Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 304
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    εμμ προλαβα να το πω?βγηκαμε εκτος θεματος αρκετα..
    αρα λες πρεπει να εισαι ο εαυτος σου?

Οπωσδηποτε . Αν παριστανεις κατι αλλο απο αυτο που εισαι , αργα η γρηγορα , θα βγει ο πραματικος σου εαυτος , ειναι αναποφευκτο . Αυτη-ος ειμαι και σε οποιον-αν αρεσω και δεν κανω καθολου πλακα . Ειναι και μια σταση που δηλωνει θαρρος .

Senior Member
    αν εισαι ομως ανθρωπος με ανασφαλειες ευαισθητος με αδυναμιες ειναι καλο να το δειχνεις κατευθειαν?ο αλλος δεν το εκμεταλλευεται?

Senior Member
    αν εισαι ομως ανθρωπος με ανασφαλειες ευαισθητος με αδυναμιες ειναι καλο να το δειχνεις κατευθειαν?ο αλλος δεν το εκμεταλλευεται?

Eιναι στο χερι σου να μην αφησεις τον αλλον να σε εκμεταλλευτει . Ολοι εχουμε ανασφαλειες , αλλοι λιγοτερες , αλλοι περισσοτερες . Προτιμω καποια που θα μου εκθεσει εξ αρχης τις ανασφαλειες της , κι εγω τις δικες μου , σε ευλογο χρονο βεβαια , οχι με το καλημερα , παρα να μου κανει την ανετη . Θα το εκτιμησω περισσοτερο .
    Δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις ανασφαλειες και αδυναμιες , αυτο ειναι αξιωμα .

Senior Member
    ολοι εχουν αλλα πολλοι τις κρυβουν

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμμ , πες το βρε kaitουλα , αυτες ελκουν τους αντρες , οχι οι κακες-κακες !! ατες τις θελουν οι βλαμμενοι μονο !! και ειχα αρχισει να με παρεξηγει η pillow , την φοβαται το ματι μου πλεον . Αντε βρε pillow , προσεχω παρα πολυ τι γραφω , μην τυχον και σε θυμωσω .
    Τουλάχιστον να αλλάξουν κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα, όσοι έχουν προοπτικές, οι άλλοι δεν πρόκειται με τίποτα. Χαίρομαι που με λαμβάνεις σοβαρά υπόψη, αυτό δείχνει ποιότητα.

Senior Member
    Σεβασμο δειχνει , pillow , με παρακολακευεις !

Senior Member
    ολοι εχουν αλλα πολλοι τις κρυβουν

Πολλοι τις κρυβουν και απο τον ιδιο τους τον εαυτο , η παραμυθιαζονται . Μπορει να το κανω κι εγω , δεν ξερω .

Banned
    Σεβασμο δειχνει , pillow , με παρακολακευεις !
    Οκ, σεβασμό τότε, αλλά μήπως και αυτό δεν είναι κομμάτι ποιότητας χαρακτήρα; Οκ, ίσως δεν έχεις τα άλλα τότε χαχα

Senior Member
    καιτυ παλιο το ποστ κ δεν ξερω αν θα δεις το ποστ αλλα ας γραψω .

μιλας γενικα κ καπως αοριστα για αυτο κ γω θα μιλησω αναλογως
    ως ανδρας ξερω πολυ καλα οτι οι περισσοτεροι απο μας θελουν τν γυναικα αυτο που αποκαλεις καλο κοριτσι . ειναι ενα στερεοτυπο αλλα γενικα ισχυει σχεδον απολυτα .
    με φιλους κ γνωστους οταν αναφερονται στις σχεσεις τα χαρακτηριστικα που θελουν ειναι αυτα της καλης κοπελας περιπου οπως τα αναφερεις κ συ . ειναι κ οι καιροι μας που ευνοουν το ρολο του καλου κοριτσιου . τωρα αν καποιος πρεπει να ναι ο εαυτος του η οχι ειναι κατι που πρεπει να το αποφασισει ο καθενας μας . ακουω πολλους να συμβουλευουν να σαι ο ευατος σου κτλ γενικα κ αοριστα -ισως κ γιατι δεν εχουν τι αλλο να πουν -.εγω δε συμφωνω για τον εξης λογο . αν καποιος ως ατομο ειναι ευχαριστος ομιλητικος εμπειρος αυτο που θα βγαλει αν δειξει τον εαυτο του φυσικα κ θα ναι καλο . αν ομως εναι το αντιθετο ? τοτε η συμβουλη θα του γυρισει μπουμερανγκ .
    εγω προσωπικα ειμαι ανεξαρτητο ατομο κ αρα δειχνω τον εαυτο μου .αυτο ομως πολλες φορες εχει συνεπειες .

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    τωρα αν καποιος πρεπει να ναι ο εαυτος του η οχι ειναι κατι που πρεπει να το αποφασισει ο καθενας μας . ακουω πολλους να συμβουλευουν να σαι ο ευατος σου κτλ γενικα κ αοριστα -ισως κ γιατι δεν εχουν τι αλλο να πουν -.εγω δε συμφωνω για τον εξης λογο . αν καποιος ως ατομο ειναι ευχαριστος ομιλητικος εμπειρος αυτο που θα βγαλει αν δειξει τον εαυτο του φυσικα κ θα ναι καλο . αν ομως εναι το αντιθετο ? τοτε η συμβουλη θα του γυρισει μπουμερανγκ .
    .
    Αγαπητε wsystron , οτι και να ειναι ο αλλος , ας πουμε οχι ' καλος ' , καλο ειναι να το βγαλει εξ αρχης , γιατι θα τον βγαλει ουτως η αλλεως καποια στιγμη , δεν μπορεις να υποκρινεσαι για πολυ , ασε που γλυτωνεις και χρονο , γιατι και η αλλη πλευρα θα σε καταλαβει . Οποτε τσαμπα το θεατρο .
    Οπως ειχε πει καποιος , μπορει να κοροιδεψεις μερικους για πολυ , η πολλους για λιγο , αλλα ποτε ολους για παντα .

Senior Member
    Αγαπητε wsystron , οτι και να ειναι ο αλλος , ας πουμε οχι ' καλος ' , καλο ειναι να το βγαλει εξ αρχης , γιατι θα τον βγαλει ουτως η αλλεως καποια στιγμη , δεν μπορεις να υποκρινεσαι για πολυ , ασε που γλυτωνεις και χρονο , γιατι και η αλλη πλευρα θα σε καταλαβει . Οποτε τσαμπα το θεατρο .
    Οπως ειχε πει καποιος , μπορει να κοροιδεψεις μερικους για πολυ , η πολλους για λιγο , αλλα ποτε ολους για παντα .
    οπως εγραψα μακ ειμαι ανεξαρτητο ατομο κ ως τετοιο δε θελω υποκρισιες ειδικα σε καποια θεματα . αλλα ειναι λεπτες καταστασεις . κ δε σημαινει οτι με το να μη δειχνει κανεις τον εαυτο του αυτοματα υποκρινεται .

Senior Member
    Αμα δειχνεις συνειδητα αλλον εαυτο απο τον πραματικο σου , τι αλλο ειναι ? κακλο ειναι να ξεκαθαριζονται εξ αρχης μερικα πραματα , και να λειπουν τα μεγαλα λογια . Αμα ακουω εξ αρχης λογια του τυπου , ειμαι ετσι , ειμαι αλλιως ( καλα χαρακτηριστικα ) εκει ειναι που γινομαι καχυποπτος . Εγω ποτε δεν λεω λογια , ουτε υποσχεσεις , και αφηνω να φανει ο χαρακτηρας μου , οποιος κα αν ειναι αυτος .

Member
    οι αντρες ελκονται απο την δευτερη κατηγορια και δεν εκτιμουν τα καλα κοριτσια τα θεωρουν δεδομενα τα βαριουνται και τους ελκυει το δυσκολο αυτο που θα κανουν κοπο να κατακτησουν.
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τιποτα απ'ολα αυτα.
    Οι αντρες γενικα ελκονται απο τα κοριτσια με ωραιο κωλο (ή μπουτι ή βυζι ή ο,τι γουσταρει ο καθενας).
    Αυτο για το δύσκολο που είπες ισχύει και για τα δύο φύλα, είναι θέμα χαρακτήρα να διεγείρεται απο το ακατόρθωτο, ή το απαγορευμένο! Αυτό που λεει ο Αλαφροίσκιωτος πιστεύω στέκει περισσότερο... απο κει και πέρα είναι θέμα συμβιβασμού,αντοχών και υποχωρήσεων που μπορεί να κάνει ο καθένας.

Banned
    μπορει λιγοι να εκτιμουν το καλο ομως το καλο εχει τη μονη δυναμη να βγαινει πρωτο
    ενω το κακο μετρα μερες μεχρι να πατωσει αρα τι σημασια εχει αν λιγοι το εκτιμουν?
    το να βγαινει πρωτο ειναι η καλυτερη εκδηκιση για αυτους που δε το εκτιμουν κ οταν θα καταλαβουν τι εχασαν θα ναι πολυ αργα για να αλλαξουν γνωμη.
    σημασια δεν εχει αν σε εκτιμουν η οχι σημασια εχει οτι γελαει καλυτερα οπιος γελαει τελευταιος.

Senior Member
    μιας και ανελυα το θεμα τωρα προσφατα θα σου πω προσωπικα πως το βλεπω και υπαρχουν και αλλοι σαν και μενα...οταν σπαταλαω χρονο σε αυτο τον τομεα το μονο που θελω ειναι αυτο που σοφα καποιος πιοπανω ειπε,κωλο,βυζι κ.τ.λ.π...οταν το παωΛΙΓΟ πιο σοβαρα θελω αυτο που ειμαι γιατι δεν θελει πολυ σπαταλη ενεργειας και προπαθειας να καταλαβω τι σκεφτετε και τι μπορει να θελει για να λειτουργσει...οταν το παω λιγο ακομα πιο σοβαρα ψαχνω καποια που θα συμπυρωνει οτι μου λειπει εμενα εκεινη την περιοδο,αμα εχω ηρεμισει θελω καποια "κακια" για να με βαλει στον ρυθμο της,στο προγρμα της,να μου τα χωνει και να με τρελενει να ειμαι ηρεμος να τα εχω ολα καλα στο μυαλλο μου και μολις βρισκομαστε να μην ξερω τι να "περιμενω"...οταν ειμαι φορτισμενο προγραμα και γενικα μου συμβαινουν πολλα θελω μια υσιχη ,να ειναι η σταθερα μου,να με ηρεμει να μου βαζει μυαλλο.και καταλειγω επειδει μια ειμαι μια δεν ειμαι δεν κυνηγαω ουτε την καλη ουτε την κακη προτιμαω αυτη που μπορω να παιξω με το μυαλλο της,αυτη που μπορω να την κανω οτι "θελω" απο τα δυο.πολλοι το βλεπουν ετσι....μαθε να ψυχολογεις τον αλλο γινε οτι του αρεσει μεχρι να τραβηξεις το ενδιαφερον του και μετα παιξε,κοψτον και ραψτον στα μετρα σου....

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast