ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ - Page 229
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 229 of 248 FirstFirst ... 129179219227228229230231239 ... LastLast
Results 3,421 to 3,435 of 3710
    Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Πολυ "ιδιαιτερο"
    :*
    Όντως :*

Κι ένα ακόμα ιδιαίτερο τραγούδι κατά τη γνώμη μου είναι αυτό:

Εγώ είμαι εγώ
    και τα 'χω βρει
    με τη δική μου φάτσα
    κι ας είμαι αδέσποτο σκυλί
    και μπερδεμένη ράτσα...

Κράτα εσύ όλη τη γη,
    κρατάω το φεγγάρι...

Πραγματικά πιστεύω για τον εαυτό μου ότι είμαι αδέσποτο σκυλί και μάλιστα μπερδεμένη ράτσα κι αναρωτιέμαι αν θα με πάρει ποτέ κανείς κι εμένα σπίτι...
    Θέλω να πάω να κάτσω σ' ένα χαλάκι εξώπορτας και να περιμένω να με μαζέψουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όντως :*

Κι ένα ακόμα ιδιαίτερο τραγούδι κατά τη γνώμη μου είναι αυτό:

Εγώ είμαι εγώ
    και τα 'χω βρει
    με τη δική μου φάτσα
    κι ας είμαι αδέσποτο σκυλί
    και μπερδεμένη ράτσα...

Κράτα εσύ όλη τη γη,
    κρατάω το φεγγάρι...

Πραγματικά πιστεύω για τον εαυτό μου ότι είμαι αδέσποτο σκυλί και μάλιστα μπερδεμένη ράτσα κι αναρωτιέμαι αν θα με πάρει ποτέ κανείς κι εμένα σπίτι...
    Θέλω να πάω να κάτσω σ' ένα χαλάκι εξώπορτας και να περιμένω να με μαζέψουν...
    Γιατι τοση ηττοπαθεια καλη μου?Τι σε κανει να νιωθεις ετσι?
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    Γιατι τοση ηττοπαθεια καλη μου?Τι σε κανει να νιωθεις ετσι?
    Το ότι δεν είμαι ψυχικά υγιής και γι' αυτό έχω φάει απόρριψη από τον άνθρωπο που αγάπησα ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή μου...πλέον έχει τη χειρότερη γνώμη για μένα κι ούτε καν μου μιλάει λόγω αυτών των καταραμένων ψυχολογικών προβλημάτων...στο δικό του χαλάκι θέλω να ξαπλώσω και να περιμένω μέχρι να με αφήσει να μπω μέσα στο σπίτι και να ελπίζω πως δεν θα με ξαναδιώξει... Αλλά δεν μπορώ να πάω...ίσως στο μέλλον...αν θα υπάρξει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Me tratarias mejor que un perro...

Senior Member
    Το ότι δεν είμαι ψυχικά υγιής και γι' αυτό έχω φάει απόρριψη από τον άνθρωπο που αγάπησα ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή μου...πλέον έχει τη χειρότερη γνώμη για μένα κι ούτε καν μου μιλάει λόγω αυτών των καταραμένων ψυχολογικών προβλημάτων...στο δικό του χαλάκι θέλω να ξαπλώσω και να περιμένω μέχρι να με αφήσει να μπω μέσα στο σπίτι και να ελπίζω πως δεν θα με ξαναδιώξει... Αλλά δεν μπορώ να πάω...ίσως στο μέλλον...αν θα υπάρξει...
    Και μενα με εκανε περα λογω της δικης του ασχημης ψυχολογιας.
    Μπορει να εκανε κ καλα,ισως να μην το αντεχα κ εγω,ηθελα ομως να το προσπαθησω με καθε τροπο..τουλαχιστον ξερει πως αν νιωσει την αναγκη θα μαι κοντα του κ χωρις απαραιτητα να υπαρχει κατι ερωτικο ξανα πρωτα απο ολα ειμαστε ανθρωποι.
    Δεν ξερω κ τις ηλικιες σας..το παλικαρι ειχε συμβουλευτει απο ειδικο για την περιπτωση σου?
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    Και μενα με εκανε περα λογω της δικης του ασχημης ψυχολογιας.
    Μπορει να εκανε κ καλα,ισως να μην το αντεχα κ εγω,ηθελα ομως να το προσπαθησω με καθε τροπο..τουλαχιστον ξερει πως αν νιωσει την αναγκη θα μαι κοντα του κ χωρις απαραιτητα να υπαρχει κατι ερωτικο ξανα πρωτα απο ολα ειμαστε ανθρωποι.
    Δεν ξερω κ τις ηλικιες σας..το παλικαρι ειχε συμβουλευτει απο ειδικο για την περιπτωση σου?
    Λυπάμαι...

Όχι, εμένα δεν είχε συμβουλευτεί ειδικό απ' όσο ξέρω ίσως αν το είχε κάνει να μπορούσε να με είχε καταλάβει και τουλάχιστον να είχαμε ακόμα επικοινωνία, δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω ότι δεν μου μιλάει καθόλου, με πονάει πολύ αυτό, πάρα πολύ...

Senior Member
    Λυπάμαι...

Όχι, εμένα δεν είχε συμβουλευτεί ειδικό απ' όσο ξέρω ίσως αν το είχε κάνει να μπορούσε να με είχε καταλάβει και τουλάχιστον να είχαμε ακόμα επικοινωνία, δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω ότι δεν μου μιλάει καθόλου, με πονάει πολύ αυτό, πάρα πολύ...
    Σε καταλαβαινω κοριτσαρα μου,δειξε κατανοηση κ σε εκεινον ομως,ισως αν συμβουλευοταν αν γνωριζε περισσοτερα για αυτο που σου συμβαινει να ηταν ακομα κοντα σου,αλλα κ παλι δεν σημαινει πως ηταν κ υποχρεομενος,ή μπορει να μην το αντεχε η ψυχη του ,δεν εχουν ολοι το ιδιο σθενος,και εδω θελει αντοχη,κοιτα τωρα να γινεις καλα με την αγωγη σου κ οτι αλλο κανεις επιπλεον κ οταν σταθεις λιγο κανε κατι να δυναμωσεις κ το εγω σου κ τις οποιες ανασφαλειες εχεις,κ απενεχοποιησου.Η καταθλιψη κ οτι αλλο αν εχεις δεν ειναι δικη σου επιλογη το ξερεις αυτο..Να σου πω μην ακους συννεχεια μουσικη κ πεφτεις...παρεουλα να μιλησεις με καμια φιλη ,φιλο εχεις?

Senior Member
    Σε καταλαβαινω κοριτσαρα μου,δειξε κατανοηση κ σε εκεινον ομως,ισως αν συμβουλευοταν αν γνωριζε περισσοτερα για αυτο που σου συμβαινει να ηταν ακομα κοντα σου,αλλα κ παλι δεν σημαινει πως ηταν κ υποχρεομενος,ή μπορει να μην το αντεχε η ψυχη του ,δεν εχουν ολοι το ιδιο σθενος,και εδω θελει αντοχη,κοιτα τωρα να γινεις καλα με την αγωγη σου κ οτι αλλο κανεις επιπλεον κ οταν σταθεις λιγο κανε κατι να δυναμωσεις κ το εγω σου κ τις οποιες ανασφαλειες εχεις,κ απενεχοποιησου.Η καταθλιψη κ οτι αλλο αν εχεις δεν ειναι δικη σου επιλογη το ξερεις αυτο..Να σου πω μην ακους συννεχεια μουσικη κ πεφτεις...παρεουλα να μιλησεις με καμια φιλη ,φιλο εχεις?
    Δεν θα μπορούσα να μην του δείχνω κατανόηση εφόσον ένα κομμάτι μου τον αγαπάει ακόμα και φυσικά δεν ήταν υποχρεωμένος να μείνει μαζί μου απλά μερικές φορές με πιάνει το παράπονο...μια φορά ένιωσα κι εγώ στη ζωή μου πραγματικά ευτυχισμένη, ήταν ανάγκη να το πληρώσω με τόσο πόνο μετά;
    Ναι, έχω κάποιους φίλους απλά δεν τους μιλάω γι' αυτά τα θέματα αλλά αύριο θα βγω βόλτα κάτι είναι κι αυτό...

Senior Member
    Δεν θα μπορούσα να μην του δείχνω κατανόηση εφόσον ένα κομμάτι μου τον αγαπάει ακόμα και φυσικά δεν ήταν υποχρεωμένος να μείνει μαζί μου απλά μερικές φορές με πιάνει το παράπονο...μια φορά ένιωσα κι εγώ στη ζωή μου πραγματικά ευτυχισμένη, ήταν ανάγκη να το πληρώσω με τόσο πόνο μετά;
    Ναι, έχω κάποιους φίλους απλά δεν τους μιλάω γι' αυτά τα θέματα αλλά αύριο θα βγω βόλτα κάτι είναι κι αυτό...
    Εσυ να σαι καλα κ ολα θα γινουν...!

Senior Member
    Εσυ να σαι καλα κ ολα θα γινουν...!
    Προσπαθώ...μακάρι...

Άργησα να πάρω μια ώρα το φάρμακο μου απόψε και τώρα το σκέφτομαι να πέσω για ύπνο, δεν νιώθω αρκετά ήρεμη...

Banned
    Αν ήσουν άγγελος της γης
    αν ήσουν άστρο της αυγής μαργαριτάρι
    μες στους γαλάζιους τους βυθούς
    και στους ουράνιους θησαυρούς ξανθό φεγγάρι

Δε θα περίμενα να `ρθεις
    ούτε να φύγεις μέσα στης γιορτής τα φώτα
    προτού σ’ αγγίξω και χαθεί
    ό, τι αγάπησα απλά στου νου τη ρότα.

Λύσ’ τα μαλλιά σου κι άφησέ με
    να `ρθω λίγο και να δω
    πώς περιγράφει τη μορφή σου
    τ’ άσπρο σου το νυχτικό

Στο παραθύρι σου βροχή
    στο προσκεφάλι σου τα σύννεφα γερμένα
    μές στον καθρέφτη σου γελάς
    κάτι απ’ τη λάμψη σου θα κρύψεις και για μένα

Λύσ’ τα μαλλιά σου κι άφησέ με
    να `ρθω λίγο και να δω
    πώς περιγράφει τη μορφή σου
    τ’ άσπρο σου το νυχτικό

Banned
    Προσπαθώ...μακάρι...

Άργησα να πάρω μια ώρα το φάρμακο μου απόψε και τώρα το σκέφτομαι να πέσω για ύπνο, δεν νιώθω αρκετά ήρεμη...
    Κοιμήσου και θα κοιμηθώ όταν ξυπνήσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Κοιμήσου και θα κοιμηθώ όταν ξυπνήσεις
    Σ' ευχαριστώ!!! Θα προσπαθήσω, είναι πιο ασφαλές όταν κάποιος είναι ξύπνιος...και όταν ξέρω ότι αν ξυπνήσω από εφιάλτη θα υπάρχει κάποιος να μιλήσω...θέλω ένα αγγελούδι σαν αυτό στο τραγούδι σου να με προσέχει απόψε...

Banned
    Σ' ευχαριστώ!!! Θα προσπαθήσω, είναι πιο ασφαλές όταν κάποιος είναι ξύπνιος...και όταν ξέρω ότι αν ξυπνήσω από εφιάλτη θα υπάρχει κάποιος να μιλήσω...θέλω ένα αγγελούδι σαν αυτό στο τραγούδι σου να με προσέχει απόψε...
    ονειρα γλυκά....

Senior Member
    https://youtu.be/yz8b7GaYcFg
    If you' re the lighthouse in the storm I' ll be the ship with a thousand dead souls...