Εσείς τί πιστεύετε? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 107
    Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΕ WIFI ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ
    ΓΙΑΤΙ;ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΑΓΚΕΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΕ ΓΟΥΑΙ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Senior Member
    ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ
    Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΔΛΔ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ
    ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΕΙ
    ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ

Senior Member
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΦΙΛΙΚΑ

Banned
    Μιχάλη δεν είμαι σίγουρη εάν κατάλαβα καλά την ερώτηση. Εάν ρωτάς αυτό που υποψιάζομαι, η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη.

Για αρχή υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που ψάχνουν αποκλειστικά για σπόνσορα. Άλλες το κάνουν πιο απροκάλυπτα κ άλλες πιο έμμεσα. Όμως στην τελική 1 πράγμα τους ενδιαφέρει κ μόνο. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις έρχονται κ σε βρίσκουν εκείνες. Εκείνες θα κινηθούν στο χώρου σου, θα μπλεχτούν στις παρέες σου, θα φροντίσουν να τις προσέξεις. Σε αφήνουν να νομίζεις ότι τις διάλεξες εσύ, ενώ στην πραγματικότητα σε έχουν διαλέξει εκείνες προ πολλού. Κ αναλόγως των προσόντων τους φυσικά κ του τί είανι αυτό το οποίο εσύ ψάχνεις, θα σου πλασάρουν η κάθε 1 αυτό που έχει να σου προσφέρει. Θες εμφάνιση? Θα σου προβάλει την εμφάνισή της, εφόσον εννοείται έχει. Είναι το κουμπί σου το κρεβάτι? Θα σου κάνει τα 1002 (κ καπάκι η ατάκα «μωρό μου είσαι ο καλύτερος» ή «δεν τα έχω κάνει αυτά με κανέναν άλλον, εσύ μου το βγάζεις»- είναι απίστευτο το πόσο αμάσητα τα καταπίνετε τα παραμύθια που σας βολεύουν εσείς οι άντρες!). Έχεις κομπλεξάκι να είναι η άλλη μορφωμένη, κυρία κ με επίπεδο? Θα σου κοπανάει τα πτυχία της κ ότι είναι από τζάκι. Κ πάει λέγοντας. Από την άλλη διαθέτεις κ εσύ εξουσία επιλογής. Θες πχ μια ψηλή ξανθιά που να πηγαίνει με τα νερά σου κ η τωρινή στη λέει κ λίγο πού κ πού ή έχει αντιρρήσεις? Την αντικαθιστάς ωραιότατα με 1 άλλη ψηλή ξανθιά που είναι αρκετά πιο έξυπνη κ συμφεροντολόγα, ώστε να μην παραλείπει να σε εκθειάζει 3-4 φορές τη μέρα. Το θέμα είναι βέβαια να περνάς καλά, αλλά να είσαι συνειδητοποιημένος για ποιό λόγο είναι η άλλη μαζί σου. Δεν λείπουν βέβαια κ τα ευτράπελα: δεν αποκλείεται η άλλη να στο δείχνει –πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις- ότι την ενδιαφέρουν τα λεφτά σου κ μόνο τα λεφτά σου, κ εσύ να είσαι πεπεισμένος μέχρι θανάτου ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου.

Σπάνια κατηγορία, υπάρχει κ 1 μικρή μειοψηφία γυναικών που δεν αγοράζονται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουν σχέση κ με κάποιον που μένει σε 1 χαρτόκουτο στο δρόμο. Θες επειδή αυτά που ψάχνουν κ οι προτεραιότητές τους δεν καλύπτονται με χρήμα, θες λόγω χαρακτήρα, θες ψάχνουν αυτόν που είναι κορυφαίος στο σεξ, θες είναι εντελώς εγκεφαλικές, θες….. ο,τιδήποτε. Εκεί σόρυ, αλλά εάν το μόνο που έχεις να προσφέρεις είναι το πορτοφόλι σου κ από προσωπικότητα 0, τότε δεν έχεις ελπίδα. Ή θα φας χυλόπιτα ή η σχέση δεν θα μακροημερεύσει. Η κοπέλα θα φύγει ή θα κάνει τη χάρη στο ναρκισσισμό κ στον εγωϊσμό σου να πατήσει δήθεν κατά λάθος τα κουμπιά εκείνα που ακριβώς ξέρει ότι σε ενοχλούν, προκειμένου να ξενερώσεις κ να απομακρυνθείς κ να την απορρίψεις εσύ. Ή μπορεί τώρα που το σκέφτομαι να κάνει λίγο κ από τα 2.

Στο ενδιάμεσο νομίζω βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών. Είναι αυτές που υπολογίζουν κ παραϋπολογίζουν το χρήμα, αλλά έχουν 1 όριο στο πόσο μ@λ@κί@/ εγωκεντρισμό/ ναρκισσισμό/ εγωπάθεια/ χάλια κρεβάτι (βέβαια αυτό διορθώνεται, την αποκλειστικότητα δεν ξέρεις ποτέ κατά πόσο την έχεις) / κόμπλεξ / ιδιοτροπίες /ψώνιο / ηλιθιότητα κλπ κλπ είναι διατεθειμένες να φάνε στη μάπα, προκειμένου να έχουν σπίτι 400 Μ² με κήπο κ πισίνα, φιλιππινέζα, spa, δείπνα στο prive του Island κ hermes ρούχα. Συνήθως όσο περισσότερες οι παροχές τόσο περισσότερες κ οι παραχωρήσεις, αλλά δεν είναι κ σίγουρο αυτό. Πχ μπορεί να έχεις 2 κοπέλες με ανύπαρκτη οικονομική ευχέρεια, η 1 να είναι διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια στα πάντα ακόμα κ για της προσφέρει ο άλλος ελάχιστα βασικά πράγματα, η άλλη όμως όχι. Γενικά αυτά είναι θέμα χαρακτήρα κ προσωπικότητας, άρα διαφέρουν κ από γυναίκα σε γυναίκα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by michael t. View Post
    Remedy σίγουρα είναι θέμα προσωπικότητας. Δεν έγινες η κυρία του κυρίου φυσικά, η ζωή δεν ξέρεις τί επιφυλάσσει στο μέλλον, αυτό που έγινε δεν μπορούσατε να το ξέρετε από την αρχή. Κατά τη γνώμη μου απέδειξε το ότι η σχέση σας είναι ειλικρινής. Εγώ όμως ρωτάω κάτι λίγο διαφορετικό. Εκτός από τα γούστα και τις προτιμήσεις κάποιου και κάποιας, που δείχνουν ξεκάθαρα πράγματα για την προσωπικότητα, πώς αλλιώς μπορείς να καταλάβεις την ειλικρίνεια του άλλου από τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται? Εάν δηλαδή είχες μεγάλη οικονομική άνεση και είχες 2 άντρες με τα ίδια γούστα και με τις ίδιες δουλειές, πώς θα καταλάβαινες ποιός από τους 2 σε θέλει για αυτό που είσαι και όχι για τα λεφτά σου?
    Elis sto #25 δυστυχώς λες την πιο μεγάλη αλήθεια.
    Μαγκάιβερ δεν ξέρω γιατί λες ότι το χρήμα σε αποφορτίζει από τα άγχη της καθημερινότητας. Εμένα με αποφορτίζει από το άγχος αν θα έχω για βενζίνες και για την εφορία, που είναι πρόβλημα για πάρα πολλούς άλλους, μου προσθέτει όμως άλλα άγχη. Δύο φορές έχω πάθει υπερκόπωση όταν μαζεύονται πολλές ή δύσκολες δουλειές, την πρώτη light και τη δεύτερη βαριά, είχα μείνει για τέσσερις ολόκληρες μέρες στην εταιρία χωρίς να φύγω.. Ο πατέρας μας μας έδινε ό,τι θέλαμε από μικροί, αλλά μας έστρωνε στη δουλειά και τα άγχη τα έχω συνηθίσει. Η ζωή μου δεν είναι εύκολη όμως.
    μα απο την προσωπικοτητα τους , το παρελθον τους και απο την συμπεριφορα τους.
    πολλοι (και πολλες) νομιζουν οτι ειναι πονηροι, αλλα κανεις δεν μπορει να κρυβεται για παντα.
    καποιος που σε βλεπει σαν πορτοφολι, κατ αρχας θα ειναι φιλοχρηματος. θα του τρεχουν τα σαλια με το "πως περνουν οι πλουσιοι" κι αυτο θα φαινεται πολλες στιγμες.
    αν δεν εχει στον ηλιο μοιρα κι ολως περιεργως ολες της οι σχεσεις ηταν με πλουσιους και οχι απαραιτητα αξιολογους, μεγα καμπανακι.
    και τελος, καποιος που σε θελει για τα λεφτα σου, θελει να τα εκμεταλλευτει, αρα θα επιχειρει να επωφελειται οικονομικα απο σενα, δεν του αρκει να τα εχεις εσυ.

Junior Member
    Mariposa7 ειλικρινά με έστειλες! Δεν περίμενα ποτέ από 1 φόρουμ να έπαιρνα τόσο καλή απάντηση και τόσο ψαγμένη. Στην αρχή να σου πω θύμωσα, ενοχλήθηκα δηλαδή από την απάντησή σου, αλλά ενοχλήθηκα γιατί μάλλον συνειδητοποίησα πόσο δίκιο έχεις.
    Την πρώτη και την τρίτη κατηγορία τις περιγράφεις πολύ καλά. Ιδίως εκεί που λες για τα ευτράπελα μου θύμισες τον θείο μου. Η δεύτερη του γυναίκα (δεν έχουν παντρευτεί ακόμα), πριν από αυτόν ήταν με έναν γνωστό αρχιτέκτονα και μετά με έναν μεγαλοεπιχειρηματία και τους ξετίναξε κυριολεκτικά και τους δύο. Και στο θείο μου ακόμα του το δείχνει ότι είναι μαζί του καθαρά για τα λεφτά αλλά εκείνος δεν το βλέπει. Όλοι το βλέπουμε αλλά ό,τι και να του λέμε αυτός δεν αλλάζει άποψη…… Άλλη τέτοια περίπτωση μια κοσμική πρώην γυναίκα ενός φίλου του πατέρα μου, πολύ ευκατάστατου, που αφού του τα έφαγε όλα σε σπίτια στο εξωτερικό και σκάφη, τον χώρισε για να αφήσει χώρο για τον καινούριο σπόνσορα. Όλοι στην Ελλάδα το ξέρανε ότι τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του, ήταν εμφανές το στυλ της, αλλά εκείνος δεν το έβλεπε. Και κακόμαθε και τα παιδιά τους και εκείνα έχουν τώρα από τον πατέρα τους υπερβολικές απαιτήσεις.
    Την δεύτερη κατηγορία που λες δεν την ξέρω, ως τώρα δεν την έχω συναντήσει. Μου θυμίζει μόνο μια κοπέλα πριν χρόνια που άρεσε στον αδερφό μου, τότε ο αδερφός μου έμενε ακόμα Ελλάδα, οδηγούσε Murchelago, εκείνη τα είχε με ένα παιδί που οδηγούσε VW και αν και έτσι δεν δέχτηκε ποτέ να βγει μαζί του.
    Όπως καταλαβαίνεις, το ερώτημά μου δεν είναι για τις γυναίκες εκείνες που ψάχνουν μόνο για σπόνσορα και το δείχνουν, μα για αυτές που υποκρίνονται και αυτό βγαίνει μετά. Μεγάλωσα και έχω ζήσει τα περισσότερα χρόνια στο εξωτερικό, και εκεί οι γυναίκες που ψάχνουν σπόνσορα σχεδόν πάντα το εκδηλώνουν από την αρχή, εδώ βλέπω άλλες συμπεριφορές, πιο καλυμμένες.

Junior Member
    Mariposa πώς μπορώ να σου στείλω πμ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Μιχάλη δεν είμαι σίγουρη εάν κατάλαβα καλά την ερώτηση. Εάν ρωτάς αυτό που υποψιάζομαι, η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη.

Για αρχή υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που ψάχνουν αποκλειστικά για σπόνσορα. Άλλες το κάνουν πιο απροκάλυπτα κ άλλες πιο έμμεσα. Όμως στην τελική 1 πράγμα τους ενδιαφέρει κ μόνο. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις έρχονται κ σε βρίσκουν εκείνες. Εκείνες θα κινηθούν στο χώρου σου, θα μπλεχτούν στις παρέες σου, θα φροντίσουν να τις προσέξεις. Σε αφήνουν να νομίζεις ότι τις διάλεξες εσύ, ενώ στην πραγματικότητα σε έχουν διαλέξει εκείνες προ πολλού. Κ αναλόγως των προσόντων τους φυσικά κ του τί είανι αυτό το οποίο εσύ ψάχνεις, θα σου πλασάρουν η κάθε 1 αυτό που έχει να σου προσφέρει. Θες εμφάνιση? Θα σου προβάλει την εμφάνισή της, εφόσον εννοείται έχει. Είναι το κουμπί σου το κρεβάτι? Θα σου κάνει τα 1002 (κ καπάκι η ατάκα «μωρό μου είσαι ο καλύτερος» ή «δεν τα έχω κάνει αυτά με κανέναν άλλον, εσύ μου το βγάζεις»- είναι απίστευτο το πόσο αμάσητα τα καταπίνετε τα παραμύθια που σας βολεύουν εσείς οι άντρες!). Έχεις κομπλεξάκι να είναι η άλλη μορφωμένη, κυρία κ με επίπεδο? Θα σου κοπανάει τα πτυχία της κ ότι είναι από τζάκι. Κ πάει λέγοντας. Από την άλλη διαθέτεις κ εσύ εξουσία επιλογής. Θες πχ μια ψηλή ξανθιά που να πηγαίνει με τα νερά σου κ η τωρινή στη λέει κ λίγο πού κ πού ή έχει αντιρρήσεις? Την αντικαθιστάς ωραιότατα με 1 άλλη ψηλή ξανθιά που είναι αρκετά πιο έξυπνη κ συμφεροντολόγα, ώστε να μην παραλείπει να σε εκθειάζει 3-4 φορές τη μέρα. Το θέμα είναι βέβαια να περνάς καλά, αλλά να είσαι συνειδητοποιημένος για ποιό λόγο είναι η άλλη μαζί σου. Δεν λείπουν βέβαια κ τα ευτράπελα: δεν αποκλείεται η άλλη να στο δείχνει –πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις- ότι την ενδιαφέρουν τα λεφτά σου κ μόνο τα λεφτά σου, κ εσύ να είσαι πεπεισμένος μέχρι θανάτου ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου.

Σπάνια κατηγορία, υπάρχει κ 1 μικρή μειοψηφία γυναικών που δεν αγοράζονται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουν σχέση κ με κάποιον που μένει σε 1 χαρτόκουτο στο δρόμο. Θες επειδή αυτά που ψάχνουν κ οι προτεραιότητές τους δεν καλύπτονται με χρήμα, θες λόγω χαρακτήρα, θες ψάχνουν αυτόν που είναι κορυφαίος στο σεξ, θες είναι εντελώς εγκεφαλικές, θες….. ο,τιδήποτε. Εκεί σόρυ, αλλά εάν το μόνο που έχεις να προσφέρεις είναι το πορτοφόλι σου κ από προσωπικότητα 0, τότε δεν έχεις ελπίδα. Ή θα φας χυλόπιτα ή η σχέση δεν θα μακροημερεύσει. Η κοπέλα θα φύγει ή θα κάνει τη χάρη στο ναρκισσισμό κ στον εγωϊσμό σου να πατήσει δήθεν κατά λάθος τα κουμπιά εκείνα που ακριβώς ξέρει ότι σε ενοχλούν, προκειμένου να ξενερώσεις κ να απομακρυνθείς κ να την απορρίψεις εσύ. Ή μπορεί τώρα που το σκέφτομαι να κάνει λίγο κ από τα 2.

Στο ενδιάμεσο νομίζω βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών. Είναι αυτές που υπολογίζουν κ παραϋπολογίζουν το χρήμα, αλλά έχουν 1 όριο στο πόσο μ@λ@κί@/ εγωκεντρισμό/ ναρκισσισμό/ εγωπάθεια/ χάλια κρεβάτι (βέβαια αυτό διορθώνεται, την αποκλειστικότητα δεν ξέρεις ποτέ κατά πόσο την έχεις) / κόμπλεξ / ιδιοτροπίες /ψώνιο / ηλιθιότητα κλπ κλπ είναι διατεθειμένες να φάνε στη μάπα, προκειμένου να έχουν σπίτι 400 Μ² με κήπο κ πισίνα, φιλιππινέζα, spa, δείπνα στο prive του Island κ hermes ρούχα. Συνήθως όσο περισσότερες οι παροχές τόσο περισσότερες κ οι παραχωρήσεις, αλλά δεν είναι κ σίγουρο αυτό. Πχ μπορεί να έχεις 2 κοπέλες με ανύπαρκτη οικονομική ευχέρεια, η 1 να είναι διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια στα πάντα ακόμα κ για της προσφέρει ο άλλος ελάχιστα βασικά πράγματα, η άλλη όμως όχι. Γενικά αυτά είναι θέμα χαρακτήρα κ προσωπικότητας, άρα διαφέρουν κ από γυναίκα σε γυναίκα.
    Ωωω αν είναι δυνατόν! Δεν νομίζω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των γυναικών ανήκει στην κατηγορία 3 γιατί αν ανήκει ειλικρινά ντρέπομαι για το γυναικείο φύλο στο οποίο ανήκω!

Senior Member
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΨΗΛΕ ΚΟΝΕΔΑΚΙ ΚΟΝΕΔΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ............

Senior Member
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΚΟΘΛΥ
    ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ.........!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Mariposa7 ειλικρινά με έστειλες! Δεν περίμενα ποτέ από 1 φόρουμ να έπαιρνα τόσο καλή απάντηση και τόσο ψαγμένη. Στην αρχή να σου πω θύμωσα, ενοχλήθηκα δηλαδή από την απάντησή σου, αλλά ενοχλήθηκα γιατί μάλλον συνειδητοποίησα πόσο δίκιο έχεις.
    Την πρώτη και την τρίτη κατηγορία τις περιγράφεις πολύ καλά. Ιδίως εκεί που λες για τα ευτράπελα μου θύμισες τον θείο μου. Η δεύτερη του γυναίκα (δεν έχουν παντρευτεί ακόμα), πριν από αυτόν ήταν με έναν γνωστό αρχιτέκτονα και μετά με έναν μεγαλοεπιχειρηματία και τους ξετίναξε κυριολεκτικά και τους δύο. Και στο θείο μου ακόμα του το δείχνει ότι είναι μαζί του καθαρά για τα λεφτά αλλά εκείνος δεν το βλέπει. Όλοι το βλέπουμε αλλά ό,τι και να του λέμε αυτός δεν αλλάζει άποψη…… Άλλη τέτοια περίπτωση μια κοσμική πρώην γυναίκα ενός φίλου του πατέρα μου, πολύ ευκατάστατου, που αφού του τα έφαγε όλα σε σπίτια στο εξωτερικό και σκάφη, τον χώρισε για να αφήσει χώρο για τον καινούριο σπόνσορα. Όλοι στην Ελλάδα το ξέρανε ότι τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του, ήταν εμφανές το στυλ της, αλλά εκείνος δεν το έβλεπε. Και κακόμαθε και τα παιδιά τους και εκείνα έχουν τώρα από τον πατέρα τους υπερβολικές απαιτήσεις.
    Την δεύτερη κατηγορία που λες δεν την ξέρω, ως τώρα δεν την έχω συναντήσει. Μου θυμίζει μόνο μια κοπέλα πριν χρόνια που άρεσε στον αδερφό μου, τότε ο αδερφός μου έμενε ακόμα Ελλάδα, οδηγούσε Murchelago, εκείνη τα είχε με ένα παιδί που οδηγούσε VW και αν και έτσι δεν δέχτηκε ποτέ να βγει μαζί του.
    Όπως καταλαβαίνεις, το ερώτημά μου δεν είναι για τις γυναίκες εκείνες που ψάχνουν μόνο για σπόνσορα και το δείχνουν, μα για αυτές που υποκρίνονται και αυτό βγαίνει μετά. Μεγάλωσα και έχω ζήσει τα περισσότερα χρόνια στο εξωτερικό, και εκεί οι γυναίκες που ψάχνουν σπόνσορα σχεδόν πάντα το εκδηλώνουν από την αρχή, εδώ βλέπω άλλες συμπεριφορές, πιο καλυμμένες.
    Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
    ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ωωω αν είναι δυνατόν! Δεν νομίζω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των γυναικών ανήκει στην κατηγορία 3 γιατί αν ανήκει ειλικρινά ντρέπομαι για το γυναικείο φύλο στο οποίο ανήκω!
    PAPA νομίζω παρεξήγησες την κατηγορία 3. Εννοώ ότι σχεδόν όλες τις γυναίκες τις ενδιαφέρει η οικονομική επιφάνεια κάποιου λιγότερο ή περισσότερο. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητηθεί ότι το χρήμα αποτελεί προσόν για τις περισσότερες γυναίκες! Εννοείται όμως πως για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός ο βαθμός στον οποίο το κριτήριο αυτό είναι ισχυρό (άλλη το κοιτάει 1ο , άλλη βάζει το όριο πχ ο άλλος να μην είναι άστεγος), διαφορετικές οι παραχωρήσεις που μπορεί να κάνει κ αυτά που μπορεί να υποστεί (άλλη μπορεί να υποδυθεί οποιονδήποτε ρόλο, άλλη κρατάει περισσότερο την αξιοπρέπειά της), διαφορετικός ο τρόπος που ζυγίζει το οικονομικό εν σχέσει κ με άλλους παράγοντες (κάποιες δεν ενδιαφέρονται τόσο για τον παράγοντα προσωπικότητα, κάποιες ενδιαφέρονται), όπως κ επίσης έχουν διαφορετικές απαιτήσεις (κάποιες δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από σουίτα στο 4 seasons στο Παρίσι, κάποιες κ με 1 φτηνό ενοικιαζόμενο σε νησί είναι απολύτως οκ).

Κ σε ό,τι αφορά αυτό που εγώ ονομάζω κατηγορία 2, δεν εννοώ αυτές που περιφρονούν το χρήμα. Το χρήμα είναι πολύτιμο μέσο κ δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος/α το υποτιμάει έτσι εύκολα, με αυτό αγοράζεις από την υγεία σου μέχρι τη ζωή σου την ίδια. Εννοώ αυτές που περιφρονούν αυτό που προκαλεί το χρήμα στο 95% των πλουσίων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Εννοώ αυτές που περιφρονούν αυτό που προκαλεί το χρήμα στο 95% των πλουσίων.
    ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΓΤ ΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΘΑ ΜΕ ΕΡΙΧΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ

Banned
    Δεν μπορείς, για να μου στείλεις πρέπει πρώτα να έχεις γράψει 30 ή 50 ποστ, δεν θυμάμαι.

Όσο για το θείο σου, χάνετε το χρόνο σας, συγγνώμη κιόλας, αλλά τέτοιες περιπτώσεις είναι καμμένο χαρτί. Δεν είναι ότι ο άνθρωπος είναι ηλίθιος κ δεν καταλαβαίνει ή ότι είναι στραβός κ δεν βλέπει. Είναι κάτι χειρότερο: δεν θέλει να το καταλάβει κ να το δει, δε θέλει να το παραδεκτεί. Ίσα- ίσα, που θα μισεί κ όποιον πάει να τον συνεφέρει. Δεν πάει να τον αφήσει η εν λόγω κυρία (που κ πάλι σόρυ, αλλά αυτή για πάρτη της καλά κάνει, δεν το συζητώ.....) πανί με πανί, εκείνος θα εξακολουθεί να πιστεύει μέχρι θανάτου ότι έζησε τον φοβερό έρωτα κ αυτή δεν τον ήθελε (μόνο) για τα λεφτά του. Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να γίνεις κ κουμπάρος :p , αρκεί να μην χτυπάει ύστερα τη δικιά σας πόρτα για δανεικά όταν τον έχει αφήσει ταπί κ ψύχραιμο. Γιατί όπως πολύ καλά θα ξέρεις, το να κρατήσεις τέτοιες γυναίκες είναι πολύ κοστοβόρο κ αυτές πάντα θα θέλουν παραπάνω (the world is not enough).

Τώρα κ μόνο που σε απασχολεί αυτό το ερώτημα σημαίνει τόσο ότι σαν άνθρωπος σε νοιάζει κ το ποιά είναι αυτή που έχεις δίπλα σου, όσο κ ότι έχεις να μοιραστείς πολλά περισσότερα μαζί της πέρα από το πορτοφόλι σου. Διαφορετικά θα έμενες στο "άμα περνάω καλά δεν με νοιάζει". Οπότε λίγη καλή κρίση θέλεις κ λίγο να πονηρευτείς, όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά- σιγά μόνα τους, δεν ξέρω κ πόσο καιρό είσαι στην Ελλάδα.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast