Results 16 to 19 of 19
-
02-09-2015, 13:06 #16
Αυτο που πηγε στραβα ειναι οτι τα συμπτωματα της καταθλιψης, του αγχους και της "θολουρας" στο μυαλο ηρθαν απτο πουθενα! Ποτε δεν μπορεσα να βρω την αιτια! Αυτο ειναι το κυριο προβλημα και αυτο προσπαθω να εξηγησω αλλα δυστυχως με αποτυχια.. Δεν υπηρχε κατι στη ζωη μου που θα μπορουσε να τα προκαλεσει αυτα. Αυτα ηταν που κυριολεκτικα με κατεστρεψαν! Δεν μπορουσα να βγω απτο σπιτι, κουραζομουν με καθε μορφη επικοινωνιας, δεν μπορουσα να συγκενρωθω να δω μια εκπομπη στην τηλεοραση, ειχα ευαισθησια στους δυνατους ηχους, γενικα ο εγκεφαλος μου ηταν χαλια και δεν ηξερα το γιατι!
Και δεν τα εκανα για ψεματα για να με λυπηθουν, ουτε εριξα τον εαυτο μου στο κατηφορο για να απαλλαγω απτις ευθυνες. Ουτως η αλλως οι γονεις μου δεν καταλαβαν ποτε τι περναω και στους υπολοιπους δεν ειπα ποτε τιποτα..
Μετα ειχα και αυτα με τις παρενεργειες που μου εριξαν ακομα περισσοτερο τη ψυχολογια καθως ουτε σχεση με κοπελα δεν μπορουσα να κανω.. Ενιωθα εντελως αχρηστος και μιζερος..
20 χρονων ειμαι τωρα
- 02-09-2015, 16:11 #17
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΛΔ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ
ΟΠΟΤΕ ΓΚΟΟΥ ΦΟΡ ΙΤ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-09-2015, 16:22 #18
Bλέπω τον τίτλο έχασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και λέω ο άνθρωπος θα είναι καμμιά 50χρονών και διαβάζω μόλις 20..Φίλε είσαι ακόμη στην αρχή για να αλλάξεις όσα δε σου αρέσουν.
03-09-2015, 08:59 #19
Έυτυχώς που ειναι όλα αυτα που σε βασανίζουν βρίσκονται μόνο στο μυαλό σου, επειδή έμαθες να ζεις μέσα στο μυαλό σου κι όχι στο τί σε περιβάλλει. Κι όσοι ζουν μεσα στο κεφάλι τους έχουν τα ίδια συμπτώματα με σενα. Ευτυχώς που εισαι 20 χρονών. Άρα βάλε ΤΩΡΑ στόχους πριν να ναι αργα. Σπουδές πρώτα, φιλία, παρέες, διασκέδαση, σχέση, καλλιέργεια χαρακτήρα. Λες και δίνεις κάθε μέρα εξετάσεις και τον καλύτερο σου εαυτο! Αν δυσκολεύεσαι ίδαίτερα σ' αυτα που σε προκαλώ να κάνεις, σου συνιστώ και επιμένω σ αυτο, να δεις κάποιο καλό ψυχολόγο της γνωστικής συμπεριφορικής μεθόδου, επειδή η μέθοδος αυτη ειναι η πλέον καταλληλη για σενα. Θα παρεις τα καταλληλα νοητικα εργαλεια για να αντιμετωπίσεις και να μεταβαλεις πρωτα τον διαστρεβλωμενο σου τροπο σκέψης και συνεπώς συμπεριφοράς. Μέσω αυτης της οδου θα λυθει σταδιακα το θέμα σου. Καντο αυτο όσο πιο νωρίς γίνεται αφού σαν νέος είσαι πολύ δεκτικός στην αλλαγη κι αυτο ειναι υπερ σου!!
γιάννης