Έπιασα τον άντρα μου να λέει ψέμματα επί μήνες...πώς να εμπιστευτώ ξανά? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 86
    Junior Member
    έχετε δίκιο παιδιά, οτι πρέπει να μην είμαι υπερβολική,σίγουρα μιλάει η ανασφάλειά μου αυτη την στιγμή και ο θυμός...ελπίζω πραγματικά να τα καταφερω και να το ξεπεράσω.Σίγουρα θα χρειαστώ την βοήθεια κάποιου ψυχολόγου και εγώ και ο σύζυγός μου.Έχετε να μου συστήσετε κάποιον να κάνει online συνεδρίες?

Η γνώμη η δική μου είναι οτι ο άνθρωπος είναι μάλλον πολύ αγχωμένος και βρίσκει κάποιου είδους φυγή από το άγχος του με αυτόν τον τρόπο. Ίσως και να τον στεναχωρεί και να τον αγχώνει κάποιο δυσεπίλυτο πρόβλημα.*
    Για μένα αυτό δεν είναι απιστία, όμως δημιουργεί στην πράξη τα ίδια προβλήματα, ίσως και χειρότερα.*
    Όταν κάποιος βλέπει συχνά πορνό κάποια σημεία συγκεκριμένα στον εγκέφαλο που δημιουργούν την σεξουαλική διέγερση "μουδιάζουν" και αδρανοποιούνται και έτσι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διεγερθεί κανείς με τον γνώριμο τρόπο. Αυτό το διάβασα σε μία πρόσφατη ιατρική έρευνα. Απευαισθητοποιείται το σύστημα της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο.*Σε κάποιους χρήστες πορνό η ανταπόκριση στην ντοπαμίνη πέφτει τόσο χαμηλά που δεν μπορούν να επιτύχουν μια στύση χωρίς να δέχονται «χτυπήματα» ντοπαμίνης μέσω του πορνό, με αποτέλεσμα όταν προσπαθούν να έχουν μια πραγματική επαφή να μην τα καταφέρνουν.
    Ο εγκέφαλος χρειάζεται μια ευκαιρία για «επανεκκίνηση», δηλαδή επιστροφή στη φυσιολογική ευαισθησία της ντοπαμίνης. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικούς μήνες, ενώ η διακοπή μπορεί να είναι «επώδυνη». Εκτός από μια ανησυχητική προσωρινή πτώση της λίμπιντο, μερικά άτομα έχουν κι άλλα συμπτώματα λόγω της στέρησης όπως αϋπνία, ευερεθιστότητα, πανικό, απόγνωση, προβλήματα συγκέντρωσης.
    Το πιο πιθανό είναι οτι είναι χρήστης του πορνό εδώ και χρόνια, απλά ίσως τελευταία να βλέπει περισσότερο, ως φυγή, απ´ ότι νομίζω εγώ.
    θα ήταν καλό σε πρώτη φάση να ηρεμήσεις γιατί είναι σίγουρο οτι ο σύζυγός σου σε θέλει, απλά υπήρχε ένας εθισμός από παλιά που εσύ δεν γνώριζες και τώρα επιδεινώθηκε και έτσι "έσκασε" το πρόβλημα. θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν ψυχολόγο και να κόψει οπωσδήποτε τον εθισμό, χρειάζεται όμως την συμπαράστασή σου. Δεν σου λέω να είσαι επιεικής, πρέπει να του απαιτήσεις να κόψει τον εθισμό.
    Ο σύζυγός σου μοιράζεται τα προβλήματά του μαζί σου ή μήπως υπάρχουν πράγματα που σου τα κρύβει για να μην αγχωθείς (π.χ.οικονομικά θέματα, εργασιακά, οικογενειακά);*
    Μήπως έχει επωμιστεί *ευθύνες που δεν μπορεί να τις διαχειριστεί μόνος του;
    Για ψάξε το λίγο.*
    Το να δώσεις μιά κλωτσιά και να τα διαλύσεις όλα δεν ξέρω αν είναι και το πιο σωστό τελικά.*
    Η πρότασή μου είναι να φερθείς με ωριμότητα γιατί η ζωή η ίδια δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα αλλα με προκλήσεις. Να τον βοηθήσεις να αναγνωρίσει πρώτα ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα και αν σε αγαπάει πραγματικά θα κάνει σοβαρές προσπάθειες να απεξαρτηθεί. Αν πάλι δεις οτι δεν προσπαθεί , τότε σκέψου *οτι ίσως δεν είναι ικανός να διαχειριστεί μία σοβαρή σχέση και μπορεί να είναι κακομαθημένος και φίλαυτος.
    Πρώτα όμως δώσε του την ευκαιρία αν τον αγαπάς.

Junior Member
    Δυστυχώς και εγώ που το έψαξα όσο αφορά το θέμα εθισμού στο πορνό, είναι μια κατάσταση όπως οι ναρκωμανείς.Δεν είναι εύκολο να ξεκόψει κάποιος και γενικά θέλει πολύ δουλειά η κατάσταση.Τι να πώ...ήδη ψάχνουμε για ψυχολόγο να μας αναλάβει και τους δύο...σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...θα κάνω μια προσπάθεια (αν και μέσα μου τρέμω μην τυχόν και τα ξαναντιμετωπίσω μελλοντικά όλα αυτά).Σίγουρα δεν είμαι όπως πρίν, και δε ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ.

Senior Member
    ηρα μου κουκλα μου αστερι μου εδω που μενω εγω οι δημοσιοι υπαλληλοι ξερεισ πωσ περναν την ωρα τουσ οταν δεν δουλευουνε
    μη σου πω καλυτερα ετσι πωσ τα λεσ θα πεσεισ ξερη δε θελω να σε πιεσω αλλα γενικα με το μεσο ορο ο αντρασ σου παραμενει αθωοσ
    και ρομαντικοσ οπωσ τον ξερεισ ασε τα χαζα λοιπον γιατι μια χαρα ειστε και πρεπει να βλεπεισ και τι γινεται γενικα αμα θεσ να παρεισ μια αποφαση εχουνε ξεφυγει ολοι τα τελευταια χρονια δε φταιει μονο ο δικοσ σου εγω ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΛΟΙΟΠΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΙΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΔΕ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΓΤ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΛΔ ΑΜΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΤΕΙΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΙΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΚΛΠ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΥ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Καλά καλά λέτε της κοπέλας που είναι ηθική και ρομαντική να ταιριάξει με έναν που του αρέσουν οι τσόντες μέσα σε ένα γάμο/σχέση; Αυτή είναι η ηθική σας; Να πω ότι δεν είχε σχέση ή γάμο, ας κάνει ότι θέλει! Αλλά μέσα στο γάμο έπρεπε να σέβεται τη γυναίκα του! Στην ουσία για μένα την απατούσε έστω και εικονικά, ονειρευόταν άλλες αντί γι'αυτήν! Τι να σας πω άμα δεν καταλαβαίνετε τα βασικά και θεωρείτε "φυσιολογικό" το να κοιτάει ο άντρας άλλες, ίσως εσείς τελικά να έχετε το πρόβλημα και όχι η κοπέλα! Εγώ βλέπω διαφορά επιπέδου και νοοτροπίας, εσείς που ακριβώς βρίσκετε κάτι κοινό ανάμεσα στο ζευγάρι; Αν είναι έτσι τα ζευγάρια, να κοιτάει ο ένας άλλες και η άλλη άλλους, τότε γιατί να υπάρχουν ζευγάρια; Απάτη λέγεται αυτό!
    Η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται είναι αν δεν αισθανόταν καλά με τη γυναίκα του πάνω στο θέμα αυτό και προσπάθησε να λύσει το πρόβλημά του με άλλο τρόπο λόγω οργανισμού και όχι λόγω μυαλού! Δηλαδή ότι δεν μπορούσε να χαρεί το σεξ μαζί της λόγω ότι είχε πρόβλημα και έτσι ήθελε κάπως να χαρεί γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος! Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω άντρα να θέλει κάτι τέτοιο, δηλαδή να μην το προχωρήσει παραπέρα, και να μην το παρακάνει και να μην φαντασιώνεται συνέχεια άλλες, που από ότι φαίνεται αυτός αυτό έκανε!
    Last edited by Deleted240217a; 20-07-2015 at 11:42.

Banned
    Quote Originally Posted by Hra View Post
    Δυστυχώς και εγώ που το έψαξα όσο αφορά το θέμα εθισμού στο πορνό, είναι μια κατάσταση όπως οι ναρκωμανείς.Δεν είναι εύκολο να ξεκόψει κάποιος και γενικά θέλει πολύ δουλειά η κατάσταση.Τι να πώ...ήδη ψάχνουμε για ψυχολόγο να μας αναλάβει και τους δύο...σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...θα κάνω μια προσπάθεια (αν και μέσα μου τρέμω μην τυχόν και τα ξαναντιμετωπίσω μελλοντικά όλα αυτά).Σίγουρα δεν είμαι όπως πρίν, και δε ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ.
    Αυτά τα περί εθισμού στο πορνό που γράφονται στο διαδίκτυο, είναι σε μεγάλο βαθμό ανυπόστατες υπερβολές για λαϊκή κατανάλωση. Τα πασπαλίζουν και με λίγο δήθεν επιστημονικό αλατοπίπερο για εγκεφαλικές λειτουργίες, απλά επειδή είναι της μόδας. Οι επιστήμονες διαφωνούν, ως σήμερα δεν θεωρείται επισήμως ‘διαταραχή’ η ενασχόληση με το πορνό και μην ξεχνάς ότι για να θεωρηθεί κάτι 'εθισμός' δεν αρκεί να γίνεται όταν εσύ λείπεις από το σπίτι.

Άσχετα με τις ταμπέλες πάντως (εθισμός ή όχι), οτιδήποτε μπορεί να γίνει πρόβλημα αν ρίχνουμε εκεί το βάρος κι όχι στη σχέση και τον σύντροφο, οτιδήποτε μπορεί να το κάνουμε σχεδόν ψυχαναγκαστικά κι επίμονα και να το συνηθίσουμε, οτιδήποτε μπορεί να μας στερεί άλλες χαρές και ποικιλία.

Εδώ τα προβλήματα που εγώ βλέπω είναι:
    - Δεν είχατε καλή σεξουαλική ζωή, εσύ δεν ήσουν ικανοποιημένη κι ίσως ούτε κι εκείνος
    - Δεν είχατε καλή επικοινωνία (ώστε να μοιραστείτε ανάγκες, φαντασιώσεις, επιθυμίες)
    - Δεν υπήρχε εμπιστοσύνη και καλή γνώση του άλλου (εσύ ψαχούλεψες κι εκείνος κρυβόταν)
    - Ο άνδρας σου είχε θέμα στυτικής δυσλειτουργίας (πολλοί άνθρωποι με στυτική δυσλειτουργία καταφεύγουν στο πορνό, γιατί είναι ‘ασφαλές’ και δεν κλονίζει την αυτοπεποίθηση τους)
    - Εσύ θεωρείς καταστροφή της εμπιστοσύνης και ‘απιστία’ ακόμα κι αν χαζεύει τις φωτογραφίες με μαγιό στα social media.
    Αυτά είναι σημαντικά προβλήματα για μία σχέση.
    Επίσης, μπορεί να είναι και οι αιτίες που ο άντρας σου στρέφεται στο πορνό, ενώ εσύ το βλέπεις ανάποδα, θεωρείς ότι φταίει το πορνό για όλα αυτά.
    Δουλέψτε λίγο με σωστή βοήθεια τις απόψεις που έχετε για τους ανθρώπους και τις σχέσεις και δείτε αν μπορεί να υπάρξει μια πιο ουσιαστική σχέση μεταξύ σας.

Senior Member
    Ηρα μου να σου κανω μια ασχετη ερωτηση, αλλα και σχετικη?
    αν ο ανδρας σου τρελαινοταν για το κορμι σου (για το σεξ μαζι σου εννοω, οχι μονο αισθητικα) δεν σε αφηνε σε ησυχια καθημερινα και ηταν αυτο κι απο σενα επιθυμητο και ειχατε μια ονειρεμενη σεξουαλικη ζωη:rolleyes: :rolleyes:
    πως θα σου φαινοταν αν καποια φορα εβλεπε καποια τσοντα, φανερα και οχι κρυφα και σε προσκαλουσε να την δειτε και μαζι?
    σου φαινεται μια ανωμαλη και δυσλειτουργικη δραστηριοτητα γενικως ή συσχετιζεις την δυσφορια σου με την κακη σεξουαλικη σας ζωη, μονο?

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Καλά καλά λέτε της κοπέλας που είναι ηθική και ρομαντική να ταιριάξει με έναν που του αρέσουν οι τσόντες μέσα σε ένα γάμο/σχέση; Αυτή είναι η ηθική σας; Να πω ότι δεν είχε σχέση ή γάμο, ας κάνει ότι θέλει! Αλλά μέσα στο γάμο έπρεπε να σέβεται τη γυναίκα του! Στην ουσία για μένα την απατούσε έστω και εικονικά, ονειρευόταν άλλες αντί γι'αυτήν! Τι να σας πω άμα δεν καταλαβαίνετε τα βασικά και θεωρείτε "φυσιολογικό" το να κοιτάει ο άντρας άλλες, ίσως εσείς τελικά να έχετε το πρόβλημα και όχι η κοπέλα! Εγώ βλέπω διαφορά επιπέδου και νοοτροπίας, εσείς που ακριβώς βρίσκετε κάτι κοινό ανάμεσα στο ζευγάρι; Αν είναι έτσι τα ζευγάρια, να κοιτάει ο ένας άλλες και η άλλη άλλους, τότε γιατί να υπάρχουν ζευγάρια; Απάτη λέγεται αυτό!
    Η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται είναι αν δεν αισθανόταν καλά με τη γυναίκα του πάνω στο θέμα αυτό και προσπάθησε να λύσει το πρόβλημά του με άλλο τρόπο λόγω οργανισμού και όχι λόγω μυαλού! Δηλαδή ότι δεν μπορούσε να χαρεί το σεξ μαζί της λόγω ότι είχε πρόβλημα και έτσι ήθελε κάπως να χαρεί γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος! Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω άντρα να θέλει κάτι τέτοιο, δηλαδή να μην το προχωρήσει παραπέρα, και να μην το παρακάνει και να μην φαντασιώνεται συνέχεια άλλες, που από ότι φαίνεται αυτός αυτό έκανε!
    Pillow, εγώ δεν λέω ότι είναι ηθικό και σωστό να βλέπει τσόντες. Άλλωστε, τα καταστροφικά αποτελέσματα αυτής της συνήθειας είναι ολοφάνερα στην περίπτωση αυτή. Απλώς, σε ένα γάμο ο ένας επηρεάζει τον άλλον και ειδικά όταν δεν υπάρχουν ακόμη τα παιδιά και οι φροντίδες τους, η σχέση είναι πιο άμεση. Έτσι λοιπόν, μπορεί κάτι να έχει συμβεί που να χρειάζεται συζήτηση, κάτι που ψυχολογικά κάνει τον άντρα της να "κλείνεται". Εγώ βέβαια, θεωρώ και επιπλέον αρνητικό (τώρα που ξαναδιάβασα το αρχικό μήνυμά της) το ότι βλέπει προφίλ κοριτσιών από τη δουλειά του, με μαγιώ. Κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί και να "ψάχνεται".
    Νομίζω ότι ένας σύμβουλος γάμου θα βοηθούσε στην περίπτωσή τους και βασικά θα βοηθούσε μιά ειλικρινής "εξομολόγηση" εκ βαθέων του συζύγου. Όμως, θα πρέπει να υπάρχει και η ψυχραιμία εκ μέρους της Ήρας, ώστε να δουν από κοινού αν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση ή είναι καλύτερο να πάρει ο καθένας το δρόμο του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Pillow, εγώ δεν λέω ότι είναι ηθικό και σωστό να βλέπει τσόντες. Άλλωστε, τα καταστροφικά αποτελέσματα αυτής της συνήθειας είναι ολοφάνερα στην περίπτωση αυτή.....
    εισαι βεβαιη οτι το καταστροφικο ειναι οτι ο συζυγος βλεπει τσοντες?
    μηπως το καταστροφικο ειναι οτι δεν υπαρχει σεξουαλικη επιθυμια μεταξυ τους και οι κρυφες τσοντες, ειναι απλα η συνεπεια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εισαι βεβαιη οτι το καταστροφικο ειναι οτι ο συζυγος βλεπει τσοντες?
    μηπως το καταστροφικο ειναι οτι δεν υπαρχει σεξουαλικη επιθυμια μεταξυ τους και οι κρυφες τσοντες, ειναι απλα η συνεπεια?
    κ οι 2 συμπεριφορες ειναι εξισου καταστροφικες ασχετως αιτιας αιτιατου

Senior Member
    Ε οποιος λεει οτι δεν του αρεσει να βλεπει τσοντες λεει ψεματα η εχει προβλημα.αληθεια εχετε προβλημα με αυτο,σιγα ρε παιδια καθοταν ο ανθρωπος και εβλεπε αφου δεν του σηκωνωταν με την γυναικα του,ισως αμα τα εκανε και τα δυο ταυτοχρονα να υπηρχαν καλα αποτελεσματα και να ηταν ολοι ευχαριστημενοι.γι αυτο ανωνημη περιηγηση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hra View Post
    έχετε δίκιο παιδιά, οτι πρέπει να μην είμαι υπερβολική,σίγουρα μιλάει η ανασφάλειά μου αυτη την στιγμή και ο θυμός...ελπίζω πραγματικά να τα καταφερω και να το ξεπεράσω.Σίγουρα θα χρειαστώ την βοήθεια κάποιου ψυχολόγου και εγώ και ο σύζυγός μου.Έχετε να μου συστήσετε κάποιον να κάνει online συνεδρίες?
    στο οτι σκεφτεσαι διαζυγιο κτλ εισαι υπερβολικη -ειναι η κακια η στιγμη :( - απο την ωρα που δεν τον επιασες με αλλην ειναι αχρειαστο το διαζυγιο
    για την ανασφαλεια που σου δημιουργηθηκε ομως εχεις δικιο ... βλεπεις το θεμα του σεξ ειναι καυτο κ δεν λυνεται ευκολα .απο την στιγμη που ο ανδρας σου συνηθισε στο πορνο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παει με αλλη . μεσα στο αρνητικο σκηνικο βλεπω κ κατι θετικο το οτι γενικα εχετε μια ωραια σχεση αλλα δεν το εκμεταλλευτηκατε ωστε να μην φτασετε σε αυτο το σημειο . να δοκιμαζατε να βαλετε μια ποικοιλια ισως βοηθουσε . εσεις χρειαζεστε σεξοθεραπεια κ οχι απλο ψυχολογο ασχετως που ειναι δυσευρετος

Banned
    Εγώ διαφωνώ με όλους! Κασσάνδρα δεν τα είπα για εσένα αυτά κυρίως, δεν θυμάμαι κιόλας! Εγώ πιστεύω δεν είναι καθόλου υπερβολική η Ήρα. Από τη στιγμή που την κατέστρεψε αυτός με το να χάσει την εμπιστοσύνη της στους άντρες και με το να κοιτάει άλλες κατέστρεψε τη σχέση, δεν έχει τίποτα να σκεφτεί αν θέλει το καλό της! Η απιστία είναι για μένα ο σημαντικότερος λόγος χωρισμού σε μία σχέση, που ζούμε, στην Αραβία να μοιραζόμαστε έναν άντρα; Όπως δεν θα το έκανε η κοπέλα ποτέ από ότι έχω καταλάβει, έτσι δεν έπρεπε και αυτός να το κάνει! Αυτά.....

Senior Member
    Koπελα μου εισαι με τα καλα σου? Ολοι οι αντρες βλεπουνε τσοντες απο μικρα παιδια μεχρι τα γεραματα. Κι ο μπαμπας σου κι ο παππους σου και τ αδερφια σου αν εχεις βλεπουνε στανταρ και φυσικα και ο συζυγος. Το θεμα ειναι να τις μειωσει, γιατι σπαταλαει δυναμεις στο χειρογλυκανο, οχι ομως οτι ειναι απιστια αυτο το πραγμα και τον τρεχεις στους ψυχολογους. Δεν υπαρχει αντρας που δε βλεπει παρτο χαμπαρι! Και οι γυναικες βλεπουνε φυσικα αλλα, ισως λιγο πιο αραια. Μη μας τρελενεις ομως!
    Βασικα την επομενη φορα προτεινε του να δειτε την τσοντα μαζι στην κρεβατοκαμαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ...... σπαταλαει δυναμεις στο χειρογλυκανο .....
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχχα!! :D
    κερασι, κυλιεμαι στα πατωματα οταν μιλας για σεξουαλικες δραστηριοτητες.
    οταν μιλας, η λιμπιντος κανει απεργια διαρκειας...

μα που τις ξετρυπωνεις αυτες τις εκφρασεις? στο καφενειο της κατω μαγουλας?
    μια μερα θα αναρτησω συλλογη με τις εκφρασεις που σου αρεσουν για να περιγραψεις σεξ...
    κορυφαιο μονιμα ,το "καλαφατισμα"..

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast