Results 106 to 120 of 120
Thread: Αναμμεσα σε 2 γυναικες
-
11-03-2015, 20:08 #106
να "προσπαθησεις" τι πραγμα ακριβως?
ολοκληρωσε μονος σου την προταση σου και θα αντιληφθεις το αδιεξοδο..
να "προσπαθησεις να κανεις την ερωτικη σας σχεση να λειτουργησει"?
τι ειδους προσπαθεια ειναι αυτη οταν ηδη σου δηλωνει οτι δεν αισθανεται ερωτικα?
κατα τη γνωμη μου η επιθυμια δεν χρειαζεται καν προσπαθεια, ειτε υπαρχει, ειτε δεν υπαρχει.
αν ομως δεχτουμε οτι υπαρχει τροπος να γινει "προσπαθεια" αναθερμανσης, αυτη, μονο κοινη θα μπορουσε να ειναι.
ειναι δυνατον να προσπαθησεις μονος σου ?
κατα τα αλλα, μαλλον αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις η να δεχτεις ( δεν ξερω), ειναι οτι η συντροφος σου θελει να συνεχισει αυτη την σχεση ενω ΔΕΝ εχειε ρωτικη επιθυμια, ενω εσυ θελεις να εχετε και οι δυο ερωτικη επιθυμια για να συνεχισετε.
ΑΡΑ??????
μηπως θελετε διαφορετικα πραγματα απο την σχεση σας?
- 11-03-2015, 20:13 #107
Δεν ξερω πραγματικα τι να κανω, δεν εχω καθαρο μυαλο, πνιγομαι απο το συναισθημα και δεν ξερω.
Και αυτη το ιδιο μου λεει οτι προσπαθει δεν μπορει να προσπαθησει μονη της επειδη εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα, αλλα δεν ξερω πως να παρω τα πανω μου, οταν εχω αυτα τα δεδομενα.
Μετα μου λεει πως υπαρχει επιθυμια αλλ δεν μπορει να μου το δειξει ενω εγω ειμαι ετσι, ναι εχει δικιο σ'αυτο αλλα νομιζω οτι οταν υπαρχει ενα προβλημα και θες να το λυσεις προσπαθεις πανω σ'αυτο, δεν ειναι κουμπι να το πατησεις και να παρεις φωτια το ξερω αλλα δεν ξερω αν φταιω εγω τωρα που δεν ειμαι καλα.
11-03-2015, 20:23 #108
πολυ μπερδεμενα και αντιφατικα μας τα λες βρε μπας.
μιας καιε χεις ηδη ψυχολογο, γιατι δεν χαλαρωνεις λιγο καιρο, να ασχοληθεις με την δουλεια που θα καντε με τον ψυχολογο σου, μηπως ετσι καθαρισει το τοπιο?
τι δεν μπορει να σου δειξει οσο εισαι "ετσι"??? πως "ετσι" δηλαδη?
μηπως εχεις κι αλλα προβληματα και μπαινουν στην μεση? δεν ξερω... εσυ ξερεις.
11-03-2015, 20:31 #109
Οχι δεν εχω απλα δεν εχω καθολου καλη ψυχολογια με ολο αυτο και δεν εχω πολυ ορεξη.
Μου εχει γινει τοσο εντονο ολο αυτο τον τελευταιο 1-1μιση χρονο που δεν ξερω αν μπορει να φτιαχτει κατι, οταν νιωθεις απορριψη συνεχεια και μετα κανεις ξανα προσπαθεια και ξανα απορριψη με τι ψυχολογια, εχω συνεχεια στο μυαλο μου οτι εχει βαρεθει και δεν εχει επιθυμια, οτι απλα δεν της βγαινει ή το εχεις ή οχι, πως εγω να λειτουργησω τωρα ?
Δεν βγαινει αυτο απο το κεφαλι μου τωρα, οταν γυρισα ειπαμε για προσπαθεια και ηταν ξανα παγωμενη. Δεν μπορω να ξεχωρισω αν υπαρχει επιθυμια το οποιο θα ειχε δειξει βεβαια ή πνιγομαστε κ δεν μπορουμε χωρια απο ανασφαλει, αγαπη και οτιδηποτε αλλο.
Θελω να διεκδικησω να ειμαι καλα και εκει που το παιρνω αποφαση με τραβαει ολο αυτο πισω, θελω να προσωρησω και δεν μπορω.
Μου ειχε πει πριν την προσπαθεια οτι δεν της εβγαινε και δεν ξερεις αν θα της βγει, τωρα μετα τις πρωτες μερες μου ειπε οτι τελικα δεν της βγαινει και τωρα, οτι μπορει και να φταιει οτ οτι εγω δεν εχω ορεξη και ειμαι καπως, καταλαβαινεις οτι ολο αυτο με εχει τρελανει, αν της εβγαινε θα συνεβαινε.Last edited by bass; 11-03-2015 at 20:47.
11-03-2015, 20:46 #110
δυστυχως, δεν μπορω να σε βοηθησω, γιατι ειμαι πολυ μακρια απο την λογικη σου.
δεν πιστευω σε "προσπαθειες" αναθερμανσης.
αν δεν ειμαι φουλ ερωτευμενη και δεν ειναι κι ο αλλος μαζι μου και δεν με πειθει γιαυτο μονιμως με τις πραξεις:rolleyes: και δευτερευοντως με τα λογια του, φευγω χθες. μπορει και προχθες. τα ιδια μου λεει κι ο συντροφος μου.
εφοσον δεν υπαρχουν παιδια, τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο νομιζεις.
δες λιγο καιρο την κατασταση πως διαμορφωνεται και παρε τις αποφασεις σου.
11-03-2015, 20:51 #111
Kατ που εγραψα μετα την δημοσιευση σου.
Μου ειχε πει πριν την προσπαθεια οτι δεν της εβγαινε και δεν ξερεις αν θα της βγει, τωρα μετα τις πρωτες μερες μου ειπε οτι τελικα δεν της βγαινει και τωρα, οτι μπορει και να φταιει οτ οτι εγω δεν εχω ορεξη και ειμαι καπως, καταλαβαινεις οτι ολο αυτο με εχει τρελανει, αν της εβγαινε θα συνεβαινε.
11-03-2015, 21:04 #112
αν δεν εχεις ορεξη κι εσυ, τι να της βγει?
ητανε στραβο το κλιμα, το φαγε κι ο γαδαρος :p
εισαι βεβαιος οτι δεν εχει ξυνισει λογω της απιστιας σου? πολυ ελαφρα το ξεπερασες αυτο, ενω ξεκινησες το θεμα σου ρωτωντας μας, ποια απ τις δυο να διαλεξεις.. τοσο ασημαντη ηταν η γνωριμια σου, που απλα ειπες "τελος' κι ουτε ξαναγυρισες να κοιταξεις πισω σου, ουτε ξανασχοληθηκε ποτε η συντροφος σου?
πιριεργου:rolleyes:
αν μας μιλουσες για καμια ξεπετα, αυτο ακριβως θα συνεβαινε, αλλα εσυ μας ειπες οτι εισαι ερωτευμενος μαζι της!!:rolleyes:
11-03-2015, 21:39 #113
Θα σου πω, οχι δεν ήταν κατι τέτοιο προσπαθώ να ειναι συγκεντρωμένος σε ενα πράγμα ώστε να καταλαβω τι συμβαίνει αν εχει τελειώσει, το πρόβλημα μου πλέον ειμαι κ εγω, δηλαδή δεν ξερω μήπως έφυγε και σε μένα, αυτό το λέω γιατι νιώθω κάπως, δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν ειμαι φορτισμένος η ειναι άγχος η απλα μου έφυγε και μένα
12-03-2015, 03:16 #114
γεια σου bass, διαβάζω το θέμα με ενδιαφέρον! Όσοι σου απάντησαν μέχρι στιγμής σου είπαν μερικά πολύ σωστά πράγματα αλλά πραγματικά φαίνεται ότι είσαι πολύ μπερδεμένος.
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι: η κοπέλα με την οποία έκανες κάτι είναι αντικειμενικά λιγότερο ή περισσότερο εμφανίσημη από την κοπέλα σου;
Εσύ σε σχέση με την κοπέλα σου είσαι πιο εμφανίσημος απο αυτή (και με αντίστοιχη μεγαλύτερη πέραση στο άλλο φύλο) ή η κοπέλα σου είναι πιο εμφανίσιμη από εσένα και με περισσότερη πέραση στον ανδρικό πληθυσμό απ' ότι εσύ στο γυναικείο; Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αυτο-αξιολογήσεις τον εαυτό σου και ειδικά σε σχέση με την κοπέλα σου και όχι σε σχέση με έναν άλλο άντρα αλλά προσπάθησε αν θες να μου απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Αναμένω τις απαντήσεις σου!
12-03-2015, 10:29 #115
Θα μπορουσε να εχει μια βαση αυτο που λες αλλα και οι δυο ειναι εξισου ομορφες στα ματια μου, δεν εγινε τιποτα απο θεμα εμφανισης και μονο, το κενο που υπηρχε και ενιωθα ειναι εκτος εμφανισης, νομιζω οτι και οι δυο εχουμε περαση αντικειμενικα.
Απο κει και περα η κοπελα μου ειναι εξαιρετικη και γι'αυτο ειμαι τοσο μπρεδεμενος, την αγαπαω και μ'αγαπαει οσο δεν φανταζεσαι αλλα το προβλημα μας ειναι πολυ μεγαλο για μενα, ειναι απιστευτα δυσκολο για μενα να την αγαπαω τοσο και να χρειαστει, πρεπει (δεν ξερω πως να το πω) να ζησουμε χωριστα.
Για να καταλαβεις τι εννοω, θελω να ζησω μαζι της, ειναι κομματι μου, ξερω οτι αυτο που εχουμε δυσκολα θα το ξαναβρω και το λεω αντικειμενικοτατα, αλλα δεν θελω σαν φιλοι, θελω να ζηταμε ο ενας τον αλλον, να εχουμε παθος, δεν θελω να ψαχτω αλλου ξανα, θελω να ειμαι καλα μ'αυτην αλλα δεν ξερω αν γινετε πλεον :(Last edited by bass; 12-03-2015 at 10:45.
12-03-2015, 11:14 #116
μεχρι τωρα μας ελεγες οτι εσυ την ποθεις και δεν καταλαβαινεις πως γινεται να της αρεσεις , να εχει ολα αυτα τα βαθια αισθηματα, αλλα να μην σε ποθει.
τις τελευταιες μερες μας λες οτι μαλλον κι εσενα δεν σου βγαινει πλεον και πολυ το σεξουαλικο.
επομενως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ πως γινεται να εχεις βαθια αισθηματα και θαυμασμο αλλα να μην συγκινεισαι ερωτικα.
τωρα που το ξερεις πως γινεται, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
θες μενεις, θες φευγεις...
12-03-2015, 11:36 #117
Το ξερω οτι εχεις δικιο, το σκεφτομαι ηδη αλλα δεν ενιωθα ετσι, νιωθω ετσι τις τελευταιες μερες, ισως απο την φθορα, την κουραση, το αγχος.
Με εχει φορτισει ολο αυτο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και δεν ξερω μηπως εγω δεν κανω προσπαθεια αλλα οπως εχω ξαναπει με αυτα τα δεδομενα δεν γινεται να παρω τα πανω μου ψυχολογικα.
12-03-2015, 12:08 #118
12-03-2015, 12:49 #119
Ρ Φίλε πραγματικά τι κάθεσαι και παλεύεις. Εχει τελειώσει τράβα βρες μια άλλη .....Θες να ζήσεις έτσι την υπόλοιπη ζωή σ?,μια φορά τ μήνα Sex?χωρις πάθος,έρωτα κ.τ.λ
Υ.γ Γίνεται φίλοι γιατί από'τι βλέπω φίλοι είσται....
12-03-2015, 13:03 #120
Εννοείται πως δεν θέλω αυτό, χωρις πάθος οχι πάντα θα με τρώει κ θα νιώθω συνέχεια ετσι, αυτό που κάνω ειναι παλεύω μήπως υπάρχει κατι, δεν θέλω να σκέφτομαι οτι τωρα ειναι ετσι επειδή εγω δεν εχω όρεξη, δεν θέλω να μου μείνει αυτό.
Δεν ξερω ή νιωθει οτι κατι υπαρχει, το οποιο δεν εχει δειξει ή απλα με τραβαει πισω, το καταλαβαινω κ αυτο γιατι δυστυχως το εχω κανει κ εγω για να μην την χασω........:(:(:(Last edited by bass; 12-03-2015 at 13:49.