View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
- Voters
- 23. You may not vote on this poll
-
ΝΑΙ
10 43.48% -
ΟΧΙ
13 56.52%
Results 316 to 330 of 556
-
06-07-2015, 12:10 #316
Εσυ μπορει να μην διατιθεσαι να φαγωθεις με κανεναν εγω διατιθεμαι να φαγωθω με οποιον μπαινει εδω μεσα και σχολιαζει με χαρακτηρισμους το σχολιο μου οπως καλη ωρα η ειδικος Μαριποσα η οποια δεν σεβεται κανεναν διαφωνουντα εδω και μερες και μαλιστα χωρις οπως ειπα να μας εξηγησει οτι αφου εμεις του οχι ειμαστε λαθος πως ακριβως θα πορευοταν η χωρα με τα νεα μετρα και τις επιπτωσεις τους. Αλλωστε τοοοοση γνωση ειναι κριμα να μενει μονο σε εναν ανθωπο ας μας κανει την χαρη να μοιραστει και με εμας τις αναλυσεις της η Αυτου Μεγαλειοτης. Δυσκολα θα ειναι παντως οπως και να εχει.
- 06-07-2015, 12:19 #317
- still searching for the right place.....
Μη χτυπιέσαι κ μην σε πιάνουν υστερίες, ήδη σου απάντησα, σε λίγο κ τα ηρεμιστικά θα τα παίρνεις με το δελτίο
Όταν 5 χώρες έχουν 1 πρόβλημα κ το λύνουν, κ εσύ αντί να το λύσεις το επιδεινώνεις, την πηγή του προβλήματος πρέπει να την αναζητήσεις σε εσένα. Εκτός κ αν πάμε σε ωραίες θεωρίες συνωμοσίας, ότι ήταν σχέδιο όλα τα κράτη να αντιμετωπίσουν την κρίση, αλλά μόνο η Ελλάδα να πεθάνει, γιατί είμαστε ο εξυπνότερος λαός στον κόσμο κ όλο μας ζηλεύουν. Ίσα- ίσα, προς το συμφέρον τους είναι να ανακάμψουμε, μπας κ πάρουν ποτέ πίσω τα δανεικά που μας έχουν δώσει. Κ πριν προλάβεις να αρχίσεις να μου λες ότι θα μας πάρουν τον εθνικό μας πλούτο κ τα πετρέλαια, ως προς τα πετρέλαια του Αιγαίου τουλ. αυτά έχουν ήδη κριθεί ως ασύμφορα προς εκμετάλλευση, εκτός κ αν θεωρείς το λιγνίτη της ΔΕΗ ορυκτό πλούτο......
06-07-2015, 12:22 #318
Εσύ μπορείς να μου διασφαλίσεις με τα λεγόμενα σου ότι στο τέλος αυτού το μήνα ότι θα έχω ακόμα την δουλειά μου; Βασικά να στο θέσω αλλιώς ότι όσοι (λιγοστοί) εργάζονται συμπεριλαμβανομένου και εμένα θα έχουν ακόμα τις δουλειές τους και ότι από Ελλάδα δεν θα λεγόμαστε Ζάμπια;
06-07-2015, 12:22 #319
Στο μονο που σου δινω δικιο ειναι οτι δεν επρεπε να γραψω το νικ σου σε απαντηση σε αλλο μελος. Απο εκει και περα το...προσωπο με προσωπο γινεται τετ α τετ και οχι απο εδω και φυσικα η αναφορα ηταν σε ποστ που θα διαβαζες ετσι και αλλιως οποτε..φοβος απο την αφεντια σου προφανως και δεν υπαρχει αν και το ξαναγραφω κακως σε ανεφερα. Τωρα οσον αφορα την προσφυγη στο ΔΝΤ οντως πας εκει οταν εχεις πιασει ηδη πατο πραγμα που δεν συνεβη με την Ελλδα γιατι απο το ιδιο το ΔΝΤ λεγανε οτι ο ΓΑΠ συνομιλουσε μαζι τους πολυ καιρο πριν συμβουν ολα αυτα και φυσικα ειναι γνωστο οτι ανεβασα τα νουμερα για να μας βαλουν μεσα. Τωρα για το αν ειμαι γραφικος αυτο ακουγεται οντως αστειο απο ενα μελος που απο οτι διαβασα και σε αλλες περιπτωσεις ειναι ολο προβληματα και ιστοριες με τον κοσμο εδω μεσα οποτε μαλλον εσυ εχεις πλακα. Εγραψες οτι δεν θα μου κανεις ουτε αναφορες ουτε τιποτα. Αναφορες μπορεις να κανεις οσες θες και καλα θα κανεις κιολας απο την στιγμη που σε χαρακτηρισα εστω και αν αρχισες πρωτη οπως συνηθως απο οσα εχω διαβασει αλλα για να μου κανεις κατι αλλο ετσι και αλλιως δεν μπορεις φγαου Μαγιποσα
06-07-2015, 12:24 #320
06-07-2015, 12:25 #321
Συγνώμη κιόλας αλλά αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και πραγματικά εύχομαι να βγω λάθος.
06-07-2015, 12:26 #322
Οχι αλλα μπορω να σου εγγυηθω οτι με το ναι θα ειχες την δουλεια σου για οσο την ειχες και καποια στιγμη θα εσκαγε ολο αυτο. Στο ναι παμε σιγουρα για κραχ απλα παρατεινεται ο χρονος που θα συμβει αυτο με το οχι ισως να υπαρξει καποια ικμαδα φωτος ειδικα αν ακολουθησουν και οι αλλοι.
06-07-2015, 12:30 #323
Πιστεύω πως αν γινόταν συμφωνία όταν είχε πρωτοανέβει η κυβέρνηση δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο.... Και να σου πω και κάτι άλλο στην φάση που βρισκόμαστε υγιής επιχειρήσεις άρχισαν να βγάζουν κόσμο σε άδεια άνευ αποδοχών και σε λίγο θα πρέπει να τους απολύσουν.... Το ποσοστό της ανεργίας θα φτάσει ταβάνι τότε να δω τι θα γίνει...
06-07-2015, 12:31 #324
06-07-2015, 12:32 #325
06-07-2015, 12:43 #326
Ηρεμιστικα να παρεις εσυ φυρερ και με τις χουφτες για να εχουν καλο αποτελεσμα. Απο εκει και περα τωρα ποσο...ασυμφορα ειναι τα κοιτασματα φαινεται και απο την αντιδραση της Τουρκιας ολα αυτα τα χρονια. Τωρα ως προς το συμφερον των τοτεμ που προσκυνας οχι δεν ειναι να ανακαμψουμε και να τους πληρωσουμε αλλα να χρωσταμε μια ζωη και να πληρωνουμε τοκους με το αρχικο κεφαλαιο να παραμενει οπως εχει. Γιατι να θελουν να σταματησουν να αρμεγουν μια αγελαδα οσο παραγει γαλα? Τωρα οταν 5 χωρες λυνουν το προβλημα τους και καλα πατωντας το κεφαλι μου κατω το προβλημα δεν θα το δω σε εμενα αλλα σε αυτον που με παταει και συγκεκριμενα στη Γερμανικη αρβυλα που αρχισε ξανα τις παρελασεις φορωντας κουστουμι και μετονομαζοντας τα ss σε Βαυαρους κυριως βιομηχανους.
06-07-2015, 12:46 #327
Μη μαλώνετεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06-07-2015, 12:46 #328
Όχι μεγάλε μέσα σε μια εβδομάδα έγινε, γιατί για να λειτουργήσει μια εταιρία θέλει προμήθειες, οι προμηθευτές θέλαν ρευστό και από την στιγμή που δεν μπορούσε να γίνει ανάληψη δεν γινόταν και η προμήθεια.... Πες μου τώρα λοιπόν γιατί να τρομοκρατούν τους ιδιωτικούς υπάλληλους με αυτόν τον τρόπο... Στο κάτω κάτω, πες μου πότε ενδιαφέρθηκε η κυβέρνηση να πει κάτι για τον ιδιωτικό τομέα που αυτός είναι ο κύριος παράγοντας στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας. Από την στιγμή που βγήκαν επάνω ακούω για συνταξιούχους και Δημόσιους υπάλληλους
06-07-2015, 12:50 #329
- still searching for the right place.....
Άμα είχες διαβάσει όλα όσα είχα γράψει, θα έβλεπες ότι εκεί το πάω. Οι δανειστές δεν είναι το φιλόπτωχο, άμα δεν θες να τους αποπληρώσεις με τον ορθό τρόπο κ να βοηθήσεις κ την οικονομία σου να εκσυγχρονιστεί, το κάνεις με τον λάθος τρόπο κ όλο κ βουλιάζεις στην ύφεση. Κ εταιρίες τύπου ΔΕΗ, κοινώς ΔΕΚΟ, δεν υπάρχουν πολλές, όμως μαζί με την πληγή στο ασφαλιστικό τινάζουν τον προϋπολογισμό στον αέρα γιατί τα κονδύλια είναι τεράστια. Κ για να χρηματοδοτηθούν επιβάλλονται φόροι. Άμα θέλουμε πχ να βγαίνουμε στη σύνταξη στα 55 ή στα 55 κ με εφάπαξ κ συντάξεις που σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στις κρατήσεις που μας έχουν γίνει, οπότε το ρίχνουμε στους φόρους για να πληρώσουμε, δεν φταίει καμία τρόικα, η τελευταία ήδη φώναζε μετά το 1ο μνημόνιο πως φτάνει πια με τους φόρους, ώρα να κινείται καμιά μεταρρύθμιση. Αλλά φυσικά εάν εμείς δεν κάνουμε καμία (αντιθέτως μετά δόξας κ τιμής επαναπροσλαμβάνουμε πλέον κ τους γιατρούς που τέθησαν σε ποινή παύσης για φακελάκι), οι κυβερνήσεις μας δε βγαίνουν ευθέως να παραδεκτούν ότι δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους "δικούς" τους, αντιθέτως κοπανάνε φόρους κ δείχνουν με το δάκτυλο τους ξένους κ φωνάζουν για να αποφύγουν το πολιτικό κόστος ότι "να, αυτοί μας το επιβάλλουν, αυτοί θέλουν να μας ξεζουμίσουν", που όντως στο τέλος αυτοί το επιβάλλουν, γιατί ο λογαριασμός the greek way δε βγαίνει. Άρα μάντεψε κ γιατί δεν τσουλάνε οι διαπραγματεύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι οι "έξω" είναι αγαθοί δανειστές ή ότι δεν έκαναν λάθη, όμως να κοιτάμε τα μούτρα μας πρώτα πριν τα βάλουμε με τους "έξω".
06-07-2015, 12:55 #330
Έλεος αφήστε ήσυχο τον φλοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!