Τοξικη κοινωνια.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 195
    Senior Member
    Anakin χαχαχαχαχα ενταξει εγραψες :p θα εκανε δουλεια παντως

Banned
    Δεν το πιστευω αυτο που εγινε πριν λιγο.Μου ειπαν να βγουμε γιατι μετανιωσαν και δεχτηκα.Πηγαμε σε μια καφετερια και στα ξαφνικα εμφανιστηκε ενας 23χρονος.Οταν τον ειδα δεν υποψιαστηκα τιποτα μεχρι που ηρθε και καθησε στο τραπεζι μας.Μετα απο λιγο ηρθε και ενας 25χρονος φιλο του και εκατσε διπλα στη φιλη μου.Πηγα στην τουαλετα για λιγο και οταν γυρισα φασωνονταν και οι δυο.Δεν αντεξα και ιδιαιτερα το θεαμα κι εφυγα.Εκει που εφευγα ακουσα την μια να μου λεει στα τσακιδια παλιοκομπλεξαρα τα πηρα απιστευτα αλλα απλα εφυγα.Οταν γυρισα σπιτι και μπηκα στο facebook ειδα μυνημα που εγραψαν και οι δυο οτι εισαι κομπλεξικια,μας εκανες ρεζιλι στα παιδια.Αφου ηρεμησαν τα πραγματα τις ρωτησα που τους ξερουν και μου λενε και οι δυο να μωρε τους γνωρισαμε απο το dod games και ειναι πολυ καλα παιδια, ο ενας μαλιστα φαινεται και αρκετα εμπειρος οποτε το βραδακι μαλλον κατι θα γινει μεταξυ μας και αλλα πολλα ειπαν αλλα δεν θα σας τα πω γιατι θα τριβετε τα ματια σας

Senior Member
    μμ βρε λια μου εισαι σιγουρη ότι δεν τρολλαρεις?τελος παντων όλα αυτά που μου λες μου φαινονται λιγο too much βρε..βεβαια μπορει και να λες αληθεια κανεις δεν ξερει.. :p

Banned
    οχι δεν τρολλαρω σοβαραλογω.Μακαρι να τρολλαρα φενια δεν τρολλαρω ομως.Κανουν υπερβολικα πραγματα.Αλλα αυτα ηταν ισως απο τα χειροτερα πραγματα που εχουν κανει

Senior Member
    αφου δεν τρολλαρεις αυτό που εχω να σου πω είναι ότι οι φιλες σου είναι πολύ επικίνδυνες....τωρα δηλαδή βγαινουν και με ξενους?παει το εχασαν το μυαλο τους αυτές..και μαλιστα θελουν να προχωρησουν και με τους 25χρονους?...πωπω βρε λια και σε λενε και κομπλεξικια αν είναι δυνατον...δημοσιος κίνδυνος είναι αυτές...λυπάμαι που θα το πω αλλα τέτοιες πουτανες δεν εχω γνωρισει...και εδώ εχουμε κορίτσια που εχουν προχωρησει από 13-14 αλλα τετοιο χαλι δεν εχουμε..

Banned
    Quote Originally Posted by Lia27 View Post
    Δεν το πιστευω αυτο που εγινε πριν λιγο.Μου ειπαν να βγουμε γιατι μετανιωσαν και δεχτηκα.Πηγαμε σε μια καφετερια και στα ξαφνικα εμφανιστηκε ενας 23χρονος.Οταν τον ειδα δεν υποψιαστηκα τιποτα μεχρι που ηρθε και καθησε στο τραπεζι μας.Μετα απο λιγο ηρθε και ενας 25χρονος φιλο του και εκατσε διπλα στη φιλη μου.Πηγα στην τουαλετα για λιγο και οταν γυρισα φασωνονταν και οι δυο.Δεν αντεξα και ιδιαιτερα το θεαμα κι εφυγα.Εκει που εφευγα ακουσα την μια να μου λεει στα τσακιδια παλιοκομπλεξαρα τα πηρα απιστευτα αλλα απλα εφυγα.Οταν γυρισα σπιτι και μπηκα στο facebook ειδα μυνημα που εγραψαν και οι δυο οτι εισαι κομπλεξικια,μας εκανες ρεζιλι στα παιδια.Αφου ηρεμησαν τα πραγματα τις ρωτησα που τους ξερουν και μου λενε και οι δυο να μωρε τους γνωρισαμε απο το dod games και ειναι πολυ καλα παιδια, ο ενας μαλιστα φαινεται και αρκετα εμπειρος οποτε το βραδακι μαλλον κατι θα γινει μεταξυ μας και αλλα πολλα ειπαν αλλα δεν θα σας τα πω γιατι θα τριβετε τα ματια σας
    χαχαχα...συγνωμη που γελαω...τι πακετο εφαγες!!!..

Senior Member
    Lia ποιο ειναι το πρόβλημά σου με τις κοπέλες που κανουν απο τα 14 σεξ?
    Γιατι νομιζεται οτι φταιει η εποχη?!
    Εγω οταν ημουν 15 (μιλαω για πανω απο 10ετια!)κ παλι εκαναν σεξ!!
    οκ το ντυσιμο μπορει να εχει αλλαξει,
    αλλα κ γω εβρισκα προφυλακτικα και ακουγα κοπελες να εχουν κανει σεξ.
    Τωρα σιγουρα ειναι πιο "ευκολο" γιατι υπαρχουν πιο πολλα μεσα, αλλα το θεμα ειναι εσενα τι σε νοιαζει?
    μαζι σου κανουν σεξ?
    μηπως κανουν στο κρεβατι σου σεξ?

Δε στα λεω επιθετικα απλα εχω τρομερη απορια, γιατι κ γω στα 15 μου ειλικρινα επαιζα με κουκλες(!) κ δε μιλουσα καν με αγορια ουτε καν εβγαινα εξω, αλλα το τι εκανε η αλλη δε με ενοιαζε καν! δικο τους προβλημα!

Senior Member
    Α αυτες ξεφυγαν, οι φιλες σου ειναι πιο πουτανες απο τις περισσοτερες, να ευχεσαι να λενε παντου οτι δεν εχεις σχεση και οτι εισαι κομπλεξικια, ειναι πολυ καλυτερο απο το να σε πουν οι αλλοι τσουλα, γιατι βλεποντας αυτες οι αλλοι αυτο θα λενε μην το πουν και για σενα επειδη αραζεις μαζι τους, να ευχεσαι να συνεχισουν να λενε οτι σου λενε :p

Banned
    rea ναι εφαγα ένα πακετο...ηρθαν μετανιωμένες πολύ όμως και στο τελος εκαναν και αυτό που εκαναν.τι κανω δεν ξερω
    gothly προφανως δεν διαβασατε το αρχικο μου μυνημα.Αυτό που λεω είναι ότι με κατακρινουν που δεν εχω κανει ακομα σεξ και δεν εχω κανει ακομα σχεση.Και σημερα εκει που μιλάγαμε στο facebook μου γραφει η μια αντε κανε σχεση και σεξ θα μεινεις στο ραφι,θα σου γνωρισω κανεναν φιλο των παιδιων που θα είναι εκει στα 20 και θα είναι εμπειρος.δυστυχως με πιεζουν πολύ και δεν μπορω να κανω κατι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lia27 View Post
    rea ναι εφαγα ένα πακετο...ηρθαν μετανιωμένες πολύ όμως και στο τελος εκαναν και αυτό που εκαναν.τι κανω δεν ξερω
    gothly προφανως δεν διαβασατε το αρχικο μου μυνημα.Αυτό που λεω είναι ότι με κατακρινουν που δεν εχω κανει ακομα σεξ και δεν εχω κανει ακομα σχεση.Και σημερα εκει που μιλάγαμε στο facebook μου γραφει η μια αντε κανε σχεση και σεξ θα μεινεις στο ραφι,θα σου γνωρισω κανεναν φιλο των παιδιων που θα είναι εκει στα 20 και θα είναι εμπειρος.δυστυχως με πιεζουν πολύ και δεν μπορω να κανω κατι
    όχι δε το διαβασα. μπορεις να τις κοψεις απο παρεα!
    αφου δε τα βρισκετε σε βασικα κομματια επικοινωνιας!

Senior Member
    ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΠΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Αnakin οσο πανε και με απογοητευουν περισσοτερο..και όχι μονο απογοητεύομαι αλλα με πιεζουν να κανω κι σεξ και σχεση...ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ και συνεχιζουν να με πιεζουν και κανουν και εκτροπα..κουραστηκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΠΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ
    ρε ελις πως θα κανει σχεση ο ανωμαλος αν δεν ειναι κ η αλλη ανωμαλη?
    ετσι πανε αυτα ;)

Banned
    gothly δεν μπορω γιατι με απειλουν και λενε ότι αμα σταματήσω την παρεα θα με κανουν ρεζιλι σε ολη την περιοχη και θα πουνε και ψεματα :( εχω αρχισει και φοβάμαι λιγο.

Banned
    elis εχω κουραστεί αλλα και παλι δεν μπορω να κανω κατι.

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast