κακό προξενιό - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 120
    Senior Member
    Χριστινα τωρα που μενεις εσυ? Απ οτι καταλαβα ειναι και αυτος απ το χωριο σου αλλα δεν καταλαβα αν μενετε μαζι τωρα ή ο καθενας σπιτι του στο ιδιο μερος.

Senior Member
    Kerasi γεια σου!

Η αποσταση από τα μερη μας είναι περιπου 20 λεπτα με το αμαξι. Εκεινος ερχοτανε κάθε Σ/Κ και διανυκτερευε στο δικο μου σπιτι που είναι ακριβως διπλα στο σπιτι των γονιων μου. Εγω σπανια εμενα στο δικο του. Επειδή κοιμοταν σε ένα ημιδιπλο κρεβατι και εκανα ασχημο υπνο οποτε εμενα μαζι του. Και απλωνοταν και ροχαλιζε. Εγω εχω δυσκολια στον υπνο οποτε προτιμουσα να ερχεται να κοιμαται σε μενα που ειχα 2 μονα κρεβατια το ένα διπλα στο άλλο.
    Ηθελε πολύ να συζησουμε αλλα εγω εκανα πισω.

Banned
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Χαιρετω όλα τα μελη αυτου του forum. Η δική μου υπόθεση έχει ως εξης:
    Είμαι 33 ετών, και μένω σε επαρχία. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω σχέση με κάποιον 6 χρόνια μεγαλύτερό μου.
    Η γνωριμία ήτανε κάπως σαν προξενιό. Έψαχνα μια σχέση σοβαρή και η περίπτωσή του μου φάνηκε στην αρχή ότι ήτανε η ιδανική, ασχέτως εάν εκείνος από την πρώτη εβδομάδα βιαζόταν. Μέχρι και όνειρα για μωρό έκανε!! Επειδή είχα απογοητευτεί μετά από μια σειρά ατυχών γνωριμιών, είπα μέσα μου "κάτσε εδώ αφού θέλει να παντρευτεί και βλέπουμε!" Από την πλευρά μου δεν υπήρξε αληθινός έρωτας εξαρχής απλά τον είχα συμπαθήσει. Είχε την πλάκα του, ήθελε να βγαίνουμε συχνά, μου έκανε τα χατίρια και πλήρωνε πάντα χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς. Όλα καλά ως εδώ.
    Τώρα που γυρίζω πίσω, αντιλαμβάνομαι ότι υπήρχαν κάποια ύποπτα σημάδια που αγνόησα τότε. Πρώτον, στην αρχή της σχέσης έβγαινε σχεδόν κάθε βράδυ και τα έπινε με φίλους. Τηέφωνούσε από τα μπαρ που σύχναζαν και άφηνε μηνύματα υπερβολικού ενθουσιασμού στο κινητο μου! (σ αγαπώ από την πρώτη βδομαδα???)
    Δεύτερον: Μου εμφάνιζε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ έδειχνε να με θέλει πολύ. Αργότερα κατηγόρησε εμένα ότι ειχα μιλήσει μια φόρα κατά τη διάρκεια του σεξ και τον αποσυντόνισα, ενώ ποτέ άλλοτε δεν είχε αντιμετωπίσει αυτό το θέμα.
    Τρίτον: υπερβολικός ενθουσιασμός! βιασύνη για γάμο από μέρους του και βιασύνη για εγκυμοσύνη. Χωρίς να ξέρει εάν θα ταιριάζαμε.
    Του έβαλα χαλινάρι και του τόνισα να πάψει να βιάζεται. Μέχρι που ήρθε σπίτι μου και η μητέρα μου ξετρελάθηκε. Εκείνος μαζεύτηκε, άρχισε να περνάει τα Σ/Κ σπίτι μου, δεν έδινε σημασία στους πότες φίλους του και προτιμούσε να κάνει παρέα με τον αδερφό μου.
    Και όμως συνέχιζα να κάνω παράπονα! δεν άνοιγε το στόμα του να μιλήσει να κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα και σπάνια με ευχαριστούσε το σεξ μαζί του. Επίσης με ενοχλούσε το ροχαλητό και το τσιγάρο του.
    Δέχτηκε να κάνει μια επέμβαση για το ροχαλητό. Τον βοήθησα εγώ όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο. Είχα αναλάβει χρέη νοσοκόμας! όμως αφότου επιστρέψαμε στον τόπο μας, ο κύριος βγήκε έξω με τους κολλητούς και ήπιε! Συνέχισε να βγαίνει με τους φίλους του και να πίνει, παρόλο που τον πήρα σπίτι μου για να τον προσέχω.
    Ενημέρωσα το γιατρό που τον χειρούργησε και παρόλο που του απαγόρεψε το ποτό (τον εξέτασε) εκείνος ξαναήπιε!!!! τώρα κινδυνεύουν να πάνε χαμένοι οι κόποι μας...
    Πλέον ειμαστε σε διάσταση εδώ και ενάμισι μήνα, και φυσικά έχει επιστρέψει στους δικούς του. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση ,τι να κάνω δεν ξέρω. Νιώθω ότι υπερτερούν οι 2 κολλητοί του που είναι λάτρεις του ποτού πάντα...Υποσχέθηκε να μην πινει πολύ αλλά ποιος τον πιστεύει??
    Αν τώρα κάνω πίσω είμαι σίγουρη ότι θα μπλέξει πάλι με το ποτό. Το 'χει ξανακάνει άλλωστε και όταν τον άφησε η προηγούμενη σχέση του.
    Πως θα παντρευτώ αυτό το άτομο? Δεν τον εμπιστεύομαι πια με την επιπόλαιη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.
    Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.
    1ο Δεν τον εμπιστευεσαι
    2ο δεν είσαι ερωτευμένη μαζί τ ...
    3ο πίνει,
    4ο υπερτερούν οι φίλοι τ
    5ο δεν ευχαριστιέσαι το sex μαζί τ

Για πιο λόγο ρε κοπελιά θες να τον παντρευτείς? για να είσαι δυστυχισμένη?

Banned
    Βρε Christine, καθώς διάβαζα τα μηνύματα σου, σκεφτόμουν ότι έναν-έναν μας βγάζεις τους λαγούς!....
    Τι να πρωτοπιάσω…. Την κακή συναισθηματική κι ερωτική ζωή? Την ασάφεια γύρω από τα οικονομικά? Την ύποπτη σχέση με τη γειτόνισσα? Τις βιασύνες για γάμους και παιδιά, ή τις δυσκολίες να συζήσετε, να περάσετε χρόνο μαζί, να κοιμηθείτε παρέα?
    Απ’ όποια μεριά και να το πιάσεις το όλο πράγμα πάσχει.
    Είναι βέβαια εμφανές ότι δεν τον θέλεις και δεν σου πολυαρέσει κι έτσι όλα σε ενοχλούν και σε όλα είσαι δύσπιστη.
    Από την άλλη, δεν φαίνεται να υπάρχει και κάτι που να είναι το ‘δυνατό του σημείο’ κι έτσι να αντισταθμίζει τα υπόλοιπα.

Νομίζω όμως ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς λίγο το θέμα ‘σχέσεις’, τι ζητάς και τι μπορείς.
    Να σκεφτείς τι πραγματικά έχει σημασία και τι όχι.
    Γιατί κανένας δεν είναι τέλειος και όλοι έχουν τα γούστα τους, τους ρυθμούς τους, τις καλές και κακές συνήθειες, αλλά άλλη βαρύτητα έχει το… ροχαλητό και τα σέξι εσώρουχα, κι άλλη μια κρυφή ζωή, ή μια φανερή ασυμφωνία σε βασικούς τομείς της σχέσης (επικοινωνία, συνύπαρξη, ερωτική ζωή).

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Βρε Christine, καθώς διάβαζα τα μηνύματα σου, σκεφτόμουν ότι έναν-έναν μας βγάζεις τους λαγούς!....
    Τι να πρωτοπιάσω…. Την κακή συναισθηματική κι ερωτική ζωή? Την ασάφεια γύρω από τα οικονομικά? Την ύποπτη σχέση με τη γειτόνισσα? Τις βιασύνες για γάμους και παιδιά, ή τις δυσκολίες να συζήσετε, να περάσετε χρόνο μαζί, να κοιμηθείτε παρέα?
    Απ’ όποια μεριά και να το πιάσεις το όλο πράγμα πάσχει.
    Είναι βέβαια εμφανές ότι δεν τον θέλεις και δεν σου πολυαρέσει κι έτσι όλα σε ενοχλούν και σε όλα είσαι δύσπιστη.
    Από την άλλη, δεν φαίνεται να υπάρχει και κάτι που να είναι το ‘δυνατό του σημείο’ κι έτσι να αντισταθμίζει τα υπόλοιπα.

Νομίζω όμως ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς λίγο το θέμα ‘σχέσεις’, τι ζητάς και τι μπορείς.
    Να σκεφτείς τι πραγματικά έχει σημασία και τι όχι.
    Γιατί κανένας δεν είναι τέλειος και όλοι έχουν τα γούστα τους, τους ρυθμούς τους, τις καλές και κακές συνήθειες, αλλά άλλη βαρύτητα έχει το… ροχαλητό και τα σέξι εσώρουχα, κι άλλη μια κρυφή ζωή, ή μια φανερή ασυμφωνία σε βασικούς τομείς της σχέσης (επικοινωνία, συνύπαρξη, ερωτική ζωή).

Ασε...μπαζει απο παντου!! Χτες ειχαμε τηλεφωνικο τσακωμο παλι. Γυρισε και μου γραψε μετα οτι ευχεται να βρεθει καποιος που να μπορει να αντεξει τη μουρμουρα μου!! Εγινα εξαλλη!! Του κλεινω ραντεβου να τα πουμε απο κοντα και αμεσως τσιμπαει!! Ειχα αλλα σχεδια ομως εγω!! Εβαλα σε ενα σακιδιο τα λιγοστα του υπαρχοντα που ειχε αφησει σπιτι μου μαζι και ενα φτηνιαρικο λευκο φορεματακι που μου ειχε αγορασει και ισως το φορουσα εαν αποφασιζα να παω στο δημαρχειο μαζι του!!
    Φτανει στον τοπο συναντησης, βγαινω απ το αυτοκινητο και του αφηνω κατω τη τσαντα!! Δεν του φωναξα γιατι ειχε κινηση και μπηκαα στο αμαξι αμεσως! Ευτυχως δε φωναξε ουτε εκεινος! Ανεβηκε στη μηχανη του μονο και πρεπει να βρισε φευγοντας.
    Δε νιωθω καλα με ο,τι εγινε αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω οταν ο αλλος μου πεταει κοτσανες. Και με την κοροιδια επισης.
    Να σημειωσω οτι πριν γινει ολο αυτο, με καλουσε σπιτι του να μεινω ετσι ωστε να ηρεμισω. Εχει την παγιωμενη αντιληψη οτι οι δικοι μου με επηρεαζουν. Ξερει ομως οτι στο ημιδιπλο κρεβατι του θα δεινοπαθησω να απολαυσω εναν ξεκουραστο υπνο. Αρα; ηξερε πως θα αρνηθω και κε καλουσε για τα ματια.
    Οσον αφορα τη γειτονισσα δεν ξερω τι μπορει να χει συμβει ακριβως. Μπορει αυτη απλα να κολλησε και να ηθελε να μιλαει επειδη περνιυσε δυσκολα λογω σωματικης κακοποιησης. Παντως οταν ετυχε να τη δω στο σπιτι των γονιων του, αυτη μου τονιζε ποσο πολυ με αγαπουσε ο λεγαμενος. Και επισης ευχοταν και κεινη να χε καποιον να την αγαπαει τοσο.
    Ενα ενα τα βγαζω..ισως γιατι παρολη τη στεναχωρια μου τα βλεπω καθαρα τωρα..
    Ομως, ακομα και να ανακαλυψω ποσα αντεχω και τι μπορω να ανεχτω πως θα αποφυγω αλλη μια αποτυχια;; και αν ο επομενος ειναι χεοροτερος;;; ολο και καποιος βρισκεται και εκδηλωνει ενδιαφερον εστω συγκρατημενο, ισως και φιλικο να ναι. Δεν εμπιστευομαι ομως τις επιλογες μου.

Senior Member
    Ξερει ομως οτι στο ημιδιπλο κρεβατι του θα δεινοπαθησω να απολαυσω εναν ξεκουραστο υπνο. Αρα; ηξερε πως θα αρνηθω και κε καλουσε για τα ματια.
    Ό,τι κι αν σου έχει κάνει ο τύπος, το πιο σημαντικό που έχεις πει είναι ότι εσύ δεν τον θέλεις. Ξέρεις τι σκέφτομαι; Κοιμάμαι τον τελευταίο μισό χρόνο σε ημίδιπλο (ο Θεός να το κάνει) για να μένω μαζί με το άτομο που αγαπώ και δεν σκέφτομαι ούτε στιγμή ότι κάποιες μέρες ξυπνάω πιασμένη. Αλλά εσύ δεν θες να πας εκεί ούτε για έναν ύπνο. Αυτό δεν σου δείχνει ότι ούτε εσύ η ίδια θέλεις αυτή τη σχέση; Δηλαδή, λες σε καλεί για τα μάτια αλλά κι εσύ δεν θες να πας ούτε για να ξεκαθαρίσετε. Ίσως γιατί μέσα σου έχει τελειώσει (ίσως ποτέ δεν υπήρξε) αλλά κι εσύ δεν το παραδέχεσαι.

Οσον αφορα τη γειτονισσα δεν ξερω τι μπορει να χει συμβει ακριβως. Μπορει αυτη απλα να κολλησε και να ηθελε να μιλαει επειδη περνιυσε δυσκολα λογω σωματικης κακοποιησης. Παντως οταν ετυχε να τη δω στο σπιτι των γονιων του, αυτη μου τονιζε ποσο πολυ με αγαπουσε ο λεγαμενος. Και επισης ευχοταν και κεινη να χε καποιον να την αγαπαει τοσο.
    Όταν τα έλεγε αυτά αυτός ήταν μπροστά; Γιατί αυτή μπορεί να τα έλεγε απλά για να ακούσει εκείνος ότι τον παινεύει.

Ομως, ακομα και να ανακαλυψω ποσα αντεχω και τι μπορω να ανεχτω πως θα αποφυγω αλλη μια αποτυχια;; και αν ο επομενος ειναι χεοροτερος;;; ολο και καποιος βρισκεται και εκδηλωνει ενδιαφερον εστω συγκρατημενο, ισως και φιλικο να ναι. Δεν εμπιστευομαι ομως τις επιλογες μου.
    Μην σκέφτεσαι έτσι γιατί τότε η αποτυχία είναι προδιαγεγραμμένη. Αν δεν ταιριάζεις με κάποιον δεν μπορείς να το κάνεις να ταιριάζεις. Άρα όσο πιο γρήγορα το τελειώνεις τόσο καλύτερα για να βρεις το άτομο με το οποίο ταιριάζεις. Μην βλέπεις το τέλος μιας σχέσης σαν τέλος αλλά σαν ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Banned
    βασικα δεν ειμαι κ απολυτως σιγουρος αλλα αυτο ε το ημιδιπλο κρεβατι κατι σα να μου θυμιζει μηπως ο λογος που δεινοπαθεις να κοιμηθεις ειναι οτι θα ηθελες καπιες ωρες να κοιμασαι σε αυτο το κρεβατι κ καπιες αλλες ωρες θα ηθελες να κοιμασαι σε αλλο κρεβατι αλλα δε ξερεις πως να του το πεις (?)

εχρι στιγμης εχω την εντυπωση οτι μας λες ολα οσα δεν εχεις πει σε αυτον που σε ειχαν δυσαρεστησει

Banned
    Ε αν είναι χειρότερος, θα κοιτάξεις ν’ απομακρυνθείς αμέσως, μην περιμένεις κάθε φορά από ένα χρόνο! :p
    Δεν μπορείς να ξέρεις τα πάντα για τον καθένα από την αρχή της γνωριμίας, αλλά σε έναν μικρό τόπο και σε μια ώριμη ηλικία, δεν είναι δα και τρομερά δύσκολο ν’ αντιληφθείς ή να μάθεις πέντε πράγματα.

Το θέμα είναι πόση σημασία δίνεις και σε τι θέμα.
    Από αυτά που διάβασα, μου φάνηκε ότι ασχολείσαι πολύ με ‘τυπικά’ κι επουσιώδη θέματα, ενώ ανέχεσαι για πολύ καιρό ή υποτιμάς τα πραγματικά προβλήματα.
    Κάθεσαι πχ κι ασχολείσαι με το ημίδιπλο κρεβάτι κι ότι θα έπρεπε να σκεφτεί ότι ξεβολεύεσαι….. ενώ σε κάποιο μήνυμα είπες έτσι στα πεταχτά ‘μάλλον με κεράτωνε στην αρχή’.

Η αλήθεια είναι πως βγαίνει μια συνεχής γκρίνια, απαιτήσεις, ενοχλήσεις απ’ όσα έγραψες. Πιθανόν όπως σου είπαν κι άλλοι, αυτό να οφείλεται στο ότι δεν σου αρέσει ο τύπος και τον είδες σαν ευκαιρία, επειδή ήθελε δέσμευση. Αν όμως έχεις γενικά μια τάση για 'μουρμούρα' και να γίνονται όλα όπως τα θέλεις, τότε θα ήταν καλό και να προσπαθήσεις να την ελέγξεις, αλλά και να βρεις έναν άνθρωπο που θα σου ταιριάζει / θα σου αρέσει περισσότερο. Και για όσα ρεαλιστικά σε ενοχλούν να βρίσκεις άμεσα πρακτικές λύσεις, μην τα αφήνεις να γίνονται χρόνια παράπονα.

Επομένως αντί να εμπιστευτείς τα κριτήρια σου, θα σου πρότεινα για αρχή να εμπιστευτείς αυτό που νιώθεις καθώς και 2-3 'αντικειμενικά' στοιχεία. Δηλαδή είναι απίθανο να υπάρχει ένας άνθρωπος που να τον βρίσκεις σχετικά ελκυστικό, να έχεις μια καλή χημεία, να έχει 5 δραχμές και μια απασχόληση, να βγαίνετε τις βόλτες σας και να έχει κι αυτός στο μυαλό του να κάνει οικογένεια?

Senior Member
    Αν ειχε λεφτα και σου κανε καλο κρεβατι θα σου λεγα να κανεις μια προσπαθεια να ανεχτεις καποια πραγματα. Με αυτα τα δεδομενα ομως δεν βλεπω το λογο. Μηπως πιστευεις δε θα βρεις αλλον, οτι εισαι μεγαλη, οτι δεν μπορεις να γνωριστεις, μηπως δεν εχει φιλους και ειναι κ σαν παρεα κλπ? Νταξει αν νιωθεις ενα ανθρωπινο δεσιμο μπορεις να κρατησεις μια επαφη σαν φιλια, αλλωστε φιλαρακια ειστε εφοσον δεν κανετε κατι ερωτικο. Ειναι κριμα να στερεις τον εαυτο σου απ τις χαρες του ερωτα ενω την ιδια στιγμη πολλες αλλες γυναικες ευχαριστιουνται καθημερινα. Δεν ξερω μηπως νιωθεις οτι δεν υπαρχουν αλλοι εκει στο χωριο σου ή οτι δεν εισαι πολυ ωραια και γι αυτο κολλας σ αυτον, που εχει μεν καποια καλα στοιχεια αλλα τ αρνητικα ειναι πολυ περισσοτερα κ πιο σημαντικα. Ειναι κριμα να κλεισεις σαν γυναικα απο τωρα, εχεις μπροστα δεκαετιες. Να ταν κ κανενας πλουσιος να σου λεγα να κανεις υπομονη κ τροπους να ξυπνησει ερωτικα. Εν κατακλειδι δεν ξερεις τι χανεις τοσο καιρο, ειναι κριμα, καλυτερα μονη σου για να μπορεις να γνωρισεις αλλον, παρα να μαραζωσεις απο τωρα.

Senior Member
    "Όταν τα έλεγε αυτά αυτός ήταν μπροστά; Γιατί αυτή μπορεί να τα έλεγε απλά για να ακούσει εκείνος ότι τον παινεύει."

Oxi δεν ηταν μπροστα... μολις ειχε φυγει για την δουλεια του. Και εγω ειχα μεινει με τη μητερα του να πιουμε καφεδακι. Βλέπεις ειχα διανυκτερευσει εκει.Ειχα μεινει πολλες φορες στο ημιδιπλο κρεβατι αν και εμενα αυπνη σχεδόν. Και τοτε ηρθε η γειτονισσα για καφε και μου βγαλε τα εσώψυχα της. Το δραμα που περνουσε στο σπιτι της , για τον αντρα της τον οποιο μισουσε και εν κατακλείδι μου ειπε ότι αυτος πρεπει να με αγαπάει πολύ. Εξαλλου θελει τοσο γρηγορα και αμεσα γαμο μαζι μου.
    Που να φανταστω τι θα ανακαλυπτα στη συνεχεια για την παρτυ της???

Χτες λοιπον ο διαβολος με εβαλε και προσπαθησα να μπω στο λογαριασμο του σε σελιδα κοινωνικης δικτυωσης. Τα καταφερα και μπηκα!! αρπαξα και την ευκαιρια και ειδα ολη τη συνομιλα που ειχαν κανει το τελευταιο μηνα που εμεις προσπαθούσαμε να βρουμε μια ακρη με φωνες και γκρινια. Ένα θα σας πω...του την εμπαινε και τον ενοχλουσε καιρο μεχρι που αυτος ενδωσε και της εγραφε ερωτόλογα. Μαλιστα της ειχε δωσει το νουμερο του για να τον παιρνει οποτε μπορει εκεινη και λειπει ο αντρας της. Αυτή μεχρι και ραντεβού προσπαθουσε να του κλεισει αργα όταν θα σχολναγε αυτος απ τη βραδινη εργασια.
    Παιδια μεχρι πριν 12 μερες που ειχα βρεθει μαζι του( επειδή εκεινος επεμενε) μου ελεγε ποσο πολύ φοβηθηκε μη με χασει και τωρα ασχολιοταν με την παντρεμενη!!! ολες οι υποψίες μου επιβαιβεωθηκαν!!
    Δεν αντεξα και της εστειλα μνμ και της ζητησα εξηγήσεις οσο πιο κοσμια μπορουσα. Φυσικα εκεινη υπερασπιστηκε τον εαυτο της, με απειλησε και φυσικα τον πηρε αμεσως τηλεφωνο!! γιατι με καλουσε με μανια αυτος μετα, και φυσικα εστειλε κατι υβριστικα μυνηματα στα οποια κρατηθηκα γιατι θα μπορουσε να ακουσει χειροτερα!! ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ!! τωρα απαιτει να της ζητησω συγγνωμη! μου βγαλε αυτος τοση κακια που δεν το περιμενα! πανε να μπαλωσουν τις βρωμοδουλειες τους το ξερω.
    Κατινια μεγαλη το ξερω...αλλα επρεπε να μαθω. Και ας μου λεει να παω στο τρελαδικο. δε θα του κανω τη χαρη. ας κανουν ο,τι θενε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα δεν ειμαι κ απολυτως σιγουρος αλλα αυτο ε το ημιδιπλο κρεβατι κατι σα να μου θυμιζει μηπως ο λογος που δεινοπαθεις να κοιμηθεις ειναι οτι θα ηθελες καπιες ωρες να κοιμασαι σε αυτο το κρεβατι κ καπιες αλλες ωρες θα ηθελες να κοιμασαι σε αλλο κρεβατι αλλα δε ξερεις πως να του το πεις (?)

εχρι στιγμης εχω την εντυπωση οτι μας λες ολα οσα δεν εχεις πει σε αυτον που σε ειχαν δυσαρεστησει
    καλε το ξερε το πρόβλημα μου. Στο δικο μου σπιτι ειχα δυο μονα κρεβατια το ένα διπλα στο άλλο αλλα φορουσα ωτοασπίδες για να μην αναγκάζομαι να τον παραταω και να φευγω. Τον πειραζε εάν αλλαζα δωματιο αυτό και ας μην το λεγε. Για αυτό σου λεω ότι για τα ματια επεμενε να με φιλοξενησει για καμποσο καιρο αφου ηξερε πως δε θα το κανα. Για να χει ελευθερο το πεδιο μετα να συνανταει την άλλη εστω και κρυφα.

Banned
    βασικα κ γω εχω δυσκολια στον υπνο κ ξυπναω ε το παραμικρο αλλα αν εχεις παρα πολες ωρες να κοιμηθεις καπια στιγμη θα σε παρει ο υπνος ακομα κ αν κανει φασαρια

Senior Member
    Καλησπερα...πολυ μπερδεμα. Μιλησα αρκετες φορες με την κοπελα που ειχε την υποπτη συνομιλια μαζι του στο ιντερνετ, αφοτου καταφερα και μπηκα στο προφιλ του. Κακο αυτο που εκανα το ξερω. Ομως δεν με εβρισε για αυτο παρα εγινε εξαλλος που τολμησσ να στειλω μνμ σε αυτην.
    Φυσικα εκεινη επεμεινε οτι αυτος ειναι ο τροπος που επικονωνουν μεταξυ τους και το κανουν και φανερα μπροστα στους δικους τους ανθρωπους. Θα πρεπε ,λεει,να ντρεπομαι που αμφισβητησα την τιμη της! Μαλιστα επεμεινε να μην τον αφησω να φυγει, αξιζει τον κοπο....
    Απιστευτη!!
    Με αυτον βγηκα προχτες...αλλα οσο και αν προσπαθησε να με φερει με τα νερα του και να πεισει για την αθωοτητα του, ημουνα αρνητικη και του τα χωνα ακομα και σε δημισιο χωρο. Ευτυχως που η ενταση της μουσικησ καλυπτε τη δικη μου ενταση...ομως η δυσαρεσκεια στο προσωπο μου σιγουρα φαινοταν...να του λεω οτι δεν τον πιστευω και να γελαει!!
    Ποσο θεατρο πια μπορουν να παιξουν αυτοι οι δυο;;;
    Αν περναγα καλα μαζι του στον σεξουαλικο τομεα θα μου στοιχιζε ακομα περισσοτερο!!!
    Πως ειναι δυνατον αυτος να πιστευει πως μπορουμε να μαστε μαζι σα να μην εχει συμβεί τιποτα;;;;;καταρχην δεν μπορω να ξεχασω τα εξευτελιστικα λογια με τα οποια με εβρισε οταν εμαθε απο την παντρεμενη οτι την ενοχλησα!! Του το λεω, και δεν ντρεπεται καθολου!!!!
    Θελω να το κοψω μαχαιρι επιτελους!! Να ηρεμισω πια!!

Senior Member
    Λες μ αυτην να χει παιχτει ερωτικο; λες να χουνε κανει τιποτα; τι πιστευεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Λες μ αυτην να χει παιχτει ερωτικο; λες να χουνε κανει τιποτα; τι πιστευεις;

Τα μηνυματα που ειχανε ανταλλαξει, τα οποια ειχα την ατυχια να τα δω λογω της περιεργειας μου, ητανε ερωτικα κατά τη γνωμη μου Kerasi..Δεν μπορει να του γραφει π.χ να σβησει τα μνμ μην τυχον και τα δω εγω και εχει πρόβλημα μετα!
    Σε καποιο παλαιοτερο μηνημα της του εξεφραζε την αγαπη της η οποια δε φαινοταν να είναι με τιποτα αδερφικη ή φιλικη. Του ελεγε ξεκάθαρα ότι τον θελει!! Χωριο που φαινεται κολαουζο δε θελει..ετσι λενε στον τοπο μου.
    Ειτε εχουν κανει κατι τωρα ή κατά τη διαρκεια της σχεσης μας ειτε εχουν κανει πριν με γνωρισει ειτε απλα μεινανε μονο στα λογια, η ουσια είναι ότι κατά καιρους πρεπει αυτή να του κολλαγε μεσω μηνυματων...όμως από ο,τι ειδα της εχει δωσει το νουμερο του κινητου του...οποτε τωρα πλεον δεν εχει νοημα να παρακολουθώ κατι υποπτο στη σελιδα του αφου ανετα μπορουν να επικοινωνουν με τα κινητα τους.
    Θα μου πεις...αφου δεν τον θελεις πραγματικα τι σε νοιαζει εσενα?? Η κοροιδια με νοιαζε και το ψεμμα!! πισω από την πλατη μου γινονται σοδομα και γομορα και αυτος επιμενει να τα ξαναβρούμε! Επισης και κεινη για να καλυφτεί με συμβουλεψε να κρατησω αυτήν τη σχεση!
    Εντωμεταξύ αυτος δε καίγεται και ιδιαιτερα...δηλαδή δε με διεκδικεί..ενα μυνημα στελνει να παμε για καφε και αμα δε δωσω σημασια δεν παιρνει μετα τηλεφωνο. Δηλαδη είναι σαν να μου λεει: αυτος είμαι και αμα σ αρεσει και αμα θελεις να συνεχισεις μαζι μου να μην ασχολείσαι άλλο με "βλακείες".
    Δεν ημουνα και ερωτευμενη και τωρα πλεον δεν ξερω αν μπορω να συνεχισω μαζι του με αυτά τα δεδομενα.Να κανω τι? να πω ότι περναγα καλα στο σεξ? ότι ειχε οικονομικη ανεση? να με βοηθησει και μενα μεχρι να βρω δουλεια?

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast