Και τσουπ. παλι εδω οι νοσοφοβικιΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 140
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    τι επαθε ο λαιμός σου μαντυ; καλημέρα παιδιά. σήμερα καθόλου πονόλαιμος ή μπορω να πω ελαχιστος οταν το σκεφτομαι. θα παω απο βδομαδα που οντως κλεινει μήνας αν συνεχισει Σταυρουκο και εγω πιστευω οτι ενας επανελεγχος πρεπει να γινει και φυσικα να κανω και τις εξετασεις μου επιτέλους τουλαχιστον γενική και βιοχημικες...
    βεβαια απο χθες εχω μπουκωμα με συναχι, δηλαδη οτι ναναι... θα με παει μεχρι τελους του ετους αυτη η μαλακια
    Ο λαιμος μου πισω πισω στον ουρανισκο ειναι κατακοκκινος και εχει κατι σαν φουσκαλες!!! Χαλι μαυρο δηλαδη..κι εγω καλυτερα ειμαι με τον πονολαιμο αλλα αυτες οι κοκκινιλες δε λενε να φυγουν με τιποτα
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    γενικα οι τραυματισμοι του βλεννογονου το ξερω οτι μας ανησυχουν πανω απο τις 3 εβδομαδες και μετα αλλα οπως γνωριζετε εγω παντα θα ανησυχω...

Senior Member
    γενικα οι τραυματισμοι του βλεννογονου το ξερω οτι μας ανησυχουν πανω απο τις 3 εβδομαδες και μετα αλλα οπως γνωριζετε εγω παντα θα ανησυχω...
    Ετσι ειμαστε εμεις οι νοσοφοβικοι..με καθρεφτακι κυκλοφορω ολη μερα και το κοιταζω
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    και εγω μια απο τα ιδια. ειναι σαν μικρα στιγματακια κοκκινα, και ενα δυο πιο μεγαλα αλλα οχι φουσκαλες...ουτε ενοχλουν....

Senior Member
    και εγω μια απο τα ιδια. ειναι σαν μικρα στιγματακια κοκκινα, και ενα δυο πιο μεγαλα αλλα οχι φουσκαλες...ουτε ενοχλουν....
    Τα δικα μου ειναι σαν κιτρινωπες φουσκαλες σε κοκκινο φοντο!! Αυτα που μου περιγραφεις τα εβγαλα περυσι ατο μαγουλο εσωτερικα..εκαναν 2 εβδομαδες να μου φυγουν..δεν εμαθα ποτε τι ηταν..το μονο που θυμαμαι ειναινοτι τα εβγαλα μετα απο στοματικα διαλυμματα που χρησιμοποιουσα ..ειχα φοβηθει πολυ...και δεν πονουσαν καθολου....δεν ενιωθα τιποτα..απλα υπηρχαν
    Pionier vsegda gotov!!!

Κοριτσια απο αλλεργικη ρινιτιδα ταλαιπωρηστε ? οχι τωρα, γενικα.
    Εμενα με πιανει ανοιξη παντα, τι συμβαινει και με επιασε μες το χειμωνα δεν καταλαβαινω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κοριτσια απο αλλεργικη ρινιτιδα ταλαιπωρηστε ? οχι τωρα, γενικα.
    Εμενα με πιανει ανοιξη παντα, τι συμβαινει και με επιασε μες το χειμωνα δεν καταλαβαινω.
    CC μου εχω τον αντρα μου με αλλεργικη ρινιτιδα...τον πιανει απο χειμωνα μεχρι αρχες καλοκαιριου...με φταρνισμα πανω απο 50 φορες το λεπτο!!! Υποφερει πολυ...και το εχει πολλα χρονια..μια 7ετια σιγουρα...
    Pionier vsegda gotov!!!

Μαντυ μου, υδροχοος ο αντρας σου ε?
    Διαβαζω τωρα αρθρο που λεει η βιταμινη c βοηθαει.
    Ο κνησμος και η αισθηση μονιμου φτερνισματος συν τα ματια με δακρυα... πακετακι ντελορ.

Τοσο νωρις ποτε δεν με επιανε... σνιφ...:(

Senior Member
    Ο αντρας μου ειναι σκορπιος! :P αλλα το θεμα που εχει με τη ρινιτιδα ειναι μεγαλο και τον πιανει αρχες χειμωνα για εναν παραξενο λογο!
    Pionier vsegda gotov!!!

Αχου Σκορπιος !!! Ωραιο ζωδιο για μεγαλες αντοχες ... :cool:

Μαντυ με το καλο να σου ευχηθω για τον πριγκηπακο σου. :)

Μες το μηνα αυτο γεννας ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αχου Σκορπιος !!! Ωραιο ζωδιο για μεγαλες αντοχες ... :cool:

Μαντυ με το καλο να σου ευχηθω για τον πριγκηπακο σου. :)

Μες το μηνα αυτο γεννας ?
    Σ' αυχαριστω πολυ CC μου!!!!
    Χαχαχα!!! Ναι απο αντοχες παμε πολυ καλα αν και τωρα στην εγκυμοσυνη κοντευω να το ξεχασω!!!
    Γεννάω απο 5 Φεβρουαριου και μετα...δεν ξερω ακριβως ποτε! Παντως 5 Φεβρουαριου μπαινω στο μηνα μου!
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    καλησπέρα στα κουριτσια μου με τους λαιμους τους αρρωστους... μεχρι και το σισακι μου κολήσατε ρε!! τς τς τς!!!..

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Σ' αυχαριστω πολυ CC μου!!!!
    Χαχαχα!!! Ναι απο αντοχες παμε πολυ καλα αν και τωρα στην εγκυμοσυνη κοντευω να το ξεχασω!!!
    Γεννάω απο 5 Φεβρουαριου και μετα...δεν ξερω ακριβως ποτε! Παντως 5 Φεβρουαριου μπαινω στο μηνα μου!
    υδροχόος ή ψαρακι ο αρχοντας...σωστα σισοπατερα?

Ρεα μου, αλλεργικη ρινιτιδα παλι, δεν ειναι ιος ειναι ενα ενοχλητικο αψου αψου συν κατι ματια τουμπανο --- Πως εισαι ρεα μου εσυ ? δουλεια φανταζομαι ε?

Μαντυ με το καλο αφου γεννησεις αν θες θα σου βγαλω και τον χαρτη του μικρου.

Ρεα αυτα που εγραψες στο κουτσουνι τα βρηκα παρα πολυ ευστοχα και συγκινητικα, για το θεμα αναληψης ευθυνης και μεγαλωματος ενος πλασματος.
    Γυρισες δυναμικα και παρα πολυ καλα !!!!!!!! Η εργασιοθεραπεια βοηθησε? Το βιβλιο το τελειωσες φανταζομαι ε?

Senior Member
    Ρεουλα μουυυυ!!! Τι κανεις??? Ασε αρρωσταινουμε ολοι ο ενας μετα τον αλλο!!
    CC μου εννοειται θα μου βγαλεις τον αστρολογικο χαρτη!!! Ελπιζω να βγει υδροχοος ρε παιδια!!! Εχω διαβασει οτι οι αντρες ιχθεις ρεπουν προς τις καταχρησεις και τον τζογο και γενικοτερα την παρανομια!!! Τι εχω να τραβηξω η δολια η μανα αν μου βγει ψαρακι???!! Θα μπαινοβγαινουμε στον Κορυδαλλο???
    Pionier vsegda gotov!!!

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast