ειμαστε η δεν ειμαστε μαζι????? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 137
    ναι κανουμε ομως εκει ερχεται αλλη σκεψη στο μυαλο μου "η ενστικτωδης ορμη του αντρα για σεξ" .... βεβαια απο την αλλη δεν μπορω να πιστεψω πως θα εκανε κατι τετοιο μονο κ μονο για ικανοποιηση του καθως υπηρχαν μεγαλα διαστηματα που δεν καναμε.... κ επισης επειδη ηταν ο πρωτος μου, το καναμε γ πρωτη φορα μετα απο 6 μηνες γνωριμιας.. αυτος ηταν εκει και περιμενε!! οποτε δεν θεωρω πως τωρα θα το κανει για κατι τετοιο.... ομως και παλι οταν τον ρωτησα "ως τι το κανουμε, και γιατι" μου απαντησε καναμε κατι που μας αρεσε και μας βγηκε αυθορμητα!!!!!

Quote Originally Posted by kaity View Post
    κρινω με την δικια μου εμπειρια οπως ολοι αλλωστε..αλλα δεν συγκρινω καταστασεις .μιλαω για την δικη σου σχεση..θεωρω οτι δεν εχει νοημα να κανεις καποια κουβεντα.το γιατι στο ειπα πριν
    πιστυεις δηλαδη πως δεν εχει νοημα να περιμενω και πως δεν αξιζει να κανω καμια κουβεντα??

Senior Member
    χαχαχα..εισαι πολυ περιεργη τελικα..τον ζαλισες τον ανθρωπο γιατι και γιατι..ε τι να πει?να υπογραψεται συμβολαιο πριν το κανετε?
    βιολετα το θεμα ειναι αν σε καλυπτει η σχεση σου..αν εχεις χιλιες αποριες δε ζεις τιποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by violeta92 View Post
    πιστυεις δηλαδη πως δεν εχει νοημα να περιμενω και πως δεν αξιζει να κανω καμια κουβεντα??
    μα σας κουραζει ολο αυτο ...εσυ ρωτας γιατι ολη την ωρα, ο αλλος ζει το τωρα..πως θα γινει δουλεια?

δεν ημουν ετσι.... εγινα ετσι μετα τον χωρισμο-διασταση... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!

πραγματικα δεν ξερω... εγω πιστευω πως αξιζει... ομως λογω του οτι ειμαι συναισθηματικη δεν ξερω αν κρινω σωστα!!!

οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!

Senior Member
    δεν ημουν ετσι.... εγινα ετσι μετα τον χωρισμο-διασταση... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!

πραγματικα δεν ξερω... εγω πιστευω πως αξιζει... ομως λογω του οτι ειμαι συναισθηματικη δεν ξερω αν κρινω σωστα!!!

οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!
    καταλαβαινω.ασε λιγο το μυαλο σου να ξεκουραστει ,να χαλαρωσεις οσο γινεται,εχεις κι εσυ αυτο το δικαιωμα..μη πιεζεις και μην αγχωνεσαι.αστο και λιγο και αν αξιζει εκει θα ειναι με καποιον τροπο απο μονο του

καταλαβαινω.ασε λιγο το μυαλο σου να ξεκουραστει ,να χαλαρωσεις οσο γινεται,εχεις κι εσυ αυτο το δικαιωμα..μη πιεζεις και μην αγχωνεσαι.αστο και λιγο και αν αξιζει εκει θα ειναι με καποιον τροπο απο μονο του
    εχεις δικιο!!!!!

προσπαθω.... ομως συνεχεια το μυαλο ειναι γεματο απο σκεψεις...σκεψεις...σκεψεις!! !
    η μια σκεψη ομως αναιρει την αλλη... συνεχως και βρισκομαι και παλι στο 0

Senior Member
    ξερω οι σκεψεις ερχονται καμια φορα μονες τους θες δε θες..αλλα ολα στο μυαλο ειναι..δε μπορεις να βγεις καμια βολτα?παρεα εχεις?

Senior Member
    Βιολετα γεια σου και παλι. Λοιπον μιας και διαβασα για το σεξ, καλο θα ηταν να το αφαιρεσεις απ την εξισωση για την ωρα, κοινως δηλ να το αποφυγεις. Ας πουμε ενας τροπος ειναι να μην συναντιεστε σε σπιτι αλλα εξω.

Senior Member
    ζητας να αφαιρεσει το σεξ οταν γραφεις post #69?οξυμωρο ...;)

Senior Member
    αυτο ειναι το θεμα....

αν δω τα λογια του στα λογια του ειμαστε χωρια και ειναι μονος του.... αν δω τις πραξεις του και τη γενικοτερη συμπεριφορα του ομως εινα σαν να μαστε μαζι!!!!!
    το οτι εφυγε απο το κοινο σπιτι, ειναι πραξη βιολετα, δεν ειναι λογια...
    αυτο εννοω.

παρτο αναποδα.
    ετσι κι αλλιως δεν ειναι στο χερι σου η αποφαση. ηταν δικη του.
    ηρεμησε κι ασε κι αυτον να ηρεμησει.
    οι περισσοτερες συζητησεις- εξηγησεις δεν προκειται να ωφελησουν. αυτο πιστεω.

Senior Member
    ζητας να αφαιρεσει το σεξ οταν γραφεις post #69?οξυμωρο ...;)
    To μυαλο σου ολο στο πονηρο εσενα!:p:p Ολα τα παρεξηγεις!:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    To μυαλο σου ολο στο πονηρο εσενα!:p:p Ολα τα παρεξηγεις!:p
    σιγα...ολα τα βλεπω μαλλον:)

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το οτι εφυγε απο το κοινο σπιτι, ειναι πραξη βιολετα, δεν ειναι λογια...
    αυτο εννοω.

παρτο αναποδα.
    ετσι κι αλλιως δεν ειναι στο χερι σου η αποφαση. ηταν δικη του.
    ηρεμησε κι ασε κι αυτον να ηρεμησει.
    οι περισσοτερες συζητησεις- εξηγησεις δεν προκειται να ωφελησουν. αυτο πιστεω.

ναι παρ ολο που εφυγε απο το σπιτι ολη η υπολοιπη συμπεριφορα ειναι σαν να μαστε μαζι....

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Βιολετα γεια σου και παλι. Λοιπον μιας και διαβασα για το σεξ, καλο θα ηταν να το αφαιρεσεις απ την εξισωση για την ωρα, κοινως δηλ να το αποφυγεις. Ας πουμε ενας τροπος ειναι να μην συναντιεστε σε σπιτι αλλα εξω.
    ναι το αποφευγω διοτι και εγω δεν νιωθω ανετα... δεν μ αρεσει να κανω " αρπαχτες" η ο,τι κατσει παρ ολο που ειναι ο ανθρωπος μου και τον ξερω... νιωθω ανηθικη!!!!!

ειμαι πολυ πολυ μπερδεμενη!!!!!! προσπαθω να μην τ στειλω, να μην τον σκεφτομαι αλλα ματαια...
    σημερα περιμενα να μου στειλει αυτος πρωτα, μου στειλε, απαντησα, και το επομενο μνμ ηταν απο μενα.... κοινως ΛΥΓΙΣΑ ΠΑΛΙ!!!

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast