Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 8 of 38 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 556
    Senior Member
    και τελειωσαμε κιολας...

Senior Member
    Για τον εκβιασμό που μας επιβάλουν, για την ιστορία μας, για την αντίσταση σε κάθε μορφής εξωτερικούς ελέγχους, για τον τερματισμό του ξεπουλήματος της πατρίδας μας, για την ανάπτυξη με τους δικούς μας όρους κλπ θα ψήφιζα ΟΧΙ, αρκεί:
    1) Να μου πει κάποιος υπεύθυνα, το σχέδιο που υπάρχει για μετά το ΟΧΙ στις 5/7.
    2) Να μου πει κάποιος υπεύθυνα, ποιος εγγυάται την σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή ( δεν είμαστε ούτε Ισλανδία, ούτε Αργεντινή ), με τα τόσα συσσωρευμένα προβλήματα.
    3) Να μου πει κάποιος υπεύθυνα, πού θα στηριχθεί η "ανάπτυξη". Σε ποιους τομείς της οικονομίας. Πώς θα βρεθούν τα κεφάλαια; Ποιοι θα επενδύσουν; Με ποιους όρους; Τι εγγυήσεις υπάρχουν και σε ποιο χρονικό ορίζοντα;
    4) Μπόμπολες, Βαρδινογιάννηδες, Αγγελόπουλοι κλπ θα υπάρχουν στο αύριο της Ελλάδας; Θα αντικατασταθούν από άλλους;
    5) Πώς θα γίνουμε υπεύθυνοι, συνεργάσιμοι και νομοταγείς; Είναι για εμένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά για να προοδεύσει μια κοινωνία.
    6) Η παιδεία θα γίνει αξιοκρατική; Ναι, όλοι έχουν δικαίωμα στην γνώση. Στο πτυχίο όμως ΔΕΝ έχουν. Στις κενές περιεχομένου σπουδές, θα μπει φραγμός; Στους εκατοντάδες αποφοίτους πολυτεχνείων, πανεπιστημίων, τεχνολογικών ιδρυμάτων, ΙΕΚ κλπ θα μπει φραγμός; Χρειάζονται και ανειδίκευτοι εργάτες για να χτιστεί μια οικονομία, τους οποίους δεν τους έχουμε.
    7) Θα συνεχίσει ο δημόσιος τομέας να είναι η γη της επαγγελίας στα εργασιακά. Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη για να ορθοποδήσουμε.
    8) Θα σταματήσουμε να είμαστε πρώτα καταναλωτές και ύστερα άνθρωποι; Πώς;
    9) Θα σταματήσουμε να τα ξέρουμε όλα και να εκφέρουμε άποψη για όλα;
    10) Θα σταματήσουμε να ακούμε αυτούς που μας χαϊδεύουν τα αυτιά; Θα έχουν κάποτε κυρώσεις οι δημαγωγοί;
    11) Θα σταματήσουμε να λειτουργούμε συντεχνιακά;
    ...
    Η λίστα φτάνει μέχρι το άπειρο. Η ψυχή μου λέει να ψηφίσω ΟΧΙ. Μετά, κοιτάω γύρω μου, βλέπω πόσο λάθος είναι όλα, νιώθω πάλι μαλάκας που ελπίζω στις "αρετές" του νεο"Έλληνα", που έπαιρνε δάνειο για αυτοκίνητο, διακοπές, κινητό. Που έπαιρνε επιδοτήσεις για να μην σπέρνει-θερίζει. Που έβρισκε τη μια κότα με τα χρυσά αυγά μετά την άλλη (χρηματιστήριο, φωτοβολταϊκά, δάνεια σε Ελβετικά φράγκα), έτρωγε τα μούτρα του και μυαλό δεν έβαζε (πχ, να στρώσει τον κώλο του στη δουλειά). Που δικαιολογούσε κάθε λαμογιά. Που θεωρεί την καταγγελία ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ. Που δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει εισιτήρια-διόδια. Που στρίβει από την δεύτερη λωρίδα γιατί δεν είναι ΚΟΡΌΙΔΟ να περιμένει στην ουρά. Που πιστεύει στην "αλλαγή" το '81, στην "κάθαρση" το '90, στον "εκσυγχρονισμό" το 96. Πιστεύει πως το "μέλλον ξεκίνησε το 2000", και πως ότι γίνεται, γίνεται "για όλους τους Έλληνες" το 2004. Πιστεύει στο "λεφτά υπάρχουν", στα Ζάππεια και στις Θεσσαλονίκες, στους Φασίστες και στους Σταλινιστές.

Εγώ πιστεύω ότι ο καθ'ένας κοιτάει τον κώλο του και γι'αυτό κι εγώ θα κοιτάζω πλέον τον δικό μου. Δεν είμαι οικονομολόγος. Μέλλον για την Ελλάδα έξω από το €, με αυτούς τους "Έλληνες" δεν βλέπω. Θα ψηφίσω ΝΑΙ. Ναι υποτακτικό. Ναι τρόμου. Ναι φόβου. Ναι αβεβαιότητας. Ναι ξεπουλήματος. Ναι γερμανοτσολιά. Ναι τερατολογίας..... Ναι που θα μου δώσει χρόνο, ότι δεν έκανα από το 2008 ως τώρα, να το κάνω, να πάω μπροστά και να σπάσω τις αλυσίδες που με καθηλώνουν στο τώρα. Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εμάς. Ο κόσμος πάει μπροστά. Αν δεν το καταλάβουμε... θα έχουμε ωραίο λάδι, ήλιο, θάλασσες και πορτοκάλια για τους τουρίστες (που δεν θα έρχονται).
    Ναι...
    https://www.facebook.com/StriderGr/p...265985?fref=nf
    Last edited by δελφίνι; 02-07-2015 at 09:13.

Senior Member
    Βάλτε πρωθυπουργό το Γκουσκούνη και υπουργό οικονομίας το Ζαμπίδη! Θα γ@μάμε και θα δέρνουμε!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Κύκνε αν θέλεις άκουσε με και δε θα χάσεις. Βγάλε απο την πρίζα την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Στην χειρότερη (καλύτερη για μένα) πάρε βαριοπούλα και σπάστα.
    Ίσως αυτή να ειναι η πιο επωφελής 'ζημιά' που θα μπορούσες να κάνεις. Με τη λογική να το πάρεις, ΔΕΝ θα αλλάξεις εσυ την κατάσταση, παρακολουθώντας αυτούς τους εμμετικούς τύπους.
    Η προπαγάνδα όλων ειναι τοξική. Οχι 4η, η πρώτη εξουσία ειναι. Κάνουν οτι θέλουν! Είμαστε επηρρεασμένοι full.
    Επίσης κάτι άλλο. Κανένας εμφύλιος και κανένας αρμαγεδώνας δεν θα έρθει. Και μέσα σε όλα δεν εισαι αναγκασμένη να πάρεις το όπλο σου. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αυτό να γινόταν,
    αυτό ειναι δουλειά άλλων. Αυτών που ούτως ή άλλως έβγαιναν, βγαίνουν και θα βγαίνουν στους δρόμους της φωτιάς. Και εκείνοι βέβαια, μέσα σε πλαίσια δικών τους βαθύτερων αναγκών
    αλλά αυτό ειναι μια άλλη ιστορία.

Κατηγορηματικά ΟΧΙ απο μένα, για να έχω μια ωραία ιστορία περί προσπάθειας, να διηγούμαι στα παιδια μου, εγγόνια μου (αν κάνω).
    Την έχω κλείσει γιατί δεν αντέχω να ακούω συνέχεια γι' αυτό, νιώθω το μυαλό μου να γεμίζει μ' αυτό το θέμα περισσότερο απ' όσο αντέχει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σκεφτώ...βέβαια ίσως αυτό και να θέλουν, να μας μετατρέψουν σε λοβοτομημένα πρόβατα...αλλά πρέπει να ενημερωθώ και λίγο για να δω και τι θα ψηφίσω αν κι εγώ τείνω προς το "ναι"...Να τη σπάσω όχι γιατί υπάρχουν κι άλλα θεάματα που με χαλαρώνουν και δεν είμαστε τώρα σ' εποχές για καινούρια τηλεόραση...
    Αυτό για το όπλο το είπα περισσότερο για αστείο, δεν το έχω στη φύση μου το πολύ πολύ αν με απειλούσε κάποιος στο σπίτι μου να άρπαζα κανένα κουζινομάχαιρο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Βάλτε πρωθυπουργό το Γκουσκούνη και υπουργό οικονομίας το Ζαμπίδη! Θα γ@μάμε και θα δέρνουμε!!
    αυτο παει να το γραψουμε σε πανο να παμε σε καμια συγκεντρωση χαχαχαχα!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    αυτο παει να το γραψουμε σε πανο να παμε σε καμια συγκεντρωση χαχαχαχα!!!

Ναι ναι χαχαχαχαχαχα!

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    τι σου φενετε περιεργο σε αυτα που ειπα??
    Κοίτα κι εγώ έχω πολλά απωθημένα από τους ανθρώπους, όσο δεν πάει αλλά άμα ψηφιστεί ναι και πάνε όλα κατα διαόλου, θα πάμε κι εμείς κατα διαόλου!! Συγγνώμη αν σε έκανα χειρότερα, απλά κι εγώ σπάστηκα όταν τα διάβασα αυτά που έγραψες, γιατί εγώ δεν είμαι σαν και τους άλλους, όπως κι εσύ φαντάζομαι, γιατί να καταστραφούμε κι εμείς μαζί με το σύνολο; Οι άλλοι όπως λες, ίσως πληρώνουν τις αμαρτίες τους, εγώ τις δικές μου τις πλήρωσα και με το παραπάνω!

Senior Member
    Στους εκατοντάδες αποφοίτους πολυτεχνείων, πανεπιστημίων, τεχνολογικών ιδρυμάτων, ΙΕΚ κλπ θα μπει φραγμός; Χρειάζονται και ανειδίκευτοι εργάτες για να χτιστεί μια οικονομία, τους οποίους δεν τους έχουμε.
    Ο κόσμος πάει μπροστά. Αν δεν το καταλάβουμε...
    Θα ψηφίσω ΝΑΙ. Ναι υποτακτικό. Ναι τρόμου. Ναι φόβου. Ναι αβεβαιότητας. Ναι ξεπουλήματος. Ναι γερμανοτσολιά. Ναι τερατολογίας..... Ναι που θα μου δώσει χρόνο, ότι δεν έκανα από το 2008 ως τώρα, να το κάνω, να πάω μπροστά και να σπάσω τις αλυσίδες που με καθηλώνουν στο τώρα.
    περαστε φιλε μου ... στον κοσμο του LIDL ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΕ ΕΡΓΑΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ....ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟ .....

Senior Member
    Βρε παιδια μπορει καποιος να με ενημερωσει για το τι γινεται μιας και εγω μαλλον ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω. Τα καναλια οκ ειναι πουλημενα στους δανειστες φουλ στην προπαγανδα και πρεπει να μην τα λαμβανουμε υποψιν, η κυβερνηση αλλα λεει υποσχετε αλλα κανει (βλ. δεν θα μπουν capital controls, δεν θα κλεισουν οι τραπεζες κτλ) και πρεπει να μην την πιστευουμε, ο λαος εχει διχαστει αν και πολλοι προκαταβαλοντε απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Απο που λοιπον ενημερωνεστε????? Μας καλουν σε δημοψηφισμα για ενα νομοσχεδιο το οποιο εχει αποσυρθει, μας λενε οτι το ΟΧΙ δεν σημαινει εξοδος απο την Ευρωπη αλλα δεν μας λενε (αν υπερισχυσει στο δημοψηφισμα) ποιο θα ειναι το σχεδιο που θα ακολουθηθει μιας και η ΕΚΤ δεν θα μας τροφοδοτει με χρημα. Απο την αλλη το ΝΑΙ σημαινει λενε αναπτυξη και ευημερια αλλα ετσι βαζουμε την υπογραφη μας για ισοβιο εξευτελισμο και νομιμη συνουσια (για να μην το πω αλλιως) εις βαρος μας.
    Τι ψηφιζουμε λοιπον??? Πεινα και χαος μιας χρεοκοπημενης χωρας η ισοβιο σεξ και μαλιστα ασαλιοτο?????
    Ειλικρινα εχω μπερδευτει...

Banned
    Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν.... Όλοι εσείς που είστε τόσο σίγουροι για αυτό που θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα Ελληνάρες με παρωπίδες να ξέρετε ότι σε ότι κατάντια θα έρθει η χώρα αυτή μετά την Κυριακή θα είναι εξαιτίας της αστείρευτης μαγκιάς σας και του Πατριωτισμού που ξαφνικά τον θυμηθήκατε αν όχι όλοι οι περισσότεροι τώρα που όπως λένε και στο χωριό μου που μπήκε το αυγό στον κώλο.... Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτούς που θεωρώ και ανθρώπους που μεγάλωσα μαζί τους, να κάθονται επί καθημερινής βάσης στην πλατεία Επταλόφου πίνοντας φράπα και διαβάζοντας σπόρ του Βορρά να κάνουν ένα ουφ και να λένε μετά από την τράκα που σε έκαναν στο τσιγάρο, μαλάκα πρέπει να βρω μια δουλειά. Την στιγμή που έχουν περάσει 8 χρόνια που αναγκάστηκα να φύγω σε άλλη πόλη για να δουλέψω και να ζήσω έστω και με αυτά τα λίγα που έχω αυτήν την στιγμή. Εσείς λοιπόν παλιοκουφάλες είστε αυτοί που θα αποφασίσετε για το μέλλον το δικό μου και τον παιδιών μου....

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (μηνύματα που προάγουν το μίσος)

Senior Member
    @undetermined δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου αλλα μιλας για τους βολεμενους και τους τεμπεληδες που δυστηχως ειναι πολλοι, οι υπολοιποι ομως τι κανουμε

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν.... Όλοι εσείς που είστε τόσο σίγουροι για αυτό που θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα Ελληνάρες με παρωπίδες να ξέρετε ότι σε ότι κατάντια θα έρθει η χώρα αυτή μετά την Κυριακή θα είναι εξαιτίας της αστείρευτης μαγκιάς σας και του Πατριωτισμού που ξαφνικά τον θυμηθήκατε αν όχι όλοι οι περισσότεροι τώρα που όπως λένε και στο χωριό μου που μπήκε το αυγό στον κώλο.... Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτούς που θεωρώ και ανθρώπους που μεγάλωσα μαζί τους, να κάθονται επί καθημερινής βάσης στην πλατεία Επταλόφου πίνοντας φράπα και διαβάζοντας σπόρ του Βορρά να κάνουν ένα ουφ και να λένε μετά από την τράκα που σε έκαναν στο τσιγάρο, μαλάκα πρέπει να βρω μια δουλειά. Την στιγμή που έχουν περάσει 8 χρόνια που αναγκάστηκα να φύγω σε άλλη πόλη για να δουλέψω και να ζήσω έστω και με αυτά τα λίγα που έχω αυτήν την στιγμή. Εσείς λοιπόν παλιοκουφάλες είστε αυτοί που θα αποφασίσετε για το μέλλον το δικό μου και τον παιδιών μου.... Γαμιόλια όλα
    Εσύ που δεν είσαι γαμιόλης, θα μας πεις τι προτείνεις να ψηφίσουμε;

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Εσύ που δεν είσαι γαμιόλης, θα μας πεις τι προτείνεις να ψηφίσουμε;
    Όχι εγώ δεν είμαι γαμιόλης αλλά είμαι αντίχριστος γιατί θα ψηφίσω αυτό που δεν θέλουν οι περισσότεροι.

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Όχι εγώ δεν είμαι γαμιόλης αλλά είμαι αντίχριστος γιατί θα ψηφίσω αυτό που δεν θέλουν οι περισσότεροι.
    Και που ξέρεις πως αυτό που θα ψηφίσεις εσύ θα είναι το πιο σωστό; Και τι είναι αυτό αφού δεν θα είναι ένα ναι ή ένα όχι; Αποχή;

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Και που ξέρεις πως αυτό που θα ψηφίσεις εσύ θα είναι το πιο σωστό; Και τι είναι αυτό αφού δεν θα είναι ένα ναι ή ένα όχι; Αποχή;
    Κάνε ότι θέλεις

Page 8 of 38 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast