Ανεκπληρωτος (ισως) ερωτας. Τι να κανω? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Quote Originally Posted by alfaf View Post
    Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα και συγχαρητηρια για το φορουμ σας.
    Το θεμα μου ειναι οτι εχω εναν ερωτα που μαλλον παει να γινει ανεκπληρωτος. Για να γινω πιο σαφης ειμαι φοιτητης τελευταιο ετος. Τον τελευταιο καιρο αρχισε να με ενδιαφερει μια κοπελα. Δεν την ηξερα πολυ καλα αλλα τελος παντων μεσω κοινης γνωριμιας καταφερα να γνωριστουμε. Οσο τη γνωριζα τοσο περισσοτερο μου αρεσε, και με ενδιεφερε και ετσι σε καποιο σημειο εφτασα να κολλησω σχεδον μαζι της. Τη σκεφτομαι συνεχεια δεν περνα ουτε 5 λεπτο χωρις να μου περασει απο το μυαλο και χωρις να με απασχολησουν τα ζητημτα που θα σας αναφερω. Δεν εκανα καποια κινηση πχ να της πω να παμε για καφε γιατι θεωρουσα οτι ειναι πολυ νωρις και θα με παρει για λυγουρι και πεφτουλα. Ηθελα δηλ να γνωριστουμε καλυτερα. Και τωρα εχουμε φτασει στις εξετασεις δινουμε καθε μερα σχεδον και τι να της πω θα μου πει τωρα εχουμε διαβασμα. Μετα το τελος των εξετασεων θα παει σπιτι της καθως ειναι απο αλλη πολη οποτε...καταλαβαινετε. Δε θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι θα τη χασω. Τη θελω τρελα αυτη την κοπελα με ενδιαφερει πολυ και οχι μονο ερωτικα θελω να ειμαι συνεχεια μαζι της να μιλαμε να ακουω το γελιο της. Καθε φορα που χωριζουμε αισθανομια ενα κενο, μια θλιψη. Δε λεω οτι την αγαπω γιατι ειναι βαρια κουβεντα και τι να πω ισως γινω μελο. Πειτε μου τι να κανω? Θα μου πειτε οτι ειμαι δειλος και τα γνωστα γιατι δεν εκανα κινηση. Τι να σας πω ισως εχετε δικιο παντα πιστευα οτι υπαρχουν ανθρωποι που προτιμουν να τους τρωει το σαρακι του τι θα ειχε γινει αν απο το να τους τρωει το σαρακι της απορριψης. Μαλλον εγω ειμαι απο τους πρωτους αλλα δε θελω ουτε να σκεφτομαι την απορριψη απο αυτη τη κοπελα δεν ειναι σαν τις αλλες κοπελες που ειχα γνωρισει μεχρι τωρα. Οι φιλοι μου μου λενε οτι ειμαι ερωτευμενος με μια δυνητικη κατασταση και οχι με αυτην καθαυτη την κοπελα δε ξερω ισως να εχουν δικιο. Πειτε μου τι να κανω? Νσ παω το καλοκαιρι στο νησι της? με εχει καλεσει να παω αρκετες φορες αλλα και παλι τι θα πετυχω να συναντηθουμε το καλοκαιρι 1 2 3 μερες και μετα τελος η αντε και στην εξεταστικη του σεπτεμβρη αν χρωσταμε. Με υατην την κοπελα ειναι πιστευω οτι πιο κοντα εχω γνωρισει στον πραγματικο ερωτα, δεν εχω ξανανιωσει ετσι με εχει συναρπασει.
    ΥΓ. Σας παρακαλω μην μου πειτε το κλισε θα βρεις κατι καλυτερο αν μπορειτε Σας ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη για το μεγαλο ποστ
    Αυτό θα κάνεις! Και μάλιστα όσο πιο νωρίς γίνεται αμέσως μετα το τέλος της εξεταστικής. Απ το μηνυμα σου καταλαβαινω πως ενα πολύ καλο υποβαθρο γνωριμίας ήδη υπάρχει. Φρόντισε επίσης αμέσως μετα το τελος της εξεταστικης πριν αναχωρήσει για το νησί της να τα πείτε μόνοι και καπως πιο ρομαντικά. Μην γινεις και πεφτουλας αλλά δειξε της κάπως πιο έντονο το ενδιαφερον σου γι αυτην.

Ο φόβος απόρριψης και ως αποτελεσμα της η αναβολή σε έφεραν να τελειωνουν οι σπουδες κι ακομα να μην της εχεις πει. Και φανταζομαι η αναβολή κραταει ίσως και χρόνια!! Αρα θα κανεις τωρα την υπέρβαση!!! Για να συναναστρεφεται μαζι σου παει να πει πως σε βρίσκει αξιόλογο άτομο. Αρα να το αναγκαιο υπόβαθρο!!

Δωσε στο μεταξυ βαρυτητα και στις εξετασεις σου επειδη όπως γνωριζεις οι βαθμοι θα σε συνοδευον εσαει. Και με την κοπελα κρατα και λιγο πισινη μην απογοητευθεις αν δεν βγει κατι. Και στο κατω κατω της γραφης εισαι ακομα πολύ νεαρός, αν δεν βγει κατι μ αυτην δεν αποκλειεται να σε περιμενει κατι πολύ καλύτερο.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτό θα κάνεις! Και μάλιστα όσο πιο νωρίς γίνεται αμέσως μετα το τέλος της εξεταστικής. Απ το μηνυμα σου καταλαβαινω πως ενα πολύ καλο υποβαθρο γνωριμίας ήδη υπάρχει. Φρόντισε επίσης αμέσως μετα το τελος της εξεταστικης πριν αναχωρήσει για το νησί της να τα πείτε μόνοι και καπως πιο ρομαντικά. Μην γινεις και πεφτουλας αλλά δειξε της κάπως πιο έντονο το ενδιαφερον σου γι αυτην.

Ο φόβος απόρριψης και ως αποτελεσμα της η αναβολή σε έφεραν να τελειωνουν οι σπουδες κι ακομα να μην της εχεις πει. Και φανταζομαι η αναβολή κραταει ίσως και χρόνια!! Αρα θα κανεις τωρα την υπέρβαση!!! Για να συναναστρεφεται μαζι σου παει να πει πως σε βρίσκει αξιόλογο άτομο. Αρα να το αναγκαιο υπόβαθρο!!

Δωσε στο μεταξυ βαρυτητα και στις εξετασεις σου επειδη όπως γνωριζεις οι βαθμοι θα σε συνοδευον εσαει. Και με την κοπελα κρατα και λιγο πισινη μην απογοητευθεις αν δεν βγει κατι. Και στο κατω κατω της γραφης εισαι ακομα πολύ νεαρός, αν δεν βγει κατι μ αυτην δεν αποκλειεται να σε περιμενει κατι πολύ καλύτερο.
    σε ευχαριστω το ποστ σου είναι αρκετα διαφωτιστικο...κοιτα δεν κρατα χρονια αυτή η κατασταση τους τελευταίους μηνες αλλα όπως προανεφερα δεν εκανα κατι γιατι πιστευα ότι ηταν νωρις ελεγα ας γνωριστούμε λιγο καλυτερα...τι να σου πω πιστευω ναι ότι με θεωρει αξιολογο αλλα υτο είναι προσωπικη εκτιμηση. Το θεμα μου είναι μηπως ξανακομπλαρω την άλλη φορα που παω να της μιλησω. Χθες το πρωι τα πραγματα ηταν τελεια την πετυχαινω σε σχετικη ησυχια μονη της κτλ αλλα την ευκαιρια τη πεταξα στα σκουπίδια. Σε παρακαλω όταν το συζηταω με την παρεα μου τους λεω κάθε φορα να μη μου λενε το κλισε ότι θα βρω κατι καλυτερο...

Banned
    Σχετικα με αυτό που εγραψε ο κερασι παραπανω δεν εχουμε μαθηματα εχουμε εξεταστικη

Quote Originally Posted by alfaf View Post
    σε ευχαριστω το ποστ σου είναι αρκετα διαφωτιστικο...κοιτα δεν κρατα χρονια αυτή η κατασταση τους τελευταίους μηνες αλλα όπως προανεφερα δεν εκανα κατι γιατι πιστευα ότι ηταν νωρις ελεγα ας γνωριστούμε λιγο καλυτερα...τι να σου πω πιστευω ναι ότι με θεωρει αξιολογο αλλα υτο είναι προσωπικη εκτιμηση. Το θεμα μου είναι μηπως ξανακομπλαρω την άλλη φορα που παω να της μιλησω. Χθες το πρωι τα πραγματα ηταν τελεια την πετυχαινω σε σχετικη ησυχια μονη της κτλ αλλα την ευκαιρια τη πεταξα στα σκουπίδια. Σε παρακαλω όταν το συζηταω με την παρεα μου τους λεω κάθε φορα να μη μου λενε το κλισε ότι θα βρω κατι καλυτερο...
    Φρόντισε να της εκδηλώσεις το ενδιαφερον σου κ'απως αυθόρμητα κι όχι στο προγραμματισμένα, ήτοι ξέρω ότι θα ειναι στον Χ τόπο αύριο την ταδε ώρα και θα πάω εκει να της πω. Αυτα βγαινουν πιο πηγαια και με πιο άνεση όταν γινονται αυθορμητα, σημασία εχει κυρίως το νόημα που θα της περάσεις κι όχι πως θα της το πεις. Η παρεα σου, δικαιολογει υπό τύπο συμπαραστασης σε σενα, την εικονα της αποτυχίας του εγχειρήματος που τους πέρασες. Υπέρβαση ειναι όταν κανουμε κατι που επιθυμούμε έντονα και ο φόβος έβρισκε χίλιες δικαιολογιες να μην το κάναμε.
    γιάννης

Page 3 of 3 FirstFirst 123