Δυσκολια προσαρμογης στο γαμο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Παιδια... ειναι θεμα του 2009 !!

Δλδ ταλαιπωρειται ο ανθρωπος απο το 2009 ? απαπα δεν παντρευομαι , δεν παντρευομαι..........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δλδ ταλαιπωρειται ο ανθρωπος απο το 2009 ? απαπα δεν παντρευομαι , δεν παντρευομαι..........
    χαχαχαχαχα μου αρεσει το τρολινγκ σου!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Χαχαχαχα…. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει Άγγελε…..
    Δηλαδή άμα ο Parilaos μας γράψει ότι τελικά ευτύχησε, θα παντρευτείς? :p

Quote Originally Posted by white View Post
    Ναι πιστεύει οτι κερδίζει πιο πολλά από όσα χάνει και το λέει.Απλά οταν βρεθεί για καμιά μπύρα με εμένα που είμαι ελεύθερος τον πιάνει "λαλάκα΄ εγώ είμαι εγκλωβισμένος.Δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Πρέπει να είμαι στο σπίτι δεν είμαι σαν εσένα που πας όπου θες οποτε θες.Ξέρεις ποσα χρειάζομαι για τα παιδιά και για το σπίτι.Αν ήμουν ελεύθερος θα ήμουν βασιλιάς" . E και κάπου εκεί του υπενθυμίζω ότι θα κλαιγόταν όπως εμείς,ότι όλες οι γυναίκες είναι "τουτανες",ότι δεν υπάρχει γυναικα για γάμο και τα λοιπά.Οποτε λέει ναι ναι έχεις δίκιο,απλά έπρεπε να περιμένω πιο πολύ.Προέκυψε η εγκυμοσύνη. Πολλές φορες του έχω πει να πάει σε ειδικό,να μιλήσουν δεν θέλει.Λέει γράψε μου ηρεμιστικά και τέτοια.Εγώ βεβαια δεν είμαι διατεθειμένος να γράψω τίποτα γιατί και δεν είμαι ψυχίατρος/ψυχολόγος να κανω διάγνωση και δεν νομίζω ότι χρειάζεται αγωγή.
    Ε δικαιολογίες και ψυχολογικά παιχνιδάκια…. 'τραβάτε με κι ας κλαίω' ;)
    Φταίνε αυτά που 'προέκυψαν', αυτά που 'πρέπει', μην σου πω και η καλή του η καρδιά! :p Οπότε δώσε ένα πρόθυμο αυτί, ανώδυνες συζητήσεις και καμιά μπύρα... δεν νομίζω ότι θέλει κάποια άλλη θεραπεία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Χαχαχαχα…. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει Άγγελε…..
    Δηλαδή άμα ο Parilaos μας γράψει ότι τελικά ευτύχησε, θα παντρευτείς? :p
    ...

Μαρινα , θελω να ζυμωσω , αλλα ειμαι τοσο δυσκολος στις γυναικες , θελω ναναι ετσι , αλλιως , παραλλιως , και δεν συμμαζευεται . Παντως μια συντροφο την θελω οπωσδηποτε . Δεν μου λειπει κατι αλλο απο την ζωη μου . Μια συντροφος , για να διασκεδαζουμε παντοιοτροπως . Δεν θελω καταπιεση , υποδειξεις , αυταρχισμους , ζηλιες , σκηνες . Ζηταω πολλα ? Α , και μια καλη εμφανιση , και ηρεμια . Οχι νευρα .

Page 2 of 2 FirstFirst 12