καρβουνα αναμμενα....... - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast
Results 286 to 300 of 305
    Junior Member
    to mail pou edosa itan lathos!to sosto einai [email protected]
    ksanasteile se parakalo!

Junior Member
    sfgdfhfghf

Junior Member
    steile m to mail ksana plz

Senior Member
    Mar c πες μας πράμα για σενα μωρέεε!
    Για σένα πρόκειται ή άλλον?
    Ειναι ζόρικη η κατάσταση?

Member
    προς ολους τους πασχοντες απο ιδψ,την σκεψη-ιδεοληψια οτι ολα αυτα που σκεφτομαι ειναι φυσιολογικα και ετσι πρεπει να σκεφτομαι και δεν εχω καμια ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη,την κανει κανεις σας????????ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω αλλιως ρωτηστε με...........

Banned
    Γεια σου magistra, δεν ξέρω αν κατάλαβα πως ακριβώς το εννοείς, εγώ πάντως έχω αποδεχτεί ότι έχω ιδψ και ότι είναι φυσιολογικό να κατεβάζει το μυαλό μου κουλά ορισμένες φορές και οκ πάμε παρακάτω, κάπως έτσι σκέφτομαι. Αν θέλεις διατύπωσέ το περισσότερο, έχει ενδιαφέρον αυτό που έγραψες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Γεια σου magistra, δεν ξέρω αν κατάλαβα πως ακριβώς το εννοείς, εγώ πάντως έχω αποδεχτεί ότι έχω ιδψ και ότι είναι φυσιολογικό να κατεβάζει το μυαλό μου κουλά ορισμένες φορές και οκ πάμε παρακάτω, κάπως έτσι σκέφτομαι. Αν θέλεις διατύπωσέ το περισσότερο, έχει ενδιαφέρον αυτό που έγραψες.
    Φίλη τι κάνεις εσύ? Πως πάει η ζωή σου? Εσυ εισαι χωρίς φάρμακα αν θυμαμαι καλα?

Banned
    Γενικώς καλά muzzy, thanks... ασχολούμαι και με τη γη τελευταία (ερασιτέχνης κηπουρός, αγρότισσα ;)...) και τα έχω "γειώσει" αρκετά τα πράγματα, κάνει καλό και η χειρωνακτική εργασία, τουλάχιστον σε εμένα. Ναι δεν παίρνω φάρμακα, αν θυμάμαι και εσύ θα τα έκοβες ή τα έκοψες, είσαι καλά? πως πάει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Γενικώς καλά muzzy, thanks... ασχολούμαι και με τη γη τελευταία (ερασιτέχνης κηπουρός, αγρότισσα ;)...) και τα έχω "γειώσει" αρκετά τα πράγματα, κάνει καλό και η χειρωνακτική εργασία, τουλάχιστον σε εμένα. Ναι δεν παίρνω φάρμακα, αν θυμάμαι και εσύ θα τα έκοβες ή τα έκοψες, είσαι καλά? πως πάει?
    Τα έχω κόψει. Ολα καλά! ΑΥτό που έχω καταλάβει ειναι οτι όσο το σκέφτεσαι κάτι, τόσο θα βυθίζεσαι. Όσο το αφήνεις, σε αφήνει.
    Ε και πάει μια χαρά.

Να μου κρατάς καμιά ντοματαα αγρότισσα γιατι ειναι ισχνές οι αγελάδες και έρχονται χρόνια δύσκολα... γεμάτα καταιγίδες.

Banned
    Χα χα! :D ναι έρχονται αλλά εμείς δεν μασάμε ;)
    Έτσι είναι όπως τα λες για τις σκέψεις, θέλει απλά να το αφήνεις όλο αυτό να περνάει και όχι να βυθίζεσαι. Έτσι πάντα καλά να είναι τα πράγματα, όχι τέλεια, απλά καλά! γιατί το τέλειο δεν υπάρχει... :D

Senior Member
    Χαιρετώ κι εγώ την παρέα! Κι εγώ με λίγο αγχολυτικό, χωρίς "κανονική" αγωγή και φουλ συμπτωματολογία εδώ και 3 μήνες περίπου. Με πολύ αγώνα και μία προοπτική ζωής χωρός φάρμακα κι όσο αντέξω. Για να δούμε.....

Junior Member
    re paidia sustiste m ena psixologo kriti plz

Senior Member
    ...........................
    Last edited by 1984muzzy; 27-10-2015 at 23:28.

Member
    ΜΑΡΟΥΛΙΩ ΚΑΙ SPR1980 ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???????????????????????????????????????? ????????????ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΑΣ...ΧΑΘΗΚΑΤΕ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by magistra View Post
    ΜΑΡΟΥΛΙΩ ΚΑΙ SPR1980 ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???????????????????????????????????????? ????????????ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΑΣ...ΧΑΘΗΚΑΤΕ....
    Magistra κι εγώ αναρωτιόμουν για εσάς! Εγώ έχω φουλ σκαμπανεβάσματα στην ψυχική μου διάθεση και την ιδψ να έχει βαρέσει κόκκινο. Άλλοτε είμαι πιο ήρεμη, έστω και κάποιες ώρες της ημέρας, και άλλοτε την παλεύω μόνο με ηρεμιστικό ενίοτε δε και μ' αυτό δύσκολα. Ενέργεια και όρεξη ανύπαρκτες και ότι κάνω, το κάνω κατ' ανάγκη. Πολύ συχνά πείθω τον ευατό μου ότι αυτό το μαρτύριο δε θα τελειώσει ποτέ. Νιώθω πολύ ταλαιπωρημένη και σε κάποιο σημείο έχω εγκαταλείψει την προσπάθεια, γιατί με έχει καταλάβει ματαιότητα. Λογικά πρέπει να έχω και συνοδό κατάθλιψη, αφού δε βρίσκω χαρά σε τίποτα, τα βλέπω όλα μάταια, δεν έχω όρεξη, κλαίω συνεχώς κλπ. Αυτή η βδομάδα ήταν πραγματικά άσχημη. Πέρασα και κάποιες πιο καλές. Κάνω μία μεγάλη προσπάθεια μήπως και το κοντρολάρω χωρίς αντικαταθλιπτικά, αλλά νομίζω ότι απλά βασανίζομαι άνευ λόγου και μάλλον πρέπει να αποδεχτώ ότι θα χρειάζομαι τα φάρμακα για μια ζωή. Έπαιρνα εξάλλου για πολλά χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα. Απλά τώρα σαν να μ' έχει πιάσει μία εμμονη, ότι αυτό το πράγμα είναι ατελείωτο και ούτε και με τα φάρμακα θα μπορώ να το κοντρολάρω. Και σ' ένα βαθμό είναι σωστό, αφού στην προσπάθειά μου να το τερματίσω, κατεβάζω διαρκώς καινούργιες ιδέες - φοβίες. Αυτή η φορά (μπορεί να φταίει και το ότι δεν έχω πάρει έγκαιρα φάρμακα), έχω καταπονηθεί πολύ και προσπαθώ να σκεφτώ τα πάντα για να κάνω τη ζωή μου βίο-αβίωτο. Σαν να παλεύω για να μην γίνω καλά. Κι έπειτα φοβάμαι ότι θα τα καταφέρω. Κράμερ εναντίον Κράμερ. Τί να πω. Η Αυτοτιμωρία στο ζενίθ της...Πάρε να' χεις κακέ ευατέ μου...Εννοείται βέβαια ότι θεωρώ ότι εξάντλησα πλέον τα περιθώρια και θα καταφύγω στον ψυχίατρο, αυτήν την φορά για συνταγογράφηση πλήρους αγωγής

Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast