Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια? - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 21 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 304
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kανεις δεν ' παιρνει ' βελτιωση ( και καμμια ) . Οποιος νομιζει οτι ο-η αλλος θα αλλαξει , πλαναται πλανην οικτραν . Και γιαυτο πολυ γαμοι ναυαγουν , καποιοι νομιζουν οτι θαλλαξουν τον αλλον . Αμ δε . Συνηθως αυτο που βλεπεις στην αρχη , στην πορεια χειροτερευει . Ολοι ξεκινουν με ενθουσιασμο , αλλα στην πορεια ξεφυτρωνουν ' μανιταρια ' !!
    Ολοι παιρνουν βελτιωση,εχω παρει και εχω κανει ανθρωπους καλητερους και σχεσεις....το μονο θεμα ειναι συγγεκριμενα σε μια σχεση οτι οση βελτιωση και να εχεις δωσει η παρει ερχετε η στιγμη που ο καθενς παιρνει τον δρομο του,αμα αυτη η στιγμη δν ειναι επιλογη και των δυο τοτε ολη η βελτιωση βγαινει σε μισος,αποητευση,κ.τ.λ.π και ξαναγυρνανε στο μηδεν ειδικα οι γυναικες

Banned
    Γενικά η θέση των ψυχολόγων πάνω στη βελτίωση και η δική μου άρα αφού είναι επιστημονικώς αποδεκτό, είναι ότι ο άλλος δεν αλλάζει αν δεν το θέλει ο ίδιος, συνεπώς δεν βελτιώνεται κιόλας μόνο με τη θέλησή μας. Αλλά μπορεί να βελτιωθεί, υπάρχουν προοπτικές, επίσης αυτό με το να πάρει ο καθένας το δρόμο του δεν συμβαίνει πάντα, μπορεί να έχουν μια κοινή πορεία μέχρι τέλους κάποιοι.

Senior Member
    Κοινη πορεια σε μια τετοια κοινωνια σε μια τετοια κατασταση ειναι ονειρο πραγματικα οποιος βρει τετοιο ανθρωπο ειναι τυχερος.

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Κοινη πορεια σε μια τετοια κοινωνια σε μια τετοια κατασταση ειναι ονειρο πραγματικα οποιος βρει τετοιο ανθρωπο ειναι τυχερος.
    Ναι, συμφωνώ. ; )

Senior Member
    Πρωσοπικη αναζητιση του εγω..υπαρχει αμα αποδεχτεις οτι εχει γινει στο π;ρελθον,αμα αποδεχτεις οτι απο εσενα εχει μινει μεσα σου μπορεις να πας στα παρακατω να πας για τα καλητερα εφωσων αγαπησεις οτι εισαι τωρα
    ειναι μυστικισμος να λες να αγαπησεις οτι εχει μεινει απο εσενα για να πας παρακατω ..... η αγαπη και το συναισθημα δεν λειτουργουν ποσοτικα η υπαρχει η ειναι μπλοκαρισμενο και υποφερεισ και πονας και ψευδοικανοποιησε και εχεις αναγκη απο do it για να μην σε περνει απο κατω και χιλιες αλλες δυο εξωτερικευσεις ....αρα ειναι παντελος θεωρητικο κατασκευασμα το ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ

Senior Member
    Ακουσε με μπορεις να πεις οπως θες να το κανεις οσο περιπλοκο γουσταρεις.....αλλαοτι και να κανεις ταπραγματα απλα απλος εμειις τα βλεπουμε δυσκολα,ασε τις ιστοριες...αυτα ειναι δικαιωλογιες για τις αποτυχιες

Senior Member
    Ακουσε με μπορεις να πεις οπως θες να το κανεις οσο περιπλοκο γουσταρεις.....αλλαοτι και να κανεις ταπραγματα απλα απλος εμειις τα βλεπουμε δυσκολα,ασε τις ιστοριες...αυτα ειναι δικαιωλογιες για τις αποτυχιες
    ολα ειναι αυτο που ειναι..... αν διαβασεις ομως εδω μεσα λιγο τους προβληματισμους θα διαπιστωσεις μαλλον οτι δεν ειναι και τοσο απλο τελικα και εκει φανταζομε τι θαχες να πεις το γνωστο νομιζω ε ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ απλα αγνοοντας την ιστορικοτητα του καθενος ....δε γουσταρω κανενα περιπλοκο το απλο ειναι που ειναι το τοσο δυσκολο οταν προκειται για βοιωμα και αναγκη ...αυτα bye

Senior Member
    Μπαι γτ πραγματικα με κουραζουν οσοι τα βλεπουν ετσι

Senior Member
    Ολοι παιρνουν βελτιωση,εχω παρει και εχω κανει ανθρωπους καλητερους και σχεσεις....το μονο θεμα ειναι συγγεκριμενα σε μια σχεση οτι οση βελτιωση και να εχεις δωσει η παρει ερχετε η στιγμη που ο καθενς παιρνει τον δρομο του,αμα αυτη η στιγμη δν ειναι επιλογη και των δυο τοτε ολη η βελτιωση βγαινει σε μισος,αποητευση,κ.τ.λ.π και ξαναγυρνανε στο μηδεν ειδικα οι γυναικες

H διαφορα μας , legal , ειναι οτο ειμαι μεγαλυτερος σας , και βλεπω τα πραματα απο την σκοπια μου , δλδ δυσκολα αλλαζει ενας ανθρωπος καποιας ηλικιας , αλλα οχι αδυνατον , πρεπει οντως να το θελει κι ιδιος . Εγω αναφερομαι σε ανθρωπους που εχουν την ψευδαισθηση οτι θαλλαξουν τον αλλον . Η νεα γενια αναλωνεται στην υπεραναλυση , ενω τα πραματα ειναι απλα , η τουλαχιστον απλουστερα απο οσο νομιζουν τα νεα παιδια . Δεν μπορω να μπω στην ψυχολογια των παιδιων στα 20κατι . Μου ειναι αγνωστη .

Senior Member
    δλδ δυσκολα αλλαζει ενας ανθρωπος καποιας ηλικιας , αλλα οχι αδυνατον , πρεπει οντως να το θελει κι ιδιος . Εγω αναφερομαι σε ανθρωπους που εχουν την ψευδαισθηση οτι θαλλαξουν τον αλλον .
    πως εννοουμε την αλλαγη? γιατι ολοι μπορουνε να μιλησουνε για αλλαγη και ο καθενας να εννοει το κοντο του και το μακρυ του ....φυσικα και πρεπει να το θελει πρωτα ο ιδιος γιατι οπως και να τον βλεπουμε εμεις αν αυτος ειναι ικανοποιημενος η πολυ φοβισμενος εστω με τη ζωη του δεν εχει νοημα να του μιλας για την αλλαγη.....αλλο ειναι να μιλαμε ας πουμε για βελτιωση και καλητερη διαχειριση μια σχεσης και αλλο για πραγματικη ψυχοσωματικη αναπτυξη διοτι η πραγματικη αλλαγη προυποθετει ενσωματωση ... το αποτελεσμα της συνειδητοποιησης που δεινει επιγνωση (το αληθινο ΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ)και ποτε το αντιθετο ....

Senior Member
    πραιμαλ φιλικη συμβουλη σ δινω εγω σε καταλαβαινω ενα 90 τα εκατο αλλα μεσα σε αυτα που περιγραφεισ βαζεισ ορουσ που τουλαχιστον εγω δεν τουσ ξερω αν μπορεισ κανε μου τη χαρη και εξηγησε μου περιφραστικα ενσωματωση,επιγνωση ψυχοσωματικη αναπτυξη
    διοτι τουσ καταλαβαινω εν μερη απο τα συμφραζομενα αλλα δεν ταιριαζουν με γενικοτερεσ γνωσεισ που εχω δλδ εμενα οι γνωσεισ μου λενε
    οτι αν πετυχουμε ψυχοσωματικη αναπτυξη πραγματικη δε θα εχουμε ψυχολογικα κι αυτο ιατρικα δε γινεται
    τεσπα μη στα μπερδευω κι εγω απλα εξηγηστα με απλα λογια να μπορεσουμε να συνενοηθουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Απαντάω κι εγώ ένα ένα σε αυτά που μου έγραψες:
    1. Το ότι οι γυναίκες απατούν δεν μας πειράζει, το ξέρω αλλά εδώ μιλάμε για άντρες.
    2. Για μένα το σεξ δεν είναι καν σημαντικό σε μια σοβαρή σχέση, αλλά πολλοί διαφωνούν....
    3. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.
    4. Από την εμπειρία μου το λέω αυτό.
    5. Όχι, δεν το πιστεύω αυτό, θεωρώ πως πρέπει να θεωρεί συναισθηματικά, να καταλαβαίνει την κοπέλα του γιατί τα ζητάει αυτά.
    6. Σε αυτό συμφωνώ ως προς το δεύτερο σκέλος, τώρα να έφταιγε κάποιος που πληγώθηκε δεν το πιστεύω! Για να πληγωθεί κάποιος σημαίνει ότι ήταν αυτός που ήθελε πιο πολύ, ή και ο μόνος που ήθελε σε μια σχέση.......
    7. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα.
    8. Αυτό με βρίσκει αντίθετη, το θεωρώ πολύ φθηνό να κάνεις σχέση μόνο για σεξ, αν και είναι συχνό φαινόμενο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ όμως.
    9. Αθώος εννοώ ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα-σχέση, ότι δεν έβλαψε αυτός τον άλλο/την άλλη, κι όμως την πλήρωσε από αυτόν/ήν.
    10. Δεν μου αρέσουν οι λέξεις μονοκόμματη και άκαμπτη, θα προτιμούσα το σκέτο ηθική. Όσο για το φίλτρο, ίσως έχω κάποιο αρνητικό, αλλά αυτό πως βγαίνει;
    Λοιπόν θα... κόψω κάτι γιατί άμα τα πάω ένα-ένα πάλι θα ξημερώσουμε :D

Ο καθένας με βάση τη εμπειρία του λειτουργεί. Αλλά κάποιοι την χρησιμοποιούν μόνο ως οδηγό, ενώ κάποιοι άλλοι ως φρένο, εμπόδιο, πανοπλία, υπεργενίκευση. Θεωρώ μόνο το πρώτο λειτουργικό, γιατί αλλιώς η εμπειρία δεν αξιοποιείται, απλά μας μπλοκάρει και μας φοβίζει.

Στις σχέσεις πιστεύω ότι για όλους έχει ο μπαξές. Ο καθένας μπορεί να βρει κάποιους που του ταιριάζουν, όσα καλά ή και όσες παραξενιές ή ιδιαιτερότητες κι αν έχει.
    Ένα κλειδί είναι πιστεύω να μην ασχολείται κανείς με όσους δεν του ταιριάζουν για πολύ καιρό - ούτε με θετικό, ούτε με αρνητικό τρόπο. Με θετικό, εννοώ να τους δώσει χρόνο, να προσπαθήσει να τους καταλάβει κλπ. Αυτό είναι καλό (γιατί έτσι μαθαίνουμε πολλά και για εμάς και για τους άλλους), αλλά εχει κι ένα όριο. Ο καθένας θέτει τα δικά του όρια και δεν έχει νόημα να τον κατηγορήσουμε γι' αυτό (δεν είναι δηλαδή κανένας υποχρεωμένος να 'κατανοήσει' και να ανεχτεί τον σύντροφο, για όσο ο σύντροφος θα ήθελε ή θεωρεί σωστό). Στον αρνητικό τρόπο, επικρίνουμε τους άλλους. Αυτό έχει ακόμα λιγότερο νόημα. Π.χ. το πώς και πότε κάνουν σεξ οι άλλοι άνθρωποι, το αν βάζουν ή όχι συναίσθημα είναι καλό να το συζητάμε εγκυκλοπαιδικά, χωρίς χαρακτηρισμούς γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι. Όπως είπα, πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βρει άτομα να επικοινωνήσει και να τους αρέσει / να του αρέσουν, αρκεί να ψάξει (με το σωστό τρόπο στους κατάλληλους χώρους - το κατάλληλο target group).

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω αναφερομαι σε ανθρωπους που εχουν την ψευδαισθηση οτι θαλλαξουν τον αλλον .
    Αυτοί είναι και η μεγάλη πλειοψηφία όσων δεν έχουν τελικά σχέσεις, ή έχουν σχέσεις μη ικανοποιητικές.
    Και να προσθέσω ότι έχουν επίσης την ψευδαίσθηση ότι η αλλαγή πρέπει να γίνει κάπου εκεί έξω (στην τύχη, στους άλλους), ενώ χρειάζεται κάτι ν' αλλάξει στους ίδιους.

Senior Member
    μαρινακι κανταδα για παρτυ σου γτ μου την εδωσε
    https://www.youtube.com/watch?v=yPYZpwSpKmA

Senior Member

Page 17 of 21 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast