Results 61 to 75 of 107
Thread: Εσείς τί πιστεύετε?
-
27-07-2015, 16:11 #61
- still searching for the right place.....
- 27-07-2015, 17:21 #62
27-07-2015, 18:47 #63
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-07-2015, 18:54 #64
ΨΗΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ
ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Η ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΝΟ 43 ΜΥΝΗΜΑΤΑ Η ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΖΩ
ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΑΟΥΝΤ ΑΛΛΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑΚΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΚΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-07-2015, 07:59 #65
Βασικα elis δεν το πηγαινα εκει, αλλα τεσπα......
Παντως με το το διαχωρισμο ομορφες= ωραιος λογος κ πατσαβουρες= λενε μ@λ@κιες δε συμφωνω. Εχω συναντησει αρκετους ανθρωπους, κ αντρες κ γυναικες, που δεν τους λες εμφανισιμους με τιποτα (τουλ. εαν τους δεις "φωτογραφικα"), ομως σε κερδιζουν απιστευτα σαν προσωπικοτητες, με το μυαλο, την ποιοτητα, τη συμπεριφορα κ το συνολικο επιπεδο τους. Κ εχω δει κ παιδαρους κ κουκλαρες, που σε κανουν να θελεις οσο τιποτα στον κοσμο να βρεις 1 remote control να τους βαλεις στο mute, γιατι δεν αντεχεις να ακους τα μαργαριταρια που πετανε, η απλα αποτελουν τον ορισμο της γλαστρας. Κ βεβαια εχω δει εμφανιση κ μυαλο κ ωραιο λογο να συνδυαζονται στο ιδιο ατομο, θεωρω ομως οτι ειναι σπανιο.
28-07-2015, 08:21 #66
Μια γυναικα για να πάρει τον αλλο αποκλειστικά λόγω τσέπης πρέπει να ναι σε δεινή οικονομική κατάσταση ή να ειναι ψυχολογικά άρρωστη με μεγαλομανία.
Συμφωνώ ωστόσο ότι εκεινες σε βρίσκουν, απλά νομίζεις πως τις βρήκες. Φτανει να εχεις τα μάτια ορθάνοιχτα και να ξέρεις πως να κανεις τις καταλληλες κινησεις και μάλιστα νωρίς. Αν αργησεις θα το εκλάβει ως ελλειψη ενδιαφεροντος ή ότι εκανε τη λάθος εκτίμηση (χαζός αντι για εξυπνος) κι ετσι την εχασες οριστικά. Μεσαζοντες δεν βαζεις ούτε όταν την πλησιάζεις έχεις άλλους μαζι σου αφού η συνεπεια θα ειναι χαλάστρα. Για να σε πλησιασει καποια, έστω εμμέσως όπως το περιγραφεις, πάει να πει πως εμφανισιακά, τουλάχιστον σε εγκρίνει και γνωρίζει περί εργασίας και μόρφωσης σου. Αυτό θα ψάξει πάνω σου ειναι το χαρακτηρα και τι μυστηριο κρυβεις. Αν ανταποκρίνεσαι, με την εντυπωση που θα της περασεις, στις προσδοκίες της, καλώς, αλλιώς την χάνεις μεσα απ τα χερια σου πολύ νωρίς.
Προσωπικές εκτιμήσεις. Ετοιμος για αντίθετες απόψεις...γιάννης
28-07-2015, 09:06 #67
Γιάννη, για την μωβ παρατήρηση: Άμα βρίσκεσαι στην κατηγορία που η άλλη κοιτάζει το οικονομικό σου status κ μόνο αυτό, τότε δεκάρα δε δίνει άμα είσαι πολύ μεγαλύτερος, άσχημος, άχρηστος στο κρεβάτι κ ιδιότροπος ή εάν είσαι 1 πλουσιοκακομαθημένος μ@λ@κ@ς που τρώει τα λεφτά του μπαμπά. ΔΕΝ μιλάμε για για άντρες με συνηθισμένη εμφάνιση κ δουλειά, αλλά για αυτούς που οικονομικά κινούνται σαφώς πολύ άνω του μέσου όρου κ δεν μιλάμε για καθημερινές γυναίκες, αλλά για συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών.
Για την πράσινη παρατήρηση: Θα συμφωνήσω, αλλά σπάνιο, τυπικά λίγο- πολύ καταφέρνουν να βρουν κάτι στον τύπο τους, έστω κ αν δεν κρατήσει για πάντα. Εάν εννοείς ότι κατ' ουσίαν ή στο τέλος μένουν μόνοι τους, είναι συχνότατο.
"Μια γυναικα για να πάρει τον αλλο αποκλειστικά λόγω τσέπης πρέπει να ναι σε δεινή οικονομική κατάσταση ή να ειναι ψυχολογικά άρρωστη με μεγαλομανία." : Ξέρεις πόσες τέτοιες υπάρχουν......? Δεν σου λέω φυσικά ότι είναι κ ο κανόνας, αλλά υπάρχουν κ παραϋπάρχουν.
28-07-2015, 11:42 #68
Καμμένο χαρτί όπως το λες. Όλη η οικογένεια τον έχει ξεγράψει, δεν ακούει κανέναν. Και όλος ο κοινωνικός κύκλος του το ίδιο. Μερικοί δεν του λένε τίποτα και μερικοί τον κολακεύουν για να μη χάσουν τη φιλία του, έχει χάσει όμως την υπόληψή του γιατί όλοι ξέρουν ότι είναι πιόνι της. Κουμπάρος λες? Mariposa7 δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όσο νομίζεις. Ο θείος μου αυτός έχει ακόμα ένα μειοψηφικό πακέτο στη βασική μας εταιρία και επειδή είναι και μεγάλος αν τον κληρονομήσει η γυναίκα που σου λέω, θα έχουμε οπωσδήποτε πρόβλημα. Ο πατέρας μου, ο αδερφός μου και εγώ (ο άλλος μας αδερφός ασχολείται με άλλο αντικείμενο και είναι πολύ σπουδαίος μάλιστα) έχουμε κοπιάσει πολύ για κάποια πράγματα και δεν θέλουμε κάτι να πάει στραβά.
28-07-2015, 11:49 #69
Απ'ο,τι αντιλαμβανομαι, 1 πολυ βασικο προβλημα αυτου του ανθρωπου (κ παλι σορυ κιολας) ειναι οτι ποτε του δεν ειχε πραγματικους φιλους, παρα μονο αυλοκολακες. Οποτε δεν μου κανει εντυπωση που δεν τον ενδιαφερουν κ οι αληθινες κ ουσιαστικες ανθρωπινες σχεσεις. Αμα παντως το πραγμα εχει ετσι, τοτε αλλαζει, οντως παιζει προβλημα να το πας για κουμπαρος. Κ χωρις να θελω να ανακατευτω στα οικογενειακα σας, ο θειος σας απο τον 1ο γαμο δεν εχει παιδια να τον κληρονομησουν? Ντε κ σωνει πρεπει η καταληξη να ειναι αυτη?
28-07-2015, 11:54 #70
Έχει παιδιά, ο γιος πέθανε και με την ξαδέρφη μου δεν έχουν πλέον καμία επαφή, φαντάσου παντρεύτηκε πέρισυ και δεν τον κάλεσε ούτε στον γάμο. Το θέμα βέβαια ξέφυγε, δεν ρωτάω για το θείο μου, ξέρω καλά ποια είναι η περίπτωση του. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.
Mariposa θα επιχειρήσω να συμπληρώσω 50 ποστ για να σου στείλω πμ (το 7 στο τέλος τί είναι?)
Elis είσαι πολύ ωραίος τύπος!
28-07-2015, 16:48 #71
den eipa ayto ειπα για να σε ακουνε θα εισαι ομορφη αυτεσ τισ αναλυσεισ που κανεισ για να σε ακουει ο αλλοσ θα εισαι ομοφη
δεν ειναι συνιθησμενεσ οι αναλυσεισ και συ τισ κανεισ για πλακα καποιοσ σε ακουγε ολα αυτα τα χρονια και προχωρησεσ ε για να σε ακουνε θα εισαι ομορφη καταλαβεσ τωρα ή δε μ ακουσ επειδη ειμαι μπαζοΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-07-2015, 21:18 #72
Παιζει ρολο και η ηλικια αμα προσπαθεις να τις καταλαβεις
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
28-07-2015, 21:33 #73
29-07-2015, 09:21 #74
Κοίτα, όντως ξέφυγε το θέμα. Κ για να ολοκληρώσω αυτό που θέλω να σου πω, για εμένα 1 κ μόνο κριτήριο υπάρχει, στο γιατί 1 άνθρωπος είναι μαζί σου, είτε κολυμπάς στο χρήμα, είτε δεν έχεις ούτε για τσίχλες: Το κατά πόσο ο άλλος/η ξεβολεύεται/ ταλαιπωρείται/ θυσιάζεται/ προσπαθεί για χάρη σου, είναι νομίζω η μόνη αλάνθαστη απόδειξη ότι υπάρχουν αληθινά συναισθήματα. Κ μάλιστα να ξεβολεύεται κ να θυσιάζεται χωρίς να στο κοπανάει (άμα στο κοπανάει θέλει να σε χτυπήσει στο φιλότιμο, κοινώς θέλει ανταλλάγματα κ δεν είναι ανιοδιοτελές), να κοιτάζει τί μπορεί να σου προσφέρει ώστε να σε ευχαριστήσει, να θέλει να σε βλέπει χαρούμενο κ να προβλέπει τί ενδεχομένως χρειάζεσαι, πριν καν το πεις. Να θέλει να σε βλέπει να χαμογελάς κ να γίνεται ευτυχισμένος/η αποκλειστικά κ μόνο από αυτό. Αγάπη = ξεβολεύομαι κ δεν κοιτάω την πάρτη μου. Οι άνθρωποι που μας αγαπάνε στα αλήθεια μπορεί να κάνουν θυσίες για μας ή να στερηθούν για μας κ εμείς να μην το μάθουμε κ ποτέ καν.
29-07-2015, 15:11 #75