Results 16 to 30 of 70
-
29-05-2015, 20:59 #16
- 29-05-2015, 22:03 #17
Ελεος ρε γαμωτο, γιατι πρεπει να ανοιξεις ενα θεμα που να λεει το ιδιο πραγμα και να παρεις τις ιδιες απαντησεις, πιστευεις οτι εχει νοημα? Βαλε τελος στο θεμα εκκλησια με το παλιο και στον γκομενο της φιλης σου και ασχολησου με τα υπολοιπα και κατι αλλο ποτε εγιναν αυτα το 1994? Επισης τι ψυχωτικα συμπτωματα σου διεγνωσαν?
30-05-2015, 13:08 #18
"τρολλαρω", μια λεξη που δεν υπαρχει στο Ελληνικο λεξιλογια, απο την Αγγλικη λεξη "troll", που στο ιντερνετ τη χρησιμοποιουμε για να πουμε για έναν που κάνει πλακα ή λέει ψέμματα ή πειραζει άλλους ανθρώπους στο ίντερνετ.
Γιια παράδειγμα δε γίνεται να μας λες οτι τους 'εβρισες όλους στην εκκλησία και μετά να απορείς γιατί δε σε θέλουν.
Επίσης δε γίνεται να λες σε μια φιλη σου οτι εκλεψες το γκομενο μιας αλλης φιλης σου και μετα να απορείς οτι και αυτή δε σε θέλει. Ποια να σε θελει οταν λες οτι εκανες κατι τόσο ανηθικο?
Καταλαβαίνω οτι υπάρχει ενας ΛΟΓΟΣ που τους εβρισες στην εκκλησία αλλά αυτον τον λόγο πρέπει να μας τον παρουσιάσεις, αλλιώς το κείμενο σου φαίνεται περίεργο και ακαταλαβήστικο.
Είναι σαν να έρχομαι εγώ και να λεω "ρε παιδιά πλάκωσα στο ξυλο τον γκομενο της αδερφης μου και τώρα αυτή δε μου μιλάει, γιατί με απέρριψε? "
Κάτι τέτοιο γραφεις και εσύ... απλά ξαναδιάβασε ότι έγραψες
30-05-2015, 13:25 #19
30-05-2015, 16:09 #20
Ξέρω τι σημαίνει τρολ.Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%...4%CF%85%CE%BF)
Εγώ δεν νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση τρολλάρω. Το ότι τους έβρισα είπα παραπάνω ότι το έκανα γιατί δεν ήμουνα καλά εκείνη την εποχή σου είπα ότι διαγνώστηκα με άτυπη ψυχωτική διαταραχή. Και όταν έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου αυτή με συγχώρησε από ότι μου είπε και με κατανόησε άλλωστε δεν το ξεκίνησα εγώ αυτό αλλά ο γκόμενος της φίλης μου που μου δημιούργησε πρόβλημα γιατί είχε εκείνος. Άλλωστε αυτά γίνανε πριν 20 χρόνια απλά μου μπαίνουνε ξανά στο μυαλό γιατί πάω στην ίδια εκκλησία και συναντάω τα ίδια άτομα.
30-05-2015, 16:21 #21
Πες τα βρε Μακγάιβερ γιατί θα μας τρελάνουνε εδώ μέσα μερικοί!
Τέλος θέλω να πω ότι μετά από 20 χρόνια αναλογίζοντας την ζωή μου με ενοχλεί που τόσοι πολλοί με έχουνε απορρίψει και με έχουνε σβήσει από το φβ μάλιστα και ορισμένοι ιδίως όταν ακούγανε για τον γκόμενο της φίλης μου. Εγώ δεν νομίζω ότι δεν θα έκανα παρέα κάποιον επειδή έκλεψε τον γκόμενο της φίλης του αν εμένα δεν με είχε πειράξει. Μπορεί να κατέκρινα αλλά όχι να τον απορρίψω κιόλας γιατί δεν ήμουνα μπροστά και δεν ξέρω σε τι κατάσταση έγινε το συμβάν και τι προηγήθηκε και πώς έγινε τελικά και στο κάτω κάτω αν κάποιος έχει πρόβλημα όπως στην προκειμένη περίπτωση ο γκόμενος της φίλης μου μπορεί και να στο μεταδώσει ακόμη και αν είσαι ισχυρών ηθικών αρχών όπως είμαι εγώ.
30-05-2015, 16:28 #22
@ολγα αμαν! γιατι εχει κολλησει το μυαλο σου?ολο τα ιδια και τα ιδια δε βαρεθηκες? α και γιατι αναφερεις συνεχεια τον γκομενο της φιλης σου παει πια εχει κανει οικογενεια ελεος..
και δεν ειναι λογικο να λες σε οποιον συστηνεσαι οτι ξες εκλεψα τον γκομενο της φιλης μου ειναι δυνατον????
και μεις εχουμε ψυχωση αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση.. ειναι ΕΜΜΟΝΗ!!
30-05-2015, 16:40 #23
Εντάξει τώρα δεν λέω για τον γκόμενο της φίλης μου αλλά γιατί με απόρριψε τόσος κόσμος!!!! Αισθάνομαι ότι έχω καταστραφεί από τότε γιατί αυτό και ότι με απέρριψε τόσο κόσμος με έχει γίνει εμμονή και με έχει καταστρέψει έχω ασχημύνει έγινα χοντρή από τα ψυχολογικά και από την κακή ζωή και τις εμμονές και δεν παντρεύτηκα ενώ η φίλη μου παντρεύτηκε και έχει 2 παιδιά.
30-05-2015, 19:20 #24
Συνεχίζεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους, αποκαλείς κατώτερους όσους δεν έχεις σε εκτίμηση και ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους. Συγνώμη αλλά αν δεν κοιτάξεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος με ότι αυτό συνεπάγεται δεν θα αλλάξει τίποτα, πιθανών να γίνουν χειρότερα. Είναι καιρός να προχωρήσεις, να προσπαθήσεις να αλλάξεις ριζικά, έστω και με φάρμακα (διότι βλέπω οτι έχεις κάποιο θέμα).
30-05-2015, 19:32 #25
Συγνώμη αλλά έχω το δικαίωμα να θεωρώ κάποιους ανθρώπους όχι και τόσο καλούς ε? δλδ εσύ θα θεωρούσες ως ίσο σου μια κοπέλα που απατάει τον γκόμενο της και πάει και με άλλους ενώ εσύ είσαι Παναγίτσα γιατί τέτοια ήτανε η φίλη μου που της έκλεψα τον γκόμενό της και καλός άνθρωπος ποιος σου είπε ότι δεν είμαι;
Και γιατί ρίχνω το φταίξιμο στους άλλους επειδή είπα ότι ο γκόμενος της φίλης μου που είχε πρόβλημα με κολλούσε και μου μετέδωσε το πρόβλημα;;; Αφού έτσι είναι!!!! Εσένα έχει τύχει να σε κολλάνε επί χρόνια και να σε παρακαλούνε; Αν σου τύχει και δεν κάνεις τίποτα εύγε!Last edited by δελφίνι; 30-05-2015 at 21:32.
31-05-2015, 01:48 #26
Το να "θεωρείς" (δώσε έμφαση στην λέξη) κάποιον όχι και τόσο καλό δεν σημαίνει οτι είναι κατώτερος σου. Μεγάλα λόγια! Για παράδειγμα εσύ η ίδια έπεσες στο επίπεδο με αυτό της φίλης σου την στιγμή που της έκλεψες τον γκόμενο. Οπότε για ποια κατωτερότητα μιλάς;
Και ναι μου έχει τύχει και μου τυχαίνει να μου κολάνε αλλα είμαι σε σοβαρή σχέση εδώ και 4 χρόνια, γιατί να κάνω κάτι τέτοιο απο τη στιγμή που δεν θέλω να μου κάνει τα ίδια η κοπέλα μου;
Πόσο μάλλον να κλέψω γκόμενα φίλου μου ( και ας την κερατώνει, εγώ τι ζόρι τραβάω; ), πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος; Οι φιλίες είναι ιερές.
31-05-2015, 08:24 #27
Οι φιλίες είναι ιερές εκτός αν δεν θέλεις πια για φίλο σου κάποιο συγκεκριμένο άτομα γιατί δεν σου έχει φερθεί καλά και σένα. Το δοκίμασες και δεν σου κάνει. Τελοσπάντων ο γκόμενος της φίλης μου με κολλούσε και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το βρήκα πολύ υποτιμητικό για μένα και αντέδρασα άσχημα και τους εκδικήθηκα δημιουργώντας μια άσχημη κατάσταση και τους δύο δεν τους χώνεψα. Το θέμα είναι ότι το πληρώθηκα εγώ όλο αυτό αλλά περάσανε και πολλά χρόνια στα οποία χρόνια εγώ από τις τύψεις μου πήγα από το κακό στο χειρότερο και άφησα τον εαυτό μου και έγινα πολύ άσχημη σχέτο μπάζο και δεν μπορώ να ξεφύγω από την τρέλα μου και τις ιδέες μου και την βλακεία μου και έκανα μεγάλο κακό στον εαυτό μου. Ίσως επειδή ήμουνα πολύ περήφανη να το πληρώθηκα και έριξα τα μούτρα στα σκατά. Το μετάνιωσα πολύ αυτό που έκανα ίσως καλύτερα ήτανε να τον έδερνα παρά να πήγαινα μαζί του. Ο άνθρωπος ήτανε βλάκας καμπαρεντζής και η φίλη μου μια ηλίθια *******.
Last edited by δελφίνι; 31-05-2015 at 09:52.
31-05-2015, 11:37 #28
Να σε ρωτήσω κάτι δελφίνι : Με ποιόν τρόπο δεν σου φέρθηκε καλά η φίλη σου και πήγες με το αγόρι της;
´Η απλώς ένιωσες "ανεβασμένη" που το αγόρι της φίλης σου σε γούσταρε; Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι αυτό το επεισόδιο έχει να κάνει με την χαμηλή αυτοεκτίμηση που είχες και τότε κι ας ήσουν πιο ελκυστική και πιο όμορφη απ´ ότι τώρα. Ίσως έψαχνες έναν τρόπο να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι καλύτερη από την φίλη σου και πιο ποθητή στα μάτια του αγοριού της. Και τότε συγκρίσεις έκανες όπως καταλαβαίνω, όπως και τώρα.
Τέλος πάντων, ότι και να έγινε τότε πρέπει τώρα να βρεις τρόπο να συγχωρέσεις τον εαυτό σου πρώτα και μετά τους άλλους που σε πλήγωσαν για να τελειώνει αυτή η βασανιστική ανάμνηση.
31-05-2015, 12:06 #29
Συγχωρεμένοι είναι όλοι αλλά εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω και δεν ξέρω τι θα απογίνω! Πολύ οδυνηρό όλο αυτό. Θα μπορούσα να το είχα αποφύγει αυτό και να ήμουνα κυρία και να μην δημιουργούσα άλλα προβλήματα στον εαυτό μου και εγώ τι έκανα μόνη μου έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου! Θα μπορούσε να το πάθει και ένας έξυπνος αυτό ή μόνο ένας βλάκας;;;
31-05-2015, 12:20 #30