θελω να κοπω και να φουνταρω.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 107
    Senior Member
    μου απαντησε η γιατρος με μηνυμα οτι θελει να με δει επειγοντως και να την παρει η μανα μου τηλ το γρηγοροτερο.
    της απαντησα οτι δε θελω να ξερουν οι δικοι μου.ξερουν οτι εχω καταθλιψη αλλα τιποτα για αυτοτραυματισμους κι αυτοκτονιες.την ρωτησα αν μπορουμε να κανουμε κατι μεχρι τις 10 του μηνα που θα ανεβαινα αθηνα.δε μου εχει απαντησει ομως κατι.
    να με δει απο κοντα να μου κανει τι?ή να μιλησει με τη μανα μου για ποιο λογο?δε μπορουμε να κανουμε κατι εξ αποστασεως?να μου δωσει κανα χαπι..να μου αυξησει κατι αλλο ξερω γω..γιατι θελει να με δει επειγοντως?

Senior Member
    πηγαινε μπασ και σε δει με αλλο ματι και ενδιαφερθει αμα εισαι τυχερη και ενδιαφερθει σωθηκεσ
    ξερουν αυτοι αμα θελουν να κανουν δουλεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    μολις με πηρε η γιατρος μου.μου ειπε να αυξησουμε το remeron σταδιακα ετσι ωστε σε 1 εβδομαδα απο τωρα να παιρνω 60mg.και μου αυξησε και τα επιπεδα του lamictal.απο 100 τα πηγε 150mg.μου ειπε να κανω και εξετασεις για να δουμε τα επιπεδα για το tegretol να δουμε που βρισκεται.
    επεμενε να μαθουν οι γονεις μου τι γινεται αλλα αρνηθηκα.
    μου ειπε οτι αν συνεχισω ετσι ομως οτι θα πρεπει να μαθουν την κατασταση.φρικαρα.τωρα θα εχω κι αυτο στο κεφαλι μου..μηπως χρειαστει να το μαθουν και οι γονεις.τι εφιαλτης..

Senior Member
    μπορει η γιατρος μου να σπασει το ιατρικο απορρητο αν βλεπει οτι δεν τα παω καλα και να μιλησει στους δικους μου για το τι συμβαινει?ή το απορρητο δε σπαει αμα δε το θελει ο ασθενης?

Boo, τι δεν θες να μαθουν ακριβως ? Εφοσον γνωριζουν οτι βασανιζεσαι ανησυχεις για κατι συγκεκριμενο απο μερους τους ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    δε θελω να μαθουν τιποτα για αυτοτραυματισμους και αυτοκτονικα σχεδια.ξερουν οτι εχω μια καταθλιψη οπου τα βλεπεις ολα μαυρα, δε θες να βγεις εξω απο το σπιτι, δεν εχεις ορεξη γενικα για τιποτα..κλπ κλπ.

Καταλαβα ή μαλλον προσπαθω αλλά παιρνοντας τα χαπια κανεις προσπαθεια να απαλλαγεις απο τα εντονα συμπτωματα, ισως αν γνωριζουν για αυτες τις τασεις σου να ειναι λιγο πιο φιλικοι, επικοινωνιακοι, συζητησιμοι. Ψυχικη νοσος δεν λυνεται μονο με χαπια, θελει και αλλαγες μικρες εστω και στον τροπο που μιλαμε. Boo.... μη το περνας τοσο μονη

Senior Member
    δε θελω να κανουν οι δκοι μου τιποτα αλλο.ηδη ειναι υπερπροσταευτικοι και ειμαι 28χρονων.τους ειπα για μια ψιλοκαταθλιψη και με ρωτανε συνεχεια για το πως ειμαι, για το τι σημαινει καταθλιψη κλπ.δε θελω να μουρλαθουν εντελως. καλυτερα μονη μου παρα να τους εχω πανω απο το κεφαλι μου συνεχεια.λες και ειμαι 5χρονο κανουν.και δεν ειναι απο αχαριστια οτι λεω.αυτοι ειναι πολυ υπερπροστατευτικοι

Το να εχεις διπολικη και καταθλιψη δεν ειναι και οτι πιο ευκολο βρε μπου, αλλωστε σε αυτη τη ζωη καποιες φορες μας δινουν οι γονεις, αργοτερα δινουμε εμεις, μια ανακυκλωση προσφορας ειναι.

Senior Member
    μπου, τα τηλεφωνα και τα μηνυματα ειναι για ωρα αναγκης. δεν ειναι για θεραπεια και ουσιαστικη επικοινωνια.
    γι αυτο θελει να σε δει απο κοντα.
    δες την απο κοντα και συζητα μαζι της και αυτα που σκεφτεσαι και ρωτα την και οτι θελεις και για τους γονεις.
    τωρα μενεις μονη η με τους γονεις σου?

Senior Member
    νταξει θα την δω σε 8 μερες της ειπα.μενω με τους γονεις.και απλα δε καταλαβαινω σε τι θα βοηθουσε εμενα να μαθουν οι δικοι μου ακριβως πως εχει η κατασταση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    νταξει θα την δω σε 8 μερες της ειπα.μενω με τους γονεις.και απλα δε καταλαβαινω σε τι θα βοηθουσε εμενα να μαθουν οι δικοι μου ακριβως πως εχει η κατασταση..
    οκ, αυτο κανε.
    ο θεραπευτης ξερει, μπου.
    ισως σκεφτηκε κατι που μπορει να σε β0ηθησει.
    γονεις σου ειναι, ενδιαφερονται. μπορει να το κανουν με λαθος τροπο, αλλα καταλαβαινουν οτι δεν νοιωθεις καλα και θελουν να βοηθησουν.
    εσυ πες οτι σκεφτεσαι στην γιατρο και πες και τις ανησυχιες σου και την ενοχληση για την υπερπροστασια, να δεις τι θα σου πει.

Senior Member
    @μπου ολα να ειναι περαστικα σου ευχομαι.. παλεψε το μπορεις..

μην το κάνεις αυτό στον εαυτό !!!! φρόντισε να κανεις κάτι που σε αρέσει στον υπολογιστή η κατι στην πραγματικότητα για να ξεχνιεσαι και να ταξιδευει αλλου το μυαλο , φρόντισε να πίνεις τσαγακια όπως χαμομήλι και μελισσόχορτο , ειδικα το δευτερό κάνει καλό στην κατάθλιψη . Μην κάνεις οποιαδηποτε κίνηση αυτοκτονίας !!! η Ζωη είναι ενα θαύμα μην το σπαταλήσεις έτσι άδικα!!! μιλα με τον γιατρό σου , κάνε κάτι που σε ευχαριστεί για να ξεχνιεσαι .!!! μην τα παρατας !!!

Senior Member
    πηγα σημερα για 5 ωρες στο κτημα για ελιες με τους δικους μου.πιεσα πολυ τον εαυτο μου για να παω δεν ειχα καμια ορεξη.καθισαμε 5 ωρες.για κανα μισαωρο ημουν καλυτερα.μετα ξαναπεσα και ειχα μπει στο αυτοκινητο.ηθελα να φυγω.δε μ αρεσε.δε ξαναβγαινω εξω.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast