ταχυκαρδια στον υπνο - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 60 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast
Results 106 to 120 of 898
    Senior Member
    Quote Originally Posted by zugaki View Post
    Καλημέρα madiwasp! Εσένα δε σε ταλαιπωρούν όμως όλες αυτές οι ταχυπαλμίες, οι οποίες συμφωνώ απόλυτα ότι είναι ακίνδυνες και οφείλονται στο άγχος μας και στο κολλημένο μυαλό μας. Και πριν μας πιάσουν γιατί δεν τις αισθανόμασταν;
    Πριν αισθανόμουν φυσιολογική, όχι τώρα!
    Εννοειται με ταλαιπωρουσαν...απλα ετρεξα σε 2-3 καρδιολογους...με πλακωσαν στις εξετασεις οπως και τη Θεανω...δε μου βρηκαν τιποτα ανησυχητικο και σιγαααα σιγα αρχισα να τις περναω στι ντουκου και να ηρεμω..οσο δινουμε σημασια δυστυχως τοσο χειροτερευουν..τις εχω 6 χρονια..καθε μερα...και αρρυθμιες μαζι...αυτο που προσπαθω να εξηγησω ειναι οτι η καρδια ειναι ενα οργανο που με πολυ απλες εξετασεις φαινεται αν λειτουργει σωστα ή οχι..δε χρειαζεται να ανησυχουμε τοσο πολυ γιατι πολυ απλα δεν εχουνε λογο
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Δεν θα σου πω για το μαγνησιο γιατι δεν ειμαι σιγουρη...εμενα λογω εγκυμοσυνης μου δινει αφθονο ο γυναικολογος μου και νομιζω οτι με βοηθαει να χαλαρωνω...αλλα δεν με εβαλε να κανω εξετασεις..νομιζω ομως οτι επειδη δεν ειναι φαρμακο μπορεις να το παρεις αφοβα! Τελοσπαντων, ρωτα εναν γιατρο ή εναν φαρμακοποιο για σιγουρια! Θα δεις οτι θα ξεκολλησει το μυαλο σου καποια στιγμη...και θα βρεις κατι αλλο και θα την ξεχασεις την καρδια...ηδη καταστρωσαμε σχεδιο για νευρολογο..θυμασαι???
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Ναι καλυτερα θα ρωτησω ενα γιατρο πρωτα...Παντως και εγω εχω ακουσει οτι βοηθαει το μαγνησιο στο αγχος κτλπ...Επλιζω να με ποιασει και εμενα...
    Οχι νευρολογο, μαλλον πνευμονολογο θα επισκεφτω στη συνεχεια (εχω παει ηδη σε δυο μεχρι στιγμης)Αλλα δεν ξερω αμα διαβασες στα προηγουμενα μην εχω καινουριο συμπτωματακι, μιυ κοβεται η ανασα στη μεση! Χαχαχα δεν τπαρχει σωτηρια για μενα...
    Η βασικα μπορω να παω και στους δυο ακομα και την ιδια μερα...χιχιχι νευρολογο και πνευμονολογο μαζι, να τελειωνω!

Εγώ δεν ανησυχώ απλά με ταλαιπωρούν. Θα ήθελα να ένοιωθα την ηρεμία στην καρδιά όπως που είχα πριν ξεκινήσουν όλα αυτά. Τότε που δεν ασχολιόμουν καν με το πως χτυπάει η καρδιά.
    Αλλά αν το αισθάνεσαι, έστω και λίγο θα το σκεφτώ. Όχι ότι έχω κάτι αλλά ότι με ταλαιπωρεί και με κουράζει και με στενοχωρεί όλο αυτό.

Senior Member
    Βρε άτιμα κορίτσια...5΄ έλειψα και κάνατε χαμό απο comments!! χαχαα Madiswap με το καλό κορίτσι μου το μωράκι σου!!! Άστα να πάνε εμείς ασχολούμαστε για να ασχολούμαστε! σε ψυχίατρο πρέπει να πάμε ομαδικά και όχι σε καρδιολόγους!! Ή ακόμα καλύτερα να εγκυμονούμε κι εμείς για να την περνάμε χαλαρουίτα!!! αλήθεια απο που είστε;; Θα κάναμε καλό group therapy σε κανα ψυχίατρο...τον κόβω να άρχιζε να τρέχει μετά κι αυτός σε καρδιολόγους!!! χαχαα

Senior Member
    Αχαχχαχα αμα παμε σε ψυχιατρο θα τον τρλανουμε και εκεινος θα τρεχει μετα σε αλλον ψυχιατρο να τον κανει καλα!το μονο σιγουρο...

Senior Member
    εννοείται αυτό!!! χαχαχα Πάντως πολύ χαίρομαι που το ξεπερνάμε με παρεούλα αλλά θα πρέπει και μόνες μας να το παλεύουμε απο λίγο ( ναι ναι για σενα χτυπάει η καμπάνα Θεανω μου) Πείσμα ωρε κορίτσια και θέληση να ξανακερδίσουμε την παλια μας ζωή πίσω!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by viviann View Post
    Βρε άτιμα κορίτσια...5΄ έλειψα και κάνατε χαμό απο comments!! χαχαα Madiswap με το καλό κορίτσι μου το μωράκι σου!!! Άστα να πάνε εμείς ασχολούμαστε για να ασχολούμαστε! σε ψυχίατρο πρέπει να πάμε ομαδικά και όχι σε καρδιολόγους!! Ή ακόμα καλύτερα να εγκυμονούμε κι εμείς για να την περνάμε χαλαρουίτα!!! αλήθεια απο που είστε;; Θα κάναμε καλό group therapy σε κανα ψυχίατρο...τον κόβω να άρχιζε να τρέχει μετά κι αυτός σε καρδιολόγους!!! χαχαα
    Εχεις απολυτο δικιο!! Ομαδικο ραντεβου σε ψυχιατρο επειγοντως!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Εμενα παντως μου κανει πολυ καλο η συζητηση και το να βλεπω ανθρωπους να εχουν παρομοια θεματα με τα δικα μου...Γιατι οι αλλοι δεν με καταλαβαινουν...και λογικο...οταν δεν το χεις ζησει δεν μπορεις να το καταλαβεις απολυτα Ειδικα ο φιλος μου ολη την ωρα με βριζει...χεχεχε...
    Παντως δεν απελπιζομαι πιστευω πως ολα τελικα θα πανε καλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Εμενα παντως μου κανει πολυ καλο η συζητηση και το να βλεπω ανθρωπους να εχουν παρομοια θεματα με τα δικα μου...Γιατι οι αλλοι δεν με καταλαβαινουν...και λογικο...οταν δεν το χεις ζησει δεν μπορεις να το καταλαβεις απολυτα Ειδικα ο φιλος μου ολη την ωρα με βριζει...χεχεχε...
    Παντως δεν απελπιζομαι πιστευω πως ολα τελικα θα πανε καλα!
    Αυτο ειναι μια αρχη!!! Να εισαι αισιοδοξη!!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Ναι ειμαι η τουλαχιστον το προσπαθω!

Να σου πω την αλήθεια τους καταλαβαίνω που δε μας καταλαβαίνουν Είναι λογικό από τη μια μεριά, σου λέει δεν πάνε καλά αυτές, σα γιαγιάκες συμπεριφερόμαστε (και χειρότερα δλδ).
    Πρέπει να γίνουμε και εμείς όπως πριν.

Senior Member
    Εγω εκνευριζομαι παντως γιατι ο φιλος μου δεν ξερει πως να χειριστει το θεμα και ξεσπαει με νευρα...Ειναι λογικο να μην μας καταλαβαινουν αλλα εγω θελω τουλαχιστον να προσπαθηδει να μπει στη θεση μου...Αυτος το μονο που κανει ειναι να μου λεει οτι δεν εχω τιποτα και απλα τα κανω ολα αυτα για να τραβηξω την προσοχη...και οτι δε με λυπαται...λες και εγω ζητησα λυπηση...Τι να πεις...

Εγω εκνευριζομαι παντως γιατι ο φιλος μου δεν ξερει πως να χειριστει το θεμα και ξεσπαει με νευρα...Ειναι λογικο να μην μας καταλαβαινουν αλλα εγω θελω τουλαχιστον να προσπαθηδει να μπει στη θεση μου...Αυτος το μονο που κανει ειναι να μου λεει οτι δεν εχω τιποτα και απλα τα κανω ολα αυτα για να τραβηξω την προσοχη...και οτι δε με λυπαται...λες και εγω ζητησα λυπηση...Τι να πεις...
    Όλα είναι στο μυαλό μας αλλά όντως τα αισθανόμαστε! Πριν που δεν τα αισθανόμασταν γιατί δεν παραπονιόμασταν;

Senior Member
    Ουτε εμενα με καταλαβαινει ο αντρας μου...επρεπε να με πιασουν ψυχολογικα για να με καταλαβει...αλλα μετα απο 2 χρονια μου λεει οτι αν ειχα ολα αυτα για τα οποια φοβομουν και φοβαμαι θα με εκλαιγαν οι ρεγγες τωρα!! Ουτε οι γονεις μου με καταλαβαινουν...ο μπαμπας μου ισως λιγο λογω αδυναμιας...η μανα μου με κοροιδευει!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Page 8 of 60 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast