View Poll Results: τον γάμο τον επιδιώκεις ή σου τυχαίνει;
- Voters
- 3. You may not vote on this poll
-
Ναι
1 33.33% -
Οχι
2 66.67%
Results 61 to 75 of 95
Thread: Παντρειές...
-
25-06-2015, 18:42 #61
- 25-06-2015, 19:05 #62
25-06-2015, 19:16 #63
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-06-2015, 19:18 #64
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-06-2015, 19:19 #65
Δεν είναι καλύτερες. Απλά λίγο πιό ολοκληρωμένες.
25-06-2015, 22:24 #66
Γάμος
Από τα 24 μου ήξερα ότι δεν θα παντρευόμουνα και είχα τόσο άγχος για αυτό το θέμα. Τελικά βγήκα αληθινή! Γιατί να είμαι τόσο άτυχη γιατί να μην μπορώ και εγώ να κάνω την δική μου οικογένεια; Γιατί να είναι τόσο δύσκολο; Άφησα τον εαυτό μου, πάχυνα δεν έχω όρεξη για ζωή για τίποτα. Άραγε έτσι να αισθάνονται και άλλες κοπέλες σαν εμένα. Η μαμά μου με βρίζει όλη την ημέρα και αυτηνής το όνειρο ήτανε να με δει παντρεμένη. Σκέφτομαι όλες τις ευκαιρίες που είχα για να παντρευτώ και ήτανε πράγματι πάρα πολλές. Ίσως να με έλεγε κανείς βλάκα που δεν ταίριαξα τελικά με κανέναν και κατέληξα στο ράφι. Όλα τους καλά παιδιά ένα και ένα και εγώ τα έφτυσα. Ίσως για αυτό να με τιμωρεί ο Θεός γιατί πλήγωσα τόσα παιδιά που με θέλανε και ήτανε καλά όλα τους. Ιδίως τον αστυνομικό τον κλαίω ακόμη. Τι καλό παιδί αλλά και τα άλλα! Πραγματικά είμαι για να με βαράς! Όλοι ή σχεδόν όλοι παντρεύονται δεν ξέρω κανέναν ανύπαντρο. Παντού γίνονται γάμοι εδώ στην πόλη μου, στο χωριό μου κανείς δεν έμεινε μόνος του, μπακούρι. Μπακούρι τι άσχημη λέξη. Το χειρότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί. Από μικρή φανταζόμουνα τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδάκια. Θυμάμαι λέγαμε με τις φίλες ποιον θα παντρευτούμε και το είχανε σίγουρο ότι εγώ κάποια μέρα θα παντρευόμουνα όπως και ότι θα περνούσα δασκάλα στο πανεπιστήμιο ήτανε το όνειρό μου. Οι φίλες μου από μικρή μου λέγανε εσύ θα γίνεις δασκάλα και θα παντρευτείς τον τάδε (ήτανε ένα παιδί που ήθελα στο γυμνάσιο- τελικά παντρεύτηκε και αυτός άλλην όμως). Όλοι οι συμμαθητές μου παντρεύτηκαν όλοι στο χωριό μου παντρεύτηκαν και οι μικρότεροί μου ΜΟΝΟ εγώ έμεινα στο ράφι. Τι φταίει; Μήπως κάπου υστερώ; (όπως λέει και η μαμά). Μήπως δεν ήρθε ακόμη η ώρα μου; Μήπως δεν θα έρθει ποτέ; Πάντως εγώ δεν είμαι έτοιμη για σχέση καν αφού άφησα τον εαυτό μου να παχύνει και δεν περιποιούμαι καθόλου και όλα αυτά από την στενοχώρια μου που δεν βρήκα μικρή τον άνθρωπό μου. Μπορεί να θέλω μέσα μου να παντρευτώ πολύ και να κάνω την δική μου οικογένεια αλλά η εξωτερική μου εμφάνιση και όλη μου γενικά η στάση δεν δείχνει κάτι τέτοιο και μάλλον δείχνει το αντίθετο διώχνει τον γαμπρό. Ουσιαστικά φταίει που και τόσα χρόνια είμαι άνεργη και δεν έχω χρήματα για να περιποιηθώ ούτε κύκλο γνωριμιών. Στην προηγούμενη δουλειά μου είχα γνωρίσει πολύ κόσμο και μου δίνανε το τηλέφωνό τους διάφοροι τύποι για να βγούμε κλπ αλλά ήμουνα και αδύνατη. Άμα δουλεύεις δλδ έχεις περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον γιατί αναγκαστικά περιποιείσαι κιόλας. Τώρα έχω μουχλιάσει μέσα στο σπίτι και κάνω παρέα μόνο με τον προβληματικό τον αδελφό μου (που μας χτυπούσε- τώρα σαν να ηρέμησε λιγάκι- ελπίζω να μην είναι παροδικό) και τους γονείς μου. Έχω και μία φίλη που βγαίνουμε αραιά και που για καφέ, αλλά είναι λιγάκι ζηλιάρα από ότι κατάλαβα. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι είμαι σπάνια περίπτωση κοπέλας που δεν μπορεί να παντρευτεί. Όλες κάπως βολεύονται! Εγώ είμαι 39 χρονών ως πότε θα περιμένω;
Συγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο μου πόστ. Πείτε αν θέλετε και εσείς κάτι παρηγορητικό θα το εκτιμήσω βαθύτατα.
25-06-2015, 23:54 #67
οκ ..............18η φορά που ανοίγεις το ίδιο θέμα!
Είναι σαν τον βιασμό.........αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις...απλά απόλαυσέ τον.
Δηλαδή,από την στιγμή που δεν παντρεύεσαι,απόλαυσε την ελευθερία σου και σταμάτα τον αέναο αγώνα του γάμου!
Μόλις χαλαρώσεις θα δεις ότι θα βρεις και αντρα...μέχρι τότε μην ελπίζεις τίποτα!
26-06-2015, 00:47 #68
Λοιπόν, κατ'αρχη καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος, αλλα διαβάζω το φόρουμ αρκετούς μήνες τώρα, κυρίως τα ποστ που αφορούν άγχος και κατάθλιψη, που ειναι και το βασικα μου προβλήματα. Βέβαια, κοιτάζω και αλλα διάφορα καινούργια θέματα και το δικό σου μου εχει τραβήξει τη προσοχη επειδη φαίνεται να σε απασχολεί ιδιαιτέρως και επειδη ψάχνεις όπως είπες, κάποια λογια παρήγοριας. Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορησουν αύτα που θα σου πω βέβαια.
Ρωτάς εάν υπάρχουν άλλες κοπέλες στην θέση σου. Μα, φυσικα και υπάρχουν. Εκατομμύρια στον κόσμο. Εγω είμαι μια απο αυτές, ας πούμε. Οχι, δεν έχω παντρευτεί. Δεν ξέρω εάν ποτε θα παντρευτω. Με απασχολεί? Κατα καιρούς ναι, αλλα κυρίως θέλω να κανω μια υγιή σχεση, που ίσως οδηγήσει σε γάμο αλλα και αν δεν, ok, so what. Και ίσως, ίσως, ο λόγος που όπως λες "απερριψες" όσους σε είχαν προσεγγίσει παλιότερα, ηταν επειδη μπορει μεν να ηταν καλα παιδιά (ότι τέλος πάντων σημαινει αυτο), αλλα δεν ηταν άνθρωποι με τους οποιους πραγματικα ήθελες να κανεις σχεση. Θα ηταν καλο να μην βασανιζεις τον εαυτό σου για κατι, που στο τέλος της ημέρας, πιθανότατα να ηταν και η πιο σωστή επιλογη. Το "καλο παιδί" δεν σημαινει ότι ειναι και ο κατάλληλος για σχεση με εσένα. Τουλάχιστον, εγω έτσι το βλέπω.
Τώρα, επισης, να το παω λίγο πιο γρήγορα επειδη βλέπω ότι θα εχει τον ατελείωτο το ποστ, η μητέρα σου μπορει να είχε κάποια πλάνα για σένα, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις της εποχής στην οποία μεγάλωσε. Δεν σημαινει ότι πρεπει να ταυτίσεις τα δικά σου όνειρα με τα δικά της. Και εμένα η μητέρα μου μου τα λέει αυτα, αλλα η της λέω να σταματήσει να μου μιλάει για το θέμα, η γελαω, η απλα δεν ακούω. Εάν ακούμε αυτές τις κριτικές, αναπόφευκτα θα πέσει η αυτοπεποίθηση μας και για ποιο λόγο; Για κατι που ειναι αρκετα θέμα τύχης και το οποίο θα πρεπει να μας φερει χαρα στη ζωή μας, οχι άγχος.
Το θέμα του βάρους το οποίο εχει επισης επίσημανει πολλές φορές, δεν ειναι τραγικό. Λύνεται!
Και το πιο σημαντικό - όσο μπορείς, μεσα στο δύσκολο αυτο οικονομικό κλίμα, να έχεις χόμπι και ασχολίες δικές σου. Ξέρω το θέμα εργασίας ειναι δύσκολο. Αλλα, εμενα με βοηθάει πολυ που ξέρω ότι την αντίληψη του εαυτού μου δεν την ορίζουν ο γάμος, η σχεση, τα παιδιά, αλλα τα ενδιαφέροντα μου, οι ικανότητες μου (που όλοι έχουμε πολλές), οι απόψεις μου, οι γνώσεις μου. Ολα αυτα τα έχεις και εσυ και πρεπει να τους δώσεις σημασία και να αντλησεις χαρα απο αυτα.
Και...φυσικα το να είσαι ανύπαντρη δεν ειναι ότι χειρότερο!! Μακάρι να ηταν ότι χειρότερο στον κόσμο.
Αυτα. Δεν έχω ιδέα εάν έγινα κατανοητή. Θα ανοίξω δικό μου θέμα σύντομα για να μην νομίζεις ότι και εγω έχω λύσει ολα τα θέματα μου (δεν νομίζω ότι λύνονται ολα ποτε).
26-06-2015, 13:26 #69
Ολγα , καλησπερα . Κατ αρχην να σε διαβεβαιωσω οτι η φωτογραφια σου , θα παραμεινει στα αρχεια μου , δεν θα την λαβει ΚΑΝΕΙΣ. Το ιδιο υποθετω και για την δικη μου .
Εγω , ειδα μια κοπελα , με ωραιο προσωπακι , ( χωρις τα εξτρα κιλα , τα αφαιρω ) , αλλα το υφος σου εχει κατι το ηττοπαθες . Σαν ναχεις καταδικασει τον εαυτο σου . Εχεις εναν ωραιο δικο σου τυπο , δεν μπορω να σε πω ωραια , αλλα οπως ειδες , ουτε εγω ειμαι ωραιος , αλλα εχω πολλη αυτοπεποιθηση .
Ειμαι πολυ βεβαιος οτι αν περιποιηθεις τον εαυτο σου , θα δειξεις πολυ καλυτερα απο πολλες κοπελες , αλλα δεν πιστευεις στον εαυτο σου , και αυτο φαινεται , στην φωτο τουλαχιστον .
Εισαι και ευχαριστο παιδι , καθολου χαζη , και γι αυτο εχεις κερδισει την συμπαθεια μου .
Σεχει παρει απο κατω , το οτι εισαι 39 και δεν εχεις παντρευτει . Μπορεις να παντρευτεις και στα 42-45 . Μια φιλη , μου προξενευει μια 43 ετων , ανυπαντρη , και ειναι και δυσκολη , απο εμφανιση δεν ξερω , δεν την εχω δει , αλλα προσεξε αυτο που εγραψα , ειναι δυσκολη στα 43 .
Ειναι κριμα να χαραμιστεις , ιδιως τωρα που σε ειδα , και δεδομενου του καλου σου χαρακτηρα . Αγγελος .
26-06-2015, 13:34 #70
26-06-2015, 13:39 #71
Και κατι αλλο Ολγα , οι δυο πιο ωραιες πρωην μου , μεσα σε αυτον τον χρονο , χωρισαν και οι δυο , η μια μετα απο 17 χρονια γαμου , με 2 παιδια , και η αλλη μετα απο 14 χρ. με 3 παιδια . 45 και 48 αντιστοιχως , και σκοπευουν να παντρευτουν παλι . Και εσυ πολυ νεωτερη και χωρις παιδια ? ελα τωρα , υπερβαλλεις . Και μαλιστα , επειδη εχω κρατησει επαφη και με τις 2 , την πρωτη την καλοβλεπω , αν θελει και η ιδια ( αν θελω κι εγω , γιατι παει στο ξαναζεσταμενο φαι ) .
26-06-2015, 13:41 #72
να ραφτουμε δηλαδη?
περα απο την πλακα, η αυτοπεποιθηση και η καλη διαθεση ειναι το νουμερο ενα χαρακτηριστικο καλης εξωτερικης εμφανισης και για ανδρες και για γυναικες.
οπως το νουμερο ενα χαρακτηριστικο θελκτικης σεξουαλικοτητας ειναι το πνευμα (διανοια) και το καλο χιουμορ. επισης και για ανδρες και για γυναικες.
26-06-2015, 13:43 #73
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο .
Να προσθεσω οτι η Ολγα μουστειλε μια φωτο , που ειναι 12 κιλα πιο παχουλη απο τωρα , και μενα υφος περιλυπο , δλδ σαν να θελει να με αποθαρρυνει με αυτον τον τροπο . Καποιος που θελει πραγματι ' σχεση ' , στελνει μια φωτογραφια που αν οχι να την κολακευει , τουλαχιστον να ειναι αξιοπρεπης , και νανταποκρινεται στην πραγματικη του εικονα . Ενταξει , ουτε κι εγω εστειλα την καλυτερη , αλλα επειδη δεν ξερω να ' φορτωνω ' φωτο , και εστειλα μια που μουχε φορτωσει ο κολλητος μου , ετσι για πλακα .
26-06-2015, 13:43 #74
26-06-2015, 14:02 #75
Είμαι 39 χρονών αλλά παίζει ρόλο και η διάθεση και ο κύκλος γνωριμιών που δεν έχω. Εγώ από διάθεση είμαι σαν να είμαι 60 χρονών και από κύκλο γνωριμιών είμαι άστα να πάνε. Πώς να βρω σχέση με αυτά τα χάλια;