Results 16 to 30 of 52
Thread: Ο τοξικός της σχέσης
-
06-11-2015, 12:34 #16
Σιγα μην υποφερει. Ουτε καν σκεφτεται το οτι εχουμε εχει χωρισει.
- 06-11-2015, 13:36 #17
ε τοτε, σε τι την κατεστρεψες?
ηταν πολυ μικρη, οπως κι εσυ, οταν γνωριστηκατε.
μεγαλωσε και αποφασισε οτι αυτη η σχεση δεν της κανει πλεον, ειτε για τις συμπεριφορες που λες, ειτε συνολικα.
παρτο κι εσυ αποφαση οτι ετσι εχουν τα πραγματα και προχωρα παρακατω.
απ οσα λες, και παλι ο εγωισμος σου πληγωθηκε και την αναζηταει, οχι κατι αλλο...
06-11-2015, 13:54 #18
δεν αμφιβαλλω οτι την θες πισω.αλλα δε σε βλεπω να την αγαπας.αγαπη σημαινει να νοιαζεσαι τον αλλον.να της ευχεσαι εφοσον δε μπορει να ειναι μαζι σου να ειναι ευτυχισμενη με τον επομενο.εσυ αμφιβαλλεις αν υποφερει?επειδη δε το δειχνει?υποφερει οσο εσυ.απλα αυτη περασε αυτη τη φαση της φρικης που εισαι εσυ τωρα ενω ηταν στη σχεση.σε λιγο καιρο κ εσυ ετσι θα εισαι σαν αυτη πιο χαλαρος.αλλα οχι πως ακομη δε θα υποφερεις.πως συμπεραινεις οτι δε σκεφτεται τον χωρισμο?επειδη βγαινει εξω?μπορει να το κανει ως αυτοαμυνα γιατι δε τη χωραει το σπιτι.επειδη δε κλαιει κ δεν ειναι στα πατωματα οπως εσυ?δεν εισαι τα βραδια σπιτι της να ξερεις αν κλαιει η οχι.τη βλεπεις να εχει προχωρησει?βρηκε αλλον?τοτε ναι θα παραδεχτω οτι σε εχει ξεπερασει.ως τοτε σου ειπα ολα ειναι στο μυαλο σου.ασε τον εγιωσμο στην αξρη κ θα το δεις
06-11-2015, 20:20 #19
Δεν ξερω...ειναι λογια που ακουτε συνεχεια και προκειται για περιστατικο που ειναι στην τελικη ενα τιποτα... απλα στην παρουσα κατασταση, η οποια ξερω πως ειναι λογικη και ακολουθει σταδιο χωρισμου, μου λειπει πολυ..θα ηθελα απλα να αραξουμε για να ειναι το ατομο που θα με βοηθησει για την ξεπερασω...σαν φιλη...παραλογο σκηνικο σωστα? ετσι ειναι. απλα τοσο χρονια μαζι ειμασταν και φιλοι και ηταν η μονη που ηταν διπλα σε ολα. τωρα? ποιος?
06-11-2015, 21:23 #20
Ετσι ειναι οι χωρισμοι , αγαπητε , δεν υπαρχουν φιλανθρωπιες σε ερωτες ..............και σε πολεμους !
06-11-2015, 21:25 #21
θα γυρισει μαγκες και θα τα παμε τελεια. καναμε ονειρα. ηταν απλα ενα χαστουκι να ξυπνησω ολο αυτο . θα γυρισει.
06-11-2015, 21:39 #22
Μην στοιχηματιζεις...................... .................μακαρι βεβαια .
07-11-2015, 20:13 #23
εισαι πολυ τυχερος αν ολο αυτο ηταν απλα ενα χαστουκι να ξυπνησεις κ οχι μια γροθια να βγαλει νοκ αουτ τη σχεση σας.το θεμα ειναι ξυπνησες η οχι?δε χρειαζεται να μου απαντησεις.να πας να της το δειξεις οτι συνηλθες χρειαζεται.το νου σου.τριτη ευκαιρια δεν υπαρχει.αξιοποιησε τη δευτερη που σου δινει
08-11-2015, 21:11 #24
08-11-2015, 21:49 #25
δεν σε βοηθάει σε τίποτα να δημιουργείς ενοχές στον εαυτό σου.
είναι σημαντικο ότι έχεις καταλάβει τα λάθη που έχεις κάνει σε αυτήν την σχέση, όλοι κάνουμε λάθη στις σχέσεις, δεν ειμαστε τέλειοι. το ότι κατάλαβες που έφταιξες κι εσυ, θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σαν άνθρωπος, αρκεί να μην ΄πας στο άλλο άκρο και θεωρήσεις ότι είσαι προβληματικός γιατι αυτό μεγαλύτερο πρόβλημα μπορεί αν δημιουργήσει σε σένα τον ίδιο.
όταν έρχεται το τέλος μιας σχέσης σίγουρα έχουν φτάιξει κ οι δύο,οπότε τι σε κάνει να νομίζεις΄ ότι της κατέστρεψες την ζωή;. και γιατί πιστευεις ότι σε χώρισε μόνο κ μόνο επειδή ήσουν ¨"τοξικός" όπως λες.. σε άντεξε 8 ολόκληρα χρόνια, οπότε μπορέι να μην ήταν κι αυτός ο μόνος λόγος χωρίσμου αλλα μπορει ας πούμε να της τελείωσε. Επιπλέον μπορεί αυτή σου την συμπεριφορά και τις ανασφάλειες να σου τις δημιουργούσε κ αυτή , με την εννοια ότι μπορεί να μην ένιωθες την απαραίτητη ασφάλεια από μέρους της ώστε να μην μπαινεις στον πειρασμό των κακών σκέψεων.
όπως και να χει απέβαλε τις ενοχές , δεν έχεις κάτι τραγικό, απλά δεν πρέπει να κάνεις αρνητικές σκέψεις και καλό είναι να χαλαρώσεις λίγο. κοίτα να προχωρήσεις την ζωή σου.
08-11-2015, 22:25 #26
08-11-2015, 22:36 #27
αν είναι ένα πείσμα θα φανει στην πορεία. είναι πρόσφατος ο χωρισμός από ότι κατάλαβα. θα το καταλάβεις μόνο αν σταματήσεις να έχεις επικοινωνία μαζί της όπως σου ζήτησε, δλδ σε πρώτη φάση να σεβαστείς την επιθυμίας της και μετά θα δείξει. και σε σενα καλό θα κάνει . να αναθεωρήσεις πραγματα για τον εαυτο σου.
08-11-2015, 22:39 #28
09-11-2015, 15:15 #29
ασε τις φωτογραφιες κατα μερους.κ κυριως ασε τις χρισοτυγεννιατικες διακοπες.ειναι η πιο μελαγχολικη περιοδος του χρονου(πρωτη σε αριθμο αυτοκτονιων) κ πολλοι πεφτουν σε ασχημες σχεσεις απο αναγκη να πολεμησουν την μοναξια κ οχι επειδη θελουν να ειναι πραγματικα.θα ακουστει λιγο σκληρο αυτο που θα πω αλλα αστην λιγο να ηρεμησει κ μετα δε βλαπτει κ λιγο φτυσιμο.μη τρεξεις στην πρωτη προσκληση για εξοδο.μην απαντησεις στο πρωτο μηνυμα την ιδια μερα.ειναι ασχημο να χρειαζονται παιχνιδακια να κερδισεις καποια/ον κ να μην αρκει μονο η αγαπη αλλα αν θες να τη κερδισεις πρεπει να σκεφτεις πως δινεις ανιση μαχη κ θελει να κινηθεις εξυπνα.εξαλλου ο ερωτας δε ταυτιζεται αδικα πολλες φορες με τον πολεμο.καλη τυχη
09-11-2015, 22:39 #30
Τι να γυρισει να κανει μαζι μου....τον τελευταιο καιρο την φορτωσα με πολλα ψυχολογικα μου. δεν αντεξε και εφυγε. ηθελε ενα στηριγμα, δυνατο ανθρωπο διπλα της οχι τον ηττημενο απο την χαμηλη αυτοπεποιθηση και χωρις αυτοεκτιμηση άνθρωπο που ειχε. με αγαπουσε με ολη της καρδια και εγω τα γαμουσα ολα τον τελευταιο καιρο με τα κολοκαταθλιπτηκα μου. δεν θα γυρισει ποτε... χαθηκε .... δεν αντεξε πια. εχασα την μπαλα τον τελευταιο χρονο. δεν ημουν σιγουρος για καμια κινηση μου. δεν ηξερα αν περναω καλα η οχι. κλαιγομουν για ολη μου την ζωη. της ελεγα πως θα αυτοκτονησω. δεν αντεξε αλλο... τωρα που εγω τα κατανοησα ολα? θα με ακουσει? η με φοβαται ακομα? με περιμενει..? τι κανω..?