Γιατι κανουμε ολη την ωρα νεες σχεσεις; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Η τελευταια φραση , ειναι απολυτως ακριβης , συγκρινω την γενια μου , των 80s με την τωρινη , ε , καμμια σχεση , τοτε καναμε ουσιαστικες σχεσεις , συνολικα στην ζωη μου εχω κανει 4 ουσιαστικες σχεσεις , 4 με μικρη διαρκεια , και μονο 2 one night stand , πιτσιρικας . Δλδ στα 54 χρονια μου , εχω ' παει ' με συνολικα 10 γυναικες , και ειμαι ικανοπιοημενος , δεν αισθανομαι στερημενος .
    οταν λεω οτι εχουν ισοπεδωθει ολα εννοω τα συναισθηματα ....λεμε σ αγαπαω στον πρωτο τυχοντα και τη στιγμη που το λεμε πιθανως και να το νιωθουμε αλλα το θεωρω επιπολαιοτητα .. αυτο ακριβως που λες δν εχει σημασια με ποσα ατομα εχουμε συναναστραφει το θεμα ειναι το ποιον της ολης σχεσης και τι εχουμε παρει απο την καθε σχεση
    what is normal for the spider is chaos for the fly

Senior Member
    Ετσι πιστευω και εγω οτι δεν ετυχα την κοπελα που να ταιριαζουμε και για αυτο ουτε καν καψουρευτηκα καποια απο αυτες και απλα μου αρεσαν.Οσον αφορα το σ αγαπω πρεπει να το νοιωσουμε πραγματικα να το πουμε εκει που αξιζει.Ετσι και αλλιως ειναι ενα υπεροχο συναισθημα οταν αισθανομαστε ετσι ωστε να πουμε οτι αγαπαμε τη σχεση που κανουμε.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω παλι προτιμω ενα ταξιδι που να κρατησει μια ζωη και να ειναι ο γυρος του κοσμου, απο το να πηγαινω 100 φορες ριο-αντιρρο η διακοφτο- κωλοπετινιτσα...
    το θεμα ειναι τι ειδους ταξιδι και οχι ποσα ταξιδια (φορ μι).

δεν χρειαζεται να ειναι με τον πρωτο, αλλα δεν πιστευω καθολου στην ποσοστητα, σε τιποτε, δε...
    μπορει την σχεση της ζωης σου να την βρεις στον πρωτο η στον δευτερο η στον δεκατο, αλλα ποτε δεν θεωρησα αυτοσκοπο τις πολλες σχεσεις και ειχα παντα σχεσεις σταθερες με διαρκεια γιατι ετσι μ αρεσει.
    αν μπορεις να βρεις τον συνταξιδιωτη που θα σε πάει παντου ... μαγκια σου !!..ολοι οι υπολοιποι δυστηχως πρεπει ναλλαζουμε μεταφορικα και συνταξιδιωτες καθε λίγο οποτε η ποσοτητα ειναι απαταιτητο κακο... γιατι απο ποιοτητα... κλαψτα χαραλαμπε χαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Με ενδιαφερει να βρω καποια καλη σχεση και για αυτο εχω κανει αρκετες σχεσεις.Με απασχολει να βρω την κοπελα τετ α τετ επειδη υπαρχουν αισθηματα και οχι τυπικα οπως λες μεσω γραφειων συνοικεσιων που το θεωρω ξεφτιλα.Ειναι υπεροχο να βρω την κοπελα που να αγαπιομαστε.Καθε ανθρωπος αγαπαει μονο μια φορα στη ζωη του και ειναι κατι ωραιο τοτε να ειστε καθε στιγμη μαζι.
    γιατι θεωρεις ξεφτιλα τα γρ. συνοικεσίων? λιγο κλειστομυαλο δεν ειναι αυτο? ...πρωτα δοκιμασε και μετα κρινε ;)...

Senior Member
    Ενταξει θελω να γνωρισω την κοπελα που θα νοιωσουμε συναισθηματα αγαπης οταν κοιταχτουμε απο κοντα και πιασουμε κουβεντα χωρις τετοια γραφεια για αυτο με ενδιαφερει μια καλη σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    οταν λεω οτι εχουν ισοπεδωθει ολα εννοω τα συναισθηματα ....λεμε σ αγαπαω στον πρωτο τυχοντα και τη στιγμη που το λεμε πιθανως και να το νιωθουμε αλλα το θεωρω επιπολαιοτητα .. εση

Αυτο δεν ειναι τοσο θεμα γενιας , αλλα χαρακτηρος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Ενταξει θελω να γνωρισω την κοπελα που θα νοιωσουμε συναισθηματα αγαπης οταν κοιταχτουμε απο κοντα και πιασουμε κουβεντα χωρις τετοια γραφεια για αυτο με ενδιαφερει μια καλη σχεση.

Ουτε εγω θα πηγαινα ποτε σε τετοιο γραφειο . Το ποτε θα συναντησεις την κοπελα της ζωης σου , ειναι θεμα τυχης .

Page 2 of 2 FirstFirst 12