Results 46 to 60 of 82
Thread: Οικογενειακο προβλημα..
-
15-09-2015, 21:18 #46
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΛΑΡΙΝΟ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 15-09-2015, 21:20 #47
βρες μια αλλη δουλεια και μετα απλα στειλτου με φαξ την παραιτηση σου και μην τους ξαναμιλησεις ποτε σου..κανε την ζωη σου οπως και αυτοι κανουν την δικοι τους χωρις να τους ενδιαφερει αν εισαι εσυ πραγματικα καλα.. καντο και συ.. οπως ολοι λενε ροδα ειναι και γυριζει καποτε θα σε χρειαστουν αλλα εσυ δεν θα σαι εκει οπως και αυτοι δεν ηταν ποτε πραγματικα διπλα σου.. αυτο τους αξιζει πιστευω..
15-09-2015, 21:41 #48
παρα πολλοι κοριτσι μου, της προαλλες με ρωτησε ο ψυχιατρος ...γιατι δεν βρεθηκε ενας ανθρωπος να σε βοηθησει.. δεν ακουγαν τα ουρλιαχτα σου? και γελασα
- τι λες γιατρε μου?... και ξαναγελασα.. πληρωνα 8 χρονια ανθρωπο να μου λεει...να μου υπενθυμιζει οτι δεν φταιω εγω!...
ακου λιζα κοριτσι μου πρεπει να πας καπου σε καποιον ειδικο. μην αμελεις αλλο τον εαυτο σου... απο καποιο σημειο και επειτα ... το να αισθανεσαι οτι ολο αυτο το επιτρεψαμε να συμβει ειναι χιλιες φορες χειροτερο απο ολη την αλλη βια που εχεις υποστει! τα ξερω ολα τα σκοταδια σου...
θελω 1. να μπαινεις εδω και να μαθαινω για σενα και
2. να τρεξεις σε καποιον γιατρο και να ζητησεις βοηθεια...οχι χαπια... πραγματικη βοηθεια, πως αλλιως θα φυγεις απο εκει μεσα καρδια μου... πρεπει να μαθεις να περπατας απο την αρχη
http://www.isotita.gr/var/uploads/NO...03500-2006.pdfhttp://www.katafygiogynaikas.org/prostasia/node/14 http://www.dromostherapeia.gr/paidi-...eiaki-via.html
https://trainimprovereduce.files.wor...-greek-web.pdf
15-09-2015, 21:42 #49
Μια σημαντική πρωτοβουλία πραγματοποιεί η Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas, προσφέροντας την ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης γυναικών και θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία και την αντιμετώπιση των σχετικών κρουσμάτων. Η πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή «11707» είναι διαθέσιμη για το κοινό από την Τετάρτη 6 Ιουνίου και λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:00 έως 16:00. Επίσης, η επικοινωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω email στο [email protected].
Στο πλαίσιο αυτό, η νέα τηλεφωνική γραμμή της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas προσφέρει υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης και νομικής συμβουλευτικής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πανελλαδική εμβέλεια και η χρέωση είναι αστική – από οποιοδήποτε σημείο οι ενδιαφερόμενοι καλούν. Συμπληρωματικά, μέσω της γραμμής και του email το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό παρέχει Συμβουλευτική με την Οπτική του Φύλου.
Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση W.I.N. Hellas (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2006, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κατά της βίας και παράλληλα την ενδυνάμωση και προστασία των γυναικών. Παρέχοντας ψυχοκοινωνική στήριξη μέσω ειδικών ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων ο W.I.N. Hellas βοηθάει τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν θέματα όπως η κακοποίηση, η έλλειψη αυτοεκτίμησης, η κατάθλιψη και το έντονο στρες. Επιπλέον, ενημερώνει και καθοδηγεί γυναίκες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και φροντίζει να τις φέρει σε επαφή με αρμόδιους φορείς αλλά και υποστηρικτικές δομές, όπως ξενώνες, νομικούς συμβούλους, ψυχολόγους κοκ.
15-09-2015, 22:01 #50
15-09-2015, 23:00 #51
Κοριτσι γεια σου καλωσ ηρθες...μολισ διαβασα την πρωτη σελιδα..παω για τισ επομενεσ..εχω να προτεινω τα εξεισ..
πρωτα απ ολα 400 ευρω που βγαζεισ ειναι πραγματικα πολυ λιγα...δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να καθεσαι να μαραζωνεισ και να κακοποίησε ψυχολογικα σε μια δουλεια οσο και αν την αγαπασ...
2ρον...εφοσον το σπιτι ειναι μεγαλο γιατι δεν βρισκεισ συγκατοικο?για να μειωσεισ τα εξοδα του σπιτιου και να ανασανεισ λιγο? δεσ http://www.sygkatoikos.com/ και http://www.spitimazi.gr/ κλπ...
δεν χρειαζεται να αποφασίσεις αμεσωσ περνα τουσ ανθρωπους απο αρκετα μιτινγκσ... αν πηγαινεσ στο εξωτερικο θα εβλεπεσ πωσ οοολοι οι νεοι συγκατοικουν...εχει και πλακα...
3ον... δωρεαν ψυχοθεραπεια υπαρχει και να κανεισ ειναι υποστηρικτικη θα σε βοηθησει να περνεισ αποφασεισ πιο ευκολα.. δεσ την συν-υπαρξη....κι εγω εκει πηγαινω με εχουν βοηθησει απιστευτα πολυ...αλλα και σε κ.ψ.υ τησ περιοχησ σου...ειναι δωρεαν..
4τον τι δουλεια ειναι αυτη η οικογενιακη?γιατι ηδη γνωριζεισ το know how αρα μπορεισ να ανοιξεισ με καποιον που θα μπορουσε..λεμε τωρα να χρηματοδοτισει μια αναλογη επιχείριση...μια και ξερεισ απο μεσα ολη την λειτουργεια τησ..δεν ειναι καθολου λιγο...
5τον..αρχισε να ψαχνεισ για δουλειεα..βρεσ μια που θα σε κανει να νιωθεισ ωραια στο περιβαλον τησ..και παραιτήσου..
6τον..εχεισ καποιο χομπυ?αν ξερεισ αγγλικα...δεσ το KICKSTARTER.COM... σου στελνω και ενα καλο παραδειγμα για να καταλαβεισ πωσ λειτουργει...ειναι αυτοχρηματοδοτιση project (ετοιμαζω κι εγω ενα τωρα) https://www.kickstarter.com/projects...token=298b3a15
...ειτε καλλιτεχνικό ειτε επαγγελματικο..οτιδηποτε... δεσ https://www.kickstarter.com/projects...pet-portraits( ειναι ενασ σκιτσογράφος..που μεσα σε 2 μηνεσ που κρατησε η καμπανια του κερδισε 13.000δολαρια...εχοντασ βαλει στοχο τα 750 δολαρια..
και αυτο...https://www.kickstarter.com/projects...at-kitchenware
οπου ειναι ενασ τυποσ που σκεφτηκε να φτιαξει ενα τηγάνι σπαθι...και εβγαλε 48.000δολαρια και σιγουρα δεν το περιμενε..πιο σιγουρα δεν γινεται...
οποτε αν αυτοι μπορουν γιατι οχι κι εσυ...εμεισ..
,,,αυτα μεχρι τωρα παω να συνεχισω να σε διαβαζω......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
15-09-2015, 23:06 #52
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
15-09-2015, 23:16 #53
15-09-2015, 23:19 #54
15-09-2015, 23:24 #55
μην ακουω βλακειες..και τα παρω... ακου για καλο του..εσυ θα αποφασισεισ για τισ ζωεσ και τισ αποφασεiσ των αλλων?αστον να σε αγαπησει..το εχεισ αναγκη..για να θελει μην ανυσυχεισ εχει να παρει απο σενα ...θα ειναι ευτυχισμενοσ και μονο που θα νιωθει πωσ σε σωζει...καποιοι ανθρωποι ειναι ετσι..(ειναι μια καλη και χρησιμη αρχη )
αλλα ασχετα απο αυτο..μην αποφασιζεισ εσυ για τον αλλον..για εσενα αποφασησε..με αγαπη και λογικη. Να σε αγαπας...πιο πολυ ακουσ!!! αντε τωρα να τα ξαναβρεισ με τον ανθρωπο αυτον..ayto na kaneis
15-09-2015, 23:26 #56
15-09-2015, 23:32 #57
[QUOTE=rea;559722]
υπεροχη συμβουλη την ακολουθησα καποτε κι εγω..και λειτουργησε..τωρα εχω εναν υπεροχο γιοκα 6 χρονων που με λατρευει και τον λατρευω και δεν υπαρχει βια...
τελευταια μονο στα προσωπικα μου ειναι λιγο αχταρμασ τα πραγματα..αλλα για μια δεκαετια τα πηγα εξαιρετικα..και ζω μια φυσιολογικη χαρουμενη ζωντανη με δικα μου ορια και ευτυχισμενη ζωη απο τοτε..συνέχισε ετσι κοριτσαρα...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
15-09-2015, 23:33 #58
16-09-2015, 00:29 #59
α και κατι αλλο που ξεχασα
πριν καποιο καιρο ο ψυχολογοσ μου με ρωτησε...- τι κανουν τα παιδια...ποιο ειναι το ποιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο?οταν πανε καπου πχ σε ενα μαγαζι...αλλα απο την πρωτη στιγμη τησ ζωησ τουσ...και μετα?
?????/
ελα μου ντε...δεν ειχα ιδεα...χαχαχαχα τον κοιταζα σαν χαζη..
-ζητανε... μου απαντησε...εινια το ποιο φυσικο πραγμα στον κοσμο τους..ειναι βιολογικα προγραμματισμενα να ζητανε.. κι εγω θα συνεχισω την σκεψη του με βαση εσενα... μην νιωθεισ ενωχη για το σπιτι και το αμαξι που σου το εδωσαν αυτοι...και ποτε μα ποτε μην μιλασ με τετοιεσ κουβεντεσ (βρισιες) για τον εαυτο σου... εισαι παιδι τουσ.. οσο ελειενοι και τρισαθλιοι και αν ειναι..το να σου δινουν εινια κι αυτη μια κινηση που θα επρεπε και πρεπει να την θεωρεισ φισιολογικη...
το ξερω πωσ δεν θα το κανεισ...δεν θα το νιωσεισ..(εγω εφτασα 31 ετων και ακομη δεν πιστευω πωσ μου χρωστανε τιποτα μια και ποτε δεν ηταν εκει..και δεν μου δωσανε τιποτα.....αλλα αν μου αφησουν καποια κληρονομια η κατι ... δεν θα νιωσω ενοχή ...εφοσων επελεξαν να κανουν παιδια..εμενα..και ηταν απαραδεκτοι γονεισ..αν μπορει κανεισ να τουσ ονομασει γονεισ...ε χαλαλι μου οτι και αν μου αφησουν..ασ κανουν και ενα καλο στην ζωη μου..
ασ κανουν και ενα καλο στην ζωη σου αφου δεν μπορουν να κανουν ουτε εκαναν ποτε στην ζωη σου..
κι εσυ αξιζεισ αγαπη..και σεβασμο..και φροντιδα
εγω εβγαλα τουσ τοξικους ανθρωπουσ απο την ζωη μου και ησυχασα..εμενα ανηκουν βλεπεισ στην κατηγορια εκεινων που δεν θα αλλαξουν ποτε...μια και χειροτερευουν.. thats life... η ζωη προχωραει και για οποιος ψαχνει αγαπη.. θα την βρει... ολοι αξιζουν την αγαπη..και την ηρεμια και την ασφαλεια..ολοι.!!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
16-09-2015, 08:12 #60
Kαταρχην καλημερα! Τα διαβασα ολα τα μηνυματα σας απο χτες αλλα δεν εχω υπολογιστη στο σπιτι οποτε ειναι λιγο δυσκολο να απαντησω. Ρεα πραγματικα εχω μεινει αφωνη με αυτα που γραφεις.. εννοω με το ποσο δυσκολα εχεις περασει. Θα μαθαινεις για μενα,θα μπαινω να σας γραφω . Παντως γενικα ειμαι κατα των χαπιων, προσπαθω οσο μπορω να το λυσω μονη μου..