Results 61 to 75 of 87
Thread: κοντεψα να χασω το μυαλο μου
-
04-05-2015, 14:47 #61
Εννοω να κανεις παρεες ωστε να αποκτησεις νεα ενδιαφεροντα, νεα πραγματα που θα σου αλλαξουν την διαθεση οπως ταξιδια, εκδρομες για δραστηριοτητες οπως ποδηλατο, hikking, rafting, αναρριχηση, κατι που σου αρεσει να κανεις αλλα ποτε δεν ειχες την ευκαιρια να το δοκιμασεις. Με αυτον τον τροπο θα διευρυνεις τον κυκλο σου και θα "ανοιξει" το μυαλο σου.
- 04-05-2015, 16:59 #62
Deus είμαστε σύμφωνοι με όλα!! Αιφελ σου λέω να αλλάξεις αριθμό σε περίπτωση που του έρθει να ενοχλήση ξανά όλα πρέπει να τα αλλάξεις όλα όσο είναι νωρίς ακόμη. Πραγματικά αυτό θες στη ζωή σου να περάσει μίζερα χωρίς κανένα νόημα ασχολούμενη με 1προβληματικό άτομο? Πως φαντάζεσαι τη ζωή σου??????? Στόχους δεν έχεις να εξελιχθείς σαν άνθρωπος δε θέλεις??? Λες ότι είσαι μορφωμένη ποια είναι?? Η απόδειξε στον εαυτό σου οτι όντως αξίζεις.
04-05-2015, 17:41 #63
Παιδια πρεπει να σας πω και καποια αλλα πραγματα για να καταλαβαιτε πως κατεληξα στον ψυχιατρο. Αυτο το αγοριδουλευει νυχτα μαζι με τον πατερα του. Αυτοι οι δυο εχουν μια σχεση εξαρτησης,ειδικα ο πατερας του τωρα πια τον χρειαζεται οσο ποτε και εχει ριξει στις πλατες του πολλες ευθυνες. Απο την αλλη ο πρωην μου τον κοιταει και τον θαυμαζει σαν θεο. Οταν με γνωρισε στους δικους του ολοι με καλοδεχτηκαν εκτος απο την γιαγια και τον παππου του, οι οποιοι απο την αρχη τον επιαναν και του ελεγαν οτι τον εχω πλησιασει για να του φαω την περιουσια και οτι πρεπει να με ξεφορτωθει πριν να ειναι πολυ αργα. Σε εμενα δεν μιλουσαν καν και οποτε με εβλεπαν μου γυρναγαν την πλατη. Τους ακουγα που ουρλιαζαν οτι ειμαι που....να οτι ειμαι μια πανεξυπνη τσουλα που το μονο που σκεφτομαι ειναι τα λεφτα. Δυο φορες λιποθυμησα στα χερια τους απο το σοκ αυτων που ακουγα. Σαν να μην εφτανε αυτη η καθημερινη ενταση ερχοταν και ο αντρας της αδερφης του και τους σιγονταρε βριζοντας με κι αυτος. Βεβαια μετα απο καποιο καιρο καταλαβα απολυτα ποια ηταν τα πραγματικα κινητρα του μισους που μου ειχε διοτι αρχισε να με χουφτωνει στα κρυφα. Καταλαβαινετε την πιεση που δεχομουνα σε συνδυασμο με τα σκοτσεζικα ντους που μου εκανε ο πρωην μου.
Οταν τελικα μου ζητησε να χωρισουμε κ να κρατησουμε μονο σεξουαλικες επαφες (που εγω για να μην τον χασω το δεχτηκα) εμεινα για δευτερη φορα εγκυος. Οταν του το πα εγινε επιθετικος μου ειπε να μην τον ξαναενοχλησω και οτι ειμαι τρελη. Καταλαβαινετε οτι εμεινα μονη μου με ενα μωρο στην κοιλια. Πηρα λοιπον την αποφαση να διακοψω την εγκυμοσυνη για δευτερη φορα. Τοτε ημουν και τελειως μονη μου. Οταν τελειωσε κι αυτο εγω παλι σαν την χαζη αρχισα να τρεχω απο πισω του. Εκεινος αφου εμαθε για την εκτρωση ησυχασε και συνεχισαμε τις σεξ επαφες μας κανονικα. Εγω μεσα στην καταθλιψη δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω. Ειχαν αλλαξει τα παντα πανω μου μεχρι και το προσωπο μου. Ο πρωην να ασχολειται μονο με την δουλεια του και να ξεσπαει πανω μου και η γιαγια συνεχιζε να με βριζει.
Μεχρι που ηρθε η μερα αφου ειχα καταπεσει τελειως μια καλη μου φιλη να επικοινωνησει με την πρωην ψυχολογο μου και να της ζητησει βοηθεια. Ετσι κι εγινε η ψυχολογος μου επικοινωνησε μαζι μου και προσπαθουσε να με πεισει για την παρανοια στην οποια ζω. Εγω ομως δεν ακουγα κανεναν. Οταν στο τελος ομως τα ειδα ολα και ξαναλιποθυμησα απο ενα ακομα περιστατικο πηγα κατευθειαν στον ψυχιατρο να δω τι θα γινει με αυτο το αγχος. Ηταν επιτακτικη η αναγκη να ξεκοψω απο εκεινον και την οικογενεια του
04-05-2015, 17:51 #64
ολοι κατω απο την ιδια στεγη ζουσατε?????? νομιζω οτι φταις και εσυ λιγο γιατι επετρεπες να ασχολειθουν μαζι σου και ειδικα τον γαμπρο. σε χουφτωνε ο γαμπρος και εσυ το ανεχοσουν? ειχες πραγματικα "γατζωθει" πανω του και παρεβλεπες τα παντα προκειμενου μην τον χασεις. για να μην χασεις εκεινον εχασες τον εαυτο σου
04-05-2015, 17:58 #65
Δεν ξερω τι να πω πια!ενω τα γραφω και τα αντιλαμβανομαι δεν μπορω να πεισω τον εαυτο μου να ξεκολλησει
04-05-2015, 18:01 #66
04-05-2015, 18:39 #67
Οι αναμνησεις απο τοτε που ηταν κολλημενος μαζι μου. Αυτο που με εκανε τοτε να νιωθω. Να ξαναγινει ετσι
04-05-2015, 19:11 #68
Εντάξει τραγικές καταστάσεις ... δε χρειάζεται να πείσεις τον εαυτό σου για τίποτα όλα είναι ξεκάθαρα. Η βάζεις τελεία και έστω με δυσκολία ακολουθείς νέα ζωή και πετΆς ξεχνάς οτιδήποτε έχει σχέση με αυτή την ψυχικά διαταραγμένη οικογένεια ή μείνε έτσι μπουκώσου στα φάρματα χάλασε συκώτια νεφρά και χάσε τη ζωή σου μοιρολογώντας. Δε χρειάζεται να πεις ή να σκεφτείς καμιά άλλη λεπτομέρεια, όλα είναι απλά. Και σιγά τις αναμνήσεις μην κολλάς εγώ είχα σχέσεις πολύ περισσότερα χρόνια αλλά όταν έφτασε η ώρα έβαλα τέλος. Δε σου φωνάζω να ξέρεις μιλάω έτσι μπας και ξυπνήσεις απ'το λήθαργο.
04-05-2015, 19:15 #69
05-05-2015, 11:47 #70
Καταρχην θελω να σας ευχαριστησω ολους που ασχολειστε με το θεμα μου μεσα απο την καρδια μου. Διαβασα προσεκτικα τις απαντησεις και με βοηθησαν πολυ.dcat μη φοβασαι δεν παρεξηγουμαι μιλα μου και πιο εντονα αν θες. Απλα πες μου και πως θα λειτουργουσες κι εσυ σ αυτη την περιπτωση. Ουσιαστικα πειτε μου σας παρακαλω οταν μου ερχεται στο μυαλο αυτος τοσο εντονα και αρχισω και στεναχωριεμαι τι να κανω. Εχω δοκιμασει τα παντα.. αλλα ολες οι δραστηριοτητες γινονται και το μυαλο μου εκει κολλημενο. Για παραδειγμα θα ανοιξω συζητηση για κατι ασχετο με καποιον εγω ταυτοχτονα θα σκεφτομαι αυτον. Θα εχω σκουπα και δουλειες να κανω παλι αυτον θα σκεφτομαι. Αναλογιζομαι τι τραβηξα και θυμωνω....θυμωνω πολυ αλλα παλι μετα απο λιγο με κατακλιζουν οι θυμησες.
05-05-2015, 11:54 #71
Ειναι λιγο οξυμωρο αυτο που λες, θυμωνεις με τα οσα εχεις περασει αλλα ταυτοχρονα τον σκεφτεσαι με συνεπεια να σου λειπει.
Να σε ρωτησω κατι? σε κλιμακα απο το 1 εως το 10 τι θα εβαζες στον εαυτο σου αν καποιος σε ρωτουσε ποσο εγωιστρια εισαι?
05-05-2015, 11:56 #72
καλησπερα αιφελ.
δεν ξερω τι θεματα μπορει να εχει ο πρωην σου (που σιγουρα εχει), αυτο που ειναι φανερο ομως μιας και μαζι σου μιλαμε και οχι με εκεινον, ειναι οτι ΕΣΥ εχεις καποια σοβαρα θεματα ,που καλα θα κανεις για το μελλον σου και την ισορροπια σου να τα ψαξεις με τους θεραπευτες σου και να δειτε τι θα κανετε.
εκει που διαβασα οτι στις διαφωνιες σας σε χτυπουσε και καθοσουν κι εδω συζητατε γιατι εφυγε και πως θα το αντεξεις, εμενα μου γυρισε το μυαλο...
το ιδιο κι οταν ειπες οτι σε χουφτωνε ο γαμπρος και δεν μιλουσες, σε εβριζε το σοι του μπροστα στα μουτρα σου και λιποθυμουσες κλπ..
στο ειπαν ηδη, αλλα ειναι ιδεα σου οτι θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο του, η ανωτερο γενικοτερα. δυστυχως εχεις πολυ ασχημη αποψη για τον εαυτο σου και ισως δεν το συνειδητοποιεις καν.
να με συγχωρεις, αλλα κατι δεν παει καθολου, μα καθολου καλα, κι αυτο δεν ειναι ο πρωην που εφυγε...
05-05-2015, 13:05 #73
Αιφελ, σου είπα είναι όλα απλά, η θύμιση θα ξεθυμάνει με τον καιρό αυτό είναι σίγουρο. Ασχολείσου με τον εαυτό σου συνέχισε τις σπουδές στην τελική κάνε εθελοντισμό κάπου για να δεις με τα μάτια σου πραγματικά προβλήματα. Εγώ μικρότερη βέβαια είχα σχέση 3,μιση χρόνια που με ταλαιπώρεισαι πάρα πολύ όχι στο επίπεδο το δικό σου, άλλα θέματα είχαμε αλλά και εγώ ήμουν κολλημένη ε όταν κατάλαβα ότι δε βγάζει κάπου και με πάει πίσω σαν άνθρωπο σε 1μέρα άλλαξα αριθμό έτσι απλά και τέλος και πάλι θεωρώ πως έπρεπε να το κάνω νωρίτερα. Το θέμα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να δεις τι θέλεις από τη ζωή σου.
05-05-2015, 16:33 #74
Remedy εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω με οσα ειπες. Οι θεραπευτες μου εχουν βαλει στην ακρη τον πρωην και ασχολουνται με τα θεματα τα δικα μου που με εκαναν να τα ανεχομαι ολα αυτα. Εγω απο την αλλη μερια τα ανεχομουνα γιατι νοσταλγουσα τις στιγμες του πρωτου παθους που ειχαμε και νομιζα οτι αν κανω υπομονη θα ξαναρθουν. Τωρα που εφυγε και αρχιζει να καλοκαιριαζει με πιανει οανικος που δεν ειναι μαζι μου. Σκεφτομαι οτι το προηγουμενο καλοκαιρι ημασταν μαζι και γυρνουσαμε σε παραλιες και νησια. Τωρα θα με φαει η μοναξια γιατι και με φιλους μου που θα τα κανω παλι δεν ειναι το ιδιο. Οσο το σκεφτομαι απελπιζομαι οσο απελπιζομαι σκεφτομαι να γυρισει πισω και κανω τα στραβα ματια κοιτωντας την χαμενη μου αυτοεκτιμηση.
dcat εγω δεν μπορω να βαλω τελος γιατι το θεμα των αναμνησεων ειναι δυνατο κομματι. Εχω την συνηθεια να συγκρινω πολυ τις ωρες που περναω τωρα ουσα μονη μου με τις ωρες που περναγαμε μαζι. Οπως ειπα και πριν ιδιαιτερα οταν σκεφτομαι το περσινο καλοκαιρι και το συγκρινω με αυτο που θα ρθει φετος πανικοβαλομαι. Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ηδη θεωρω οτι χωρις εκεινον το φετινο καλοκαιρι θα ειναι αχρωμο
05-05-2015, 17:55 #75
dcat εγω δεν μπορω να βαλω τελος γιατι το θεμα των αναμνησεων ειναι δυνατο κομματι. Εχω την συνηθεια να συγκρινω πολυ τις ωρες που περναω τωρα ουσα μονη μου με τις ωρες που περναγαμε μαζι. Οπως ειπα και πριν ιδιαιτερα οταν σκεφτομαι το περσινο καλοκαιρι και το συγκρινω με αυτο που θα ρθει φετος πανικοβαλομαι. Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ηδη θεωρω οτι χωρις εκεινον το φετινο καλοκαιρι θα ειναι αχρωμο[/QUOTE]
Λοιπόν αιφελ, βλέπω δε σε ενδιαφέρει καθόλου τι θα απογίνεις στη ζωή γενικώς δε σε νοιάζει τπτ. Ενας χρόνος σχέση μόνο και κρεμάστηκές εκεί. Ο πιο πολύς καιρός από ότι γράφεις ήταν καβγάδες παράνοια ξύλο. Αν αυτό θες και σου ΄λείπει είσαι αξια της μοίρας σου 1καλοκαίρι καλό δεν αντισταθμίζει τα υπόλοιπα. Τι να πω ελπιζω να σκεφτείς κάποια πράγματα και να καλυτερευσει η ζωή σου, καλή τύχη.