Είμαι μπάζο. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Pillow, δες το θεμα της δελφίνι ως παράδειγμα για δική σου αυτοβελτίωση, αφού αντιμετωπίζεις συναφή μ αυτην θεματα.
    Δεν θελω να πιστεψω πως με τον περαστικό σας συνδεει ένα κοινο στοιχείο που λέγεται αρνηση αυτοβελτίωσης.
    Ιωάννη δεν φταίει το δελφίνι ούτε εγώ, απλώς οι άντρες έχουν πολύ υψηλά πρότυπα......Δεν θα κάτσω να αλλάξω 180 μοίρες για να αρέσω σε έναν άντρα, το θέμα είναι να του αρέσω γι'αυτό που είμαι αλλιώς δεν έχει νόημα, γιατί να κάνω σχέση τότε να λέω ότι έχω; Ναι, δεν με ενδιαφέρει κι εμένα η αυτοβελτίωση, που το κατάλαβες; Γιατί να αλλάζω συνέχεια, μια ζωή την έχουμε, αν είναι να είναι ένας αγώνας σε όλα τα επίπεδα χ.... μέσα.......

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kαταλαβαινω , αλλα για φαντασου ο αλλος να ειναι 'μουρτζουφλης ' , θα το αντεχες ? την εμφανιση ολοι την κοιταμε , ας λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει .
    Και δεν μου λες , σενδιαφερει το οικονομικο του αλλου ?
    Μαγκάιβερ όχι, δεν θα το άντεχα αλλά κι αυτός ψυχή δεν έχει; Εγώ εξάλλου όπως και αν είμαι αν έκανα μια νορμάλ σχέση θα πέταγα όπως και το δελφίνι πιστεύω, οπότε δεν έχουμε μόνιμα αρνητική διάθεση, αρκεί βέβαια ο άλλος να το εκτιμήσει αυτό και να μη το πάρει πάνω του.
    Και βέβαια δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό του άλλου!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Το μπάζο πως το έχεις βγάλει; στο έχουν πει η απλά το λες από μόνη σου;
    Εγώ νομίζω ότι είμαι μπάζο , μου το λέει και η μαμά μου είμαι μέτριας εμφάνισης. Θα μπορούσα να ήμουνα πολύ όμορφη αν περιποιούμουνα. Δεν έχω την δύναμη όμως να το κάνω. Παλιά που ήμουνα απλώς πιο αδύνατη ήμουνα κούκλα.

Δελφίνι με τέτοια ψυχολογία looser δε πας πουθενά.Το ξέρω απο πρώτο χέρι ότι με ψυχολογία χαμένου και γεμάτη απαισιοδοξία σκέψη,δε πας πουθενά...
    Απο εκεί και πέρα είσαι ότι πιστεύεις ότι είσαι.Ομως γράφεις συνέχεια γιαυτό αλλά δεν αναφέρεις τι είδους άντρα ψάχνεις εσύ.πχ Με έναν που θα ήταν 100+ κιλά,θα τον κοιτούσες; θα έκανες σχέση μαζί του ή θα τον σνόμπαρες;
    Και τέλος 40 χρονών άνθρωπος και επηρεάζεσαι ακόμη απο αυτά που σου λέει η μάμα σου; Αμα εσύ πχ γνώριζες κάποιο άτομο και ταίριαζες μαζί του και σου έλεγε η μαμά σου να τον παρατήσεις,θα τον παράταγες;

Banned
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Μην αγχωνεσαι κ εγω που ειμαι ομορφη στο ραφι θα μεινω ...καλυτερα μπαζο κ στο ραφι παρα κουκλα κ στο ραφι...
    :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Δελφίνι με τέτοια ψυχολογία looser δε πας πουθενά.Το ξέρω απο πρώτο χέρι ότι με ψυχολογία χαμένου και γεμάτη απαισιοδοξία σκέψη,δε πας πουθενά...
    Απο εκεί και πέρα είσαι ότι πιστεύεις ότι είσαι.Ομως γράφεις συνέχεια γιαυτό αλλά δεν αναφέρεις τι είδους άντρα ψάχνεις εσύ.πχ Με έναν που θα ήταν 100+ κιλά,θα τον κοιτούσες; θα έκανες σχέση μαζί του ή θα τον σνόμπαρες;
    Και τέλος 40 χρονών άνθρωπος και επηρεάζεσαι ακόμη απο αυτά που σου λέει η μάμα σου; Αμα εσύ πχ γνώριζες κάποιο άτομο και ταίριαζες μαζί του και σου έλεγε η μαμά σου να τον παρατήσεις,θα τον παράταγες;
    Ναι επηρεάζομαι πολύ από την γνώμη της μαμάς μου και αν έβρισκα κάποιον που δεν αρέσει στην μαμά μου θα τον παράταγα. Εγώ θέλω να βρώ κάποιον καλό σε εμφάνιση χωρίς περιττά κιλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ναι επηρεάζομαι πολύ από την γνώμη της μαμάς μου και αν έβρισκα κάποιον που δεν αρέσει στην μαμά μου θα τον παράταγα. Εγώ θέλω να βρώ κάποιον καλό σε εμφάνιση χωρίς περιττά κιλά.
    Μα γιατι να βρεις καποιον χωρις περιττα κιλα ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ!!! , αν θες να τον βρεις τραβα χασε τα δικα σου περιττα κιλα, μην πετας στα συννεφα, αντε!!

Banned
    :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Μα γιατι να βρεις καποιον χωρις περιττα κιλα ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ!!! , αν θες να τον βρεις τραβα χασε τα δικα σου περιττα κιλα, μην πετας στα συννεφα, αντε!!
    Γιατί το λες αυτό; Δεν υπάρχουν χοντρές γυναίκες που έχουν παντρευτεί αδύνατους;

Banned
    Γιατί το λες αυτό; Δεν υπάρχουν χοντρές γυναίκες που έχουν παντρευτεί αδύνατους;

Δεν ξερω αν εισαι μπαζο αλλα εισαι σιγουρα πολυ κοροιδο, μαλλον ο γιανναρος ειχε ενα δικιο τελικα και εγω τον στεναχωρησα κιολας...
    Και οχι οι περισσοτεροι δεν γουσταρουν να βγαινουν με χοντρες ΕΚΤΟΣ αν ειναι και οι ιδιοι χοντροι, που και αυτοι παλι τις αδυνατες κοιτανε εστω με την ακρη του ματιου τους...
    Θεε μου, πραγματικα με πιανει μιζερια με τις δηλωσεις σου δελφινι...ο μοαδικος σκοπος της ζωης ειναι ο γαμος...γεννηθηκες με μοναδικο σκοπο να παντρευτεις και τελος, μετα ας πεθαινες την επομενη κιολας ημερα, σωστα?? Κοιτα να παρεις κουραγιο να χασεις κανα κιλο και ασε τα παραμυθια τωρα

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 29-08-2015 at 17:37.

Senior Member
    Ελαχιστες και δεν συμβαινει συχνα, αυτο παει να πει οτι θα τυχει και σε σενα? Υπαρχουν και αλλες/οι που ειναι κακασχημοι/ες και παντρευτηκαν ωραιους/ες, οι πιθανοτητες ομως να σου τυχει κατι τετοιο ειναι ελαχιστες ποσο μαλον στην ηλικια σου, απαντα μου σε κατι, στα site γνωριμιων εστειλες ποτε σε καποιον που ειναι το ιδιο χοντρος με σενα η τρεφεις αυταπατες?

Senior Member
    ΤΟ ΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Ναι, έχεις δίκιο έλις! Εχτές είδα κάποια αγόρια που ήταν σφιχτά και μου άρεσαν, θα έκανα κάτι μαζί τους, και ας ήταν πάνω από 100 κιλά......Είναι και το τι σώμα έχει ο άλλος......

το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.........Γιατί οι άντρες "χοντροί" να κοιτάνε τις αδύνατες και το δελφίνι να μην τους κοιτάει;
    Last edited by Aeon; 31-08-2015 at 13:50.

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ναι, έχεις δίκιο έλις! Εχτές είδα κάποια αγόρια που ήταν σφιχτά και μου άρεσαν, θα έκανα κάτι μαζί τους, και ας ήταν πάνω από 100 κιλά......Είναι και το τι σώμα έχει ο άλλος......

Περαστικέ το έχεις κάψει.........Γιατί οι άντρες "χοντροί" να κοιτάνε τις αδύνατες και το δελφίνι να μην τους κοιτάει;

Ξέρεις τι λενε??? Αυτό που δινεις, αυτο παιρνεις....Αμα θελει αδυνατους ας γινει και η ιδια αδυνατη, δεν ειπα καμια αστροφυσικη, μην θιγεσαι, ουτε σου προσβαλα πιστευω τα χρηστα σου ηθη...το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Ξέρεις τι λενε??? Αυτό που δινεις, αυτο παιρνεις....Αμα θελει αδυνατους ας γινει και η ιδια αδυνατη, δεν ειπα καμια αστροφυσικη, μην θιγεσαι, ουτε σου προσβαλα πιστευω τα χρηστα σου ηθη...το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.....
    Δεν μου απάντησες αυτό που σε ρώτησα.......Αν εννοείς εμένα απελευθερωμένο τρελάρα τι να σου πω, λυπάμαι που νοιάστηκα για σένα...........

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast