Απογοητευση! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 80
    Senior Member
    Το καλυτερο θα ηταν να προτεινες στην κοπελα σου να ερθει κι εκεινη μαζι στο καφε που θα πηγαινες να δεις τη φιλη σου. Δεν ξερω εσυ αν ειναι να βγει η κοπελα σου με αλλα αγορια πως νιωθεις? Φανταζομαι δεν εχεις προβλημα να γνωρισεις την κοπελα σου σε φιλους σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Το καλυτερο θα ηταν να προτεινες στην κοπελα σου να ερθει κι εκεινη μαζι στο καφε που θα πηγαινες να δεις τη φιλη σου. Δεν ξερω εσυ αν ειναι να βγει η κοπελα σου με αλλα αγορια πως νιωθεις? Φανταζομαι δεν εχεις προβλημα να γνωρισεις την κοπελα σου σε φιλους σου.
    Kerasi μου εννοειται πως την καλεσα να ερθει μαζι μου να γνωρισει την φιλη μου. Την κοπελα μου την εχουν ηδη γνωρισει οι γονεις μου και αρκετοι απο τους φιλους μου, δεν εχω προβλημα κανενα να γνωρισει τον κυκλο μου ισα ισα που το επιδιωκω κιολας

Senior Member
    Και τι σου ειπε? γιατι δεν πηγατε και οι 3 για καφε?

Senior Member
    Τα συμβαντα εγιναν χθες βραδυ και ο καφες ηταν προγραμματισμενος για σημερα, χθες που της το ειπα αρνηθηκε να ερθει. Τελικα δεν πηγα ουτε και εγω. Απο χθες ειμαι αυπνος σκεφτομενος το σκηνικο και πραγματικα ειναι χαζο να περναμε στεναχωριες και να χαλανε σχεσεις για παρεξηγησεις

Senior Member
    Γιατι αρνηθηκε? τι σου ειπε? σιγουρα της το προτεινες απ την πρωτη στιγμη? της ειχες πει απ την αρχη οτι θελεις να βγεις με τη φιλη σου για καφε και να πατε ολοι μαζι ή το ανακαλυψε στην πορεια?

Senior Member
    διαβασε το μηνυμα στο κινητο μου και το εμαθε αλλα δεν ειχα σκοπο να της το κρυψω, αρνηθηκε γιατι νομιζε πως την καλεσα για να επιβεβαιωσει οτι δεν τρεχει κατι με την κοπελα και οχι επειδη την ηθελα μαζι μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    διαβασε το μηνυμα στο κινητο μου και το εμαθε αλλα δεν ειχα σκοπο να της το κρυψω, αρνηθηκε γιατι νομιζε πως την καλεσα για να επιβεβαιωσει οτι δεν τρεχει κατι με την κοπελα και οχι επειδη την ηθελα μαζι μου.
    ε καλα, γι αυτο την καλεσες. αν την ηθελες μαζι σου εξ αρχης, θα ρωτουσες πρωτα εκεινην αν μπορει και μετα θα εστελνες στην φιλη..

Senior Member
    Tεσπα την εκανες την πατατα σου, να δουμε τωρα πως θα ξεμπλεξεις. Μηπως μενατε μαζι?

Senior Member
    Remedy ειναι ολοκληρη ιστορια που δεν μπορω να την γραψω εδω για ευνοητους λογους, μπορω να στην πω με καποιον τροπο αν θελεις και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις. Το τι επρεπε να κανω το γνωριζω και μαλιστα πολυ καλα, δεν ειχα πονηρο σκοπο σε καμια περιπτωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Tεσπα την εκανες την πατατα σου, να δουμε τωρα πως θα ξεμπλεξεις. Μηπως μενατε μαζι?

Ειναι σαν να μενουμε μαζι kerasi μου, ναι την εκανα την πατατα μου, να το ηθελα κιολας θα ελεγα δικαιολογημενα ολα αυτα. Παει να σπασει το κεφαλι μου σκεφτομενος οτι ολα χαλασαν για μια βλακεια

Senior Member
    Σε ρωταω γτ θελω να πω μιλατε τωρα? πως εισαστε, σε τι φαση? γτ αμα μενετε μαζι ειναι πιο δυσκολο.

Senior Member
    οχι δεν μενουμε μαζι, την επαιρνα τηλεφωνο ωσπου καποια στιγμη μιλησαμε, ηταν εντελως παγωμενη και δεν ηθελε να ακουσει πολλα. Καποια στιγμη μου εστειλε ενα μηνυμα στο οποιο με ξεχεζε εντελως. Σε καμια ωρα θα παω σπιτι της να της δωσω καποια τελευταια πραγματα που ειχε αφησει σπιτι μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    Remedy ειναι ολοκληρη ιστορια που δεν μπορω να την γραψω εδω για ευνοητους λογους, μπορω να στην πω με καποιον τροπο αν θελεις και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις. Το τι επρεπε να κανω το γνωριζω και μαλιστα πολυ καλα, δεν ειχα πονηρο σκοπο σε καμια περιπτωση
    σε πιστευω οτι δεν ειχες πονηρο σκοπο. εγω λεω για το πως φαινεται προς τα εξω και για το κατα ποσο ειχες εξ αρχης σκοπο να καλεσεις και την δικια σου μαζι με την φιλη.
    δεν αμφιβαλω. δεν εχεις λογο να λες ψεματα σε 10 αγνωστους.

Banned
    εγω πιστευω οτι δε φταιει η παραξηγιση αλλα οτι δεν επικοινωνιτε μεταξυ σας εγω πχ που ειμαι παρομοιων πεποιθησεων με τη κοπελα σου αν κ δε ξερω αν μιαζουμε η οχι αλλα τουλαχιστον καταλαβαινω απο ατομα με διαθεση πηγενελα δυσκολευομαι να σε παρακολουθησω εγω πιστευω οτι η κοπελα σου αυτο το χαρακτηρα εχει αλλα εσυ αυτο δε το εχεις καταλαβει κ απλως βρηκε την αφορμη αυτη για να στραβωσει στο υπαρχων κλιμα.

Senior Member
    Tι σου πε δηλ στο μηνυμα?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast