ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 196
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 196 of 1380 FirstFirst ... 961461861941951961971982062462966961196 ... LastLast
Results 2,926 to 2,940 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    A ναι εχεις δικιο..εμεις οι τρεις που μιλαμε παντως κ μερικοι φιλοι ακομα σιγουρα κ ποσοι αλλοι επισης που ειμαστε 30 φευγα,δεν ανηκουμε στην κατηγορια του εγαμου βιου,αρα μια ελπιδα υπαρχει ακομα,αλλα να πω κ την μαυρη μου αληθια ετσι σκεφτομαι κ εγω..πως οι καλοι καβαντζωθηκαν κ εμεις οχι οτι δεν ειμαστε καλοι,αλλα ατυχοι..αλλα μετα μου ακουγεται μιζερο..οποτε το περνω αλλιως παλι
    Δεν είμαι άτυχος, είχα την ευκαιρία μου να νυμφευθώ γυναικάρα, απλώς όταν προέκυψε η συνάντηση ένα καλοκαίρι που είχα έρθει για διακοπές και γνωριστήκαμε εκείνη είχε μια αξιόλογη καριέρα και όνειρα, εγώ δεν μπορούσα να παρατήσω τη δική μου καριέρα και να γυρίσω Ελλάδα και απλώς εύχομαι να είναι ευτυχισμένη μέσα από τη καρδιά μου

Banned
    A ναι εχεις δικιο..εμεις οι τρεις που μιλαμε παντως κ μερικοι φιλοι ακομα σιγουρα κ ποσοι αλλοι επισης που ειμαστε 30 φευγα,δεν ανηκουμε στην κατηγορια του εγαμου βιου,αρα μια ελπιδα υπαρχει ακομα,αλλα να πω κ την μαυρη μου αληθια ετσι σκεφτομαι κ εγω..πως οι καλοι καβαντζωθηκαν κ εμεις οχι οτι δεν ειμαστε καλοι,αλλα ατυχοι..αλλα μετα μου ακουγεται μιζερο..οποτε το περνω αλλιως παλι
    χαχαχα.....αυτο το κακο συνηθειο να σκαλωνεις σε τοσο λάθος τριπάκια πρεπει καποια στιγμη να το αναλύσουμε ... εισαι πολυ εξυπνο κορίτσι δεν σου ταιριαζει καθολου αυτη η φραση...αλλα σε δικαιολογω λογω καταθλιψης.
    ντεπ πλακιτσα σου εκανα με τον ζικο ελπιζω να μην στραβωσες...

Banned
    Ας μην μου κραταγατε εσεις παρεα κ θα σου λεγα..κ το δακρυ θα πιπτε στρειτ θρου
    χμμμ ...προβλέπω νεο θρεντ

Senior Member
    λαλημερες.ωωωωωπ τι εχουμε εδω,η απεναντυ βρηκε γκομενο κιολας χαχαχαχαχα ωρε τι κανει το φοιτητιλικι
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    λαλημερες.ωωωωωπ τι εχουμε εδω,η απεναντυ βρηκε γκομενο κιολας χαχαχαχαχα ωρε τι κανει το φοιτητιλικι
    Περαστικός είναι, σε κανα 15μερο είτε θα δεις άλλον είτε θα δεις να παίζει με δύο για κράτα μέρες να δούμε πόσο θα αντέξει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Περαστικός είναι, σε κανα 15μερο είτε θα δεις άλλον είτε θα δεις να παίζει με δύο για κράτα μέρες να δούμε πόσο θα αντέξει...
    καλα ναι εννοειτε.αλλα ειναι τολμηρος εκατσε να φτιαξει πρωινο.το παιζει ζορικος

Banned
    Ρε τί διαβάζω κ ακόμα δεν ξύπνησα........

Κοπέλα μου γλυκιά, διαβάζεις αυτά που γράφεις?????? Δεν ξέρω, αλλά άμα βλέπω ανθρώπους να βλέπουν το γάμο αυτοσκοπό σαλτάρω κανονικά! Σε ποιόν αιώνα ζείτε βρε? Ποιός σου είπε ότι οι καλοί καβατζώθηκαν? Ποιός σου εγγυάται ότι ο έγγαμος βίος εξασφαλίζει την ευτυχία? Πόσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγαπημένα κ ευτυχισμένα ζευγάρια ξέρεις, ακόμα κ σε επίπεδο απλής σχέσης να το πας (δε λέω πως δεν υπάρχουν, κ εγώ ξέρω αξιολάτρευτα ζευγάρια, όμως μετρημένα στα δάκτυλα του 1 χεριού κ ούτε)? Δηλ. η "ελπίδα" που έχεις στη ζωή σου είναι να φορέσεις νυφικό?

Πρόσεξε, γιατί όσοι παντρεύονται από την ανασφάλεια της μοναξιάς/ επειδή έτσι το προβάλλουν τα κοινωνικά πρότυπα/ επειδή παντρεύτηκε η κολλητή τους κ οι ξαδέρφες τους/ επειδή u name it, καταλήγουν μόνοι τους μέσα σε 1 γάμο. Δηλ. έχουν όλα τα αρνητικά της δέσμευσης κ κανένα από τα θετικά της συντροφικότητας. Τώρα αν για άλλους αυτό συνεπάγεται κέρατα, αίσθημα ανικανοποίητου, ασφυξία, μιζέρια ή αδιαφορία για τον/την άλλο/η ή ακόμα κ για τον ίδιο τους τον εαυτό, αυτό είναι άλλη ιστορία. Αν θες να παντρευτείς κάντο με τον άντρα που διάλεξες κ σε διάλεξε, όχι για να μην μείνεις στο ράφι εσύ κ αυτουνού η μάνα να προλάβει να δει εγγόνια.

Κ κάτι άλλο...... κανείς δεν βρίσκει το άλλο του μισό, εάν πρώτα δεν είναι ως προσωπικότητα εκείνος ολόκληρος. Κανένας δεν θα σου καλύψει τα κενά ή τις ανασφάλειές σου, κανένας δε θα σε βγάλει από την κατάθλιψη, κανείς δεν τα μπορεί αυτά. Μόνοι μας ισορροπούμε τον εαυτό μας, λύνουμε τα "θεματάκια" που έχουμε με τον εαυτό μας κ καλύπτουμε τα κενά μας, κ ύστερα έρχονται τα υπόλοιπα. Αλλιώς, κ απόψε να γνωρίσεις τον "σωστό" σε λίγο η βάρκα θα αρχίζει να μπάζει νερά.

@depressed κάθε φορά που γράφεις τη λέξη "νυμφευθώ" απλά λιώνω στο γέλιο.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα.....αυτο το κακο συνηθειο να σκαλωνεις σε τοσο λάθος τριπάκια πρεπει καποια στιγμη να το αναλύσουμε ... εισαι πολυ εξυπνο κορίτσι δεν σου ταιριαζει καθολου αυτη η φραση...αλλα σε δικαιολογω λογω καταθλιψης.
    ντεπ πλακιτσα σου εκανα με τον ζικο ελπιζω να μην στραβωσες...
    Oπα..διακρινεις επανω μου μια επιοικης καταθλιψουλα ε???
    Και εγω Ρεα δεν ειμαι κ 100% σιγουρη αλλα δεν νομιζω να κανω κ αυθυποβολη
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Banned
    καλα ναι εννοειτε.αλλα ειναι τολμηρος εκατσε να φτιαξει πρωινο.το παιζει ζορικος
    ...... νηστικό αρκούδι δε χορεύει. Πάντως εάν το παιδί είναι self- service συμφέρει.

Banned
    Η γυναίκα παντρεύεται, ο άνδρας νυμφεύεται... αν και δεν με ψήνει με τίποτα... για να νυμφευθώ (πάρτα ) θα πρέπει να γκρεμιστούν όλοι οι φούρνοι του πλανήτη :P

Banned
    Δεν θα σου πάω κόντρα, μπορεί κ να το εννοείς, αλλά την "αντρική κλιμακτήριο" έχω μάθει να την φοβάμαι πολύ.

Έχω γνωρίσει ουκ ολίγους στην ηλικία σου μέχρι κ 10-12 χρόνια μεγαλύτερους, οι οποίοι αλλάζανε όλη τους τη ζωή τις γκόμενες σαν τις κάλτσες, το αυτοκίνητο ήταν πάντα σπορ 2θέσιο, κάποιοι είχαν κ παιδιά εκτός γάμου (μέχρι κ εκεί έφτασαν κάποιες πρώην να τους "τυλίξουν", σαν τακτική δεν το σχολιάζω γιατί άσε το τί θα έλεγα.....), αμετανόητοι εργένηδες σε όλα, όλα στην πλάκα κ όλα στην καλοπέραση, κ κάποια στιγμή τρώνε 1 τρελό φλας...... κ για πότε σου έχουν βγάλει 2α κλειδιά για το σπίτι χωρίς να το ζητήσεις, λένε "η γυναίκα μου" (από πότε ρε φίλε?), κάνουν σχέδια από το επόμενο ΣΚ μέχρι κ τις διακοπές σε 3-4 μήνες με φόντο το "μαζί", κ θέλουν τη γνώμη σου να αλλάξουν έπιπλα κ υφάσματα στο σπίτι, δεν τους προλαβαίνεις. Αυτές τις δηλώσεις τύπου "δεν παντρεύομαι" κ "θα πρέπει να γκρεμιστούν φούρνοι" από άντρες, έχω μάθει να τις φοβάμαι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ...... νηστικό αρκούδι δε χορεύει. Πάντως εάν το παιδί είναι self- service συμφέρει.
    αμα δεν ειναι πρωινο στο κρεβατι ή στην ταρατσα,δεν θα υπαρχει χoρος για να χoρεψει αυριο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δεν θα σου πάω κόντρα, μπορεί κ να το εννοείς, αλλά την "αντρική κλιμακτήριο" έχω μάθει να την φοβάμαι πολύ.

Έχω γνωρίσει ουκ ολίγους στην ηλικία σου μέχρι κ 10-12 χρόνια μεγαλύτερους, οι οποίοι αλλάζανε όλη τους τη ζωή τις γκόμενες σαν τις κάλτσες, το αυτοκίνητο ήταν πάντα σπορ 2θέσιο, κάποιοι είχαν κ παιδιά εκτός γάμου (μέχρι κ εκεί έφτασαν κάποιες πρώην να τους "τυλίξουν", σαν τακτική δεν το σχολιάζω γιατί άσε το τί θα έλεγα.....), αμετανόητοι εργένηδες σε όλα, όλα στην πλάκα κ όλα στην καλοπέραση, κ κάποια στιγμή τρώνε 1 τρελό φλας...... κ για πότε σου έχουν βγάλει 2α κλειδιά για το σπίτι χωρίς να το ζητήσεις, λένε "η γυναίκα μου" (από πότε ρε φίλε?), κάνουν σχέδια από το επόμενο ΣΚ μέχρι κ τις διακοπές σε 3-4 μήνες με φόντο το "μαζί", κ θέλουν τη γνώμη σου να αλλάξουν έπιπλα κ υφάσματα στο σπίτι, δεν τους προλαβαίνεις. Αυτές τις δηλώσεις τύπου "δεν παντρεύομαι" κ "θα πρέπει να γκρεμιστούν φούρνοι" από άντρες, έχω μάθει να τις φοβάμαι....
    ασε ασε και μετα κραζουν και τους υπολοιπους που κανουν αυτα που εκαναν εκεινοι.εχω 2-3 πολυ καλους φιλους που εφαγαν την φλασια και την εχουν δει παντρεμενοι,τους εχω βαλει οριο παρεας λιγες ωρες την βδομαδα και τους λεω μολις χωρισετε θα βρισκομαστε περισοτερο...

Banned
    αμα δεν ειναι πρωινο στο κρεβατι ή στην ταρατσα,δεν θα υπαρχει χoρος για να χoρεψει αυριο.
    Like!!!!!!!

Banned
    ασε ασε και μετα κραζουν και τους υπολοιπους που κανουν αυτα που εκαναν εκεινοι.εχω 2-3 πολυ καλους φιλους που εφαγαν την φλασια και την εχουν δει παντρεμενοι,τους εχω βαλει οριο παρεας λιγες ωρες την βδομαδα και τους λεω μολις χωρισετε θα βρισκομαστε περισοτερο...
    E, κάπως έτσι..... όχι πάντα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, αλλά ναι, το έργο αυτό το έχω δει κ εγώ.