ΑΥΠΝΙΑ VERSUS ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 81
    Η ΚΑΨΟΥΡΑ τα εχει ολα μεσα ομως...εχει ολο το ρεπερτοριο διακυμανσεων χαρας λυπης...
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΤ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΤΕΣΠΑ
    ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΙΖΕΡΟ ΚΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΦΗ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Εχεις πειστει οτι εισαι κενος? Τα μηνυματα που γραφεις δεν μπορει να τα παραγει ενα κενο.
    Δε σου παω κοντρα ομως γιατι μπορει να αρχισεις-φιλικα- τα μπινελικια:p

Senior Member
    Γεια σου cc. Χαίρομαι που τουλάχιστον βρήκα ένα πρόσωπο, που έχει παθει ακριβώς το ίδιο με εμένα. :p
    Έχω πάθει το ίδιο ακριβώς. Πιστεύω, πως στην περίπτωση μου, επειδή πιστεύω πως δεν θα κοιμηθώ, αλλά νυστάζω αφόρητα, αγχώνομαι μήπως και δεν κοιμηθώ τελικά, οπότε μόλις σκοτεινιάσει, με πιάνει υπερένταση. Με βοηθά, να κάνω μια μικρή βόλτα πριν τον ύπνο με τα πόδια ομως. Δες το και εσύ αυτό.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    καλημερα cc μου, σαφως και ειχα για χρόνια το ιδιο ακριβως προβλημα.. με αποκαλουσα στοιχειωμένη! μολις εκλεινα τα μάτια μου εσκαγαν όλα μα ολα τα σεναρια, τα προβλήματα, γεμιζε το δωματιο με φαντασματα.. και τα ζούσα!..μιλουσα μόνη μου, τσακονωμουν. αν υπήρχε αθλημα πόσες σβούρες μπορειτε να κάνετε στο κρεβάτι θα ειχα βγει παγκόσμεια πρωταθλήτρια!!
    επιχείρησα να ρυθμίσω αλλιως το ρολόι μου και να το πάώ σερι 24 ωρες αυπνία ...48 ωρες αυπνία...τιποτα!

ολα αυτα πριν τα χαπια βεβαια. και οι ουσίες ήταν το μονο που μπορουσε να μου προσφερει λίγο υπνο...και αυτο οχι παραπάνω απο 3ωρα.

ο γιατρος το πρωτο πραγμα που φροντισε ήταν να μου δωσει ενα χαπι για τον ύπνο μου και ενα για την ημέρα μου. τις πρωτες μερες κοιμομουν 12 ωρα!

το λοιπόν εσυ εκοψες τα ξίδια ξεκινησες διατροφη, εκοψες το τσιγαρο... αν θυμαμαι καλα...και όλα μαζι. οι απεξαρτησεις θέλουν ρεγουλα... πιεζεις πολυ τον οργανισμό σου και δεν παιρνεις τιποτα για να τον ξεκουραζεις! κλεισε ραντεβου με τον γιατρο σου και συζητησε τα..δεν μπορεις να καταλάβεις πόσο αλλαξε η ζωη μου όταν καταφερα να ξυπναω ξεκουραστη και νηφαλια, δεν σου λέω απαραίτητα να πάρεις κατι για τον ύπνο ή να σταματήσεις τον δρομο της αποτοξίνωσης σου, αλλα σιγουρα πρεπει να κανεις κατι πιο δραστικο, πριν το σωμα σου επαναστατησει απο τις στερησεις και σε εκδικηθει. και οταν το σωμα τα πάρει... τα πήρε!!!!!

Καλημερες πολλές ... Ευχαριστώ παιδιά για τη στήριξη. Ρέα μου παίρνω για τον ύπνο εδώ κ χρόνια αν δεν έπαιρνα θα λεγα φταίει η έλλειψη. Πιο πολύ ειναι η νευρικότητα και η δυσθυμια που λέει και ο γάτος. Έφυγε δηλαδή ο πανικός του πρωινού Κ μεταφερθηκε νύχτα. Το τσιγάρο δεν το κόψα μια βλαβερή συνήθεια τη κράτησα. Ω μπω παιδιά δεν Μ φταναν τα τόσα που συμβαίνουν έπαθα Κ ψύξη ωμοπλάτης που χτυπάει όλη τη δεξιά πλευρά μέχρι πάνω. Γατε αυτό με τις σκέψεις με έχει βασάνισει χρόνια αλλά ποτέ ο γιατρός δε Μ μίλησε για ιδψ. Ρέα είδες τη Bessie?

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλημερες πολλές ... Ευχαριστώ παιδιά για τη στήριξη. Ρέα μου παίρνω για τον ύπνο εδώ κ χρόνια αν δεν έπαιρνα θα λεγα φταίει η έλλειψη. Πιο πολύ ειναι η νευρικότητα και η δυσθυμια που λέει και ο γάτος. Έφυγε δηλαδή ο πανικός του πρωινού Κ μεταφερθηκε νύχτα. Το τσιγάρο δεν το κόψα μια βλαβερή συνήθεια τη κράτησα. Ω μπω παιδιά δεν Μ φταναν τα τόσα που συμβαίνουν έπαθα Κ ψύξη ωμοπλάτης που χτυπάει όλη τη δεξιά πλευρά μέχρι πάνω. Γατε αυτό με τις σκέψεις με έχει βασάνισει χρόνια αλλά ποτέ ο γιατρός δε Μ μίλησε για ιδψ. Ρέα είδες τη Bessie?
    οχι δεν εχω προλάβει ακομα, το εχω ριξει στα ξεπορτίσματα τελευταια, για να ξεκολήσω απο το σπίτι, αλλα ειναι το επομενο στη λιστα μου ;)... εγω δεν εχω καταλάβει.. ποσα χρόνια παιρνεις χαπια και για ποιο λογο? τι "ταμπέλα" εχεις εσυ ?

Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι δεν εχω προλάβει ακομα, το εχω ριξει στα ξεπορτίσματα τελευταια, για να ξεκολήσω απο το σπίτι, αλλα ειναι το επομενο στη λιστα μου ;)... εγω δεν εχω καταλάβει.. ποσα χρόνια παιρνεις χαπια και για ποιο λογο? τι "ταμπέλα" εχεις εσυ ?
    Καλό το ξεπόρτισμα:) Γενικευμένη αγχώδη διαταραχή απο τα 22 και υποτροπη -μειζον καταθλιψη στα 24

Ουδείς άλλος με Βραδυνή δυσθυμια;;;

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ουδείς άλλος με Βραδυνή δυσθυμια;;;
    παααρουσα!!

Senior Member
    παρώωωωων! :p
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Μόλις το κουβεντιασω με τον γιατρό θα σας πω. Δε μπορεί μια εξήγηση θα υπάρχει!!!!!!

Senior Member
    Πιστεύω, πως παίζει ρόλο και αυτός ο παλιόκαιρος. :( Αν έχουμε κατάθλιψη την επιδεινώνει αυτή η υγρασιασμένη μουντίλα.

Ο καιρός η αλλαγή ώρας... Εν μέρει ναι. Σίγουρα. Απλά Γατε είδα κ έπαθα να ξυπνάω φυσιολογικα Κ τωρα θα φρικάρω νύχτα; το χιούμορ βοήθα πολύ σε όλο αυτό το σενάριο.

Senior Member
    Να δωσω πιθανες εξηγησεις ?
    1)Εξατραται ενας νυκτοβιος η ημεροβιος οργανισμος
    2)Το βραδυ εχει πλεον συσσωρευθει ολη η κακοδιαθεσια της ημερας , και εχεις φτασει στο αμην , υποσυνειδητα και δικαιως , παει και αυτη η ημερα χαραμι , ισως σκεφτεσαι υποσυνειδητα παντα . Το υποσυνειδητο οριζει σε μαεγαλο βαθμο τις σκεψεις μας .
    3)Το βραδυ για αλλους πχ εμενα ειναι ωρα ησυχιας και ηρεμιας , ολοι κοιμουνται , για αλλους η αισθηση μοναξιας ειναι πιο εντονη , αφου ολοι κοιμουνται , και διερωτασαι , τωρα εγω τι στο καλο κανω ξυπνιος
    Το 2 το θεωρω πιθανοτερο σε χρονιζουσα κτθλψη .

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast