Λεωφορείο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Σε λεωφορειο του ΟΑΣΘ κοντεψα να παθω κριση πανικου. Ιουλιος, το λεωφορειο πιτα, ενα δυο παραθυρα ανοιχτα και το λεωφορειο ειχε γινε σαουνα, μεσα σε 15 λεπτα ενιωθα μπαλακι στο λαιμο.
    Απο αποψης κοινωνικης φοβιας, τα αστικα με αγχωνουν. Τα λεωφορεια του ΚΤΕΛ οχι, νιωθω πολυ ανετα.

Banned
    Καλημέρα, εγώ περισσότερο με το μετρό έχω ένα μικρό θέμα, ειδικά αν έχω να μπω καιρό, όχι μόνο στα βαγόνια μέσα, αλλά σε ώρες αιχμής όλο αυτό το πλήθος του κόσμου που πάει και έρχεται βιαστικά και αυτοματοποιημένα στους σταθμούς... με ζαλίζει λίγο. Αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να μην αγχώνομαι. Προσπαθώ να σκέφτομαι συνήθως τα θετικά αυτής της συγκοινωνίας που πας οπουδήποτε πολύ γρήγορα. Το λεωφορείο δεν με πειράζει τόσο, εκτός αν είσαι σαν παστή σαρδέλα μέσα... και επίσης αν ο οδηγός έχει τύχει να δουλεύει και στο τρενάκι του τρόμου... δηλαδή να οδηγάει απότομα, πολύ γρήγορα κλπ λες και δεν έχει επιβάτες μέσα. Παλιότερα είχα πάθει και έναν μικρό τραυματισμό λόγω πολύ απότομου φρεναρίσματος. Πάντως αν έχω να πάω κάπου σχετικά κοντά και δεν βιάζομαι πολύ, το προτιμώ με τα πόδια, σαν βόλτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stephania View Post
    Γειά σας!
    Υπάρχει κανείς εδώ πέρα που να έχει ένα θεματάκι με τα λεωφορεία πότε πότε? Ιδρώνουν τα χεράκια, λίγο είσαι να πεις μην πάθω την κρίση πανικού.. κτλ?
    Κυρίως λόγω του ότι νιώθεις μια κλειστοφοβία
    Είχα κρίσεις πανικού κανονικές στα λεωφορεία αμάξια αεροπλάνα μηχανάκια κτλ...
    Εγώ είχα θέμα με την κίνηση του λεωφορείου-αμαξιού κτλ
    Συγκεκριμένα όταν επιτάχυναν ή είχαν κατηφορά την πάθαινα.

Θυμάμαι το δούλευα τότε με ψυχολόγο και στην αρχή έμπαινα και 1-2 στάσεις μόνο. Μετά ήθελα μισή ώρα να ηρεμήσω...

Αλλά του αυτοκινήτου ποτέ δεν έφυγε μέχρι τώρα.
    Αντικαταθλιπτικά με κρατάνε 90%...
    Φτάνω 1 μικρό βήμα πριν την κρίση πανικού εκεί που λέω τώρα θα την πάθω εκεί που τρέμεις σαν το ψάρι αλλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΩ.
    Και αυτό έχει σημασία :-)

Senior Member
    Εγω εχω μεγαλο θεμα με τα λεωφορεια. Εχω να μπω περιπου δωδεκα χρονια και ευτυχως δεν ξαναχρειαστηκε. Αυτο που με πιανει οταν μπαινω μεσα ειναι πολυ αστειο. Και η αντιδραση μου ακομα πιο αστεια. Εγω φοβαμαι μηπως μπει κανενας καμικαζι και το ανατιναξει. Γι αυτο θυμαμαι την τελευταια φορα που μπηκα σε μια σταση μπηκαν και τρεις αραβες. Εγω με το που τους ειδα λεω θα μας ανατιναξουν τωρα. Αρχισα να κοιταω γυρω μου κι ολοι ηταν ηρεμοι κανεις δεν κοιτουσε με μανια τους αραβες οπως εγω. Μη σας τα πολυλογω στην επομενη σταση κατεβηκα τρεχοντας κ το σκεφτομουνα και γελουσα μονη μου. Αυτο μου συμβαινει μονο στα λεωφορεια γιατι δεν ελεγχονται οι επιβατες

Banned
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Σε λεωφορειο του ΟΑΣΘ κοντεψα να παθω κριση πανικου. Ιουλιος, το λεωφορειο πιτα, ενα δυο παραθυρα ανοιχτα και το λεωφορειο ειχε γινε σαουνα, μεσα σε 15 λεπτα ενιωθα μπαλακι στο λαιμο.
    Απο αποψης κοινωνικης φοβιας, τα αστικα με αγχωνουν. Τα λεωφορεια του ΚΤΕΛ οχι, νιωθω πολυ ανετα.
    παντως αν ζουσες σε αλλη χωρα που ειχε θερμοκρασιες συβηριας μετα να σαι σιγουρος οτι θα αρχιζε να σου λειπει η σαουνα :) ρωτα καπιον που ειχε μενει στο εξωτερικο αν πετυχεις κανενα καπου κ θα καταλαβεις τι ενοω.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    παντως αν ζουσες σε αλλη χωρα που ειχε θερμοκρασιες συβηριας μετα να σαι σιγουρος οτι θα αρχιζε να σου λειπει η σαουνα :) ρωτα καπιον που ειχε μενει στο εξωτερικο αν πετυχεις κανενα καπου κ θα καταλαβεις τι ενοω.
    Το ότι είναι τώρα ισορροπημένη συνθήκη ταξιδιού η εικόνα που περιέγραψε ο stefamw και ότι θα του λείψει κι όλας αν πάει σε άλλη κρύα χώρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    .
    αστα σημερα κοντεψαμε να λυποθυμησουμε μεσα στο 14 .... ευτυχως κατεβηκαμε πριν με πιασει το αγχος μου.. οξυγονο μηδεν
    οταν εχει ζεστη και εχει και πιτα κοσμο ειναι πραγματι αποπνηκτικα... ποσο μαλλον για εναν αγχωδη.....................
    Last edited by 66psy; 06-05-2015 at 00:37.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    το λες κ μονη σου τι φταιει μη καθεσε ωρες νηστικη για πολες ωρες γιατι μπορει να δεις τα ραδικια αναποδα μου εχει τυχει κ μενα κατι σχετικο 2 φορες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το λες κ μονη σου τι φταιει μη καθεσε ωρες νηστικη για πολες ωρες γιατι μπορει να δεις τα ραδικια αναποδα μου εχει τυχει κ μενα κατι σχετικο 2 φορες.
    αυτο με το αδειο στομαχι και την λιποθυμια ειναι σε αλλο ποστ..
    το συγκεκριμενο που λεω για σημερα το μεσημερι στο λεωφορειο ηταν ζεστη κι αγχος.. οχι πεινα.. αφου πριν μια ωρα ειχα τσακισει ενα σαντουιτς :P
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    αστα σημερα κοντεψαμε να λυποθυμησουμε μεσα στο 14 .... ευτυχως κατεβηκαμε πριν με πιασει το αγχος μου.. οξυγονο μηδεν
    οταν εχει ζεστη και εχει και πιτα κοσμο ειναι πραγματι αποπνηκτικα... ποσο μαλλον για εναν αγχωδη.....................
    Σήμερα (και σήμερα)με έσωσε η κλήση στη δύσκολη ώρα.. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι αρκετά ξεκούραστη πιάνει η αυθυποβολή του "Τωρα Κάνω Βόλτα"

Member
    Quote Originally Posted by aifel View Post
    Εγω εχω μεγαλο θεμα με τα λεωφορεια. Εχω να μπω περιπου δωδεκα χρονια και ευτυχως δεν ξαναχρειαστηκε. Αυτο που με πιανει οταν μπαινω μεσα ειναι πολυ αστειο. Και η αντιδραση μου ακομα πιο αστεια. Εγω φοβαμαι μηπως μπει κανενας καμικαζι και το ανατιναξει. Γι αυτο θυμαμαι την τελευταια φορα που μπηκα σε μια σταση μπηκαν και τρεις αραβες. Εγω με το που τους ειδα λεω θα μας ανατιναξουν τωρα. Αρχισα να κοιταω γυρω μου κι ολοι ηταν ηρεμοι κανεις δεν κοιτουσε με μανια τους αραβες οπως εγω. Μη σας τα πολυλογω στην επομενη σταση κατεβηκα τρεχοντας κ το σκεφτομουνα και γελουσα μονη μου. Αυτο μου συμβαινει μονο στα λεωφορεια γιατι δεν ελεγχονται οι επιβατες
    χεχε, και εμένα μου έχει έρθει παρόμοια σκέψη! θέλει προσοχή, ναι γιατί μετατρέπεται σε ύπουλο φόβο

Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Είχα κρίσεις πανικού κανονικές στα λεωφορεία αμάξια αεροπλάνα μηχανάκια κτλ...
    Εγώ είχα θέμα με την κίνηση του λεωφορείου-αμαξιού κτλ
    Συγκεκριμένα όταν επιτάχυναν ή είχαν κατηφορά την πάθαινα.

Θυμάμαι το δούλευα τότε με ψυχολόγο και στην αρχή έμπαινα και 1-2 στάσεις μόνο. Μετά ήθελα μισή ώρα να ηρεμήσω...

Αλλά του αυτοκινήτου ποτέ δεν έφυγε μέχρι τώρα.
    Αντικαταθλιπτικά με κρατάνε 90%...
    Φτάνω 1 μικρό βήμα πριν την κρίση πανικού εκεί που λέω τώρα θα την πάθω εκεί που τρέμεις σαν το ψάρι αλλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΩ.
    Και αυτό έχει σημασία :-)
    Θέλει δουλεια, ναι. Είσαι καλύτερα με την κίνηση? Έχεις βρει τρόπους να αποσπάς το μυαλό σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stephania View Post
    Σήμερα (και σήμερα)με έσωσε η κλήση στη δύσκολη ώρα.. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι αρκετά ξεκούραστη πιάνει η αυθυποβολή του "Τωρα Κάνω Βόλτα"
    :) εγω ημουν με παρεα οποτε συζητησα και ξεχαστηκα..
    αν ημουν μονη μου σιγουρα θα με επιανε αγχος !!

Senior Member
    στεφανια θελω να σε ρωτησω και να σου πω καποια πραγματα.... μηπως σου βρισκεται κανενα ευκαιρο μαιλ?

ή αν δεν θες να το δημοσιευσεις μπορεις να μου στειλεις σε αυτο [email protected] :)

Banned
    χαχα καλα εσυ εισαι απιστευτη χαχα εισαι σε καλο δρομο τεκνον μου :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast