Εσεις τι θα κανατε..? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα αποφασισε τι θελεις κι επικεντρωσου.
    π.χ.
    αν θελεις να μην σας ανακατευονται, μην καθεσαι και του λες ασχετα, οτι σκεφτεσαι οτι δεν εχεις κι εσυ τους γονεις σου να χωνονται κι αυτοι , γιατι θα γινονται χειροτερα τα πραγματα.
    πες του αυτο που οντως ισχυει. οτι θελεις να αποφασιζετε οι δυο σας και να μην τους εχετε πολυ- πολυ στα ποδια σας.
    το εχετε συζητησει ποτε? εκεινου του αρεσει αυτη η παρεμβαση?

οχι, δεν εισαι υπερβολικη, αλλα ειναι πολυ σημαντικο, το αν σκεφτεστε με τον ιδιο τροπο επι του θεματος. διαφορετικα, θα εχετε δυσαρεσκειες και πιθανα, συγκρουσεις.
    εμεις, δεν ειχαμε κανενα τετοιο θεμα, γιατι συμφωνουμε. δεν μας αρεσουν οι παρεμβασεις, γενικοτερα.... αλλα ειχαμε και χρονια σχεση πριν συγκατοικησουμε και συγκατοικουσαμε για μεγαλα διαστηματα ειτε στο ενα ειτε στο αλλο σπιτι, πριν αποφασισουμε να ζησουμε μονιμα στο σπιτι του. ηταν πολυ ομαλη η μεταβαση και μας βγηκε σε πολυ καλο. δεν εχω μετανοιωσει.
    Eχεις δικιο ευχαριστω! Γενικα μιας που εκανες παρομοια μετακομιση πως ανταπεξηλθες στις δυσκολιες? Εννοω την αλλαγη περιβαλλοντος, φιλων κλπ. Πως δικτυωθηκες στο καινουριο μερος? Εκει δουλευεις? Αν θελεις στειλε μου και pm θα ηθελα να μαθω περισσοτερα!

Banned

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 17-07-2015 at 11:41.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dilimma View Post
    Καλησπερα! Το θεμα μου ειναι το εξης. Εχω σχεση με το αγορι μου εδω και καποια χρονια, ομως για λογους δικης του δουλειας θα χρειαστει να μετακομισουμε στην πολη του ωστε να συγκατοικησουμε και να ειμαστε μαζι. Αυτο συνεπαγεται δικη μου αλλαγη περιβαλλοντος (απο Θεσ/νικη σε επαρχια), δουλειας, φιλους, συνηθειες και να πω την αληθεια εχω αγχωθει παρα πολυ για το αν θα τα καταφερω. Σαν να μην εφταναν ολα αυτα, να τονισω οτι ειμαι μοναχοπαιδι κ ενω μεχρι τωρα θεωρουσα οτι δεν ειμαι ιδιαιτερα εξαρτημενη απο τους δικους μου (αυτοι μενουν σε αλλη πολη), τωρα που ειναι να μετακομισουμε κ βλεπω το αγορι με τους δικους του συνεχεια μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι εγω κανω μεγαλη βλακεια που δεν τους εχω ενω αυτος θα τους εχει καθε μερα.. Ξερω οτι ακουγεται χαζο και εγωιστικο αλλα ετσι νιωθω! Ειναι και αυτες οι κλασικες Ελληνιδες μανες που εχουν αποψη για ολα. Του στυλ γιατι δεν βαφετε τους τοιχους ετσι? αυτο το επιπλο καλο δεν ειναι να το παρετε? βεβαια λεει κ ενα "εγω την γνωμη μου λεω εσεις οτι θελετε καντε" αλλα ολο τη γνωμη της μας λεει για καθε θεμα!!! τη στιγμη που η δικη μου μαμα ειναι χιλιομετρα μακρια κ δεν λεει τη δικη της γνωμη! Ειναι πρωτη φορα που αισθανομαι αχ γιατι να μην εχω κ γω τους δικους μου να πουν κι αυτοι τη δικη τους γνωμη? Ειλικρινα ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως να μην μετακομισω.. αλλα τοτε αυτο σημαινει κ το τελος της σχεσης!
    Με το αγόρι σου θέλετε να κάνετε οικογένεια? Αν σκοπεύετε να κάνετε και παιδάκια θα σου δώσω μια συμβουλή, Φρόντισε να είσαι και κοντά στους δικούς σου. Δεν γνωρίζω τις αποστάσεις αλλά αν είναι σχετικά κοντά και οι δικοί σου κανένα πρόβλημα.

Banned
    περιμενε να φερω το καταληλο εξοπλησμο για να καλυφθω (δε το λεω για σενα papa)
    Last edited by αλεξανδρος_77; 16-07-2015 at 22:22.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
    Last edited by betelgeuse; 17-07-2015 at 13:33.

Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Με το αγόρι σου θέλετε να κάνετε οικογένεια? Αν σκοπεύετε να κάνετε και παιδάκια θα σου δώσω μια συμβουλή, Φρόντισε να είσαι και κοντά στους δικούς σου. Δεν γνωρίζω τις αποστάσεις αλλά αν είναι σχετικά κοντά και οι δικοί σου κανένα πρόβλημα.
    ωχ γιατι το λες αυτο? ε αναλογως τι θεωρεις κοντα! ειναι κανα 3ωρο αποσταση.

Senior Member
    Στο λέω γιατί όταν κάνεις με το καλό παιδάκι θα χρειαστείς βοήθεια από τη μαμά σου. Στη μητέρα μας έχουμε περισσότερο θάρρος και νοιώθουμε άνετα. Φυσικά καλό είναι να βοηθά και η πεθερά. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Τρίωρη απόσταση είναι σχετικά μακρυά. Φρόντισε να έχει το σπίτι κανένα δωμάτιο παραπάνω για να έρχεται η μαμά σου να σε βοηθά. Βέβαια αν η πεθερά σου είναι πρόθυμη να βοηθήσει θα έλεγα να κρατήσεις καλή σχέση μαζί της. Πάντως το σημαντικότερο είναι να είσαι κοντά με τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Τώρα μπορεί να αισθάνεσαι ότι είναι παρεμβατικοί αλλά αργότερα θα λες πόσο τυχερή είμαι που τους έχω κοντά!

Senior Member
    Eχεις δικιο ευχαριστω! Γενικα μιας που εκανες παρομοια μετακομιση πως ανταπεξηλθες στις δυσκολιες? Εννοω την αλλαγη περιβαλλοντος, φιλων κλπ. Πως δικτυωθηκες στο καινουριο μερος? Εκει δουλευεις? Αν θελεις στειλε μου και pm θα ηθελα να μαθω περισσοτερα!
    κι αυτο ηταν πολυ ευκολο γιατι ειμαστε στα 30- 40 λεπτα αποσταση. δεν χρειαστηκε να αποχωριστω φιλους και διασκεδασεις.
    δεν εχω δικτυωθει πολυ. μονο με τους φιλους του δικου μου. ουτε τις γειτονισες δεν ξερω.
    περισσοτερο στην θεσσαλονικη βγαινουμε (και παντα εκει ψωνιζουμε), παρα εδω.
    δουλευω εδω αυτο το διαστημα, αλλα και θεσσαλονικη να προκυψει κατι, μου ειναι ευκολο, γιατι οδηγω.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι αυτο ηταν πολυ ευκολο γιατι ειμαστε στα 30- 40 λεπτα αποσταση. δεν χρειαστηκε να αποχωριστω φιλους και διασκεδασεις.
    δεν εχω δικτυωθει πολυ. μονο με τους φιλους του δικου μου. ουτε τις γειτονισες δεν ξερω.
    περισσοτερο στην θεσσαλονικη βγαινουμε (και παντα εκει ψωνιζουμε), παρα εδω.
    δουλευω εδω αυτο το διαστημα, αλλα και θεσσαλονικη να προκυψει κατι, μου ειναι ευκολο, γιατι οδηγω.
    A καλα τοτε ειναι πολυ ευκολα τα πραγματα! Αμα ηταν ετσι και για μενα θα ειχα μετακομισει απο χτες.. Ουτε αποχωρισεις, ουτε ουσιαστικες αλλαγες. Μια χαρα..:(

Senior Member
    A καλα τοτε ειναι πολυ ευκολα τα πραγματα! Αμα ηταν ετσι και για μενα θα ειχα μετακομισει απο χτες.. Ουτε αποχωρισεις, ουτε ουσιαστικες αλλαγες. Μια χαρα..:(
    αν εισαι τοσο μακρια, γιατι δεν κανεις μια δοκιμη πριν πας μονιμα? πηγαινε για λιγους μηνες 2-3, χωρις πολλα πραγματα, μονο λιγα ρουχα, να δεις πως θα τα πατε και αποφασιζεις μετα.
    πολυημερες εκδρομες- διακοπες, εχετε κανει μαζι? εκει, κατι βλεπεις περι συμβιωσης.

Ναι εννοειται οτι εχουμε κανει! Εχουμε πολλα χρονια σχεση! Δεν με αγχωνει η μεταξυ μας συμβιωση, αλλα η δικη μου αλλαγη περιβαλλοντος και πως θα προσαρμοστω στο νεο!

Page 2 of 2 FirstFirst 12