Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 7 of 38 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 556
    Senior Member
    μπακαλικα μπορεισ να βαλεισ ενα πολυ μικρο χρονο για ριφρεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    σελτζουκε αμα δουν οι προγραματιστεσ τισ γκοογκλ τι μπορει να κανει ενα φορουμ ετσι πωσ το δουλευουμε θα τουσ πεσουν τα μαλλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Εκει που τελειωνει η λογικη ξεκινανε οι παγκοσμιες θεωριες συνομωσιας κατα της Ελλαδας κ μονον! Γιατι απο τα 18 ΚΜ της Ευρωζωνης να επιλεξουν αποκλειστικα την Ελλαδα να παρασυρουν/υποδουλωσουν/γονατισουν/εκμεταλλευτουν κ να μην επιλεξουν πχ την Εσθονια η τη Μαλτα.....?

Αμα δηλ. υπερχρεωνοντουσαν οι αμερικανοι σε διακοποδανεια για να'ρχονται στα ελληνικα νησια κ πτωχευανε, τι θα ελεγες μετα.....? "Ενταξει παιδια θα σας δωσουμε εμεις τα λεφτα, δεν φταιτε σε τιποτα που εχουμε ωραιες παραλιες, βγαζατε 1 μισθο κ δινατε 2 για να ερθετε εδω......?"
    καλα παγκοσμια θεωρια λες εσυ τα διαφημιστικα πακετα και ολο αυτο που γεινοτανε ..... καλα αστο αμα αρχισουμε τα περι αμερικανων τωρα σωθηκαμε ..ευτηχως δεν ειναι ....υπερχρεωμενοι και ευτηχως το ΔΝΤ μας εφτιαξε ενα προγραμμα που απλα για αυτους δεν περπατησε οπως και σε πολαλ αλλα τεμπελικα κρατη ... το στηριξαμε το προγραμμα με αυτα που μας αφησανε να περνουμε και μεχρι τοτε ολα στις τραπεζες τα δειναμε και με γερους τοκους αν θυμασαι....κυρωσεις δεν ειδα απλα αλλαζουμε προγραμμα η το κανουμε ποιο σκληρο εκει που πλεον η βιοσυμωτητα του κυριου χρεους δεν μας ενδιαφερει κτλ κτλ ...αλλα ειπαμε και ποιο πριν ανταγωνιστικοτητα με οποιοδηποτε κοινωνικο κοστος κρατη εταιρειες που απλα πτωχευουν ...και μην παραβλεπεις οτι αυτο που επρεπε να παιρει ο καθενας του το δεινενε ως δανειο ...μεσα στην παγιδα της αναπτυξης της ευρωπαικης πιστης και σταθεροτητας ..... απορω γιατι τα τελευτια χρονια μεγαλωνουν αυτο το εκτρωμα

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Να εξηγούμαστε δεν τα έγραψα εγώ αλλά τα παραθέτω από το facebook. Εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμη τι θα ψηφίσω την Κυριακή αλλά κλείνω προς το ΝΑΙ γιατί το ΟΧΙ σημαίνει την έξοδό μας από την Ευρωζώνη πράγμα που δεν μπορεί να αντέξει η Ελλαδίτσα μας είναι ένας γοργός θάνατος !!!! Μια χαρά ζούσαμε τα τελευταία χρόνια με πολλούς να παίρνουνε δάνεια και να μην είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Αυτό το χρέος έγινε από όλους τους Έλληνες! Αν και εγώ δεν ήμουνα σε αυτή την κατηγορία ούτε και οικογένεια μου που πήραμε δάνειο και το πληρώναμε και με τους τόκους και ακόμη χρωστάμε. Το χρέος το κάναμε ΟΛΟΙ και κακώς ο νεοέλληνες κατηγορεί τους ξένους όπως έκανε συνήθως γιατί δεν φταίνε οι άλλοι για την κατάσταση που περνάμε τώρα.
    Δελφίνι το ξέρω ότι δεν τα είπες εσύ αυτά, γι'αυτό δεν κατηγορώ εσένα, όπως ίσως φάνηκε, αλλά αυτόν που τα έγραψε αυτά από εκεί που τα διάβασες. Δεν θα βγούμε από την Ευρωζώνη έτσι και δεν πάρουμε τα μέτρα. Σκέψου πως θες να είναι η Ελλάδα σε 10 χρόνια, να αρχίζει να ανακάμπτει, ή να έχει μπει το 1000στο μνημόνιο και να μην μπορούμε να τ'αντέξουμε; Τώρα μπορούμε να κάνουμε υπομονή 2 χρόνια ή παραπάνω, μέχρι να πάνε όλα προς το καλύτερο έτσι και ψηφίσουμε όχι. Δεν ξέρω γι'αυτούς που δεν ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, εγώ πάντα συνεπής ήμουνα. Αυτό το χρέος που λες ότι έγινε από όλους τους Έλληνες, έγινε και στην Ισπανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, και πάει λέγοντας, αλλά εμάς οι ξένοι μας είχαν ως πειραματόζωο, γι'αυτό τα τραβάμε αυτά τώρα. Επειδή μπήκαμε στο ΔΝΤ. Αν δεν είχαμε μπει πριν μερικά χρόνια, τώρα θα είχαμε περάσει το ίδιο δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά σιγά σιγά θα ανακάμπταμε, τώρα μπορεί να μην ξεχρεώσουμε και ποτέ, αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια.

Banned
    Και για......του λόγου το αληθές:
    http://newsbit.gr/LifeStyle/119942-o...oy-ths-elladas

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ. ολα εκει καταληγουν, υπομονη θα βγει σε διαγγελμα ο Τσιπρας και ολοι θα μαθουμε....
    Τι έγινε τελικά με το διάγγελμα;

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τι έγινε τελικά με το διάγγελμα;
    Μαλλον θα γινει κανονικα το δημοψηφισμα...

Αχτι το εχω ρε παιδια μια φορα στα χρονικα να υπαρξει εθνικη ομοφωνια, να μαζευτουν ολα τα κομματα μαζι και να πορευτουν αναλογα.

Να πουν τι θελουμε? παραμονη στο ευρω και αμεση διαπραγματευση του χρεους με κοινωνικους και ανθρωπιστικους ορους.... ελεος δηλαδη...

Μην αναλωνεστε στα μμε θα σας κανουν το κεφαλι καζανι...

Senior Member
    δειτε το ετσι..."ναι" στην ευρωπη συνεχιζουμε απο εκει που μειναμε και μπορει και χειρωτερα."οχι" στην ευρωπη σημαινει οτι πολλα πραγματα θα κοπουν μαχαιρι,π.χ καποια πραγματα φαρμακα,τεχνολογια και αλλα δεν κατασκευαζονται στη ελλαδα και ουτε προκειτε να ξεκινησουν σε μια στιγμη σαν και αυτη...για μενα "ναι" θα κανω καποιες λαθος επιλογες για ευρω,"οχι" θα κανω καποιες λαθος επιλογες για δραχμες...η κατασταση με τα λεφτα εχει φτασει στο απροχορητο...εγω πιστευω πως αμα βγει το "οχι" θα ξενισει το χαος (που δεν με χαλαει καθολου) και μετα θα λεει ο κοσμος γιατι κανουν ληστειες,γιατι δολοφονουνε κοσμο κλπ.οτι σπειρετε θα το θερισετε να το θυμαστε.εγω προσωπικα δεν ξερω τι θα κανω, ισως τα χρονια και οι καταστασεις που εχει ζησει το μυαλο μου δεν βοηθανε στο να σκεφτω το καλο ολων ή με κανουν να φοβαμε να σκεφτω το αποτελεσμα.λυπαμε που το μελλον σας εξαρτατε απο ατομα σαν και μενα,γι αυτο πιστευω οτι το δυμοψιφησμα ειναι μια λαθος επιλογη...

Banned
    Καλά legalize είσαι καλά; Τι είναι αυτά που λες;

Senior Member
    τι σου φενετε περιεργο σε αυτα που ειπα??

Senior Member
    ρε λες οι ψεκασμενοι να εχουν δικιο? κι ομως τα στοιχεια που εμπειριεχονται στο βιντεο ειναι αληθοφανη.

Page 7 of 38 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast