σκοταδισμος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Banned
    μολις ειδα το βιντεακι... 2φορες... αρα τα ηλιουγεννα είναι οταν ο ηλιος σταματαει να πηγαινει νοτια και αρχιζει πάλι νανεβαινει..πως γινεται αυτο?? εφοσον ο ηλιος δεν κινητε γυρω απο εμας, αυτο το γνωριζουμε πια... αρα αυτο ειναι σαν να αλλαζει τροχια η γη...αλλα αυτο δεν γινετε...πως γινεται ο ήλιος απο ενα δεδομενο σημειο..να κατευθυνεται νοτια και μετα να σταματαει και μετα να κινειται βορεια??
    μολις μαθαμε και τι σημαινει το νικ του αεον!!

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μολις ειδα το βιντεακι... 2φορες... αρα τα ηλιουγεννα είναι οταν ο ηλιος σταματαει να πηγαινει νοτια και αρχιζει πάλι νανεβαινει..πως γινεται αυτο?? εφοσον ο ηλιος δεν κινητε γυρω απο εμας, αυτο το γνωριζουμε πια... αρα αυτο ειναι σαν να αλλαζει τροχια η γη...αλλα αυτο δεν γινετε...πως γινεται ο ήλιος απο ενα δεδομενο σημειο..να κατευθυνεται νοτια και μετα να σταματαει και μετα να κινειται βορεια??
    αυτην την εντυπωση δινει σε εμας συμφωνα με την ταλαντωση που κανει η γη

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    συμφωνα λοιπον με τον τεσλα αλλα και πολλους πολλου αλλους υπαρχει ένα ''πεδιο'' για μερικους, ακασικα αρχεια κατά αλλους μεσα στην οποια υπαρχει η συμπαντικη μνημη της γης...!!! οποιοσδηποτε μπορει να εχει προσβαση σε αυτά τα ''αρχεια'' ενας από αυτους ηταν ο νικολα τεσλα οπου συμφωνα με αυτόν ολες του οι γνωσεις πηγαζαν από εκει....

σε αυτά τα ''αρχεια'' η ''πεδια'' πολλοι πιστεουν και εγω πλεον ενας από αυτους υπαρχει το αποτύπωμα του καθενος ενός από εμας.. η λεγομενη αστρικη μας προβολη για μερικους ή πνευματικο μας σωμα κατά αλλους και κατεμε...

η συνηδειτοτητα του κάθε ανθρωπου διακαως ζηταει την επανασυνδεση της με το πνευματικο του αυτό σωμα και αυτό επιτυγχάνεται μετα τον θανατο...

καποιοι εχουν καταφερει και κανει επαφη με την αστρικη τους προβολη οντας εν ζωη...(βλεπε τεσλα)

τωρα το ερωτημα ειναι κρατας την πνευματικη σου υποσταση όπως ειναι η γινεσαι ένα κομματι του ολου...ε?
    ειναι κατι σαν την σκουληκοτρυπα ή την πυλη του χρονου αυτα τα πεδια- αρχεια??...κ πάλι δεν καταλαβαινω...

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    αυτην την εντυπωση δινει σε εμας συμφωνα με την ταλαντωση που κανει η γη
    κανει η γη ταλαντωση??...εννοεις την μικρη αποκληση απο την τροχια της αυτη που ανακάλυψε ο αινσταιν?

Banned
    googlare ακασικα αρχεια

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    κανει η γη ταλαντωση??...εννοεις την μικρη αποκληση απο την τροχια της αυτη που ανακάλυψε ο αινσταιν?
    εεε ειπες ειδες το βιντεο... η γη κανει 3 κινησεις μια γυρω από τον ευατο της μια γυρω από τον ηλιο της και μια που ταλαντώνεται σαν εκκρεμες όπως η σβουρα όταν κοντευει να σταματησει... τον χειμωνα πχ το νοτιο ημισφαιριο ειναι πιο κοντα στον ηλιο από ότι το βορειο και το καλοκαιρι το αντιθετο... αυτο το ξερανε από αρχαιοτατων χρονων και συμφωνα με αυτην την ταλαντωση η μαγιας κανανε και το περιφημο ημερολογιο τους με την ληξη του μεγαλου ενιαυτου
    που συμφωνα με το βιντεακι που ειδες τελειωνει το 2150 και μπαινουμε πλεον επισημα στην εποχη του υδροχοου αν δεν εχουμε μπει ηδη

Banned
    οκ ναι το ειδα...

favvel
    Guest
    η συνηδειτοτητα του κάθε ανθρωπου διακαως ζηταει την επανασυνδεση της με το πνευματικο του αυτό σωμα και αυτό επιτυγχάνεται μετα τον θανατο...
    και τι νόημα έχει να ερχόμαστε στη γη,να ζήσουμε αποκομμένοι απ'τον πνευματικό μας εαυτό και διψασμένοι για την ένωση με το πνευματικό όλον,
    εάν όλοι μετά το θάνατο πετυχαίνουμε έτσι κι αλλιώς αυτήν την ένωση?
    χάνει το νόημα της η ζωή με αυτόν τον τρόπο..
    όλα έχουν μια λογική εξήγηση..οπότε και η ζωή στη γη πρέπει να έχει κι αυτή το νόημά της..
    εκτός κι αν δεν πετυχαίνουν όλοι αυτήν την ένωση μετά θάνατον παρά μόνο όσοι πραγματικά όταν ζούσαν στη γη καίγονταν για να γνωρίσουν την πνευματική τους υπόσταση..
    ενώ όλοι οι υπόλοιποι που ήταν προσκολλημένοι στα υλικά,ακόμα και μετά θάνατον δεν γνωρίζουν την πνευματική τους φύση και μετατρέπονται απλά σε μια μορφή ενέργειας..
    ξέρω γω!!δε νομίζω να συμβαίνει το τελευταίο που είπα..

Banned
    χαχαχα...φαβ, μολις εκανες το ερωτημα που ειναι το αγιο δισκοπότηρο της φιλοσοφίας...ποιο ειναι το νοημα της ρημαδας της ζωης και επειδη κανεις ποτε δεν καταφερε να το απαντησει ...μαλλον ουτε και ο φιλος μας ο νουμακ θα ξερειδεν εχουν ολα μια λογικη εξηγηση ...γιατι δεν εχουμε ολες τις λογικες εξηγησεις δυστυχως...αλλα σε σχεση με αλλες εποχες είμαστε λίιιιγο πιο κοντα σε αυτες

Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    και τι νόημα έχει να ερχόμαστε στη γη,να ζήσουμε αποκομμένοι απ'τον πνευματικό μας εαυτό και διψασμένοι για την ένωση με το πνευματικό όλον,
    εάν όλοι μετά το θάνατο πετυχαίνουμε έτσι κι αλλιώς αυτήν την ένωση?
    χάνει το νόημα της η ζωή με αυτόν τον τρόπο...
    ως εδώ λεω αυτά που λενε και πιστευουν και πολλοι αλλοι... και κατά ένα παραξενο τα βιωσα μεσα από τα ψυχωσικα μου επεισοδια... (πριν δεν ειχα ασχοληθεί καν ημουν τελειως υλιστης) εχω απαντηση για αυτο που αναρωτιέσαι (κατι που βιωσα ξανα) και ειναι ενμερη το μονο πραγμα που συμφωνω με διαφορες θρησκείες αυτου του κοσμου....

με απλα λογια κάθε δραση φερνει και αντιδραση... παντα χρειαζετε το αντιθετο σε κατι υπαρκτο... ασπρο μαυρο, υλη αντι-υλη, φως σκοταδι... φωτεινες οντότητες σκοτινες οντότητες....

ο χριστιανισμος τους ονομαζει εκπτωτους αγγελους... άλλες θρηκειες εχουν άλλες ονομασιες... αλλα σε ολες τις θρησκείες σε ολες τις αρχαιες παραδοσεις ολοι μα ολοι μιλανε για έναν πολεμο... έναν πολεμο που διεξηχθει στον ουρανο....

και αναρωτιέμαι... ποιος νικησε? τι απεγιναν οι ηττημενοι? (αν υποθεσουμε ότι ειναι αθάνατοι)

οι βουδιστες λενε ότι ερχομαστε σε αυτόν τον κοσμο ξανα και ξανα μεχρι να φτασουμε την νιρβανα οι άλλες θρησκείες εχουν τις δικες του αντιληψεις

αυτο που πιστευω εγω...(από αυτά που ακουσα) ειναι ότι ναι ερχομαστε σε αυτόν τον κοσμο ξανα και ξανα ''καποτε'' με μνημη, πλεον χωρις μνημη για αυτά που χαθηκαν σαν ''τιμωρια'' οσοι εξαγνιζοντε επιστρεφουν στο συμπαντικο ολον... οσοι δεν... ξανα και ξανα σε έναν αεναο κυκλο...

μια φυλακη λοιπον... μπορει? ποιος ξερει...

favvel
    Guest
    rea δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά εγώ πιστεύω πως όλα έχουν λογική εξήγηση ακόμα και η ζωή στη γη που μας φαίνεται παράλογο να υπάρχει..
    απλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να δώσουμε μια λογική απάντηση σε αυτό το ερώτημα..ή είμαστε μεν πιο κοντά όπως λες για να απαντήσουμε αλλά όχι όσο πρέπει..
    υπάρχει και η άλλη θεωρία..την οποία πιο πολύ ενστερνίζομαι κι εγώ..
    ότι δεν ακολουθεί γραμμική πορεία η ιστορία αλλά κυκλική..
    παλιά δλδ υπήρχαν πολιτισμοί πολύ πιο προηγμένοι απ'τον δικό μας όπως στην αρχαία Ελλάδα με τεχνολογία πολύ πιο εξελιγμένη,οι οποίοι όμως για κάποιο λόγο χάθηκαν στο χρόνο..είτε καταστράφηκαν επίτηδες γιατί πλησιάσανε πολύ στην τελειότητα και κάποιος δεν τους άφησε οπότε η ανθρωπότητα άρχισε απ'την αρχή πάλι να χτίζεται..είτε καταστράφηκαν από φυσική καταστροφή είτε κάποιοι απέκρυψαν τη γνώση που είχαν ανακαλύψει αυτοί οι πολιτισμοί..

Banned
    εννοεις την ατλαντιδα ή τους εξωγήινους?..αυτες τις 2 θεωρειες εχω ακουσει..πάνω σε αυτο...αλλα και πάλι... οκ υπάρχουν μδαρτυρίες για τεχνολογικά επιτευματα και δεν μου κανει εντυπωση... οι αρχαιοι ημών ειχαν επιδοθει με πάθος στις θετικες επιστημες ανακάλυψαν το μεγεθος της γης της σελήνης τις αποστασεις ηλιου και γης και τοοοσα αλλα..κι οπως πολλα αριστουργηματα τεχνης χαθηκαν στο χρόνο σιγουρα θα χαθηκαν και σημαντικα τεχνολογικα επιτευματα... αλλα πάντα δεδομένων των δυνατοτητων τους ..και πάλι βεβαια μιλάμε για ανθρωπινη υπέρβαση αλλα δεν νομιζω πως ειχαν καταφερει να φτασουν στην σημερινη ακμη της επιστημης

δεν υπάρχει επιστημονας σημερα που να μην μισει την μυστικότητα των πυθαγόρειων..χαχαχα ..αν ειχαν ελευθερωσει όλη αυτην την γνωση ...δεν μπορει κανεις να υπολογίσει που θα ηταν ο κοσμος σημερα σε τι επιπεδα επιστημονικων ανακαλύψεων!

είχα δει ενα ντοκιμαντερ για το πως καποιος γινοταν πυθαγόρειος...μιλάμε συγκλονιστικο (για μενα πάντα)... αν θες να σου πω.

favvel
    Guest
    εγώ πιστεύω ότι σε αυτά τα θέματα είναι άκρως διαφωτιστικός ο Λιακόπουλος..για όποιον τον πιστεύει..
    κι εγώ δεν του έχω δώσει την πρέπουσα σημασία..

Banned
    δεν μιλαει για τοσο προσφατα ο fav μιλαει για χιλιαδες χρονια πριν την σημερινη κατεγραμμενη ιστορια ισως και μυθολογια

Banned
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    εγώ πιστεύω ότι σε αυτά τα θέματα είναι άκρως διαφωτιστικός ο Λιακόπουλος..για όποιον τον πιστεύει..
    κι εγώ δεν του έχω δώσει την πρέπουσα σημασία..
    εε τωρα... λιακοπουλος... ο τηλεβιβλιοπωλης ότι του λενε οι παπαδες λεει και γραφει

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast