Απογοητευτηκα :( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    rea σας ευχαριστω πολυ...εχω βαλει ολες τις ελπιδες μου στο λυκειο....ελπιζω να γνωρισω καινουρια ατομα εκει...εμμ προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για αγορι γιατι δεν νοιωθω ετοιμη...ξερω ακουγεται λιγο παραλογο ενα 15χρονο στις μερες μας να μην εχει αγορι αλλα εγω απεχω απο αυτο δυστυχως ή ευτυχως... :)

Senior Member
    66psy σας ευχαριστω πολυ και εσας :) δυστυχως σε ολο το γυμνασιο δεν προσπαθησα να κανω αλλες παρεες...ειμαι εσωστρεφης και αυτος ηταν ο κυριος λογος που δεν εκανα αλλες φιλιες...τωρα ομως καταλαβαινω πως εκανα λαθος...δυστυχως εχουν αλλαξει οχι απλα για τα καλα αλλα ολοκληρωτικα,απο την κορυφη μεχρι τα νυχια που λεμε...θα παω λυκειο φετος και φοβαμαι οτι δεν θα βρω φιλες οι οποιες θα με θελουν για αυτο που ειμαι...και ειναι πολυ ασχημο και αυτο...επιπροσθετως,δυστυχω ς η πλειονοτητα των παιδιων ειναι ανωριμα και δεν ταιριαζει επειδη ειμαι πιο ωριμη και σκεφτομαι λογικα...γενικοτερα ολα τα παιδια της ηλικιας μου σκεφτονται με βαση το συναισθημα και οχι με το μυαλο..και αυτο ισως να με κανει να απεχω υπερβολικα πολυ απο αυτους...

Senior Member
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ
    ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ
    ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΟΤΙ ΑΜΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΕΓΩ ΑΓΟΡΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΕΣΠΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    elis δυστυχως ομως εγω δεν τα βλεπω ευκολα...φταινε και οι εναλλαγες της διαθεσης..

Senior Member
    ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΤΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟΝ ΟΠΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ Σ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ

Banned
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    rea σας ευχαριστω πολυ...εχω βαλει ολες τις ελπιδες μου στο λυκειο....ελπιζω να γνωρισω καινουρια ατομα εκει...εμμ προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για αγορι γιατι δεν νοιωθω ετοιμη...ξερω ακουγεται λιγο παραλογο ενα 15χρονο στις μερες μας να μην εχει αγορι αλλα εγω απεχω απο αυτο δυστυχως ή ευτυχως... :)
    πολυ πιο φυσιολογικο μου ακουγεται απο αυτο το να κάνεις σχέση για να φαινεσαι κοοολ... που τι ακριβως ηταν και αυτο το κουλ ποτε δεν το καταλαβα..στην εποχη μου ηταν κατι ακριβοντυμενες κατινες που τρωγονταν μεταξυ τους, παγιδευμενα παιδακια στην δηθενια και ποζερια.. προσωπικα πολυ πιο κουλ εβλεπα τα αλλα παιδια που ήταν ελευθερα να ειναι ο εαυτο τους χωρις να τους νοιαζει τι θα πει ο κοσμος... τεσπα..μπέρδεμα γενικα οι ταμπέλες. και ναι τα χρονια του λυκειου μου ήταν μακραν τα καλυτερα χρόνια της εφηβειας μου και στο ευχομαι ολοψυχα να τα ζησεις και να τα απολαυσεις ...οπως ακριβως γουσταρει η ψυχουλα σου..και εννοειτε για το μακιγιαζ...τι αναγκη εχετε εσεις απο αυτα ..ειστε πανεμορφα λουλουδακια ακομα... τι να πουμε κ εμεις οι τσουρογριες που το χουμε σιχαθει καθε μερα σοβατισμα αλλα δυστηχως επιβαλεται..
    εισαι στην καρδια της εφηβειας, πολλα θα δεις που θα σε απογοητευσουν ..και αλλα τοσα νεα πραγματα θα σε γοητευσουν... μεσα σε μια στιγμη κοσμοι ολοκληροι θα γκρεμιζονται μεσα στην λογικη σου που θα αμβλυνεται μερα με την μερα... το ταξιδι της πνευματικης σου αναζητησης τωρα ξεκιναει...απογειωσου!! ;)

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΤΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟΝ ΟΠΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ Σ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
    τιποτα μα τιποτα δεν ειναι ευκολο στην εφηβεια, ο καθε ερωτας εμοιαζε μοναδικος και παντοτινος...σου υπενθυμιζω οτι ο Ρωμαιος ήταν 16 και η Ιουλιετα 14..

Senior Member
    ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΕΖΗΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ
    ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ

Senior Member
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΟΠΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΓΤ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΙΚΡΟΣ

Senior Member
    ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΕΥΤΥΧΩΣ

Senior Member

Senior Member
    rea πραγματικα σας ευχαριστω παρα πολυ...με κανατε να γινω λιγο αισιοδοξη...κι εγω συμπαθω πιο πολυ τα ατομα που ειναι ο εαυτος τους παρα τα ατομα που το "παιζουν" καποια..δυστυχως στο γυμνασιο ομως ολοι εβαζαν ταμπελες..πχ εμενα με ελεγαν φυτο,την φιλη μου χοντρη κτλ...εχω ακουσει ομως οτι αυτο αλλαζει..ειναι αληθεια?

Senior Member
    ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΦΥΤΟ
    ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ
    ΟΠΥ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΥΤΟ
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Banned
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    rea πραγματικα σας ευχαριστω παρα πολυ...με κανατε να γινω λιγο αισιοδοξη...κι εγω συμπαθω πιο πολυ τα ατομα που ειναι ο εαυτος τους παρα τα ατομα που το "παιζουν" καποια..δυστυχως στο γυμνασιο ομως ολοι εβαζαν ταμπελες..πχ εμενα με ελεγαν φυτο,την φιλη μου χοντρη κτλ...εχω ακουσει ομως οτι αυτο αλλαζει..ειναι αληθεια?
    οχι δεν αλλαζει..και σαν ταμπέλα την προτιμω απο την ταμπελα κουλ. εγω δεν ημουν φυτο αλλα ακομα θυμαμαι τα φυτουκλακια μας με πολυ αγαπη και σεβασμο... και ποτε δεν τους ενοχλησε η ταμπέλα φυτο..ηταν μια ωραια ομαδα ενωμενη με στοχους και αξιες δεν ενοχλουσαν κανεναν και κανεις δεν τους ενοχλουσε... ισα ισα που πολλες φορες μας βοηθουσαν κιολας... μετα απο χρονια ειναι η μονη κατηγορια που οι περισσοτεροι ειναι ανθρωποι πετυχημενοι.

Senior Member
    elis οχι δεν το βρισκω..δεν με νοιαζει τι λενε για μενα αλλα και παλι δεν το βρισκω λογικο...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast