Results 16 to 19 of 19
Thread: Ζήλεια.
-
02-09-2015, 17:05 #16
- 02-09-2015, 20:24 #17
Δελφίνι αυτοί που θεωρείς ότι είναι καλύτεροι σου,ξέρεις τι παραπάνω έχουν απο σένα; Το γεγονός ότι αγωνίστηκαν να γίνουν καλύτεροι.Το ότι όπως και όλοι οι άνθρωποι έκαναν και αυτοί λάθος επιλογές αλλά όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτά τους τα λάθη,δεν τα παράτησαν.Δεν άφησαν μια κακιά στιγμή,ημέρα,μήνα,χρονιά να τους γονατίσει για μια ολόκληρη ζωή.Ειχαν πείσμα και υπομονή να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.
02-09-2015, 20:49 #18
ΔΕΛΦΙΝΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΛΔ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΒΛΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ
ΑΝ ΤΙΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΤΙΣ ΒΛΠΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΝΕΙ
ΓΤ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΒΛΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-09-2015, 21:17 #19
Καταρχάς ζητώ συγγνώμη αν έχω πέσει έξω. Έγραψα στο προηγούμενο ποστ τους λόγους που θεώρησα ότι τρολλάρεις.. Επειδή μένεις κολλημένη για καιρό στα ίδια πράγματα παρά τις τόσες απαντήσεις που παίρνεις. Παρόλα αυτά προσπαθώ να σε καταλάβω. Δεν υπονόησα τίποτα για τους γονείς σου, και το δέχομαι ότι η σχέση σας είναι μια χαρά. Ακόμη κι' αυτά που σου λένε και σε ρίχνουν, το πιστεύω κι' εγώ πως θεωρούν ότι είναι για το καλό σου, και -μάλλον- επειδή σε βλέπουν και σένα δυστυχισμένη... Προφανώς και σε ρίχνουν αυτά που λέει η μαμμά σου, αλλά δεν το κάνει επίτηδες. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί συνεχίζεις να την ρωτάς. Ουσιαστικά τα έχεις με τον εαυτό σου και επιμένεις να την ρωτάς ενώ ΞΕΡΕΙΣ πως θα σε ρίξει κι' άλλο. Ζητάς την επιβράβευσή της; Ότι εσύ είσαι καλύτερη από την α και την β; Η μαμμά σου έλεγες σε άλλο θέμα πως θέλει να σε δει παντρεμένη. Δεν θυμάμαι όμως αν αυτό είναι όντως ΔΙΚΗ ΤΗΣ επιθυμία ή αν την έχεις επηρεάσει εσύ με την εμμονή σου γι' αυτό το θέμα. Και εδώ πάλι σου έχουν απαντήσει πως επιτυχημένη (και ευτυχισμένη) δεν είναι όποια είναι παντρεμένη...
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι να βάλεις μπροστά τα δικά σου θέλω χωρίς να επηρεάζεσαι από τους γύρω σου. Ούτε από συγγενείς, ούτε από φίλους, ούτε από κανέναν. Αν θέλεις να παντρευτείς για συντροφικότητα, μαγκιά σου. Αλλά να μπορείς κιόλας να κοντρολάρεις τον εαυτό σου γιατί ουσιαστικά ΜΟΝΟ αυτό σκέφτεσαι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να ζήσεις ευτυχισμένες μέρες χωρίς σύντροφο... Αυτό ναι, είναι πρόβλημα. Πρόβλημα είναι επίσης το να συγκρίνεις ΜΟΝΙΜΩΣ τον εαυτό σου με τους άλλους. Σε τι οφελεί αν η α και ο β είναι εξυπνότεροι, ομορφότεροι, επιτυχημένοι στον χ και ψ τομέα και ό,τι άλλο θες; ΠΑΝΤΑ μα πάντα θα υπάρχει κάποιος "καλύτερος" από εμάς. Και πάντα θα έχουμε κι' εμείς κάτι καλό που θα είμαστε περήφανοι (κι' ας μην αναγνωρίζεται). Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, όχι για να ξεπεράσεις κάποιον, και όχι για να αποδείξεις κάτι. Ομολογώ πως το τελευταίο τα έχω κάνει κι' εγώ και είναι λάθος. Απ' την στιγμή που θα πιστέψεις όμως πως δεν τα χρειάζεσαι γιατί ξέρεις εσύ τι είσαι και πόσο προσπάθησες, δεν θα σε νοιάζουν και τόσο... Και δεν θα επηρεάζεσαι ΤΟΟΟΣΟ πολύ...
Νομίζω πως μετά από τις επεξηγήσεις (όχι μόνο τις δικές μου προφανώς) αντιλαμβάνεσαι πράγματα αλλά σου λείπει η θέληση και δεν το προσπαθείς καθόλου. Ελπίζω κάποια στιγμή να "ξυπνήσεις" γιατί μόνο τον εαυτό σου βασανίζεις. Αν σε απασχολούν τόσο καιρό τα ίδια θέματα και δεν βοηθάει κανείς, θα ήταν καλό να μιλήσεις και με κάποιον ειδικό για να σε βοηθήσει να βρεις την ρίζα και να προχωρήσεις. Αυτά από εμένα. :)