Μπέρδεμα με φίλο... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Junior Member
    Μ αρέσει γιατί έχει πολύ χιούμορ, φαίνεται καλό παιδί από αυτά που λέει και από αυτά που μου έχει πει ο συμφοιτητής μου γι αυτόν, από το λίγο που έχουμε μιλήσει έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είναι και ωραίο παιδί. Εντάξει, δεν έχω ερωτευτεί, δεν τον ξέρω και τόσο καλά, αλλά θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα. Αλλά είναι ότι ντρέπομαι κιόλας, κι εγώ σε κάτι τέτοια δεν ήμουν ποτέ καλή. Πιστεύεις ότι η διαφορά ηλικίας, που είναι 3 χρόνια μικρότερος να παίζει κάποιο ρόλο και να μην θέλει να κάνει κάτι μαζί μου?

Senior Member
    Δε νομιζω, συνηθως οι γυναικες δε θελουν να τα φτιαξουν με μικροτερους, αφου εσυ ομως δεν εχεις προβλημα τοτε ενταξει.

Junior Member
    Όχι, μωρέ γιατί να έχω πρόβλημα? Αν τα βρίσκεις με τον άλλον, κανονικά δεν παίζει ρόλο η ηλικία.

Senior Member
    Νταξει ξερεις τωρα, οι γυναικες με μικροτερο δεν νιωθουν και πολυ ασφαλεια, γι αυτο το λεω.

Junior Member
    Όχι, εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Αν ο άλλος με καλύπτει στα υπόλοιπα, δεν το κοιτάω τόσο αυτό. Με όσους το έχω συζητήσει πάντως, μου λένε ότι είναι πολύ απίθανο να μην του έχει πει ο συμφοιτητής μου ότι του αρέσω, επομένως ο άλλος και να ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου, δεν παίζει πλέον να κάνει κίνηση - έχω μπει στη friendzone. Άρα και τι νόημα έχει να το σκέφτομαι και να το παλεύω? Περισσότερο κακό σε μένα κάνω..

Member
    Περίμενε από εκείνον να κάνει κίνηση αν του αρέσεις κ εκείνου σίγουρα θα πει στον συμφοιτητή σου να του κάνει κατάσταση όλα θα γίνουν δώσε απλά χρόνο..κ συνέχισε να βγαίνεις έστω και έτσι εσύ στείλτου μηνύματα με τα μάτια κ ελπίζουμε πως θα πιάσει το νόημα..;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by bambollera View Post
    Όχι, εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Αν ο άλλος με καλύπτει στα υπόλοιπα, δεν το κοιτάω τόσο αυτό. Με όσους το έχω συζητήσει πάντως, μου λένε ότι είναι πολύ απίθανο να μην του έχει πει ο συμφοιτητής μου ότι του αρέσω, επομένως ο άλλος και να ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου, δεν παίζει πλέον να κάνει κίνηση - έχω μπει στη friendzone. Άρα και τι νόημα έχει να το σκέφτομαι και να το παλεύω? Περισσότερο κακό σε μένα κάνω..
    Ενας αντρας δε σε βαζει ετσι ευκολα στο friendzone. Και να σε βαλει για λιγο θα ναι ψευτικα. Εγω πιστευω οτι σε λιγες μερες θα σου κανει κινηση ο συμμαθητης και μολις φαει τη χυλοπιτα θα καθαρισει το τοπιο. Δηλ πιο πολυ θα λεγα να δειξεις στο συμμαθητη οτι δε γουσταρεις.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ενας αντρας δε σε βαζει ετσι ευκολα στο friendzone. Και να σε βαλει για λιγο θα ναι ψευτικα. Εγω πιστευω οτι σε λιγες μερες θα σου κανει κινηση ο συμμαθητης και μολις φαει τη χυλοπιτα θα καθαρισει το τοπιο. Δηλ πιο πολυ θα λεγα να δειξεις στο συμμαθητη οτι δε γουσταρεις.
    Καλά, έτσι κι αλλιώς στο συμφοιτητή μου δεν δείχνω και κάτι άλλο πέρα από συμπάθεια. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι θεωρεί κι ο ίδιος ότι μου αρέσει, γιατί είμαι απλά φιλική και βασικά προσέχω πολύ να μην πω ή κάνω κάτι που θα μπορούσε να το πάρει αλλιώς. Θα δείξει βασικά...Μακάρι να πάει καλά, γιατί είχα καιρό να ενθουσιαστώ έτσι με κάποιον, και θα είναι μεγάλη ατυχία να μην προχωρήσει για έναν τέτοιο λόγο. (Χρόνια πολλά, κιόλας!!! :) )

Senior Member
    Τι εξελιξεις εχεις μπομπορελα με το παιδι που σ αρεσει? εγινε τιποτα?

Page 3 of 3 FirstFirst 123