ξανα στα αντικαταθληπτικα! - αγχωτικη διαταραχη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 146
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Είμαι στην 13η ημέρα με ολόκληρο χάπι (20 mg) κάθε πρωί και δύο ζάναξ την ημέρα των 0,25...Δεν υπολογίζω την μετάβαση από το σεροπράμ στην εσκιταλοπράμη..έκανα συνδυασμό μέχρι να φτάσω στο ολόκληρο χάπι.Πότε θα έρθει καλύτερη μέρα???????
    σου ευχομαι γρηγορα να ερθει!! ασ μην απογοητευομαστε!!! εμενα γιατι μου ειπε 3 ζαναξ δεν ξερω αλλα μπορει να χρειαζομαι κ παραπανω τελικα :D junkie ton xanax θα καταντησω με βλεπω!!! για ποσο καιρο τα ζαναξ σου ειπε? εμενα δεν μου ειπε! μου ειπε μονο οτι μετα απο 20 μερες με τα χαπια να παω να με δει κ να ξεκινησουμε ψυχοθεραπεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by me lene popi View Post
    σου ευχομαι γρηγορα να ερθει!! ασ μην απογοητευομαστε!!! εμενα γιατι μου ειπε 3 ζαναξ δεν ξερω αλλα μπορει να χρειαζομαι κ παραπανω τελικα :D junkie ton xanax θα καταντησω με βλεπω!!! για ποσο καιρο τα ζαναξ σου ειπε? εμενα δεν μου ειπε! μου ειπε μονο οτι μετα απο 20 μερες με τα χαπια να παω να με δει κ να ξεκινησουμε ψυχοθεραπεια!
    Των 0,25 παίρνεις και εσύ? Ούτε εμένα μου ειπε γαι πόσο καιρο!

παλιοτερα εκανα καταχρησεις κ δοκιμες με διαφορες απαγορευμενες ουσιες που εδω κ 5 χρονια περιπου δεν εχω ξανα ακουμπησει!!!!! κ πλεον ειμαι κ αρνητικη μπορω να πω .....
    Να το ... αυτο με τις ουσιες ξερεις γιατι το εχουμε κατα κυριο λογο ?
    Θα σου εκθεσω την αποψη μου και οιαδηποτε διαφωνια σεβαστοτατη.

Απο προσωπικη εμπειρια μιλωντας, επαιρνα στα σοβαρα πολυ τις λεξεις των αλλων τα αισθηματα κτλ κτλ κτλ καποια στιγμη απεκτησα ψυχολογικη εξαρτηση απ την αιθυλικη αλκοολη γιατι απλουστατα μου μουδιαζε τον πονο. Καλως ή κακως το εκανα, να το αρνηθω δεν εχει νοημα. Τωρα παλευω να αντικαταστησω το οπλο αυτο που εγινε θυτης στην τελικη με αλλα οπλα μη καταστροφικα. Στη δοκιμη ειμαι.

Μη μου στεναχωριεσαι θα ξανα αρχισεις να κανεις πραγματακια ...
    Η ζωη μου ηταν πολυ διαφορετικη πριν τις κρισεις πανικου... Πολλες φορες απελπιστηκα πως δεν θα ξανα νιωσω χαρα.
    Τελικα δεν ισχυει. Οσο μπορω θελω να σου δινω εστω ενα τσααακ φως αισιοδοξιας.

Senior Member
    Εγώ που λες δεν έχω κρίσεις πανικού...Έχω ως σύμπτωμα την ζάλη και ένα χάσιμο,σαν να μην ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι ένα πράγμα...Σου έχει τύχει αυτό?
    το ειχα ναι στην αρχη της πρωτης φορας που πηρα τα χαπια νομιζω μεχρι ο οργανισμος μου να τα συνηθησει!!! ισως μου ξανααρχισει κ εμενα γιατι σημερα θα παρω δευτερο ολοκληρο (10 mg) esy epeidh perneiς 20 ισως λογικα ειναι πιο εντονα τα συμπτωματα αυτα! σαν μαστουρωμενη ενιωθα θυμαμαι τοτε! εβλεπα κ λιγο θολα!

Senior Member
    0,5 περνω αρα 0,25 το μισο

Senior Member
    το ειχα ναι στην αρχη της πρωτης φορας που πηρα τα χαπια νομιζω μεχρι ο οργανισμος μου να τα συνηθησει!!! ισως μου ξανααρχισει κ εμενα γιατι σημερα θα παρω δευτερο ολοκληρο (10 mg) esy epeidh perneiς 20 ισως λογικα ειναι πιο εντονα τα συμπτωματα αυτα! σαν μαστουρωμενη ενιωθα θυμαμαι τοτε! εβλεπα κ λιγο θολα!
    Σαν να έχω hangover είμαι!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Να το ... αυτο με τις ουσιες ξερεις γιατι το εχουμε κατα κυριο λογο ?
    Θα σου εκθεσω την αποψη μου και οιαδηποτε διαφωνια σεβαστοτατη.

Απο προσωπικη εμπειρια μιλωντας, επαιρνα στα σοβαρα πολυ τις λεξεις των αλλων τα αισθηματα κτλ κτλ κτλ καποια στιγμη απεκτησα ψυχολογικη εξαρτηση απ την αιθυλικη αλκοολη γιατι απλουστατα μου μουδιαζε τον πονο. Καλως ή κακως το εκανα, να το αρνηθω δεν εχει νοημα. Τωρα παλευω να αντικαταστησω το οπλο αυτο που εγινε θυτης στην τελικη με αλλα οπλα μη καταστροφικα. Στη δοκιμη ειμαι.

Μη μου στεναχωριεσαι θα ξανα αρχισεις να κανεις πραγματακια ...
    Η ζωη μου ηταν πολυ διαφορετικη πριν τις κρισεις πανικου... Πολλες φορες απελπιστηκα πως δεν θα ξανα νιωσω χαρα.
    Τελικα δεν ισχυει. Οσο μπορω θελω να σου δινω εστω ενα τσααακ φως αισιοδοξιας.
    δεν φανταζεσαι ποση ανακουφηση μου δινεις!! κ ποση χαρα ειλικρινα ευχαριστω! εισαι πολυ ευχαριστος ανθρωπος!!! τι ειναι αιθυλικη αλκοολη? κ εγω επερνα πολυ στα σοβαρα τα λογια των αλλων! μεγα λαθος!!!

Senior Member
    Σαν να έχω hangover είμαι!!!!!!!!!!
    νομιζω πως θα σου φυγουν αυτα με τον καιρο!!!!! ο γιατρος τι σου ειπε?

Senior Member
    νομιζω πως θα σου φυγουν αυτα με τον καιρο!!!!! ο γιατρος τι σου ειπε?
    Σήμερα θα πάω να με δει και θα του το πω....Απλά κάνω υπομονή...Είναι στιγμές που η μέρα μου φαίνεται βουνό!Εσύ έχεις άδεια από την δουλεια τωρα?

τι ειναι αιθυλικη αλκοολη?
    Με αλλες λεξεις το αλκοολ... επειδη μονο με αυτο ειχα σχεση παθους μισους εξαρτησης του εχω δωσει πολλα ονοματα:cool:
    Εκανα πολλες προσπαθειες αλλα παντα γυριζα σε αυτο.

Δε ξερω Πηνελοπη(υποθετω απο εκει το ποπη) νιωθω οτι εχουμε κοινά στοιχεια και θελω να αισθανθεις πως ο αγωνας ναι μεν παντα θα υπαρει αλλα δεν θα ειναι το ιδιο ισοπεδωτικος !!!

Senior Member
    ναι εξηγηθηκα οτι δεν ειμαι καλα!! κ μου ειπαν να κατσω οσο χρειαστει!!! ειχαν κ αλλα ατομα αρα ειμαι πολυ τυχερη σε αυτο!!! κ εμενα βουνο μου φαινοντε οι μερες!! μια χαλαρωνω μια κλαιω λεω ποτε θα περασει ο καιρος!!! ζοριζομαι λιγακι μωρε :/ k δεν ειμαι κ της υπομονης!!!! τι αμαρτιες πληρωνουμε ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Με αλλες λεξεις το αλκοολ... επειδη μονο αυτο ειχα σχεση παθους μισους εξαρτησης του εχω δωσει πολλα ονοματα:cool:
    Εκανα πολλες προσπαθειες αλλα παντα γυριζα σε αυτο. Δε ξερω Πηνελοπη(υποθετω απο εκει το ποπη) νιωθω οτι εχουμε κοινά στοιχεια και θελω να αισθανθεις πως ο αγωνας ναι μεν παντα θα υπαρει αλλα δεν θα ειναι το ιδιο ισοπεδωτικος !!!
    προσπαθω αυτο να σκεφτομαι !!!!! αν με πιασουν τα χαπια ξερω απο την προηγουμενη φορα πως θα ηρεμησω!!!!! κ τωρα να φανταστω αλκοολ 0 ετσι?

Senior Member
    ναι εξηγηθηκα οτι δεν ειμαι καλα!! κ μου ειπαν να κατσω οσο χρειαστει!!! ειχαν κ αλλα ατομα αρα ειμαι πολυ τυχερη σε αυτο!!! κ εμενα βουνο μου φαινοντε οι μερες!! μια χαλαρωνω μια κλαιω λεω ποτε θα περασει ο καιρος!!! ζοριζομαι λιγακι μωρε :/ k δεν ειμαι κ της υπομονης!!!! τι αμαρτιες πληρωνουμε ....
    Τους είπες τι έχεις...??? Εγώ πάλι δεν κλαίω καθόλου...Μα καθόλου....Αγχωνομαι μόνο !

Senior Member
    προσπαθω αυτο να σκεφτομαι !!!!! αν με πιασουν τα χαπια ξερω απο την προηγουμενη φορα πως θα ηρεμησω!!!!! κ τωρα να φανταστω αλκοολ 0 ετσι?
    Και έρχομαι κανονικα στην δουλειά....μερικές ημέρες σαν να μην είμαι εδώ...Ρομπότ!

Αλκοολ μηδεν...

Ειναι απιστευτο το ποσο πιο διαυγη τα βλεπω ολα... αλλά ξεκινησα κατευθειαν ψυχοθεραπεια. Μονη μου εβλεπα οτι δεν τα εβγαζα περα. Ολα αυτα που σου γραφω μου ειναι νεα δηλαδη προσφατα 70 ημερων. Τα προηγουμενα 4 χρονια δεν ειχα την δυνατοτητα, τον χρονο, τη θεληση να βαλω τον εαυτο μου επιτελους σε σωστη σειρα. Εχω διανυσει χιλλιομετρα. Μεχρι και αποπροσωποποιηση εχω παθει και δεν ειχα κανεναν διπλα μου.

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast