Αν υπάρχει Θεός, ας καταστρέψει το ανθρώπινο γένος!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Χαχαχα. Τι καταστροφολόγος και θρησκείες κτλ. μπλέκετε;
    Προφανώς αυτό που είπα ήταν συμβολικό για να δείξω την αγανάκτησή μου για το ανθρώπινο είδος!

Senior Member
    κατσε δω να μασ πεισ τα κουφα σου κι εσυ ετσι κι αλλιωσ κουφα λεμε εδω μεσα απλα καποιοι θελουν να κανουν εντυπωση αυτο ειναι ολο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    κατσε δω να μασ πεισ τα κουφα σου κι εσυ ετσι κι αλλιωσ κουφα λεμε εδω μεσα απλα καποιοι θελουν να κανουν εντυπωση αυτο ειναι ολο
    elis, αν εννοείς εμένα, δεν ήθελα να κάνω εντύπωση. (δεν ξέρω αν εννούσες άλλους).
    Τώρα, ως προς τα προβλήματά μου:
    Έχω προβλήματα όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, όχι τόσο σοβαρά όσο κάποια που βλέπω εδώ μέσα, αλλά ούτε και ασήμαντα ώστε να μπορώ να είμαι χαρούμενος και να συμπεριφέρομαι ως ένα κοινωνικό όν, ή έστω να δραστηριοποιούμαι.
    Το αρχικό θέμα μου, επαναλαμβάνω δεν έχει σχέση με κάτι συγκεκριμένο που μου έκαναν ή που έπαθα κτλ.
    Απλώς για καιρό το σκέφτομαι, σαν μια ουτοπική ευχή, με όλες τις κτηνωδίες που βλέπω να γίνονται.
    Δεν ξέρω, αλλά δε μου αρέσει η ζωή (δεν το λέω με την έννοια ότι "θέλω να αυτοκτονήσω", αν και σκέφτομαι συχνά ότι δε μπορώ να βρω κανένα νόημα) και οι άνθρωποι.
    Ξέρω, επιλέγω να βλέπω μόνο τα κακά και όχι τα καλά, αλλά μου φαίνεται έχουμε φτάσει σ'ένα σημείο που το κακό έχει υπερνικήσει. Και δεν το αντέχω ψυχολογικά αυτό.
    Γι'αυτό προτιμώ να μένω απομονωμένος απ'όλους και να μην έρχομαι σε επαφή όσο μπορώ με ανθρώπους.

Senior Member
    Χαζα λεμε ολοι, αλλα μερικοι τα παιρνουν σοβαρα ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by titanic View Post
    elis, αν εννοείς εμένα, δεν ήθελα να κάνω εντύπωση. (δεν ξέρω αν εννούσες άλλους).
    Τώρα, ως προς τα προβλήματά μου:
    Έχω προβλήματα όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, όχι τόσο σοβαρά όσο κάποια που βλέπω εδώ μέσα, αλλά ούτε και ασήμαντα ώστε να μπορώ να είμαι χαρούμενος και να συμπεριφέρομαι ως ένα κοινωνικό όν, ή έστω να δραστηριοποιούμαι.
    Το αρχικό θέμα μου, επαναλαμβάνω δεν έχει σχέση με κάτι συγκεκριμένο που μου έκαναν ή που έπαθα κτλ.
    Απλώς για καιρό το σκέφτομαι, σαν μια ουτοπική ευχή, με όλες τις κτηνωδίες που βλέπω να γίνονται.
    Δεν ξέρω, αλλά δε μου αρέσει η ζωή (δεν το λέω με την έννοια ότι "θέλω να αυτοκτονήσω", αν και σκέφτομαι συχνά ότι δε μπορώ να βρω κανένα νόημα) και οι άνθρωποι.
    Ξέρω, επιλέγω να βλέπω μόνο τα κακά και όχι τα καλά, αλλά μου φαίνεται έχουμε φτάσει σ'ένα σημείο που το κακό έχει υπερνικήσει. Και δεν το αντέχω ψυχολογικά αυτό.
    Γι'αυτό προτιμώ να μένω απομονωμένος απ'όλους και να μην έρχομαι σε επαφή όσο μπορώ με ανθρώπους.
    ελα ρε ψηλε ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε αλλοσ λιγοτερο αλλοσ περισοτερο ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε εσυ γιατι δηλαδη αρνεισαι να ζησεισ ολουσ εμασ νομιζεισ μασ αρεσει απλα συνιθησαμε και καποιοι περναμε και καλα επειδη θελουμε

Senior Member
    στο χωριο μου λενε δε βαριεσαι ζωη ειναι θα περασει εσυ γιατι δηλαδη την ειδεσ ετσι

Senior Member
    στο χωριο μου λενε δε βαριεσαι ζωη ειναι θα περασει εσυ γιατι δηλαδη την ειδεσ ετσι

Ελα ντε , επειδη δεν περναει καλα ο τιτανικ , πρεπει να καταστραφουμε ολοι ?

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ελα ντε , επειδη δεν περναει καλα ο τιτανικ , πρεπει να καταστραφουμε ολοι ?
    Αυτό ακριβώς.

Ρε τιτάνικ, δηλαδή αν τύχαινε να είχες ότι ήθελες στη ζωη, να ήσουν χαρούμενος, να έβγαινες συνέχεια έξω να περνούσες καλά, να ειχες λεφτά, οικογένεια με παιδιά....θα ήθελες ένας Χ, ο οποίος βλέπει την ανθρωπότητα σάπια, να εξαφανίσει το ανθρώπινο είδος; (εστω ότι αυτός ο Χ έχει την δυνατοτητα να το κάνει)...αλλά εξ αιτίας του θα εχανες την οικογένεια σου και ολα οσα παλεψες να χτισεις με τόσο κόπο στη ζωη σου...δεν πιστεύεις πως είναι άδικο;

Βέβαια υπάρχει ελεύθερη βουληση...εσύ επιλέγεις πως θες να δεις τα πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    αν και διαφωνω για το κορανι μιας και το εχω ριξει μια ματια δεν μπορω παρα να μην αναρωτηθώ από τα λεγομενα σου... ποιος είναι πιο διεστραμμένος ο ισλαμοταλιμπαν που βιαζει γιατι το λεει η πιστη του? ο χριστιανοταλιμπαν παπας που βιαζει για να ικανοποιησει της σεξουαλικες τους ανάγκες? η συσσωμο το παπαδαριο που το συγκαλυπτει... χμμ..

ρε σταχτη και μπουρμπερηηη
    καλα, αυτα ουτε σε 5χρονο δεν μπορεις να τα πεις...
    στο απαντησα ηδη. δεν το ειδες?
    ο παιδοφιλος παπας και ο πάπας ο ιδιος να ειναι, οπως και ολοι οσοι τον συγκαλυπτουν, ειναι εγκληματιες, αλλα και αντιχριστοι. δεν εχει καμια σημασια που παριστανουν τους χριστιανους.
    η χριστιανικη πιστη δεν ευλογει βιασμους . αυτο ειναι παραχαραξη για να πεισεις ανευ επιχειρηματων...

οι ισλαμιστες δενε ιναι ενα σωμα.
    ειναι διαφορες ερμηνειες του κορανιου.
    οι τζιχαντιστες ειναι μια απο αυτες. αυτα που κανουν ΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. δεν ειναι αυθαιρεσιες. με την ευλογια του ιμαμη τους πως τον λενε αυτον, τα κανουν.
    ακομα και οι πιο ηπιοι και φιλειρηνικοι ισλαμιστες αλλων πιστεων, καταστρατηγουν καταφωρα τα ανθρωπινα δικαιωματα των γυναικων, της ισοτητας, της δημοκρατιας, της ισοπολιτειας.
    κι αυτοι με την ευλογια της πιστης τους και οχι ως αυθαιρετωντες.

Banned
    οκ το πιασα.. οι ισλαμοταλιμπαν είναι λογω πιστης.. αλλα οι χριστιανοταλιμπαν και ολο το παπαδαριο συσωμμο δεν είναι λογο πιστης αλλα λογω του ότι είναι εγκληματιες του ποινικου δικαιου!

αργω να κατανοησω τετοια λογικη συγχωρα με...

α ειχα συγκατοικο μουσουλμανο καμια σχεση με αυτά που λες...

ελα ρε ψηλε ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε αλλοσ λιγοτερο αλλοσ περισοτερο ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε εσυ γιατι δηλαδη αρνεισαι να ζησεισ ολουσ εμασ νομιζεισ μασ αρεσει απλα συνιθησαμε και καποιοι περναμε και καλα επειδη θελουμε
    Δε μου αρκεί να συνηθίσω, ή να συμβιβαστώ, ή να κουκουλώσω, ή να ξεχνιέμαι ή ....

Πάντως επειδή βλέπω και κάποιες άλλες απαντήσεις επαναλαμβάνω, συμβολικό είναι αυτό που είπα.
    Ποιητική αδεία.. (και αηδία μπορείς να το πεις)

Quote Originally Posted by Evil View Post
    Αυτό ακριβώς.

Ρε τιτάνικ, δηλαδή αν τύχαινε να είχες ότι ήθελες στη ζωη, να ήσουν χαρούμενος, να έβγαινες συνέχεια έξω να περνούσες καλά, να ειχες λεφτά, οικογένεια με παιδιά....θα ήθελες ένας Χ, ο οποίος βλέπει την ανθρωπότητα σάπια, να εξαφανίσει το ανθρώπινο είδος; (εστω ότι αυτός ο Χ έχει την δυνατοτητα να το κάνει)...αλλά εξ αιτίας του θα εχανες την οικογένεια σου και ολα οσα παλεψες να χτισεις με τόσο κόπο στη ζωη σου...δεν πιστεύεις πως είναι άδικο;

Βέβαια υπάρχει ελεύθερη βουληση...εσύ επιλέγεις πως θες να δεις τα πράγματα.
    Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα ποτέ να είμαι χαρούμενος, να περνάω καλά κτλ, σε αυτή τη ζωή με όλα αυτά που γίνονται..
    Ακόμη κι αν είχα ικανοποιήσει όλα τα προσωπικά μου θέλω, εγωισμούς και επιθυμίες!

Banned
    Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα ποτέ να είμαι χαρούμενος, να περνάω καλά κτλ, σε αυτή τη ζωή με όλα αυτά που γίνονται..
    Ακόμη κι αν είχα ικανοποιήσει όλα τα προσωπικά μου θέλω, εγωισμούς και επιθυμίες!
    ετσι είναι titanic.. πως μπορει να είναι κανεις χαρούμενος όταν ο άλλος διπλα του δυστυχει πεθαινει και όχι μονο... για αυτό φτασαμε εδώ που φτασαμε γιατι ο καθενας κοιταει την παρτι του...

Αυτό που ειπες, ανοίγει μια τελείως διαφορετική συζήτηση...περί εσένα. Τι εχεις ζήσει, ποια είναι τα προβλήματα σου κ.λπ, κ.λπ. Εγώ απλώς ήθελα να σε κάνω να δεις μέσα από τα μάτια ενός αθώου και σχετικά επιτυχημένου ανθρώπου, να μου πεις πως θα τα έβλεπες τα πράγματα αν ήσουν εσύ αυτός.

Τώρα αν είσαι απόλυτος σχετικά με την "θεραπεία" σου (ότι δεν παίζει ποτέ να είσαι χαρούμενος κ.λπ), επέτρεψέ μου να διαφωνησω.

Quote Originally Posted by noumac View Post
    ετσι είναι titanic.. πως μπορει να είναι κανεις χαρούμενος όταν ο άλλος διπλα του δυστυχει πεθαινει και όχι μονο... για αυτό φτασαμε εδώ που φτασαμε γιατι ο καθενας κοιταει την παρτι του...
    Δηλαδή μου λες επειδή εγώ είμαι ας πούμε χαρούμενος (όχι, δεν είμαι ακόμα), και βλέπω τα αθώα παιδάκια να αποκεφαλιζονται από τζιχαντιστες, ξαφνικά δεν θα έπρεπε να ξανά αισθανθώ χαρά μέχρι να σταματήσουν οι αποκεφαλισμοι;

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast