Oι "νυχτερινοι" τυποι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ellis, ελπίζω να μην είσαι καρπαζοεισπράκτορας και εδώ να μας παριστανεις τον μια χαρά! Επειδή εκτός από ήπιων τόνων δεν δίνεις εντύπωση ατόμου που αντιδρά αλλά ατόμου ευπροσαρμοστου ότι κι αν υπονοεί αυτό!
    αθλητησ τησ φαπασ ειμαι και παιζω τσαμπιονσ λινγκ οχι απλα καρπαζοεισπρακτορασ αλλα εγω εχω αποδειξει εδω μεσα οτι ειμαι για το αναθεμα γτ εχω περασει πολλεσ φασεισ απλα επειδη εχω περασει απειρεσ φασεισ χρησιμοποιω την εμπειρια μου για να πω οτι ολα αυτα ξεπερνιουνται και τα πιο πολλα ειναι απλα κατα τα αλλα αμα με δεισ απο κοντα ειμαι αλλα αντ αλλων απλα σε μενα ειναι αυταποδειχτο οτι τα ξεπερναω γτ αλλιωσ δε θα ζουσα πιστεψε με τιποτα δεν ειναι στρωμενο στη ζωη μου απλα εσυ μου εκανεσ εντυπωση γτ τοσο καιρο εισαι ηρεμοσ και μειλιχιοσ και τωρα τελευταια εγινεσ μπριζογιαννησ και μ φαινεται αστειο χωρισ να σε ξερω
    ο αλεξανδροσ ασ πουμε μ εγινε συμπαθησ αυτο δε μ φαινεται αστειο
    αυτα παντα συμφωνα με τον δικο μου καλλο στον εγκεφαλο και συμφωνα με οπωσ σασ διαβαζω παντωσ να ξερεισ οτι εγω ειμαι απο τουσ αυθεντικουσ τρελλουσ οι περισσοτεροι ειναι ιμιτασιον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    και επισησ να προθεσω οτι για μενα ο σεβασμοσ δεν ειναι προυποθεση για να μιλησω με καποιον
    δλδ και να μη με σεβεται δε θα δειξω ενοχληση οπωσ κι εμενα μ βγαινει καμια φορα και δε σεβομαι οχι γτ μ εχει κανει κατι ο αλλοσ αλλα γτ εγω δεν ειμαι στα καλα μου

Αστείο, αρα γελοιοποίηση είναι το να έχει να κάνει κάποιος, με τα χαρακτηριστικά που τον περιέγραψες, έστω που και που, με ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την τέτοια του ιδιοσυγκρασια για να του σπασουν τα νεύρα. Πολλές φορές μου πέρασαν ακραίες μορφές αντίδρασης.
    γιάννης

Δεν μιλάω προφανώς για άτομα στα οποία επιζητουσα αναγνώριση και αξία προς το πρόσωπο μου. Αλλά για σατανάδες που βλαστησαν μέσα στα πόδια μου λογω συνθηκων πχ εργασιακών, γειτονίας. Τώρα απλά η παρουσία τους είναι σπάσιμο νεύρων και ταση από μέρους μου για αντίδραση όπως την περιεγραψα. Δεν μου γαμανε την αυτοπεποιθηση και αυτοεκτίμηση μου.
    Όμως η προσβολή όταν γίνεται στα μουτρα κι οχι από το απέναντι πεζοδρομιο είναι πάντα προσβολή.
    Η ζημιά έγινε από τέτοιους σε παλαιοτερες εποχες όταν δυστυχώς δεν ήμουν συνειδητοποιημένο ατομο όμως οι περιοδοι κρισιμοι για τη συνέχεια μου. Κι εκεινες τις ζημιές, μάλλον τις συνέπειες τους, είναι που τρεχω να μπαλώσω σήμερα, σε διάφορους τομείς της ζωής μου. Δεν έτυχε ακόμα να βλαψω...
    γιάννης

Senior Member
    κοιτα δε ξερω τι γινεται με σενα αλλα πρεπει να αποδεχτεισ το γεγονοσ
    οτι η αντιδραση μονο μπελαδεσ φερνει πιο καλα περνασ αμα δεν αντιδρασ
    εγω αποδεχτηκα αυτο το γεγονοσ τον εαυτο μου απο οτι λενε δεν τον αποδεχτηκα
    αλλα εγω χεστηκα γτ μπορω και λειτουργω κανω αυτα που θελω χωρισ να πειραζω κανενα

Senior Member

Senior Member

Τελικά μέσα από την αντίδραση του στην αντίδραση μου όταν με ενόχλησε κατάλαβα πως αυτός δυστυχώς έχει την αναγκη ψυχολογικής/ψυχιατρικής μάλλον στήριξης. Κι οσο μένει κανείς στο επεισόδιο και ο καυγάς συνεχίζει κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα.
    Φαίνεται ο χαρακτήρας κάποιων, πχ εμένα, ελκύει - προκαλεί τέτοιους.
    Το ζήτημα επίσης είναι που δεν συμβιβάζομαι με το ότι καποιοι στο παρελθόν με πρόσβαλαν και δεν αντέδρασα δεόντως. Καποτε νομίζω πως θα κάνω μια λίστα και ας μην πω τις σκέψεις μου για το παρακάτω.
    Αντίδραση παντού και πάντα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν έχουμε να κάνουμε με προβληματικούς ή δαιμονικούς ανθρωπους.
    γιάννης

Senior Member
    Οσο δουλευα μοιραζοντας φυλλαδια κοιμομουν κανα 2 ωρο το μεσημερι και το βραδυ κοιμομουν 12 με 8.
    Ανεργος πλεον κοιμαμαι στην καλυτερη 3 με 11. Εχοντας χρησιμοποιησει ζαναξ καποιες φορες για να μπορεσω να κοιμηθω για να κανω νωρις υποχρεωσεις το πρωι, μερες που δεν επαιρνα ζαναξ κοιμομουν στις 7 το πρωι και αυτο με το ζορι.

Έκανες βόλτες στο κρεβάτι με το κεφάλι ηφαίστειο. Γι αυτό κοιμόσουν 7 το πρωί! Δεν ήσουν όπως τον Δημητράκη που τον περιεγραψα πιο πριν.
    Τέλος πάντων, μπηκες άσχετος στο πως εξελίχθηκε η σσυζήτηση στο θέμα.
    γιάννης

Senior Member
    το να εχεις σκεψεις που δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα απο τα να εχεις αλλαξει τα ωραρια σου κι οργανισμο σου να εχει μαθει σε αλλο κυκλο υπνου
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Εκ των πραγματων δε γινεται να εχεις μια νορμαλ ζωη,να δουλευεις,να χεις υποχρεωσεις κλπ,και να εισαι ξυπνιος το βραδυ και να κοιμασαι το πρωι,εκτος και αν δουλευεις σε νυχτερινη δουλεια.
    Μονο οι φοιτητες μπορουν να κανουν τετοια ωραρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Εκ των πραγματων δε γινεται να εχεις μια νορμαλ ζωη,να δουλευεις,να χεις υποχρεωσεις κλπ,και να εισαι ξυπνιος το βραδυ και να κοιμασαι το πρωι,εκτος και αν δουλευεις σε νυχτερινη δουλεια.
    Μονο οι φοιτητες μπορουν να κανουν τετοια ωραρια.
    γεααα :P
    και οι συνταξιουχοι βασικα αλλα δεν το συνηθιζουν !
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Υπαρχουν ημεροβιοι ανθρωποι ( αυτοι που λειτουργουν καλυτερα την μερα ) και νυκτοβιοι ( το αντιθετο ) . Εγω μια ζωη κοιμομουν 1-2 πμ. - 10.00πμ. ( μου το επετρεπε η δουλεια μου ) . Αυτο δεν σημαινει τιποτα , απλως μαρεσει η νυχτα , το σκοταδι , εχει κατι το μυστηριωδες .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Υπαρχουν ημεροβιοι ανθρωποι ( αυτοι που λειτουργουν καλυτερα την μερα ) και νυκτοβιοι ( το αντιθετο ) . Εγω μια ζωη κοιμομουν 1-2 πμ. - 10.00πμ. ( μου το επετρεπε η δουλεια μου ) . Αυτο δεν σημαινει τιποτα , απλως μαρεσει η νυχτα , το σκοταδι , εχει κατι το μυστηριωδες .
    εγω παρολο που ειμαι νυχτερινος τυπος, απολαμβανω περισσοτερο την μερα....και μου αρεσει μαλιστα περισσοτερο. ειναι πιο ....ζωντανη και λιγοτερο μοναχικη θα ελεγα (προσωπικα ετσι)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast