγω λαθος , θα το ψαξω και θα ψαχτω και αλλο .Κρατω τα λογια ολων σας και σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.
Δημητρης
10-02-2015, 00:05 #24
10-02-2015, 10:47 #25
13-02-2015, 00:52 #26
νομιζω πως εισαι στο σωστο δρομο ... εισαι ανοιχτος σε νεες γνωριμιες και βγαινεις ραντεβου ... απλα χρειαζεται υπομονη μεχρι να βρεις καποια που να της αρεσεις και να σου αρεσει επισης... κι αυτο δε μπορει να συμβει οποτε θελουμε .. μπορει να συμβει μετα απο πολυ καιρο .. γι αυτο μην απογοητευεσαι... ζησε τη ζωη σου :p και καπου εκει θα ερθει κι αυτο... κι εφοσον ειχες καποια σχεση στο παρελθον δεν εισαι απωθητικος .. απλα δεν εχεις γνωρισει την καταλληλη... και περισσοτερο πρεπει να ρωτας τον εαυτο σου αν εσενα σου αρεσαν αυτες κι οχι αν αρεσεις εσυ σε αυτες και να βαλεις ψηλα τον πηχη ! βασικα δεχομαστε για να γνωρισουμε τον αλλο και να καταλαβουμε εαν τον θελουμε :p .. δεν ηξεραν πριν βγουν μαζι σου εαν σε θελουν η οχι... το οτι βγηκαν μαζι σου σημαινει οτι τους αρεσες σε ενα πιο επιφανειακο επιπεδο και θελησαν να βγουν μαζι σου για να σε γνωρισουν καλυτερα... τωρα γιατι μετα δεν ειχαν αλλο ενδιαφερον ειναι πολυ προσωπικο κι εχει να κανει με το τι αναζητα ο καθενας... αλλα και παλι ειναι πιο σημαντικο εαν σου αρεσαν εσενα...
01-03-2015, 23:05 #27
02-03-2015, 15:18 #28
02-03-2015, 18:50 #29
ερωτας και μπουρδες.ολα στο σεξ καταληγουν.το σεξ πρεπει να γινεται ευκολα και γρηγορα για ολους τους ανθρωπους.γυναικες και αντρες.τωρα αν καποιοι θελουν να το καθυστερουν επειδη αυτο ευνοει τα δικα τους συμφεροντα η για οποιοδηποτε αλλο λογο ειναι δικο τους θεμα και οχι δικο μας.οσο πιο γρηγορα τελειωσουν οι απειρες τελετουργιες του ζευγαρωματος τοσο το καλυτερο για την ανθρωποτητα.μια γυναικα που χαιρεται το σεξ δεν ειναι σπερματοδοχειο ειτε ειναι μεσα σε μπουρδελο ειτε εξω απο αυτο.αυτες ειναι μπουρδες της κομπλεξικιας κοινωνιας.μια γυναικα που παει με πολλους ειναι πουταν.και ενας αντρας που παει με πολλες μαγκας.ο φαλλοκρατισμος σε ολο του το μεγαλειο
02-03-2015, 19:07 #30
για το μαυρισμενο: ναι οντως! αυτο ειναι στερεοτυπο.. το σεξ ειναι αναγκη και των 2 φυλων..
ομως περα απο αυτο εισαι λαθος..
απολυτα λαθος!
και το σεξ ειναι ζωτικο, σωστο και απαραιτητο, αλλα υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο αυτο.. εννοιες οπως συντροφικοτητα,ασφαλεια, αγαπη, εμπιστοσυνη ειναι δυσευρετες. σεξ βρισκεις οπου θες, αλλα αγαπη? εμπιστοσυνη?
η σαρκικη ηδονη δεν κρατα για παντα. τα αλλα ομως μενουν..And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic