Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 304
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν λες "κατα γενικη ομολογια" εχεις κατα νου το συμβουλιο της ευρωπης?:p
    οταν ενα ζευγαρι ειναι ευτυχισμενο μαζι, κανεις δεν υστερει.
    αυτο αποδεικνυεται απο την αρμονικη και μακροβια σχεση και την αμοιβαια ικανοποιηση/χαρα (ολα αυτα ,μαζι), που μονο οι δυο μπορει να ξερουν.
    δεν εχει σημασια τι νομιζουμε οτι καταλαβαινουμε εμεις, οι απεξω.
    μπορει εσυ (η εγω) να τους βλεπουμε αλλιως, αλλα ποιον ενδιαφερει αυτο? (κανεναν). την γνωμη μας θα ρωτησουν αν ειναι ευτυχισμενοι?
    εννοω δηλαδη, οτι μια τετοια εκτιμηση σηκωνει μεγαλη συζητηση που συνοψιζεται στο "και ποιος το κρινει αυτο?".
    es:
    Ρεμ , δεν αναφερομαι σε ζευγαρι που ειναι καιρο μαζι , εκει προφανως δεν εχει σημασια ποιος ' υστερει ' σε προσοντα . Αφου τα βρισκουν ,τι σημασια εχει . Αναφερομαι σε ' παρ ' ολιγον ' ζευγαρι , που ο ενας υστερει εναντι του αλλου , σε σημεια οπως εμφανιση , προσωπικοτητα , αυτοπεποιθηση , ηλικια , καλλιεργεια , κοινωοικονομικη επιφανεια και αλλα δευτερευοντα που αυτη την στιγμη δεν μουρχονται .

Στα αλλα που γραφεις , δεν καταλαβαινω τι εννοεις .

Banned
    Αυτή την αυτοπεποίθηση δεν ξέρω γιατί την βάζετε τόσο ψηλά. Εδώ υπάρχουν άτομα αξιόλογα με μηδέν αυτοπεποίθηση, και άλλοι και άλλες που νομίζουν ότι κάποιοι είναι, επειδή έπεσαν σε ανθρώπους που τους στήριζαν.......αλλά και γενικά, όσο ωραίο και να είναι κάποιος να έχει προσόντα, ακόμα πιο ωραίο είναι ότι ο έρωτας είναι τυφλός, και δεν κοιτάει κοινωνικοοικονομική και άλλου είδους "επιφάνειες", αλλά πόσο ενδιαφέρων είναι κάποιος και πόσο σεξαπίλ έχει, για να μην πω, ότι ούτε αυτά μετράνε στον έρωτα. Στην αγάπη και στον έρωτα δεν χωράνε μετρήσεις για μένα.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Αυτή την αυτοπεποίθηση δεν ξέρω γιατί την βάζετε τόσο ψηλά.. Στην αγάπη και στον έρωτα δεν χωράνε μετρήσεις για μένα.........

Pillow , εσυ εισαι εσυ , κι εγω ειμαι εγω . Ενταξει , ασε την κοινωοικονομικη επιφανεια , λαθος μου , αν και αυτη συμπεριλαμβανεται στο ' πακετο ' που εχει καποιος , τι να τον κανεις τον ερωτα , αμα δεν υπαρχει φραγκο . Αλλα τα αλλα προσοντα υποδηλουν οτι καποιος εχει πολλες επιλογες στο αλλο φυλο , και αυτοπεποιθηση = σεξαπιλ . Αλλα ειπαμε εγω ειμαι εγω , και εσυ εισαι εσυ . Δεν θελω να σε πεισω , τις αποψεις μου εκθετω .

Senior Member
    50% των νεων νομιζουν οτι ειναι γαμι@δες(μηδεν μυαλλο),30% ντροπονται να μηλισουν σε γυναικες(αμα το κυνηγισεις θα βρεις καλο παιδι σε αυτη την κατηγορια αλλα θα ειναι απειρος και ολα αυτα τυπου σχεση και αγαπουλες θα τα βλεπει πρωτη φορα,θα εναι μαμακιας η εξαρημενος απο το σπιτι.το90% αυτης της κατηγοριας μονο καλο τελος δεν θα εχει,πολλες απο εσας το ξερουν ηδη).ενα ας πομε 20% ειναι αλλη κατηγορια,αλλο επιπεδο,αλλη υποθεση,ειναι μια μιξη αυτων πουτην πατισανε παλια με καποια,ειναι ατομα με ψυχολογικα,ατομαμε ασχημες ιστοριες,ατομα που προσπαθουν να προσαρμοστουν,η απλος καλα παιδια(σε αυτη την κατηγορια δν εχω να πω κατι)...λοιπον γτ εσυ σαν γυναικα να κατσεισ να σκεφτεις τι θελουν αυτες οι κατηγοριες?κατσε μιλα,ψυχολογισε και βρες οτι θες αμα αυτος που κυνηγας δεν θελει αυτο που εισαι τοτε δεν ειναι για σενα αστο βρες αλλον

Senior Member
    ΚΑΝΕ και μια αναλυση για γυναικεσ να ενημερωθω κι εγω οντωσ για τουσ αντρεσ ετσι ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μμμμμ δεν αλαζει πολλυ απλος γυνετε λιγο πιο γενικο.ενα 50% δεν ξερει τι θελει(δεν χρειαζετε αναλυσεις).ενα 30% νομιζει οτι διαφερει απο το προιγουμενο συνολο γι αυτο την βλεπει και υπαιρανο απο τις γυναικες τις προημενης κατηγοριας αλλα στην ουσια δεν εχουν ιδεα τι σκατα θελουν(ειναι πιο τργικες απο τις προιγουμενε γιατι εχουν πισει ακομα και τον εαυτο τους οτι ξερουν τι θελουν).και το 20% ειναι το ιδιο με την κατηγορια των 20% των ανδρων(καλη τυχη σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,να μπητε για αναζητιση και να βγειτε με αυτη εκτος αναζητισης μαζυ με αυτη που πραγματικα θα θελετε,και χωρις δικαστιρια για ξυλοδαρμους,παραβιαση και βανδαλισμο ξενης πριουσιας,χωρις διαζυγια και αλλες ασχημες ιστοριες.προσοχη μεγαλος κινδυνος ενδεχετε απο τη στιγμη που θα μπειτε για αναζητηση και στις δυο αντιστοιχες κατηγοριες 20% ανδρων γυναικων!!!)

Senior Member
    σωστη σε βρισκω τα λεσ πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα να διαβασω
    ευχαριστω που με εκανεσ και γελασα ετσι ειναι τα πραγματα

Senior Member

Senior Member
    Σωστος γαμω την τρελα μου

Senior Member
    καλα μη βαρασ δε περιμενα απο αντρα τετοια αναλυση γι αυτο

Senior Member
    σ αλλαξα και το τραγουδι να μην εχεισ παραπονο

Senior Member
    :ρ. Δεν περιμενες τετοια αναλυση για τους αντρες η για τις γυναικες η και για τα δυο?ειναι τελειως δικια μου για σενα μπορει να ναι αλλιως(οτι τον συμφαιρει τονκαθενα)

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    :ρ. Δεν περιμενες τετοια αναλυση για τους αντρες η για τις γυναικες η και για τα δυο?ειναι τελειως δικια μου για σενα μπορει να ναι αλλιως(οτι τον συμφαιρει τονκαθενα)
    οχι μ αρεσε και για τα δυο γι αυτο πιστεψα οτι ειναι γυναικα ειναι πολυ καλη η αναλυση σου

Senior Member
    εγω θα σ πω ενα αλλο εμεισ ντρεπομαστε να μιλησουμε σε γυναικα αυτεσ γτ δε ντρεονται να μιλησουν σε αντρα;

Page 14 of 21 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast