Results 46 to 60 of 150
Thread: Σοβαρό πρόβλημα
-
02-11-2015, 20:43 #46
Η αληθεια ειναι οτι στο σπιτι θα της επιστρεψουν αρνητικα αισθηματα, τις πρωτες μερες ειδικα καλο ειναι να εισαι μαζι της διπλα της για να παρει το φαρμακο. Καλο θα ειναι να εχεις κατα νου καμια νοσοκομα ή δεν ξερω καποια κυρια να της κανει ενεση αν χρειαστει. Σου ευχομαι μετα την νοσηλεια να εχει ηδη μπει στο κλιμα της φαρμακευτικης ληψης.
Η ψυχωση δεν ηταν χρονια Ρεα απο οτι καταλαβα, θα ειναι χρονια η ληψη αγωγης.Εκτος και εαν ειναι μονο ενα οξυ επεισοδιο και ευχομαι να ξεπεραστει εννοειται !!!
Εχεις δικιο να το βλεπεις απαισιοδοξα γιατι εχεις βιωσει σοκαριστικες στιγμες, παρολαυτα βρισκοντας ψυχιατρο να ξερεις πως ειναι υποχρεωμενος να σου πει 5 κουβεντες για τη συμπεριφορα σου ως προςς την συζυγο και επιπλεον αν τυχον μπορεσεις θα σου προτεινα μετα απο ενα διαστημα να κανεις συνεδρια ψυχοθεραπευτικη μονος σου γιατι ειναι πολυ σκληρο να ζεις με ανθρωπο που περναει τοσο μεγαλη κριση. Δεν στα γραφω ετσι απλα εχοντας μονο γνωση θεωρητικη αντιθετως εχω ζησει με ανθρωπο που βιωνει ψυχωση.
Εισαι αξιοθαυμαστος για την ψυχραιμια σου και την προσπαθεια σου !!!!!"Make sure your worst enemy isn't you"
- 02-11-2015, 20:48 #47
Μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά, όχι χρόνια ψύχωση, η ψύχωση μου είπε ο γιατρός είναι μία χρόνια πάθηση...Δεν ξέρω ακόμα την ονομασία των φαρμάκων, μου είπε οτι θα κάνει την ένεση μια φορά τον μήνα σε περίπτωση που δεν παίρνει τα χάπια για να την κρατάνε...Καλά δεν θα την αφήνω μόνη της να παίρνει τα χάπια, θα την ελέγχω και θα την βλέπω καθημερινά...Δεν λειπω κ πολλες ωρες απο το σπιτι, ενα 8ωρο δουλευω...
02-11-2015, 20:52 #48
Σου εδωσαν καποιο χαρτι με σαφη διαγνωση ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
02-11-2015, 20:53 #49
Επίσης επειδή ξέρω την γυναίκα μου καλυτερα απο τον καθενα σημερα που μιλησαμε ηταν συνειδητοποιημενη να ακολουθησει την φαρμακευτικη της αγωγη...τις προηγουμενες μερες που μ το ελεγε αυτο μ το ελεγε μονο και μονο για να την παρω απο το νοσοκομειο...Δεν ξερω τι να πω...
02-11-2015, 20:54 #50
02-11-2015, 21:02 #51
Σου ευχομαι ολοψυχα να γινουν καποιες αλλαγες ετσι ωστε να μπορεσεις να παρεις μια ανασα. Η ψυχωση ειναι ενα ισχυρο ραγισμα, η εχθρικοτητα, οι κατηγοριες, οι φοβιες δεν ειναι για να τιμωρησουν επιτηδευμενα. Ειναι ενας τροπος να εκφραστει η αναγκη για βοηθεια.
Μεγαλο κριμα η ιδια της η μητερα να μην μπορει να παραμερισει τα δικα της θεματα και να βοηθησει το παιδι της. Αν αργησει η μεταθεση εσυ μπορεις να ζητησεις βοηθεια απο καποιο σου οικογενειακο προσωπο ? Θα εχεις 2 σοβαρες εννοιες- εγνοιες, την συζυγο και το παιδι. Συγνωμη αν λεω κατι λαθος. Απλα ειναι δυσκολα και σοβαρα τα θεματα και ξερω οτι ειναι βαρυ."Make sure your worst enemy isn't you"
02-11-2015, 21:11 #52
Μην μου ζητας συγνωμη, δεν λες κατι λαθος και δεν παρεξηγω τιποτα...Έχω την μητ μου αλλα δεν νομιζω η γυναικα μ να θελει να ερθει να μας βοηθησει...Δεν ειχαν τις καλυτερες σχεσεις κ γιαυτο ευθυνεται αποκλειστικα κ μονο η μανα μου...Δεν εχω αναγκη απο βοηθεια, μονο η γυναικα μ να παιρνει τα φαρμακα της, ολα τα αλλα θα τα βρουμε κ θα τα βαλουμε σε μια ευθεια...μονο οταν βγει απο εκει να συνεχισει την αγωγη της, πιστευω οτι το μωρο που της λειπει τοσο πολυ την εχει κανει να ειναι θετικη πλεον στο να παιρνει τα φαρμακα της, δεν θελει να ρισκαρει να το ξαναχασει για καιρο, αν ειμασταν οι δυο μας θα ταν χειροτερα, το μωρο την κραταει κατα καποιο τροπο...
02-11-2015, 21:15 #53
σκεψου το και λιγο πονηρα... αφου περναει αυτην την περιπετεια... αν δεν καταφερει να γυρισει στην δουλεια της λογω των φαρμακων προσπαθηστε να παρετε οσο πιο βαρια διαγνωση γινετε... και κυνηγα κανα επιδομα η ακομα και συνταξη αναπηρικη... ισως σου φαινετε λιγο ακυρο για τωρα η κατι προσωρινο αλλα ποτε δεν ξες
για ψυχωση μου φαινετε δινουν από 50% μεχρι 67% για σχιζο από 67% και πανω... με 67% για ψυχικες ασθενειες δινουν το ανωτατο που δικαιουτε
02-11-2015, 21:18 #54
μολις το κοιταξα για απλη οξεια ψυχωση δινουν 35-50% οποτε αν αυτή είναι η διαγνωση δεν θα αξιζει να το κυνηγησεις
02-11-2015, 21:21 #55
Δεν εχει περασει καν απο το μυαλο μου αυτο, ουτε ηξερα οτι υπαρχει....Την δουλεια της πιστευω θα την συνεχισει εφοσον το θελει, φιλολογος ειναι, ιδιαιτερα κανει...βασικα δεν θα κανω κατι τετοιο για επιδομα γιατι και η ιδια η Σοφια δεν θα νιωσει καλα αλλα μειονεκτικα και δεν το θελω καθολου.
02-11-2015, 21:32 #56
Αυτο που ειπες για το παιδι ισχυει και χαιρομαι που ενω βιωνει και εκεινη ολο αυτο το χαος δειχνει την πλευρα της την τρυφερη. Ειναι πολυ σημαντικο το οτι δεν αποσυνδεθηκε εντελως.
Εισαι αξιολογος ανθρωπος προφανως και η συζυγος το ιδιο. Ειναι ευαισθητη ευφυης και υπερ υπευθυνη πιστευω. Συνηθως λακιζουν στα προβληματα οι ανθρωποι και απλα βαζουν ταμπελες. Και οσον αφορα το χρόνια παθηση δεν ειναι απολυτο γιατι αν η συζυγος κανει σωστα θεραπεια φαρμακευτικη και με ψυχοθεραπεια βρει τον εαυτο της θα της συστησουν δοση συντηρησης και θα ναι σε ελαφρια μορφη.
Θα γινει καλυτερη η κατασταση. Τωρα μοιαζει Βουνο Θεορατο ομως θα γινει!!!"Make sure your worst enemy isn't you"
02-11-2015, 21:43 #57
Ναι το μωρο το λατρευει κ ποτε δεν το εχει παραμελησει...βασικα σε ολη την εξαρση των επεισοδιων με την υπολοιπη κοινωνικη-επαγγελματικη ζωη της δεν ειχα θεμα κ κανεις δεν καταλαβαινε τιποτα, μεχρι και μια μερα πριν την νοσηλεια της εκανε ιδιαιτερο στο σπιτι μας οπου ημουν κ παρον και δεν ειχε κανενα απολυτως θεμα...Ολα τα ακουγα εγω και για ολα ευθυνομουν εγω μετα...Το μωρο το λατρευει και της λειπει φοβερα, γιαυτο πιστευω οτι το μωρο θα την βοηθησει να καταλαβει τι συνεβη ωστε να μην ξανασυμβει...Σας ευχαριστω πραγματικα ολους για την παρεα και τις συμβουλες σας, οι φιλοι μου στους οποιους μιλαω μη εχοντας αντιμετωπισει κατι παρομοιο δεν ηξεραν και πολλα να μου πουνε...Πραγματικα με βοηθατε πολυ με τις συμβουλες σας.
04-11-2015, 09:19 #58
Καλημέρα, γνωρίζετε κάποιον καλό ψυχίατρο στην Χαλκίδα ώστε να παρακολουθεί την σύζυγο μου όταν με το καλό πάρουμε εξιτήριο; Να ναι καλός και να μην μας κοιτάει μόνο στην τσέπη...
04-11-2015, 14:37 #59
Καλύτερα βρες κάτι στην Αθήνα. Υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία και δεν είναι και μακριά.
04-11-2015, 15:44 #60