ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Senior Member
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Το Κουνγκ φου έχει μετεξελιχθεί πολύ από παλιά... Πλέον έχει πάρει μία αναβάθμιση για να μπορεί ο σημερινός μαθητής να μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι στις νέες πολεμικές τέχνες! Τα τελευταία 10 χρόνια έχει αλλάξει πάρα πολύ σε κινήσεις και επιλογές!

Senior Member
    ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Το Κουνγκ φου έχει μετεξελιχθεί πολύ από παλιά... Πλέον έχει πάρει μία αναβάθμιση για να μπορεί ο σημερινός μαθητής να μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι στις νέες πολεμικές τέχνες! Τα τελευταία 10 χρόνια έχει αλλάξει πάρα πολύ σε κινήσεις και επιλογές!
    ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΑΒΕΣ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΑΒΕΣ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ
    ετσι θα τσακονωμαστε σε λιγους μηνες ... https://www.youtube.com/watch?v=Ccmava-4KnY... το μονο που δεν ξερω που θα βρουμε ενα καλο λιβαδι μπαμπου...

Banned
    Θέλω να δω μετά από 12 μήνες προπόνησης της Ρέας μάχη χωρίς κανόνες με sevaki
    https://www.youtube.com/watch?v=EajaioMj-NA

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ουτε και εγω το ξερω...αλλα θυμασαι που σου ελεγα για τον τυπο που μου επιτεθηκε? το εδειξα στην κοπελα που κανει αυτην την πολεμικη τεχνη και με μια λαβη, το δαχτυλο στην μυτη...με ενα δαχτυλο θα μπορουσα να τον αποκρουσω...απιστευτο!..

Ρεα , καλημερα , αυτη την λαβη με το δαχτυλο στη μυτη , την γνωριζω , ανηκει στο κραβμαμαγκα , ευκολο να την βλεπεις , αλλα πολυ δυσκολο να την εφαρμασεις , εκτος αν ο αντιπαλος μενει ακινητος ( !) . Οπως ειχα πει , εκανα τζουντο με δασκαλο ιδιαιτερα , οτι καλυτερο τα ιδιαιτερα , μαθαινεις 5 φορες πιο γρηγορα , αλλα θελει μια οικονομικη ανεση , και μετα απο μερικους μηνες εξασκησης , του ζητησα να μου μαθει αποκλειστικα αυτοαμυνα , ηταν πολυ καλος σε αυτα , και μουμαθε μερικες λαβες , αποτελεσματικοτατες , ασχετου πολεμικης τεχνης . Παντως , εδω κοντα μου που ρωτησα , Φιλοθεη , μου ζητησαν 15 ευρω / ωρα , για ιδιαιτερα , πολυ λογικη τιμη , μονος του μου τοπε ο εκπαιδευτης , για να μην μπλεκω με εκπαιδευομενους . Αυτος που εκανα παλια , Νικος Χεκιμογλου , ειναι στα Βριλησσια , αλλα για ιδιαιτερα ενας τοσο καλος , ειναι απροσιτος πλεον οικονομικα .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρεα , καλημερα , αυτη την λαβη με το δαχτυλο στη μυτη , την γνωριζω , ανηκει στο κραβμαμαγκα , ευκολο να την βλεπεις , αλλα πολυ δυσκολο να την εφαρμασεις , εκτος αν ο αντιπαλος μενει ακινητος ( !) . Οπως ειχα πει , εκανα τζουντο με δασκαλο ιδιαιτερα , οτι καλυτερο τα ιδιαιτερα , μαθαινεις 5 φορες πιο γρηγορα , αλλα θελει μια οικονομικη ανεση , και μετα απο μερικους μηνες εξασκησης , του ζητησα να μου μαθει αποκλειστικα αυτοαμυνα , ηταν πολυ καλος σε αυτα , και μουμαθε μερικες λαβες , αποτελεσματικοτατες , ασχετου πολεμικης τεχνης . Παντως , εδω κοντα μου που ρωτησα , Φιλοθεη , μου ζητησαν 15 ευρω / ωρα , για ιδιαιτερα , πολυ λογικη τιμη , μονος του μου τοπε ο εκπαιδευτης , για να μην μπλεκω με εκπαιδευομενους . Αυτος που εκανα παλια , Νικος Χεκιμογλου , ειναι στα Βριλησσια , αλλα για ιδιαιτερα ενας τοσο καλος , ειναι απροσιτος πλεον οικονομικα .
    καλημερα μακ, καλα για ιδιαιτερα δεν το συζητω, περισσοτερο θελω κατι μου να μπορει να με γυμνασει καθημερινα, για να καταπολεμησουμε την καταθλιψη και να σφίξουμε, να μην το βαριεμαι, τυπου γυμναστηριο και να με μαθει σε περιπωση απειλης να μην παγωνω...πανω κατω όλες οι τεχνες ειναι πολυ καλες και με βοηθανε σε αυτο και απο οτι εμαθα, ενω σχεδιαζα να κανω λίγη γυμναστικη να ξεσκουριασω πριν μπω σε αυτην την διαδικασια, σε ολες αυτες τις σχολες στους αρχάριους ολοι σκουριασμενοι πάνε οποτε δεν χρειαζεται κατι αλλο. το σκεφτηκα και το εψαξα και ειλικρινα χιλια ευχαριστω για την ενημερωση και εσενα και τα αλλα μελη, ειναι πραγματικα υπέροχο να βρισκεις ανθρωπους που να σε ωθουν στην αυτοβελτιωση και δεν το συναντω συχνα στη ζωη μου αυτο..
    καθε μια πολεμικη τεχνη που μου παρουσιασατε με ελκουσε και αφου κοιμηθηκα με αυτην την σκεψη, ξυπνησα με αυτην την αποφαση ,θα επιλέξω το πιο κοντινο -καθαρο- οικονομικο για αρχη... και μετα αν δω οτι μου αρεσει γενικα το σπορ της πολεμικης τεχνης... το ψαχνω λίγο καλυτερα

Nαι ρε χαμένοι βολεψάκηδες ζητήστε τα ρέστα από τα παιδάκια που από τη μαλακία που σας έδερνε τη δεκατία του '80 και του '90 ζητάτε τα ρέστα γιατί σας ήρθε ο λογαριασμός και θέλετε η νεολαία να καθαρίσει. Αει να χαθείτε ρε... Αν έχετε ίχνος τσίπας πάνω σας ανεβείτε στην Ακρόπολη και πέστε από κάτω, αλλά δεν έχετε τα κότσια να κάνετε ούτε αυτό! Το μοναδικό που έχετε μάθει να κάνετε είναι να λέτε νεολαία σώσε με ή γιατί η νεολαία δεν βγάζει το φίδι από τη τρύπα. Ρε αει πνιγείτε από εκεί πέρα βόδια έχετε και το θράσος να τους ζητάτε τα ρέστα. Καταστρέψατε τη χώρα με τις επιλογές σας και εξαναγκάζονται χωρίς να το θέλουν να φύγουν εξωτερικό και τους λέτε και γιατί. Γιατί οι γονείς τους δηλαδή εσείς φροντίσατε να κάνετε ζωή και κότα, λες και η Ελλάδα είναι κανα κοπτήριο... Ρε ουστ από εδώ λαμόγια έχετε το θράσος να μιλάτε για πολιτικά!
    Αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Και πολύ καλά τα λές. Δυστυχώς έτσι γίνεται σήμερα και το λέω εγώ που τα βιώνω ο ίδιος με διάφορους συγγενείς ηλικίας της γενιάς του πολυτεχνίου και γονείς τους. Θυμάμαι πριν βρω δουλειά μέχρι πριν 3 χρόνια, μου τη λέγανε συνέχεια που δεν είχα δουλειά, ότι είναι έγκλημα να μην έχω δουλειά στην ηλικία μου τότε (26-27), οτι τεμπελιάζω, κλπ. και κόντεψα να τρελαθώ τελείως! Αρρώσταινα κάθε λίγο και λιγάκι μέχρι και με πυρετούς! Τα πόσα αντιβιωτικά είχα καταναλώσει εκείνες τις περιόδους δεν περιγράφεται! Έφτασα μέχρι και στο σημείο να επινοήσω ότι βρήκα κάποια δουλειά χωρίς μισθό, εκπαιδευτική που δήθεν ίσως με απορροφήσει και με κάνει μισθωτό της. Και τις ώρες που υποτίθεται οτι πήγαινα, έκοβα βόλτες σε όλη την πόλη για να μην ακούω τη συνεχή γκρίνια των συγγενών μου. Τώρα που έχω δουλειά, πάλι μου τη λένε για παρόμοιο λόγο! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! Τι άλλο να κάνω! Όλη αυτή η γενιά ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ (ή εθελοτυφλεί) οτι η ανεργία είναι 30+ % και 60+ % στους νέους με τις ευλογίες του κράτους μας που ψήφιζαν 40 χρόνια και τα βάζουν με εμάς λες και εμείς αυξήσαμε την ύφεση, ανεργία και τη φτώχεια!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ντεπ , το εξακοντιζεις κατηγοριες , ειναι το ευκολοτερο πραμα . Το λεω επειδη ανηκω στην γενια αυτη που λες , ειμαι 54 , και δεν εχω τυψεις , αφου δεν εκανα κατι στραβο , Η δεκαετια των 80s , ηταν για ολο τον κοσμο μια δεκαετια με καινοτομιες και ξεγνοιασια , και δουλειες . Αν ανεβηκε στην εξουσια ενας Παπανδρεου , το 81 , και εφερε την χωρα στην ατη κατασταση αυτη , βαλτα με αυτους που τον ψηφιζαν . Τοτε η πασοκ ψηφιζες , η ΝΔ , δεν υπηρχε κατι αλλο , εγω νδ ψηφιζα , δεν υπηρχε αλλο κομα .
    Δεν κανω τον κριτη , γιατι δεν εχει νοημα , αλα ουτε και θιγομαι , η μια γενια τα ριχνει στην αλλη . Εγω δεν τα ριχνω πουθενα , ειναι πολυ δυσκολο να κανεις αναλυση και να βγαλεις ετυμηγορια .
    Ένα μεγάλο μειονέκτημα την εποχή τότε ήταν οτι δεν υπήρχει και το internet και ουσιαστικά η μόνη ενημέρωση ήταν τα κανάλια τηλεόρασης. Αν και πολιτικά κόμματα υπήρχαν αρκετά, αλλα αν κατάλαβα σωστά όπως το λες, τα 2 μεγάλα ήταν η μόδα πιο πολύ.

Banned
    Από εμένα θα διαβάζετε μόνο αλήθειες, θέλεις επειδή φταίει το χάπι, δεν ξέρω αλλά μόνο αλήθειες....

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Ένα μεγάλο μειονέκτημα την εποχή τότε ήταν οτι δεν υπήρχει και το internet και ουσιαστικά η μόνη ενημέρωση ήταν τα κανάλια τηλεόρασης. Αν και πολιτικά κόμματα υπήρχαν αρκετά, αλλα αν κατάλαβα σωστά όπως το λες, τα 2 μεγάλα ήταν η μόδα πιο πολύ.
    Δεν ήταν μόδα, ήταν εισιτήριο στην εργασία γιατί ο κόσμος τότε είχε τη νοοτροπία να μπω στο δημόσιο που δεν με κουνάει κανείς, ότι και να κάνω ο μισθός θα μου έρχεται. Και έτσι όλη η Σάρα και η Μάρα μπήκε στο δημόσιο και κατέστρεψε τη χώρα!

Banned
    Ο ΑΣΕΠ τότε είχε ονοματεπώνυμο: Γράψου στη κλαδική για να μπεις στο δημόσιο! Αν γραφόσουν και από νεολαία ακόμα καλύτερα, τελείωνες πανεπιστήμιο και είχες τη θέση να σε περιμένει!

Δεν ήταν μόδα, ήταν εισιτήριο στην εργασία γιατί ο κόσμος τότε είχε τη νοοτροπία να μπω στο δημόσιο που δεν με κουνάει κανείς, ότι και να κάνω ο μισθός θα μου έρχεται. Και έτσι όλη η Σάρα και η Μάρα μπήκε στο δημόσιο και κατέστρεψε τη χώρα!
    Εννοείται και αυτό. Και σήμερα, 5 χρόνια μνημονίου ΣΥΖΗΤΑΝΕ αν πρέπει να απολυθεί επίορκος δημόσιος υπάλληλος! Το συζητάνε ακόμα! Σε σοβαρά κράτη θα είχε ήδη απολυθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα. Υπάρχουν ΑΚΟΜΑ βολεμένοι στο δημόσιο ότι και να μας λένε. Χωρίς να θέλω να υπερασπίσω το δημόσιο, υπάρχει και μια δυσαναλογία αριθμού υπάλλήλων σε συγκεκριμές θέσεις. Τι εννοώ. Οι τεχνικοί π.χ. σε μια δημόσια επειχείρηση είναι συνήθως λιγότεροι απ'αυτούς που χρειάζεται, και οι δοικητικοί/γραφεία είναι πολύ παραπάνω απ'όσο χρειάζονται. Δηλαδή, θέλει 10 τεχνικούς και έχει 7-8, και εκεί που θέλει 10 για γραφείο έχει 18-25 ξέρω'γω. Κάπως έτσι. Ένα πάρα πού χαρακτηριστικό παράδειγμα που βλέπω κιόλας είναι στις συγκοινωνίες της Αθήνας. Δεν έχουν αρκετούς οδηγούς και ανταλλακτικά. Όποιος τις χρησιμοποιεί, θα καταλάβει την κατάντια και μαρτύριο. Ο ηλεκτρικός τις λιγότερες ώρες αιχμής έχει υπερβολικά πάρα πολύ αραιά δρομολόγια. Για τα νυκτερινά λεωφορεία δεν το σχολιάζω καν. Κάθε 1 ώρα δρομολόγιο λες και είναι ΚΤΕΛ! Και αυτά τα δρομολόγια δεν είναι τα θερινά! Αυτό είναι εικόνα διάλυσης! Υπάρχει κι άλλη μια αλήθεια. Στις αρχές του 80' καταστράφηκε η αγροτική παραγωγή και βιομηχανία της χώρας και άρχισε να ανεβαίνει η ανεργία πολύ απο τότε. Αυτό αποτελούσε μια απ'τις τις αιτίες για την γενιά των 700 πριν την κρίση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Αν και πολιτικά κόμματα υπήρχαν αρκετά, αλλα αν κατάλαβα σωστά όπως το λες, τα 2 μεγάλα ήταν η μόδα πιο πολύ.

Absofuckenlutely !

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast