Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 530
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 530 of 837 FirstFirst ... 30430480520528529530531532540580630 ... LastLast
Results 7,936 to 7,950 of 12551
    Senior Member
    Χρόνια σου πολλά boo κι εύχομαι του χρόνου να είναι όλα όπως τα θέλεις! Cheer up, έρχονται Χριστούγεννα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Πολύ καλύτερα από την τελευταία περιπέτεια που είχα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χρόνια σου πολλά boo κι εύχομαι του χρόνου να είναι όλα όπως τα θέλεις! Cheer up, έρχονται Χριστούγεννα!
    ευχαριστω πολυ Κυκνε μου!να σαι καλα κι εσυ.τα καλυτερα ευχομαι

Καλημέρα Bulletproof και καλό μήνα!

Το ξέρω αυτό αλλά η δουλειά μου έκανε πολύ καλό σε πολλούς τομείς και τώρα μου κακοφαίνεται που κάθομαι πάλι...
    Κι εγώ βλέπω ταινίες, έχω νοικιάσει δύο γι' αυτή την βδομάδα και βλέπω και κάποιες σειρές στην τηλεόραση...μου αρέσει και το διάβασμα αλλά δυσκολεύομαι να χαλαρώσω και να συγκεντρωθώ...προσπαθώ όμως γιατί παλιά που μπορούσα μου έκανε πολύ καλό, με ταξίδευε και ξεχνούσα έστω και για λίγο τα προβλήματα μου...με ποιους ηθοποιούς είναι αυτή η ταινία, ξέρεις;
    Σήμερα πάντως από το πρωί νιώθω πολύ άσχημα, δεν ξέρω γιατί...
    Θα σου βαλω μια μικρη περιληψη της ταινιας. Ο Νιλ Κλαρκ είναι ένας απλός δάσκαλος που ξάφνου ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να κάνει οτιδήποτε θέλει, αρκεί απλά να το ζητήσει. Η δύναμη αυτή, όμως, προέρχεται από μια ομάδα πανίσχυρων όσο και παλαβών εξωγήινων, οι οποίοι παρακολουθούν απειλητικά από το διαστημόπλοιο τους. Παιζουν οι simon pegg και η Kate Beckinsale.Το καλυτερο ομως ειναι ο σκυλος που παιζει στην ταινια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Θα σου βαλω μια μικρη περιληψη της ταινιας. Ο Νιλ Κλαρκ είναι ένας απλός δάσκαλος που ξάφνου ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να κάνει οτιδήποτε θέλει, αρκεί απλά να το ζητήσει. Η δύναμη αυτή, όμως, προέρχεται από μια ομάδα πανίσχυρων όσο και παλαβών εξωγήινων, οι οποίοι παρακολουθούν απειλητικά από το διαστημόπλοιο τους. Παιζουν οι simon pegg και η Kate Beckinsale.Το καλυτερο ομως ειναι ο σκυλος που παιζει στην ταινια!
    Γεια! Μόλις ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο...

Τον Simon Pegg δεν τον ξέρω αλλά την Kate Beckinsale ναι και μ' αρέσει από τότε που την είχα δει στην ταινία "Serendipity", την έχεις δει; Είναι πολύ ωραία και διαδραματίζεται κοντά στα Χριστούγεννα οπότε είναι κι επίκαιρη...θα την ψάξω την ταινία που μου προτείνεις την επόμενη φορά που θα πάω στο βίντεο κλαμπ, ειδικά αφού έχει και σκύλο είναι ένα επιπλέον ατού...γι' απόψε αν δεν με πάρει ο ύπνος λέω να δω το "Notting Hill"...το έχεις δει;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    νιωθω χαλια.χαμενη μεσ στην καταθλιψη μου.σημερα ειναι τα γενεθλια μου και θα ηθελα να ηταν ολα αλλιως..θα ηθελα να πεταγα απο χαρα να ειχα 1-2 φιλους να βγω να κερασω ενα ποτο, ενα καφε, κατι,αλλα τιποτα απ αυτα δε γινεται.απογοητευση και στεναχωρια περισσοτερη.προσπαθω να μην τα σκεφτομαι αλλα ματαιος κοπος..
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΟ!!!! ανοιξε ενα θρεντ να κανουμε παρτακι απο εδω!!... δεν εισαι μονη σου...ειμαστε εμεις εδω!!
    και του χρονου σε πιο "ζεστα κλιματα" να λιωσουν οι πάγοι της ομορφης ψυχουλας σου !!! ( μα πως το συνδεσα ετσι η παγαπόντησααα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    νιωθω χαλια.χαμενη μεσ στην καταθλιψη μου.σημερα ειναι τα γενεθλια μου και θα ηθελα να ηταν ολα αλλιως..θα ηθελα να πεταγα απο χαρα να ειχα 1-2 φιλους να βγω να κερασω ενα ποτο, ενα καφε, κατι,αλλα τιποτα απ αυτα δε γινεται.απογοητευση και στεναχωρια περισσοτερη.προσπαθω να μην τα σκεφτομαι αλλα ματαιος κοπος..
    χρονια πολλααααααααα καλά και ακομα καλυτερα. αντε καλε. θα εμπαινες και σε εξοδα :Ρ εμεις ειμαστε εδω.

Banned
    να αμα θες στειλε κανα δυο πιτογυρα σε μενα και στην φλερ... ετσι να μην μας εχεις και υποχρεωση δηλαδη ;ρρρ

Banned
    Γεια! Μόλις ξύπνησα από μεσημεριανό ύπνο...

Τον Simon Pegg δεν τον ξέρω αλλά την Kate Beckinsale ναι και μ' αρέσει από τότε που την είχα δει στην ταινία "Serendipity", την έχεις δει; Είναι πολύ ωραία και διαδραματίζεται κοντά στα Χριστούγεννα οπότε είναι κι επίκαιρη...θα την ψάξω την ταινία που μου προτείνεις την επόμενη φορά που θα πάω στο βίντεο κλαμπ, ειδικά αφού έχει και σκύλο είναι ένα επιπλέον ατού...γι' απόψε αν δεν με πάρει ο ύπνος λέω να δω το "Notting Hill"...το έχεις δει;
    κυκνακι πήρα την πουδρα σου μονο με 2.90 χεχεχεεεε!! δεν μου πες για τους ποντους σε βρισκω αδιαβαστη ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    κυκνακι πήρα την πουδρα σου μονο με 2.90 χεχεχεεεε!! δεν μου πες για τους ποντους σε βρισκω αδιαβαστη ...
    Πώς την πήρες τόσο φτηνή; Και για ποιους πόντους εννοείς ακριβώς, τα BP?
    Τελικά δεν είδα ταινία απόψε, είδα την "δέκατη εντολή" και νευρίασα γιατί η ιστορία ήταν με έναν αλκοολικό που για να εκδικηθεί τη γυναίκα του που τον χώρισε σκότωσε την κόρη του ο μ....ς, εμ ήταν ένα άχρηστο ρεμάλι, εμ του έφταιγε η γυναίκα...

Senior Member
    Νιωθω πολυ καλα γιατι παιρνω αγαπη και περναω πανεμορφα..Το ειχα αναγκη , 3 χρονια σε ενα κελι μιας φυλακης ειχα κλειστει ! Εσπασα τα δεσμα , με πονο αλλα τα εσπασα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Νιωθω πολυ καλα γιατι παιρνω αγαπη και περναω πανεμορφα..Το ειχα αναγκη , 3 χρονια σε ενα κελι μιας φυλακης ειχα κλειστει ! Εσπασα τα δεσμα , με πονο αλλα τα εσπασα!
    Μπράβο σου!!!!
    Άντε να νιώσω και εγώ ωραία!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μπράβο σου!!!!
    Άντε να νιώσω και εγώ ωραία!!!!
    Στο ευχομαι... Σε ολο τον κοσμο το ευχομαι! Στην ζωη δεν ειναι ολα τελεια , αλλα μπορουμε να αντλησουμε χαρα απο αυτα που μας προσφερονται. Αρκει να μην ειμαστε μονοι.. η μοναξια δεν γεννηθηκε για τον ανθρωπο!

Banned
    Πώς την πήρες τόσο φτηνή; Και για ποιους πόντους εννοείς ακριβώς, τα BP?
    Τελικά δεν είδα ταινία απόψε, είδα την "δέκατη εντολή" και νευρίασα γιατί η ιστορία ήταν με έναν αλκοολικό που για να εκδικηθεί τη γυναίκα του που τον χώρισε σκότωσε την κόρη του ο μ....ς, εμ ήταν ένα άχρηστο ρεμάλι, εμ του έφταιγε η γυναίκα...
    ναι το ειδα και εγω....!!
    ναι τα bp είναι ..με 50 πόντους παιρνεις ότι καλλυντικό μακιγιαζ θες με 2.90, ε και ειχα κατι αλλες ελειψεις και φυσικα τις πήρα με τις προσφορες και μαζευτηκαν οι πόντοι! ... στου δεκεμβριου με 50 πόντους παιρνεις οποιο προιον περιποιησης προσωπου θες με 2,90... παρε καταλογο και δες ...και τον αλλο μηνα εχει αρωμα ...οποιο θες !!!... θελει λιγες μαθηματικες πραξεις αλλα τελικα συμφερει .. )) ΨΑΞΤΟ!

Senior Member
    Eγώ δεν είμαι καλά, συνέχεια μέσα στο άγχος, μιζέρια,κανένας ενθουσιασμός απολύτως,και ούτε ξέρω τι θέλω ,τι δε θέλω.Σπάνια σκέφτομαι την κατάντια μου,αλλά να ,πριν που σκεφτοόμουν πώς είμαι,......