Results 31 to 39 of 39
-
16-09-2015, 16:46 #31
Σε Ευχαριστω που απαντησες Remedy.
Ναι, το σκεφτηκα και αυτο, οτι δλδ μπορει να μην τα εκανε ολα αυτα επειδη με ξεχωρισε και οτι μπορει να ναι ετσι με ολους τους πελατες του.
Πρεπει να ναι ανοιχτός αρκετα...με οσους συμπαθει κυριως.
Ομως δεν μπορούμε να ξερουμε αν σκεφτηκε κατι αλλο για μενα...θα πρεπει μονος του χωρις πιεση να αποφασισει ποτε κ αν φυσικά θα παμε για καφε.
Εμενα μου μπηκαν ψυλλια στα αυτια οταν εκανε τις αναφορες στον πρωην..δυο φορες.
Ειναι ενας άγνωστος για μενα κ εγω του ειμαι αγνωστη....δε γινεται να πεσει με τα μουτρα ακομα κ να του αρεσω...ειδικά αν ειχε ταλαιπωρηθει στην προηγούμενη του σχεση.
- 16-09-2015, 17:39 #32
Γεια σου και απο εμενα. Ειναι οντως σπαστικο αυτο που λες οτι σε διαβαζουν και δεν απανταν αλλα μιλαμε για διαφορετικους ανθρωπους αρα και για διαφορετικους λογους πολλες φορες που το κανουν αυτο. Σε μεγαλο βαθμο μερικοι νιωθουν αυτο που εσυ ακριβως θελεις να νιωσεις. Επιθυμητοι δλδ. Νομιζουν οτι αν σε γραψουν ειναι ενα σκαλι πανω απο εενα σε αυτη την σχεση. Επισης αλλοι εχουν ενα σκασμο προβληματα και μπορει να μπαινουν για να διαβασουν καποιες σελιδες η να συνομιλησουν με καποια ατομα που θελουν πολυ μεσα στα οποια προφανως δεν εισαι εσυ. Ισως να υπαρχουν και αλλοι λογοι και σιγουρα υπαρχουν και αυτοι οι οιποιοι δεν απανταν γιατι ειναι απλα μ@λ@κες ειδικα αν ειναι αυτοι που σε ψαχνανε. Αυτοι οι τελευταιοι μπορει και να το κανανε μονο και μονο επειδη θελουν φιλους στο φμ και ας μην λενε μια καλημερα. Υπαρχουν και αυτοι και ζουν αναμεσα μας. Εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι απλα να τους αγνοησεις η αν σε νευριαζει πολυ αυτο διαγραφη και τελος αλλα να μην μας αγχεσαι κιολας ρε κοριτσι.
16-09-2015, 17:45 #33
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-09-2015, 19:20 #34
Σε ευχαριστω....πολυ αγχος...εχω απο χτες. Γιατι να ναι ετσι οι ανθρωποι;;;
Τελοσπαντων! Οταν του ειχα κανει αίτημα φιλιας κ το χε δεχτει αμεσως, η καημενουλα τον ευχαριστησα και εκεινος τοτε μου χε σπαντησει...οτι ωραια τωρα, θα τα λεμε και απο δω.
Ομως δε δειχνει να θελει να ανταλλαξει μνμ στο ίντερνετ....αυτο φανηκε χτες. Ενα απλο "γεια σου" τοσο πολυ τον ξινισε; οκ αν δεν ειχε χρονο κ διαθεση δε θα συνεχιζα να ενοχλω!
Το ξερω οτι μερικοι/ες επιτηδες δε δινουν σημασιαν για να νιωσουν οτι εχουν την αξια τους κ οτι οι αλλοι θα τους ψαξουν...
16-09-2015, 21:02 #35
Οι ανθρωποι χρησιμοποιουμε λαθος την τεχνολογια και αυτος αντι να μας φερνει πιο κοντα μας απομακρυνει. Σαν ειδος ειμαστε αυτοκαταστροφικο και αντι να χρησιμοποιησουμε αυτο που εχουμε ετσι ωστε να κανουμε την ζωη μας πιο ευκολη εμεις τα κανουμε σαλατα ως συνηθως. Δεν πειραζει ομως αυτα να ειναι τα προβληματα μας. Εσυ κοιτα να κανεις παρεα με ατομα που κολλας πιο πολυ και οχι με αυτα που σου κανουν απλα εντυπωση και θα ηθελες παρεα μαζι τους.
16-09-2015, 23:48 #36
Ξερεις ποσες φορες εχουν δημιουργηθεί παρεξηγησεις εξαιτίας του fb?? Εχει τυχει να γραφω κατι κ να καταλαβαίνει αλλα μια φιλη.
Και το γνωστο "διαβαστηκε". Καποιος δεν μπηκε στον κοπο ν ασχοληθει....
Η κατι αλλο εκνευριστικο, συνομιλεις με ενα ατομο κ ξαφνικα αποσυνδεεται χωρις να χαιρετησει!
Ποσο όμορφα ηταν καποτε...οταν ηθελε καποιος να σε βρει χτυπαγε το τηλεφωνο...δεν υπηρχαν κ τα κινητα Ακόμη κ άνοιγε τον τηλ κσταλογο....
17-09-2015, 01:37 #37
η αληθεια ειναι οτι το φεις ειναι απροσωπο γενικα και αντι να διευκολυνει την επικοινωνια στην ουσια την δυσκολευει...βρε κοριτσι μου μπορει καποιος να ειναι φιλικος αλλα ετσι να ειναι ο χαρακτηρας του και να μην θελει κατι το ερωτικο συμβαινει και αυτο πολυ συχνα χωρις λογο ετσι απλα συμβαινει.....οσο για τον τυπο στο συνεργειο ναι ηταν παραπανω φιλικος απο οτι περιμενες αλλα αν καποιος θελησει κατι παραπανω να εισαι σιγουρη οτι θα το καταλαβεις με την μια...νομιζω οτι συμβαινει γιατι ο κοσμος γενικα εχει αποξενωθει και ας ειναι στο φεις παρουσιαζοντας τι κανει ανα πασα ωρα και στιγμη....στην πραγματικοτητα εχω παρατηρησει οτι εχει εκλειψει δυστυχως και το κλασσικο φλερτ οπου ολα ηταν ξεκαθαρα...φιλικα τα λεω ολα αυτα αλλα πιστευω οτι μεγαλη σημασια εχει και η αυρα που εκπεμπουμε στους αλλους :-)
17-09-2015, 10:19 #38
Καλη σου μερα. Τα λες μια χαρα.
Δυστυχως δεν ειναι ξεκαθαροι οι ανθρωποι πια. Σημερα σου κανουν χαρες μολις σε συναντησουν και μετα στελνεις ενα απλο μυνηματακι και σε γραφουν. Και φλερτ της προκοπης δεν μπορει να γινει μεσω fb. Επισης εχω σκυλοβαρεθει να βλεπω τι κανει ο καθενας στη ζωη του.
Που πηγε, τι εφαγε, τι ηπιε,,,,η αλλη παλι πρωι πρωι ανεβασε φωτο με τις πατουσες των μωρων της! Ελεος πια.
Οσο για τον τυπο στο συνεργειο απ την πρωτη μερα που μ ειδε παραπηρε θαρρος κ ηταν κ η μανα μου μπροστα. Βλεποντας κ εγω τη συμπεριφορα του και κρινοντας απ τις κινήσεις του, πηρα το θαρρος να κανω την προταση για το κερασμα.
Κανεις δεν του πε οτι θα τον πιασω με το ζορι να τα φτιαξει μαζι μου. Το κατανοω οτι εχει πληγωθει, περασει ασχημα, αλλα δεν ειναι ωραιο κ ευγενικο "κυριε" να προσβελνεις μια κοπελα. Τωρα με τι μουτρα θα ρχομαι στο μαγαζι σου;;
Θα μπορουσαμε να ξεκινουσαμε μια φιλια...ποιος του πε ναι κ ντε να κανει σχεση;;
17-09-2015, 11:06 #39
Εσυ το μονο που εχεις να...μην κανεις ειναι να ασχολεισαι. Αυτο που λες με την αποσυνδεση ειναι οντως αγενεια εκτος αν συμβει κατι απροοπτο αλλα και παλι μην δινεις σημασια γιατι πολυ απλα η ψηφιακη επικοινωνια κατα την γνωμη μου γυμνωνει τον ανθρωπο. Αυτο το ατομο που το κανει θα ηθελε να το κανει προφανως και στην πραγματικη του ζωη απλα εκει δεν γινεται οποτε ξερεις καλυτερα με ποιον εχεις να κανεις και πως σε βλεπει. Ειναι θεωρημα μου οτι μας εχει ξεγυμνωσει ολους το νετ. Παλια ας πουμε ηταν ακριβα τα τηλ και δεν επαιρνε ο κοσμος συχνα ειδικα υπεραστικα. Τωρα που και οι χαρτοπετσετες εχουν καμερα και ιντερνετ βλεπεις οτι μπορει να εχεις επαφες που με ενα κλικ μπορεις οχι μονο να μιλησεις αλλα και να τους δεις και δεν μιλαει κανεις σε κανεναν για καιρο. Τωρα που υπαρχει η ευκολια φαινεται κατα ποσο θελει να συνομιλησει ο ενας με τον αλλο.