Results 16 to 26 of 26
Thread: ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
-
28-08-2015, 12:16 #16
Το κουράγιο "γίνεται" ξεκινώντας από κάπου. Δηλαδή αυτή η μορφή ενθάρρυνσης και ελπίδας, το νόημα της λέξης δλδ, που έχει ως σκοπό να σε ενδυναμώσει ψυχικά στις δύσκολες στιγμές που παιρνάς, αυτή η η ψυχική δύναμη που λαμβανεις μεσα απο τα καλα λόγια των άλλων μετέφερε την στην πράξη. Αυτό γίνεται ξεκινώντας σιγά σιγά να κάνεις πράγματα. Ας πούμε, εκεί που βιωνεις καθημερινά την αδρανεια στο σπιτι, εκει που σε φρικαρει η απελπισία, βρες τη δυναμη να βγεις έξω, να πας μια επίσκεψη, να επιδιωξεις να βρεθεις με συγγενεις, φιλους κλπ. Αν εργαζεσαι επεδίωκε τις κοινωνικές επαφες στο χώρο εργασίας, δειχνε ενδιαφερον για τη δουλεια. Πραγματα δλδ που σε κανουν να ξευφευγεις, να αλλάζεις παραστασεις, που σε τελική ανάλυση σε ανατροφοδοτούν θετικά, σου μειωνουν δλδ την ενταση του πόνου. Όλα αυτα θα σου στρέψουν σιγα σιγα το ενδιαφέρον στα παιδιά, στο μέλλον τους, στο πως φτιαχνεις τη ζωη σου αξιοπρεπώς απ εδω και πέρα.
γιάννης
- 28-08-2015, 12:54 #17
ΔΕΞΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ οταν δεχεσαι ενα λαθος αυτο σε ανταμιβει δινοντας σου δυναμη.οσο θες να το κανεις σωστο σε τιμωρει.
28-08-2015, 16:19 #18
Αυτη τη στιγμη ειμαι σε πανικο πραγματικα γιατι οπου και να γυρισω υπαρχει μια υποχρεωση δεν με χαλαρωνει κατι δε μπορω να βρω δηλ μια στιγμη για να χαλαρωσω το μυαλο ειναι και στην απωλεια και στα προβληματα τα λογια των αλλων τωρα αρχισαν να με εκνευριζουν ειχα ονειρα οχι για μενα για τα παιδια μου τωρα βλεπω οτι ειναι ακατορθωτα χωρις τον πατερα τους οτι και να κανω εγω πχ η μια μου κορη ειχε ονειρα για μεταπτυχιακα διδακτορικα και αγαπαει αυτο που κανει πως θα το κανω εγω αυτο στο παιδι μου οταν πρεπει να μετρω και το νερο που πινω οι προδιαγραφες υπηρχαν χαθηκαν ομως σε 2λεπτα μαζι με τον πατερα υπαρχουν καποιες λυσεις αλλα φανταζουν πολυ μακρινες και ανεφικτες προς το παρον.Δε με νοιαζει για μενα εγω μπορω και χωρις τιποτα μονο τα παιδια μου σκεφτομαι και οσο πελαγωνω τοσο χειροτερα ειναι τα πραγματα
28-08-2015, 16:29 #19
συνεχισε λιγακι ακομα.
29-08-2015, 00:01 #20
Δεν εχω πια λογια δε θελω να μιλαω το σπιτι με πλακωνει η πολη με πλακωνει το μυαλο μου εχει κολησει ζω απ την αρχη ολη τη ζωη με τον αγαπημενο μου μεγαλος πονος μεγαλη απωλεια εχω αρχισει να τρελαινομαι δε μπορω να σταθω πουθενα καποιες στιγμες γυριζω στη σκληρη πραγματικοτητα ακομη χειροτερα μπρος πισω δεν υπαρχει χωρος για μενα
29-08-2015, 00:26 #21
οσο μιλας μην ανυσιχεις το εχω περασει κ γω αυτο κ μιλωντας ηρεμισα καπια στιγμη.
29-08-2015, 18:37 #22
γειά σου... απεναντίας της είπα ¨...δεν σου λέω π.χ. πήγαινε στο γυμναστήριο...¨ την συμβούλεψα να κουραστεί σωματικά μπας και ξεκολλήσει το μυαλό της... εργασιοθεραπεία, πως το λένε? τι να της πω δηλαδή? κάτσε στο κρεβάτι, καλά είναι? βέβαια, της είπα να δει και γιατρό... βρε παιδί μου, πολλοί σχολιάζετε άσχημα χωρίς να έχετε μπει στον κόπο να διαβάσετε τι λέει ο άλλος... πρόβλημα αυτό...
there is no dark side of the moon really. matter of fact, it' s all dark...
29-08-2015, 18:44 #23
δε συμφωνω καθολου καμια σχεση δε μπορεις να κατανοησεις τη σημαινει η λεξη απωλεια πενθος αν δε ζησεις κατι αναλογο η το εχεις ζησει η δε το εχεις ζησει με αυτα που γραφεις εχω την εντυπωση οτι δε το εχεις ζησει
30-08-2015, 01:50 #24
30-08-2015, 01:58 #25
ασπασία αυτό που σου λέω, είναι ότι πρέπει να γίνεις ατσάλι... δεν έχεις δικαίωμα να καταρρεύσεις... πίστεψε με, βιώνω τραγική απώλεια χρόνια τώρα... δεν κλαίω μαζί σου, σου λέω κάτι απλό... κούρασε τα χέρια σου για να ξεκουράσεις το μυαλό σου... κούρασε τα μέχρι να πιστέψεις ότι όλα στα χέρια σου τα κρατάς... δυνατά...
30-08-2015, 07:11 #26
ούτε εδώ είναι το μέρος να αραδιάσει ο καθένας τις απώλειες του για παρηγοριά...
Friedrich Wilhelm Nietzsche
Η σιωπή είναι χειρότερη. Όλες οι αλήθειες που αποσιωπούνται γίνονται δηλητηριώδεις.
Friedrich Wilhelm Nietzsche
Αιδώς γαρ εν κακοίσιν ουδέν ωφελεί. Η γαρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος.
στα δύσκολα η ντροπή δεν ωφελεί σε τίποτα. Η σιωπή είναι σύμμαχος αυτού που μιλάει
Όμηρος
Μόνη σιγή μεταμέλειαν ου φέρει.
μόνο η σιωπή δεν δείχνει μεταμέλεια
Μένανδρος
Ένας άνθρωπος χωρίς λόγια είναι ένας άνθρωπος χωρίς σκέψη.
John Steinbeck
συγγραφέας
Η σιωπή είναι καμωμένη από λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί.
Marguerite Yourcenar
συγγραφέας