Εσείς τί πιστεύετε? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 107
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΓΤ ΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΘΑ ΜΕ ΕΡΙΧΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ
    χαχαχαχα elis, λέγε, ξέρεις τίποτα για μένα? (πλάκα κάνω) :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα απο την προσωπικοτητα τους , το παρελθον τους και απο την συμπεριφορα τους.
    πολλοι (και πολλες) νομιζουν οτι ειναι πονηροι, αλλα κανεις δεν μπορει να κρυβεται για παντα.
    καποιος που σε βλεπει σαν πορτοφολι, κατ αρχας θα ειναι φιλοχρηματος. θα του τρεχουν τα σαλια με το "πως περνουν οι πλουσιοι" κι αυτο θα φαινεται πολλες στιγμες.
    αν δεν εχει στον ηλιο μοιρα κι ολως περιεργως ολες της οι σχεσεις ηταν με πλουσιους και οχι απαραιτητα αξιολογους, μεγα καμπανακι.
    και τελος, καποιος που σε θελει για τα λεφτα σου, θελει να τα εκμεταλλευτει, αρα θα επιχειρει να επωφελειται οικονομικα απο σενα, δεν του αρκει να τα εχεις εσυ.
    Πολυ μαρεσει η τοποθετηση σου , ρεμ , δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    χαχαχαχα elis, λέγε, ξέρεις τίποτα για μένα? (πλάκα κάνω) :p
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ
    ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Η ΓΚΟΘΛΥ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by michael t. View Post
    Mariposa πώς μπορώ να σου στείλω πμ?
    ΨΗΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ
    ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
    Η ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΝΟ 43 ΜΥΝΗΜΑΤΑ Η ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΖΩ
    ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΑΟΥΝΤ ΑΛΛΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑΚΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΚΑ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
    ΚΟΙΝΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ
    ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Η ΓΚΟΘΛΥ
    Βασικα elis δεν το πηγαινα εκει, αλλα τεσπα......
    Παντως με το το διαχωρισμο ομορφες= ωραιος λογος κ πατσαβουρες= λενε μ@λ@κιες δε συμφωνω. Εχω συναντησει αρκετους ανθρωπους, κ αντρες κ γυναικες, που δεν τους λες εμφανισιμους με τιποτα (τουλ. εαν τους δεις "φωτογραφικα"), ομως σε κερδιζουν απιστευτα σαν προσωπικοτητες, με το μυαλο, την ποιοτητα, τη συμπεριφορα κ το συνολικο επιπεδο τους. Κ εχω δει κ παιδαρους κ κουκλαρες, που σε κανουν να θελεις οσο τιποτα στον κοσμο να βρεις 1 remote control να τους βαλεις στο mute, γιατι δεν αντεχεις να ακους τα μαργαριταρια που πετανε, η απλα αποτελουν τον ορισμο της γλαστρας. Κ βεβαια εχω δει εμφανιση κ μυαλο κ ωραιο λογο να συνδυαζονται στο ιδιο ατομο, θεωρω ομως οτι ειναι σπανιο.

Μιχάλη δεν είμαι σίγουρη εάν κατάλαβα καλά την ερώτηση. Εάν ρωτάς αυτό που υποψιάζομαι, η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη.

Για αρχή υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που ψάχνουν αποκλειστικά για σπόνσορα. Άλλες το κάνουν πιο απροκάλυπτα κ άλλες πιο έμμεσα. Όμως στην τελική 1 πράγμα τους ενδιαφέρει κ μόνο. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις έρχονται κ σε βρίσκουν εκείνες. Εκείνες θα κινηθούν στο χώρου σου, θα μπλεχτούν στις παρέες σου, θα φροντίσουν να τις προσέξεις. Σε αφήνουν να νομίζεις ότι τις διάλεξες εσύ, ενώ στην πραγματικότητα σε έχουν διαλέξει εκείνες προ πολλού. Κ αναλόγως των προσόντων τους φυσικά κ του τί είανι αυτό το οποίο εσύ ψάχνεις, θα σου πλασάρουν η κάθε 1 αυτό που έχει να σου προσφέρει. Θες εμφάνιση? Θα σου προβάλει την εμφάνισή της, εφόσον εννοείται έχει. Είναι το κουμπί σου το κρεβάτι? Θα σου κάνει τα 1002 (κ καπάκι η ατάκα «μωρό μου είσαι ο καλύτερος» ή «δεν τα έχω κάνει αυτά με κανέναν άλλον, εσύ μου το βγάζεις»- είναι απίστευτο το πόσο αμάσητα τα καταπίνετε τα παραμύθια που σας βολεύουν εσείς οι άντρες!). Έχεις κομπλεξάκι να είναι η άλλη μορφωμένη, κυρία κ με επίπεδο? Θα σου κοπανάει τα πτυχία της κ ότι είναι από τζάκι. Κ πάει λέγοντας. Από την άλλη διαθέτεις κ εσύ εξουσία επιλογής. Θες πχ μια ψηλή ξανθιά που να πηγαίνει με τα νερά σου κ η τωρινή στη λέει κ λίγο πού κ πού ή έχει αντιρρήσεις? Την αντικαθιστάς ωραιότατα με 1 άλλη ψηλή ξανθιά που είναι αρκετά πιο έξυπνη κ συμφεροντολόγα,Ποιος είναι? Ο Μπρατ Πίτ ή ο Σπαλιάρας για να βρίσκει και να αντικαθιστα τοσο εύκολα και μάλιστα ωραιες και ξενθιες!! Τι μας λες? Εδω απλά μιλάμε για αντρες στο μέσο όρο (μια καλή εμφανιση, ενα συνηθισμενο χαρακτηρα και μια καλή δουλεια). ώστε να μην παραλείπει να σε εκθειάζει 3-4 φορές τη μέρα. Το θέμα είναι βέβαια να περνάς καλά, αλλά να είσαι συνειδητοποιημένος για ποιό λόγο είναι η άλλη μαζί σου. Δεν λείπουν βέβαια κ τα ευτράπελα: δεν αποκλείεται η άλλη να στο δείχνει –πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις- ότι την ενδιαφέρουν τα λεφτά σου κ μόνο τα λεφτά σου, κ εσύ να είσαι πεπεισμένος μέχρι θανάτου ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου.

Σπάνια κατηγορία, υπάρχει κ 1 μικρή μειοψηφία γυναικών που δεν αγοράζονται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουν σχέση κ με κάποιον που μένει σε 1 χαρτόκουτο στο δρόμο. Θες επειδή αυτά που ψάχνουν κ οι προτεραιότητές τους δεν καλύπτονται με χρήμα, θες λόγω χαρακτήρα, θες ψάχνουν αυτόν που είναι κορυφαίος στο σεξ, θες είναι εντελώς εγκεφαλικές, θες….. ο,τιδήποτε. Εκεί σόρυ, αλλά εάν το μόνο που έχεις να προσφέρεις είναι το πορτοφόλι σου κ από προσωπικότητα 0, τότε δεν έχεις ελπίδα Σ αυτο συμφωνουμε. Δεν θα σου πει φευγω, απλά θα εξαφανιστεί και θα διερωτασε γιατί.... Ή θα φας χυλόπιτα ή η σχέση δεν θα μακροημερεύσει. Η κοπέλα θα φύγει ή θα κάνει τη χάρη στο ναρκισσισμό κ στον εγωϊσμό σου να πατήσει δήθεν κατά λάθος τα κουμπιά εκείνα που ακριβώς ξέρει ότι σε ενοχλούν, προκειμένου να ξενερώσεις κ να απομακρυνθείς κ να την απορρίψεις εσύ. Ή μπορεί τώρα που το σκέφτομαι να κάνει λίγο κ από τα 2.

Στο ενδιάμεσο νομίζω βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών. Είναι αυτές που υπολογίζουν κ παραϋπολογίζουν το χρήμα, αλλά έχουν 1 όριο στο πόσο μ@λ@κί@/ εγωκεντρισμό/ ναρκισσισμό/ εγωπάθεια/ χάλια κρεβάτι (βέβαια αυτό διορθώνεται, την αποκλειστικότητα δεν ξέρεις ποτέ κατά πόσο την έχεις) / κόμπλεξ / ιδιοτροπίες /ψώνιο / ηλιθιότητα κλπ κλπ είναι διατεθειμένες να φάνε στη μάπα, προκειμένου να έχουν σπίτι 400 Μ² με κήπο κ πισίνα, φιλιππινέζα, spa, δείπνα στο prive του Island κ hermes ρούχα. Έχω δει πλούσιος να ειναι μόνοι. Επειδή δεν τους βοηθαει ο χαρακτηρας τους!Συνήθως όσο περισσότερες οι παροχές τόσο περισσότερες κ οι παραχωρήσεις, αλλά δεν είναι κ σίγουρο αυτό. Πχ μπορεί να έχεις 2 κοπέλες με ανύπαρκτη οικονομική ευχέρεια, η 1 να είναι διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια στα πάντα ακόμα κ για της προσφέρει ο άλλος ελάχιστα βασικά πράγματα, η άλλη όμως όχι. Γενικά αυτά είναι θέμα χαρακτήρα κ προσωπικότητας, άρα διαφέρουν κ από γυναίκα σε γυναίκα.
    Μια γυναικα για να πάρει τον αλλο αποκλειστικά λόγω τσέπης πρέπει να ναι σε δεινή οικονομική κατάσταση ή να ειναι ψυχολογικά άρρωστη με μεγαλομανία.
    Συμφωνώ ωστόσο ότι εκεινες σε βρίσκουν, απλά νομίζεις πως τις βρήκες. Φτανει να εχεις τα μάτια ορθάνοιχτα και να ξέρεις πως να κανεις τις καταλληλες κινησεις και μάλιστα νωρίς. Αν αργησεις θα το εκλάβει ως ελλειψη ενδιαφεροντος ή ότι εκανε τη λάθος εκτίμηση (χαζός αντι για εξυπνος) κι ετσι την εχασες οριστικά. Μεσαζοντες δεν βαζεις ούτε όταν την πλησιάζεις έχεις άλλους μαζι σου αφού η συνεπεια θα ειναι χαλάστρα. Για να σε πλησιασει καποια, έστω εμμέσως όπως το περιγραφεις, πάει να πει πως εμφανισιακά, τουλάχιστον σε εγκρίνει και γνωρίζει περί εργασίας και μόρφωσης σου. Αυτό θα ψάξει πάνω σου ειναι το χαρακτηρα και τι μυστηριο κρυβεις. Αν ανταποκρίνεσαι, με την εντυπωση που θα της περασεις, στις προσδοκίες της, καλώς, αλλιώς την χάνεις μεσα απ τα χερια σου πολύ νωρίς.
    Προσωπικές εκτιμήσεις. Ετοιμος για αντίθετες απόψεις...
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μια γυναικα για να πάρει τον αλλο αποκλειστικά λόγω τσέπης πρέπει να ναι σε δεινή οικονομική κατάσταση ή να ειναι ψυχολογικά άρρωστη με μεγαλομανία.
    Συμφωνώ ωστόσο ότι εκεινες σε βρίσκουν, απλά νομίζεις πως τις βρήκες. Φτανει να εχεις τα μάτια ορθάνοιχτα και να ξέρεις πως να κανεις τις καταλληλες κινησεις και μάλιστα νωρίς. Αν αργησεις θα το εκλάβει ως ελλειψη ενδιαφεροντος ή ότι εκανε τη λάθος εκτίμηση (χαζός αντι για εξυπνος) κι ετσι την εχασες οριστικά. Μεσαζοντες δεν βαζεις ούτε όταν την πλησιάζεις έχεις άλλους μαζι σου αφού η συνεπεια θα ειναι χαλάστρα. Για να σε πλησιασει καποια, έστω εμμέσως όπως το περιγραφεις, πάει να πει πως εμφανισιακά, τουλάχιστον σε εγκρίνει και γνωρίζει περί εργασίας και μόρφωσης σου. Αυτό θα ψάξει πάνω σου ειναι το χαρακτηρα και τι μυστηριο κρυβεις. Αν ανταποκρίνεσαι, με την εντυπωση που θα της περασεις, στις προσδοκίες της, καλώς, αλλιώς την χάνεις μεσα απ τα χερια σου πολύ νωρίς.
    Προσωπικές εκτιμήσεις. Ετοιμος για αντίθετες απόψεις...
    Γιάννη, για την μωβ παρατήρηση: Άμα βρίσκεσαι στην κατηγορία που η άλλη κοιτάζει το οικονομικό σου status κ μόνο αυτό, τότε δεκάρα δε δίνει άμα είσαι πολύ μεγαλύτερος, άσχημος, άχρηστος στο κρεβάτι κ ιδιότροπος ή εάν είσαι 1 πλουσιοκακομαθημένος μ@λ@κ@ς που τρώει τα λεφτά του μπαμπά. ΔΕΝ μιλάμε για για άντρες με συνηθισμένη εμφάνιση κ δουλειά, αλλά για αυτούς που οικονομικά κινούνται σαφώς πολύ άνω του μέσου όρου κ δεν μιλάμε για καθημερινές γυναίκες, αλλά για συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών.

Για την πράσινη παρατήρηση: Θα συμφωνήσω, αλλά σπάνιο, τυπικά λίγο- πολύ καταφέρνουν να βρουν κάτι στον τύπο τους, έστω κ αν δεν κρατήσει για πάντα. Εάν εννοείς ότι κατ' ουσίαν ή στο τέλος μένουν μόνοι τους, είναι συχνότατο.

"Μια γυναικα για να πάρει τον αλλο αποκλειστικά λόγω τσέπης πρέπει να ναι σε δεινή οικονομική κατάσταση ή να ειναι ψυχολογικά άρρωστη με μεγαλομανία." : Ξέρεις πόσες τέτοιες υπάρχουν......? Δεν σου λέω φυσικά ότι είναι κ ο κανόνας, αλλά υπάρχουν κ παραϋπάρχουν.

Junior Member
    Δεν μπορείς, για να μου στείλεις πρέπει πρώτα να έχεις γράψει 30 ή 50 ποστ, δεν θυμάμαι.

Όσο για το θείο σου, χάνετε το χρόνο σας, συγγνώμη κιόλας, αλλά τέτοιες περιπτώσεις είναι καμμένο χαρτί. Δεν είναι ότι ο άνθρωπος είναι ηλίθιος κ δεν καταλαβαίνει ή ότι είναι στραβός κ δεν βλέπει. Είναι κάτι χειρότερο: δεν θέλει να το καταλάβει κ να το δει, δε θέλει να το παραδεκτεί. Ίσα- ίσα, που θα μισεί κ όποιον πάει να τον συνεφέρει. Δεν πάει να τον αφήσει η εν λόγω κυρία (που κ πάλι σόρυ, αλλά αυτή για πάρτη της καλά κάνει, δεν το συζητώ.....) πανί με πανί, εκείνος θα εξακολουθεί να πιστεύει μέχρι θανάτου ότι έζησε τον φοβερό έρωτα κ αυτή δεν τον ήθελε (μόνο) για τα λεφτά του. Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να γίνεις κ κουμπάρος :p , αρκεί να μην χτυπάει ύστερα τη δικιά σας πόρτα για δανεικά όταν τον έχει αφήσει ταπί κ ψύχραιμο. Γιατί όπως πολύ καλά θα ξέρεις, το να κρατήσεις τέτοιες γυναίκες είναι πολύ κοστοβόρο κ αυτές πάντα θα θέλουν παραπάνω (the world is not enough).

Τώρα κ μόνο που σε απασχολεί αυτό το ερώτημα σημαίνει τόσο ότι σαν άνθρωπος σε νοιάζει κ το ποιά είναι αυτή που έχεις δίπλα σου, όσο κ ότι έχεις να μοιραστείς πολλά περισσότερα μαζί της πέρα από το πορτοφόλι σου. Διαφορετικά θα έμενες στο "άμα περνάω καλά δεν με νοιάζει". Οπότε λίγη καλή κρίση θέλεις κ λίγο να πονηρευτείς, όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά- σιγά μόνα τους, δεν ξέρω κ πόσο καιρό είσαι στην Ελλάδα.
    Καμμένο χαρτί όπως το λες. Όλη η οικογένεια τον έχει ξεγράψει, δεν ακούει κανέναν. Και όλος ο κοινωνικός κύκλος του το ίδιο. Μερικοί δεν του λένε τίποτα και μερικοί τον κολακεύουν για να μη χάσουν τη φιλία του, έχει χάσει όμως την υπόληψή του γιατί όλοι ξέρουν ότι είναι πιόνι της. Κουμπάρος λες? Mariposa7 δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όσο νομίζεις. Ο θείος μου αυτός έχει ακόμα ένα μειοψηφικό πακέτο στη βασική μας εταιρία και επειδή είναι και μεγάλος αν τον κληρονομήσει η γυναίκα που σου λέω, θα έχουμε οπωσδήποτε πρόβλημα. Ο πατέρας μου, ο αδερφός μου και εγώ (ο άλλος μας αδερφός ασχολείται με άλλο αντικείμενο και είναι πολύ σπουδαίος μάλιστα) έχουμε κοπιάσει πολύ για κάποια πράγματα και δεν θέλουμε κάτι να πάει στραβά.

Banned
    Quote Originally Posted by michael t. View Post
    Καμμένο χαρτί όπως το λες. Όλη η οικογένεια τον έχει ξεγράψει, δεν ακούει κανέναν. Και όλος ο κοινωνικός κύκλος του το ίδιο. Μερικοί δεν του λένε τίποτα και μερικοί τον κολακεύουν για να μη χάσουν τη φιλία του, έχει χάσει όμως την υπόληψή του γιατί όλοι ξέρουν ότι είναι πιόνι της. Κουμπάρος λες? Mariposa7 δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όσο νομίζεις. Ο θείος μου αυτός έχει ακόμα ένα μειοψηφικό πακέτο στη βασική μας εταιρία και επειδή είναι και μεγάλος αν τον κληρονομήσει η γυναίκα που σου λέω, θα έχουμε οπωσδήποτε πρόβλημα. Ο πατέρας μου, ο αδερφός μου και εγώ (ο άλλος μας αδερφός ασχολείται με άλλο αντικείμενο και είναι πολύ σπουδαίος μάλιστα) έχουμε κοπιάσει πολύ για κάποια πράγματα και δεν θέλουμε κάτι να πάει στραβά.
    Απ'ο,τι αντιλαμβανομαι, 1 πολυ βασικο προβλημα αυτου του ανθρωπου (κ παλι σορυ κιολας) ειναι οτι ποτε του δεν ειχε πραγματικους φιλους, παρα μονο αυλοκολακες. Οποτε δεν μου κανει εντυπωση που δεν τον ενδιαφερουν κ οι αληθινες κ ουσιαστικες ανθρωπινες σχεσεις. Αμα παντως το πραγμα εχει ετσι, τοτε αλλαζει, οντως παιζει προβλημα να το πας για κουμπαρος. Κ χωρις να θελω να ανακατευτω στα οικογενειακα σας, ο θειος σας απο τον 1ο γαμο δεν εχει παιδια να τον κληρονομησουν? Ντε κ σωνει πρεπει η καταληξη να ειναι αυτη?

Junior Member
    Έχει παιδιά, ο γιος πέθανε και με την ξαδέρφη μου δεν έχουν πλέον καμία επαφή, φαντάσου παντρεύτηκε πέρισυ και δεν τον κάλεσε ούτε στον γάμο. Το θέμα βέβαια ξέφυγε, δεν ρωτάω για το θείο μου, ξέρω καλά ποια είναι η περίπτωση του. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.

Mariposa θα επιχειρήσω να συμπληρώσω 50 ποστ για να σου στείλω πμ (το 7 στο τέλος τί είναι?)
    Elis είσαι πολύ ωραίος τύπος!

Senior Member
    Βασικα elis δεν το πηγαινα εκει, αλλα τεσπα......
    Παντως με το το διαχωρισμο ομορφες= ωραιος λογος κ πατσαβουρες= λενε μ@λ@κιες δε συμφωνω. Εχω συναντησει αρκετους ανθρωπους, κ αντρες κ γυναικες, που δεν τους λες εμφανισιμους με τιποτα (τουλ. εαν τους δεις "φωτογραφικα"), ομως σε κερδιζουν απιστευτα σαν προσωπικοτητες, με το μυαλο, την ποιοτητα, τη συμπεριφορα κ το συνολικο επιπεδο τους. Κ εχω δει κ παιδαρους κ κουκλαρες, που σε κανουν να θελεις οσο τιποτα στον κοσμο να βρεις 1 remote control να τους βαλεις στο mute, γιατι δεν αντεχεις να ακους τα μαργαριταρια που πετανε, η απλα αποτελουν τον ορισμο της γλαστρας. Κ βεβαια εχω δει εμφανιση κ μυαλο κ ωραιο λογο να συνδυαζονται στο ιδιο ατομο, θεωρω ομως οτι ειναι σπανιο.
    den eipa ayto ειπα για να σε ακουνε θα εισαι ομορφη αυτεσ τισ αναλυσεισ που κανεισ για να σε ακουει ο αλλοσ θα εισαι ομοφη
    δεν ειναι συνιθησμενεσ οι αναλυσεισ και συ τισ κανεισ για πλακα καποιοσ σε ακουγε ολα αυτα τα χρονια και προχωρησεσ ε για να σε ακουνε θα εισαι ομορφη καταλαβεσ τωρα ή δε μ ακουσ επειδη ειμαι μπαζο

Senior Member
    Παιζει ρολο και η ηλικια αμα προσπαθεις να τις καταλαβεις
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ μαρεσει η τοποθετηση σου , ρεμ , δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο .
    μερσι κυριε μαγκ. :p

Banned
    Κοίτα, όντως ξέφυγε το θέμα. Κ για να ολοκληρώσω αυτό που θέλω να σου πω, για εμένα 1 κ μόνο κριτήριο υπάρχει, στο γιατί 1 άνθρωπος είναι μαζί σου, είτε κολυμπάς στο χρήμα, είτε δεν έχεις ούτε για τσίχλες: Το κατά πόσο ο άλλος/η ξεβολεύεται/ ταλαιπωρείται/ θυσιάζεται/ προσπαθεί για χάρη σου, είναι νομίζω η μόνη αλάνθαστη απόδειξη ότι υπάρχουν αληθινά συναισθήματα. Κ μάλιστα να ξεβολεύεται κ να θυσιάζεται χωρίς να στο κοπανάει (άμα στο κοπανάει θέλει να σε χτυπήσει στο φιλότιμο, κοινώς θέλει ανταλλάγματα κ δεν είναι ανιοδιοτελές), να κοιτάζει τί μπορεί να σου προσφέρει ώστε να σε ευχαριστήσει, να θέλει να σε βλέπει χαρούμενο κ να προβλέπει τί ενδεχομένως χρειάζεσαι, πριν καν το πεις. Να θέλει να σε βλέπει να χαμογελάς κ να γίνεται ευτυχισμένος/η αποκλειστικά κ μόνο από αυτό. Αγάπη = ξεβολεύομαι κ δεν κοιτάω την πάρτη μου. Οι άνθρωποι που μας αγαπάνε στα αλήθεια μπορεί να κάνουν θυσίες για μας ή να στερηθούν για μας κ εμείς να μην το μάθουμε κ ποτέ καν.

Junior Member
    Κοίτα, όντως ξέφυγε το θέμα. Κ για να ολοκληρώσω αυτό που θέλω να σου πω, για εμένα 1 κ μόνο κριτήριο υπάρχει, στο γιατί 1 άνθρωπος είναι μαζί σου, είτε κολυμπάς στο χρήμα, είτε δεν έχεις ούτε για τσίχλες: Το κατά πόσο ο άλλος/η ξεβολεύεται/ ταλαιπωρείται/ θυσιάζεται/ προσπαθεί για χάρη σου, είναι νομίζω η μόνη αλάνθαστη απόδειξη ότι υπάρχουν αληθινά συναισθήματα. Κ μάλιστα να ξεβολεύεται κ να θυσιάζεται χωρίς να στο κοπανάει (άμα στο κοπανάει θέλει να σε χτυπήσει στο φιλότιμο, κοινώς θέλει ανταλλάγματα κ δεν είναι ανιοδιοτελές), να κοιτάζει τί μπορεί να σου προσφέρει ώστε να σε ευχαριστήσει, να θέλει να σε βλέπει χαρούμενο κ να προβλέπει τί ενδεχομένως χρειάζεσαι, πριν καν το πεις. Να θέλει να σε βλέπει να χαμογελάς κ να γίνεται ευτυχισμένος/η αποκλειστικά κ μόνο από αυτό. Αγάπη = ξεβολεύομαι κ δεν κοιτάω την πάρτη μου. Οι άνθρωποι που μας αγαπάνε στα αλήθεια μπορεί να κάνουν θυσίες για μας ή να στερηθούν για μας κ εμείς να μην το μάθουμε κ ποτέ καν.
    Mariposa πραγματικά έχεις πολύ δίκιο.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast